astropedia.gr

Τοξότης ωροσκόποι

Τοξότης ωροσκόποι
Με ωροσκόπο Κριό:
Θαρραλέοι από την φύση σας και ιδιαίτερα έξυπνοι και ευρηματικοί είστε συνήθως η ψυχή της παρέας. Η ετοιμότητα του μυαλού σας είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει. Ιδιοτελείς κάποιες φορές έχετε την τάση να τοποθετείτε πάνω από όλα τον εαυτό σας και αυτό πολλές φορές ενοχλεί τους γύρω σας. Ωστόσο η ακεραιότητα του χαρακτήρα σας είναι αυτή που τις περισσότερες φορές θα σώσει την κατάσταση.
 
Με ωροσκόπο Ταύρο:
Είστε πρακτικοί, επιδέξιοι στην επιτευξη των στόχων σας και υπομονετικοί. Ευγενικοί και σχεδόν πάντα ήρεμοι στις αντιδράσεις σας. Έχετε έναν μοναδικό τρόπο να εμπνέετε σταθερότητα και αξιοπιστία. Είστε πολύ σταθεροί στα πιστεύω σας και κυριολεκτικά μισείτε τις αλλαγές και τις ριψοκίνδυνες αποφάσεις. Είστε πιστοί και σας ενδιαφέρει να δημιουργείτε σταθερές και μόνιμες σχέσεις.
 
Με ωροσκόπο Δίδυμο:
Χαρακτηρίζεστε από έναν δραστήριο και δυναμικό χαρακτήρα αλλά συγχρόνως ευμετάβλητο και ασυνεπή! Έχετε μεγάλη κλίση στο γράψιμο και στις τέχνες και η φαντασία σας είναι ένα από τα μεγάλα προτερήματα σας. Απαιτείτε πάντα από τους συντρόφους σας να σεβαστούν την ανάγκη για ελευθερία που έχετε και αυτό δεν το διαπραγματεύεστε με τίποτα!
 
Με ωροσκόπο Καρκίνο:
Σας χαρακτηρίζει η εγκράτεια και η έντονη ευαισθησία. Είστε πάντα πρόθυμοι να ακούσετε τα προβλήματα των άλλων και έχετε την ικανότητα να δείχνετε κατανόηση στα τυχόν λάθη τους. Ωστόσο, μπορείτε χωρίς φανερό λόγο να γίνεται δύσθυμοι και ιδιότροποι, κάτι που κάνει τους γύρω σας να μην μπορούν να σας διαχειριστούν εύκολα.
 
Με ωροσκόπο Λέοντα:
Είστε στοργικοί, ενθουσιώδεις, πρόσχαροι, αισιόδοξοι, προορισμένοι να δίνετε τη χαρά  στους άλλους. Παράλληλα όμως, δεν ανέχεστε να αγνοούν την υπεροχή σας και αν αυτό γίνει, τότε γίνεστε εγωιστές και μισαλλόδοξοι. Έχετε μεγάλες ιδέες και στόχους και τις περισσότερες φορές καταφέρνετε να τους υλοποιήσετε. Λειτουργείτε μεθοδικά και απόλυτα δημιουργικά!
 
Με ωροσκόπο Παρθένο:
Έχετε έναν μοναδικό τρόπο να εμπνέετε σταθερότητα και αξιοπιστία. Είστε πολύ σταθεροί στα πιστεύω σας και κυριολεκτικά μισείτε τις αλλαγές και τις ριψοκίνδυνες αποφάσεις. Είστε πιστοί και σας ενδιαφέρει να δημιουργείτε σταθερές και μόνιμες σχέσεις. Η ευγένεια και η υπομονή που σας χαρακτηρίζει σας κάνει πολύ αγαπητούς στους γύρω σας.
 
Με ωροσκόπο Ζυγό:
Χαρακτηρίζεστε από την ευαισθησία και τον ρομαντισμό που σας διακρίνει. Παρόλο αυτά όμως, πολλές φορές κινδυνεύετε να χαρακτηριστείτε σκληροί και άκαρδοι, λόγο της φιλαρέσκειας σας. Απεχθάνεστε τους καυγάδες, και είστε προικισμένοι με μεγάλη φυσική γοητεία και ξέρετε να κερδίζετε τη συμπάθεια των άλλων.
 
Με ωροσκόπο Σκορπιό:
Αποφασιστικοί και πολύ έξυπνοι χαρακτήρες  ξέρετε πάντα πως να αντιμετωπίζετε τις οποίες δύσκολες καταστάσεις μπορεί να σας προκύψουν. Ισχυρή αλλά και παθιασμένη προσωπικότητα και συχνά τα ενδιαφέροντα σας τείνουν να είναι πάνω σε θέματα που έχουν να κάνουν με την απόκτηση δύναμης και εξουσίας σε όλους τους τομείς της ζωής σας.
 
Με ωροσκόπο Τοξότη:
Πολύπλευροι χαρακτήρες, γεμάτοι αισιοδοξία και αγάπη για την ελευθερία, σε όλες της τις μορφές. Σας αρέσουν τα ταξίδια και μπορείτε πολύ εύκολα να αισθανθείτε ανία μένοντας μόνιμα σε ένα μέρος. Ευπροσάρμοστοι, ιδιαίτερα έξυπνοι αλλά και ανέμελοι κάποιες φορές. Η υπερβολική αισιοδοξία που έχετε σας κάνει να παίρνετε συχνά λάθος αποφάσεις.
 
Με ωροσκόπο Αιγόκερω:
Υπομονετικοί και αξιόπιστοι, σας χαρακτηρίζει η στοργικότητα και η φροντίδα που διώχνετε στους αγαπημένου σας. Η ευγένεια και η υπομονή που σας χαρακτηρίζει σας κάνει πολύ αγαπητούς στους γύρω σας. Είστε πολύ σταθεροί στα πιστεύω σας και κυριολεχτικά μισείτε τις αλλαγές και τις ριψοκίνδυνες αποφάσεις. Είστε πιστοί και σας ενδιαφέρει να δημιουργείτε σταθερές και μόνιμες σχέσεις.
 
Με ωροσκόπο Υδροχόο:
Είστε πολύ πρόθυμα άτομα και παράλληλα απόλυτα πιστά και αφοσιωμένα σε ό,τι κάνετε. Αγαπάτε την ελευθερία σε όλες της τις μορφές και δεν ανέχεστε κανενός είδους πίεση. Αυτό πολλές φορές μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στις σχέσεις σας με τους άλλους. Αντιδράτε σε κάθε είδους περιορισμό και αγαπάτε την επικοινωνία με τους ανθρώπους.
 
Με ωροσκόπο Ιχθύ:
Είστε ταπεινοί, συμπονετικοί και καλόκαρδοι. Σας διακρίνει μία εσωστρέφεια και ο έντονος συναισθηματισμός σας, συχνά σας οδηγεί από το ένα άκρο του ενθουσιασμού, στο άλλο άκρο της μελαγχολίας. Πολλές φορές μοιάζετε αναποφάσιστοι και δυσκολεύεστε να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις για την ζωή σαςΕγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: