astropedia.gr

Αστρολογικές ερωτικές προβλέψεις 19/12 έως 25/12/2016

Αστρολογικές ερωτικές προβλέψεις 19/12 έως 25/12/2016
Ευαισθησία, χαρά και ελευθερία στις σχέσεις.

Αυτή την εβδομάδα ο Ήλιος μετακινείται στο κρόνιο ζώδιο του Αιγόκερω και πλέον μας ενδιαφέρει περισσότερο η ασφάλεια και η σιγουριά στις προσωπικές μας σχέσεις. Εφοδιαζόμαστε με πείσμα, επιμονή και έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας να καταφέρουμε να πετύχουμε τις επιθυμίες μας. Τα όνειρα και οι φιλοδοξίες σταθερής και σίγουρης συνύπαρξης στις σχέσεις είναι οι βασικές και ουσιαστικές μας ανάγκες που θα μας κινητοποιήσουν να τις κάνουμε πραγματικότητα.

Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω μας αναγκάζει σε  πισωγυρίσματα με τη σκέψη και  σε μισοτελειωμένες σχέσεις που αναρωτιόμαστε αν χρειάζεται να δώσουμε δεύτερη ευκαιρία. Σκεφτόμαστε επαναπροσδιορισμούς, αναθεωρήσεις και αναζητούμε τρόπους  που θα εξελίξουν τις σχέσεις. Είμαστε εκνευρισμένοι και έχουμε διαφωνίες στην καθημερινή μας επαφή και συνεννόηση.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία στον Ζυγό όπως επίσης και οι όψεις εξαγώνου με τον Κρόνο από τον Τοξότη και ταυτόχρονα εξαγώνου με τον Ουρανό από τον Κριό, βοηθούν και ενισχύουν νέα ξεκινήματα σε σχέσεις, δίνουν ευκαιρίες ευχάριστες στιγμές με ερωτισμό στις σχέσεις, δημιουργούν ξαφνικές και απρόβλεπτες γνωριμίες, μονιμοποιούν και επανασυνδέουν σχέσεις και χαρίζουν αισιόδοξη και χαρούμενη διάθεση.

Στην αρχή της εβδομάδας ο Άρης μετακινείται στους Ιχθύς και η ανάγκη μας για δράση εκφράζεται μέσα από συναισθηματικά κίνητρα. Η ενέργεια μας χρωματίζεται από δεκτικότητα, διαίσθηση και ευαισθησία. Έχουμε την τάση να αποφεύγουμε τις δυσκολίες γιατί έχουμε επιφυλακτική και φοβισμένη στάση να επιτύχουμε αυτό που επιθυμούμε και επιλέγουμε να κινούμαστε σιωπηλά και με φόβο. Η θέση του Άρη στους Ιχθύς ευνοεί αρχικά Ταύρους, Καρκίνους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύς των πέντε πρώτων ημερών του ζωδίουκαι δυσκολεύει Διδύμους, Παρθένους και Τοξότες των πρώτων πέντε ημερών.


Κριός: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου

Ο Ήλιος στον Αιγόκερω ζητάει από σένα να είσαι σε επαφή με τις ανάγκες και τις παρορμήσεις σου σε θέματα προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων. Ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω προκαλεί διαφωνίες  στις σχέσεις και γίνεσαι εγωιστής και απαιτητικός στις διεκδικήσεις σου.

Με την Αφροδίτη από τον ενδέκατο ηλιακό σου οίκο μεγαλώνει ο ενθουσιασμός σου, διευρύνεται η κοινωνικότητα σου, γίνεσαι ασυμβίβαστος και ανεξάρτητος στις σχέσεις σου και εκφράζεσαι ελεύθερα. Ανοίγεσαι ορμητικά σε νέες ερωτικές αναζητήσεις, φλερτάρεις με άνεση, και έχεις νέες κατακτήσεις μέσα από τις φιλικές σου επαφές.

