astropedia.gr

Αριθμολογικές προβλέψεις - Σεπτέμβριος 2021

Αριθμολογικές προβλέψεις - Σεπτέμβριος 2021
Η αριθμολογία του μήνα από τον Athan

Καλό μήνα σε όλους και όλες! Ο πρώτος φθινοπωρινός μήνας μας φέρνει ενώπιον σημαντικών αποφάσεων που χρειάζεται να πάρουμε καθώς συνειδητοποιούμε ότι οι καταστάσεις που ζει ο καθένας μας ξεχωριστά στην ζωή του χρειάζεται να αλλάξουν, εφόσον θέλουμε να βελτιώσουμε την ζωή μας και αυτό δεν θα γίνει μόνο του. Η περίοδος φέρνει φυσικά αλλαγές και ανατροπές και μπορεί κάποιοι να βρεθούν προ εκπλήξεως, καλό είναι λοιπόν να είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο και να φροντίσουμε να σταθεροποιήσουμε και να εξασφαλίσουμε σημαντικές πτυχές της ζωής μας.


ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Η τάση του μήνα δεν είναι η ίδια για κάθε μέρα.
Βρες την κατάλληλη ημερομηνία και προγραμμάτισε με επιτυχία.

☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

  • Μην ξεχνάς ότι μπορείς καθημερινά και εντελώς δωρεάν να συμβουλεύεσαι τις αριθμολογικές τάσεις μέσα από την δική σου ημερομηνία  εδώ


Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα;

Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.

Θεμέλιος λίθος 1
Ο μήνας ξεκινά με πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις και καλό θα ήταν να έχεις προνοήσει και να έχεις φροντίσει ήδη, ώστε να μην τρέχεις τελευταία στιγμή και κυρίως να μην βρεθείς εκπρόθεσμος σε επαγγελματικές υποχρεώσεις, κάτι που μπορεί να σου στοιχίσει με διάφορους τρόπους. Σε προσωπικό επίπεδο ο μήνας δίνει αρκετές ευκαιρίες και είναι ιδιαίτερα θετικός για αισθηματικές γνωριμίες που έχουν γίνει και τώρα δίνουν περισσότερο έδαφος για ν κινηθείς και να επενδύσεις, ενώ αν είσαι ήδη σε σχέση, η περίοδος προσφέρεται να ανανεώσεις την φλόγα, αρκεί βέβαια να αποφύγεις εντάσεις και προστριβές. Μαθε περισσότερα καλώντας στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Θεμέλιος λίθος 2

ιδιαίτερος και απαιτητικός μήνας για σένα, οι συνθήκες παρέχουν ευκαιρίες για να κυνηγήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια και τους στόχους σου, όμως η ενέργειά σου και οι σκέψεις σου μπορεί να μην βοηθάνε αυτή την περίοδο και σίγουρα χρειάζεται να αλλάξεις το σκεπτικό σου και να αναζητήσεις θετικές διεξόδους και να εντοπίσεις μέσα στα αρνητικά το θετικό. Η περίοδος ευνοεί μελέτες και το να εντρυφήσεις σε ένα αντικείμενο που σε ενδιαφέρει με θετικά αποτελέσματα και στα προσωπικά σου ο μήνας φέρνει ένα πρόσωπο από το παρελθόν μπροστά σου και πάλι, ίσως για να μπουν οι τελευταίες και οριστικές πινελιές στη  σχέση σας και να ξεκαθαρίσουν έτσι τα μελανά σημεια. Μαθε περισσότερα καλώντας στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Θεμέλιος λίθος 3

Ο μηνας είναι ιδιαίτερα ενισχυτικός στις υποθέσεις σου και σε βοηθά να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια και να κάνεις σωστά τις επαγγελματικές σου κινήσεις, αρκεί να εντοπίσεις με ψυχραιμία και νηφαλιότητα τις ευκαιρίες που σου δίνονται πρώτον και δεύτερον να μην εστιάσεις μόνο στο δικό σου όφελος, αλλά να κινηθείς με κέντρο το ομαδικό πνεύμα. Αυτή την περιοδο μπορείς να φέρεις σε ισορροπία τα οικονομικά σου και να σκεφτείς ακόμη και για κάποια μορφή επένδυσης που μπορε΄ςι να κάνεις, υπολογίζοντς πάντα τα ρίσκα που ενδέχεται να υπάρχουν. Στο προσωπικό σου κομμάτι, ο μήνας φέρνει σταθεροποίηση των καταστάσεων και δημιουργεί μια καλύτερη βάση πάνω στην οποία μπορείς να κινηθείς για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα και να βελτιώσεις τις καταστάσεις. Μαθε περισσότερα καλώντας στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Θεμέλιος λίθος 4

Ο μήνας σε βγάζει από την αγωνία σου καθώς τώρα είναι η περίοδος που πολλές από τις εκκρεμότητές σου μπαίνουν σε μια τάξη και θέματα που σε απασχολούσαν το τελευταίο διάστημα και σε έκαιγαν, είτε πρακτικά είτε προσωπικά, τώρα προχωράνε και εξελίσσονται αφήνοντάς σου το περιθώριο να αναπνεύσεις και να δεις τις καταστάσεις από την απόσταση που χρειάζεται ώστε να έχεις μαι καλύτερη και πιο καθαρή εικόνα, πράγμα που σε βοηθά να εκτιμήσεις τις ανάγκες σου και να υπολογίσεις τα επόμενα βήματά σου. Ο κύκλος σου ανοίγει αυτόν τον μήνα και καινούργια πρόσωπα μπαίνουν σν ζωή σου, τα οποία θα φανούν χρήσιμα με πολλούς τρόπους. Μαθε περισσότερα καλώντας στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Θεμέλιος λίθος 5
Ο μήνας είναι αρκετά δυνατός και σε ανανεώνει από πολλές πλευρές καθώς τώρα βλέπεις τις υποθέσεις σου να παίρνουν μπρος και να κινούνται, αλλά και η δική σου ενέργεια ανεβαίνει και αισθάνεσαι έτοιμος να δράσεις ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο και κάθε δυσκολία. Η θετική σου διάθεση και η δυναμική σου ενέργεια σε οδηγούν τόσο σε επαγγελματικές κινήσεις που βρίσκονταν σε εκκρεμότητα κάποιο καιρό τώρα, αλλά και σε δραστηριοποίηση στον προσωπικό σου τομέα, όπου τώρα τα πράγματα παιρνουν φωτιά και το παιχνίδι γίνεται πιο καυτό... Μαθε περισσότερα καλώντας στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Θεμέλιος λίθος 6