Οι δυναμικές όψεις στο τέλος της εβδομάδας είναι πολύ σημαντικές για όλες τις σχέσεις σου. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία σε βοηθάει αν είσαι μόνος να ανανεώσεις την αισθηματική σου ζωή. Με την αισιοδοξία που σου δίνει ο Δίας εκφράζεις γενναιόδωρα και πληθωρικά τα συναισθήματα σου στις σχέσεις σου. Με το τρίγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό στο ζώδιο σου προσπάθησε να εξισορροπήσεις την υπερβολική ορμή που θα έχεις και να διαχειριστείς την ελευθερία και την κατανόηση.

Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με Κρόνο από τον Τοξότη και της Αφροδίτης με τον Ουρανό στο ζώδιο σου λειτουργούν δυναμικά και προσδίδουν πάθος στις ερωτικές σχέσεις  αλλά απαιτούν να προσαρμόσεις τις ισχυρές σου επιθυμίες, που θα είναι ιδιαίτερα ανατρεπτικές. Η σταθερή παρουσία για καιρότης αντίθεσης του Δία με τον Ουρανό, πυροδοτεί αυτή την εβδομάδα αλλαγές και αποσυντονίζει όλο το τοπίο των σχέσεων σου.

Ταύρος: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου

Η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω σου χαρίζει την αναγκαία αισιοδοξία και χαρά  για τις γιορτινές μέρες που ακολουθούν. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω σε βάζει, σε μια όχι και τόσο ευχάριστη διαδικασία, να επαναδιαπραγματευθείς σχέσεις και συνεργασίες. Εκτός από παρεξηγήσεις και ασυνεννοησίες στην καθημερινή επαφή, σε προτρέπει σε λάθη από αφηρημάδα και σε επιπολαιότητες. Οι ανατροπές φέρνουν εκνευρισμό στις σχέσεις σου και αναζητάς  να αποσυρθείς για να ξεκουραστείς.

Με την Αφροδίτη μέχρι το τέλος της χρονιάς στον ανατρεπτικό Υδροχόο δεν μπορείς να κινηθείς με άνεση στις συναισθηματικές σου ανάγκες από τις επιπλέον ευθύνες που αναλαμβάνεις σε θέματα που αφορούν την επαγγελματική σου εξέλιξη. Η πρόσκληση που διεγείρει ο Υδροχόος είναι να προσπαθήσεις να μετακινηθείς από την γνωστή σου αίσθηση για ασφάλεια και να τολμήσεις να εκτεθείς στις απρόσμενες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για νέες γνωριμίες και ερωτικές περιπέτειες.

Η Σελήνη στην αρχή της εβδομάδας στην Παρθένο σε βοηθάει να επιλύσεις προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σου με επικοινωνία, προσφέρεις και εισπράττεις φροντίδα από αγαπημένα πρόσωπα.  Με τη Σελήνη στο Σκορπιό στο τέλος της εβδομάδας εκφράζεις τα δυνατά σου αισθήματα στη σχέση σου και ζεις έντονες ερωτικές στιγμές αλλά με την όψη που κάνει με την Αφροδίτη καλό θα να είσαι σε επαφή με την έντονη κτητικότητα που θα σου δημιουργηθεί.


Δίδυμος: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου 

Με την ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σου, του Ερμή στον όγδοο οίκο σου έρχεσαι σε αναγκαστική επαφή με τα βαθιά σου συναισθήματα. Προχωράς σε μεγάλη ενδοσκοπική διαδικασία με εσωτερικά συναισθηματικά κομμάτια του εαυτού  και σου δημιουργεί αμφιβολίες για πράξεις και καταστάσεις του παρελθόντος. Σε αναγκάζει σε αναθεωρήσεις σχετικά με τις ερωτικές σου επιλογές  και μπορείς να ανακαλύψεις λάθη και παραλήψεις που έκανες στις σχέσεις σου.

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο φέρνει μεγάλη κινητικότητα με τον απρόβλεπτο και επαναστατικό της τρόπο και σου δίνει την ώθηση  αλλά και τις ευκαιρίες να εξελίξεις όλες τις προσωπικές σου σχέσεις με τις όψεις που κάνει. Η όψη τριγώνου της Αφροδίτης με τον Δία από το Ζυγό σου χαρίζει άνεση στις επαφές σου και φέρνει γενναιόδωρα και φιλικά αισθήματα.

Οι όψεις εξαγώνου της Αφροδίτης με τον Κρόνο στον Τοξότη και με τον Ουρανό στο Κριό δίνουν σταθερότητα και ρεαλιστικά συναισθήματα που βοηθούν τις σχέσεις, φέρνουν ενθουσιασμό και γνήσια έκφραση στην εκδήλωση της αγάπης. Με την όψη αντίθεσης του Δία από το Ζυγό με τον Ουρανό στον Κριό έχεις διάθεση για αλλαγές στις σχέσεις αλλά έχει σημασία να μην κινηθείς από υπερβολική αισιοδοξία στις νέες γνωριμίες γιατί οι νέες σχέσεις με τον Ουρανό έχουν το στοιχείο του εφήμερου.


Καρκίνος: 22 Ιουνίου - 22  Ιουλίου 

Ο Ήλιος στον Αιγόκερω αλλά και η βαριά και σκοτεινή παρουσία του Πλούτωνα τον τομέα των σχέσεων αρχίζουν να σε προβληματίζουν με δυσκολίες και εμπλοκές στην προσωπική σου ζωή. Η όψη αντίθεσης του Δία με τον Ουρανό από τον Κριό προκαλεί  συναισθηματικές αναταραχές που σε αναγκάζουν να αναγνωρίσεις τα λάθη που κάνεις στις επιλογές σου για σχέσεις αλλά και την επαφή που έχεις με τις σκέψεις και τα συναισθήματα.

Με τον ανάδρομο Ερμή στον ηλιακό σου έβδομο οίκο, των οίκο των σχέσεων, όλα τα θέματα της καθημερινής επικοινωνίας γίνονται δύσκολα. Αναγκάζεσαι να καταβάλεις επιπλέον προσπάθεια να διατηρήσεις την ισορροπία στις σχέσεις σου με τις συναισθηματικές ανασφάλειες και τις φοβίες που φέρνουν παρεξηγήσεις και εντάσεις.

Η είσοδος του Άρη στους Ιχθύς στον ένατο ηλιακό σου οίκο σε βοηθάει να εκφραστείς πληρέστερα μέσα από τις έντονες συναισθηματικές σου ανάγκες. Αυξάνει τις επιθυμίες σου για επαφές, γίνεσαι ρομαντικός και κινητοποίησε να αποκαταστήσεις την ερωτική σου ζωή. Με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Άρη σου δίνει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση να αναλάβεις πρωτοβουλίες για να διορθώσεις αλλά και να ισορροπήσεις τις διαφωνίες που υπάρχουν στη σχέση σου. Η Αφροδίτη στο Υδροχόο με την εξωστρέφεια και την μεγάλη κινητικότητα που φέρνει δεν σου αφήνει περιθώρια να εκφραστείς όπως αισθάνεσαι.

Λέων: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου

Ο Ήλιος από τον Αιγόκερω σε φορτώνει με υποχρεώσεις της καθημερινότητας που προσπαθείς να καταφέρεις να ανταποκριθείς με περηφάνια αλλά σε κουράζουν. Ο ανάδρομος Ερμής στον ηλιακό σου έκτο οίκο προκαλεί καθυστερήσεις στις καθημερινές σου συναλλαγές φέρνοντας και παρανοήσεις σε επαγγελματικές, φιλικές και ερωτικές συναντήσεις.

Η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο όμως, σου προσφέρει απλόχερα βοήθεια σε όλες τις σχέσεις σου. Η ανανεωτική και αισιόδοξη διάθεση που έχεις σε βοηθάει να ανοιχτείς σε νέες αναζητήσεις για να κερδίσεις αυτούς που επιθυμείς. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία από το Ζυγό ευνοεί όλες τις δυνατές επιθυμίες σου στην αναζήτηση σχέσεων ακόμα και να συναντήσεις τον έρωτα της ζωής σου, όπως και να αποκαταστήσεις θέματα σε σχέσεις που ήδη έχεις.