Πολλές οι υποχρεώσεις και αυτόν τον μήνα και τώρα ίσως βρίσκεσαι στο σημείο να συνειδητοποιείς ότι έχεις αναλάβει περισσότερα από αυτά που μπορείς να διεκπεραιώσεις και πως χρειάζεσαι λίγο περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου. Πέρα από την σωματική κούραση υπάρχει και η ψυχολογική και αυτή η περίοδος δεν σε βοηθά τόσο να ανέβεις, αλλά χρειάζεται μια κάποια προσπάθεια από σένα για να μπορέσεις να δεις πιο θετικά κάποιες καταστάσεις ή τουλάχιστον να μην βλέπεις το αρνητικό παντού! Τα θέματα των σχέσεων είναι πολύ μπερδεμένα αυτή την περίοδο και δεν ευνοούνται αποφασιστικές κινήσεις. Καλύτερο είναι να χρησιμοποιήσεις τον χρόνο για να έρθεις σε καλύτερη επαφή πρώτα με τον εαυτό σου και τις πραγματικές σου ανάγκες και μετά να πάρεις τις αποφάσεις που χρειάζονται. Θέματα που σχτίζονται με το σπίτι και την οικογενειακή σου ζωή θα σε απασχολήσουν αυτόν τον μήνα. Μαθε περισσότερα καλώντας στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Θεμέλιος λίθος 7
Ο μήνας είναι δημιουργικός και σου φέρνει ευκαιρίες που θα σου φανούν από την μια χρήσιμες για να προωθήσεις τα σχέδιά σου σε πρακτικά ζητήματα και από την άλλη ευχάριστες και ίσως και απρόσμενες που όμως δίνουν μια πιο ζωντανή τροπή στην καθημερινότητά σου και δεν πρέπει να διστάσεις να εκμεταλλευτείς αυτό που σου προσφέρει σε προσωπικό επίεδο αυτό το διάστημα, ακόμη και αν σου φαίνεται ότι είναι φευγαλαίο ή πως δεν υπάρχει ουσιστική βάση. Αυτόν τον μήνα πολλά θα μπουν ε μια καλύτερη σειρά και θα δεις τον εαυτό σου να χαίρεται από μικρά και καθημερινά πραγματάκια, που όλα όμως μαζί συνθέτουν μια θετι΄΄οτερη εικόνα για το μέλλον και σου δίνουν ελπίδα και θετική ενέργεια. Μαθε περισσότερα καλώντας στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Θεμέλιος λίθος 8
Ο μήνας είναι δυνατός και φέρνει επιτυχίες, αλλά ταυτόχρονα οι περιστάσεις είναι αρκετά απαιτητικές και θα χρειαστεί να καταβάλεις αρκετή προσπάθεια, να δώσεις πολύ από τον χρόνο σου και να επιμείνεις σε λεπτομέρειες προτού δεις τα αποτελέσματα. Μήνας προσπάθειας και υπομονής λοιπόν που όμως με την επιμονή σου και τις σωστά προσχεδιασμένες κινήσεις σου, θα σε ανταμείψει και θα σου φέρει το ποθούμενο. Στοχοι επαγγελαμτικοί και πρακτικής φύσεως ευνοούνται περισσότερο, ενώ τα αισθηματικά σου ζητήματα προς το παρόν μπαίνουν στον πάγο, καθώς η περίοδος δεν είναι ιδιαίτερα ρομαντική. Οι σταθερές σχέσεις όμως ευνοούνται μέσα από την αμοιβαιότητα και τον κοινό χρόνο. Μαθε περισσότερα καλώντας στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Θεμέλιος λίθος 9
Ο μήνας φέρνει αλλαγές στην καθημερινότητά σου και στο γενικότερο σκηνικό της ζωής σου οδηγώντας σε να καταλάβεις ότι βρίσκεσαι σε μια ρευστή περίοδο και πως ίναι αναγκαίο και εσύ να πάρεις κάποιες αποφάσεις που σκοπό και στόχο έχουν να αλλάξεις την ζωή σου και να βελτιώσεις την καθημρινότητά σου με τρόπο τέτοιο που να προάγει την δηιουργικότητά σου και να βιώσεις την ελευθερία του να είσαι ο εαυτός σου και να μπορείς να επιδιώκεις την υλοποίηση των ονείρων σου και των δημιουργικών σου σχεδίων. Στα επαγγελματικά σου θέματα η περίοδος φέρνει θετικές εξελίξεις και σου ανοίγοντα δρόμοι, ενώ στα προσωπικά σου ζητήματα ανανεώνεσαι μέσα από μια καινούργια γνωριμία ή αν βρίσκεσαι σε σχέση, τότε η σχέση σου ανανεώνεται και το πάθος φουντώνει ξανά. Μαθε περισσότερα καλώντας στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.