 Οι όψεις εξαγώνου της Αφροδίτης με τον Κρόνο από τον Τοξότη και με τον Ουρανό από τον Κριό σε βοηθούν να μοιραστείς τα καλύτερα κομμάτια του εαυτού σου και να  σταθεροποιήσεις τις σχέσεις σου δίνοντας τους άλλο νόημα. Αν είσαι ελεύθερος και αναζητάς νέα σχέση προσφέρει ευκαιρίες για ιδιαίτερα ευχάριστες και ιδιαίτερες γνωριμίες. Ο Άρης στους Ιχθύς στον όγδοο οίκο σου υπερτονίζει τον εγωισμό σου και προκαλεί εντάσεις και διαφωνίες στις συντροφικές σου σχέσεις για οικονομικά θέματα. Διεγείρει επιθυμίες για έντονες σεξουαλικές επαφές σαν μέσω εκτόνωσής από άλλες πιέσεις που έχεις. 


Παρθένος: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου

Η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω μαζί με τις υπόλοιπες πλανητικές μετατοπίσεις δρομολογούν ιδιαίτερες εξελίξεις στις προσωπικές σου σχέσεις. Ο κυβερνήτης σου Ερμής ανάδρομος στον πέμπτο ηλιακό σου οίκο σε βάζει σε διαδικασία να ξανασκεφτείς, να παρατηρήσεις και να επαναξιολογήσεις, όλες τις καταστάσεις στην αισθηματική σου ζωή. Έχεις την ευκαιρία να προσπαθήσεις να εντοπίσεις συναισθήματα, μνήμες και τρόπους συμπεριφοράς που σε εμποδίζουν να έχεις ώριμη στάση στις σχέσεις σου.

Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή  προκαλεί συναντήσεις με άτομα που είχες σχέσεις στο παρελθόν που είχες καιρό να δεις και σε προβληματίζει  αν θα πρέπει να έχουν λόγο και παρουσία στη ζωή σου. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε καταξιώνει και σε αναδεικνύει επαγγελματικά. Αναγνωρίζεσαι και εκτιμάται η αποτελεσματικότητα σου και η προσφορά σου. Εισπράττεις χαρά και ικανοποίηση που και σε βοηθούν να έχεις καλύτερες προσωπικές σχέσεις και να είσαι περισσότερο φιλικός.

Η παρουσία του Άρη από τους Ιχθύς στον έβδομο ηλιακό σου οίκο δεν εγγυάται την ησυχία στις συντροφικές σου σχέσεις και την προσωπική σου ζωή. Η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του Άρη με τον έντονο συναισθηματισμό σε δυσκολεύει στον τρόπο που σκέφτεσαι και αναδύεις σοβαρές διαφωνίες. Με το εξάγωνο του  Ήλιου με τον Άρη, την επόμενη εβδομάδα  έχεις περιθώρια να εξισορροπήσεις τις διαφωνίες και τις γκρίνιες και να προσπαθήσεις να λειτουργήσεις συμβιβαστικά στις σχέσεις σου.


Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου

Ο Ήλιος στον Αιγόκερω τονίζει την ανάγκη να ασχοληθείς με οικογενειακά ζητήματα και θέματα σχέσεων που απαιτούν από σένα ξεκάθαρη τοποθέτηση ακόμη και αν χρειαστεί να διασαλευτεί η ανάγκη σου για αρμονία. Η αντίθεση του Δία στο ζώδιο σου με τον Ουρανό στο Κριό, στην αρχή της εβδομάδας προκαλεί αναστατώσεις στις στενές σου σχέσεις που έχουν να σου μάθουν έναν διαφορετικό και πιο ελεύθερο τρόπο να σχετίζεσαι που θα είναι πιο κοντά στις επιθυμίες σου.

Ο ανάδρομος Ερμής από τον τέταρτο ηλιακό σου οίκο σε φέρνει αντιμέτωπο με προβλήματα επικοινωνίας με πρόσωπα της οικογένειας. Επαναφέρει στην επιφάνεια παλιές διενέξεις με οικογενειακά πρόσωπα και προκαλεί εντάσεις για θέματα που δεν είχαν διευθετηθεί αλλά απαιτούν πια οριστική τακτοποίηση. Όμως η Αφροδίτη από τον πέμπτο ηλιακό σου οίκο, με την πλανητική ενέργεια που την ενισχύει, σου δίνει ευκαιρίες να εκπληρώσεις σε βάθος τις συναισθηματικές σου ανάγκες, να νιώσεις σίγουρος για τον εαυτό σου και τις επιθυμίες σου  και να μπορείς να τις εκπληρώσεις.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία στο ζώδιο σου στο τέλος της εβδομάδας αλλά και οι όψεις εξαγώνου τις ίδιες μέρες της Αφροδίτης με Κρόνο στο Τοξότη και Ουρανό στον Κριό ο έρωτας σαν συναίσθημα κυριαρχεί στην καθημερινότητα σου, έχει διάρκεια και σου δημιουργεί χαρά, ευεξία και αισθάνεσαι αισιόδοξος . Μπορείς να ξεκινήσεις νέες σχέσεις με εντυπωσιακές γνωριμίες  που θα έχουν διάρκεια αλλά και να επισημοποιήσεις σχέσεις που είναι δοκιμασμένες από το χρόνο.

Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου 

Ο Ήλιος στον Αιγόκερω προσφέρει ευκαιρίες που μπορούν να κάνουν περισσότερο ευχάριστη την καθημερινότητα σου και σε διευκολύνει την επικοινωνία με τα κοντινά σου πρόσωπα. Ο ανάδρομος Ερμή στον τρίτο σου ηλιακό οίκο, τον φυσικό του χώρο της επικοινωνίας, μπλοκάρει και καθυστερεί μετακινήσεις στην καθημερινότητα και φέρνει παρεξηγήσεις στις στενές σου σχέσεις. Με τις παρανοήσεις που προκαλεί σε δυσκολεύει στην συναισθηματική έκφραση καθώς άλλα προσπαθείς να πεις και αλλιώς εκλαμβάνονται.

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο στον τρίτο ηλιακό σου οίκο σε προκαλεί με αλλαγές που σίγουρα σε δυσκολεύουν και σε βγάζουν από τις σταθερές σου αξίες. Η πρόκληση είναι να ξεπεράσεις την απόλυτη σχέση που έχεις με φόβους και ανασφάλειες και να ανοιχτείς σε επαφές με άτομα που θα σε βοηθήσουν να χαρείς και να διασκεδάσεις.

Η είσοδος του Άρη στους Ιχθύς στο πέμπτο ηλιακό σου οίκο είναι  πολύ περισσότερο βοηθητική για τις βαθιές ερωτικές σου επιθυμίες με την ισχυρή αυτοπεποίθηση που προσφέρει. Ευνοεί νέες ερωτικές και σεξουαλικές γνωριμίες με πάθος και ευκαιρίες για διασκεδάσεις. Με την Σελήνη στο ζώδιο σου το Σαββατοκύριακο μπορείς να έχεις ισχυρή συναισθηματική σύνδεση στις σχέσεις σου, να εκφράσεις τα  δυνατά σου ένστικτα και να μοιραστείς στιγμές που θα σε ανατροφοδοτήσουν με το ερωτικό πάθος που θα έχεις.

Τοξότης: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου

Με τον Ήλιο να περνά στον Αιγόκερω σε ενδιαφέρουν σχέσεις που να ανταποκρίνονται σε σταθερές και μόνιμες βάσεις. Ο ανάδρομος Ερμής από τον δεύτερο ηλιακό σου οίκο σε υποχρεώνει να επαναπροσδιορίζεις τις ανάγκες σου και την ασφάλεια  μέσα στις σχέσεις. Είναι διάστημα που γυρίζεις την σκέψη σου πίσω για να αξιολογήσεις με ποιους μπορείς να είσαι και τι είδους σχέση μπορείς να έχεις.

Ο Άρης μετακινείται στους Ιχθύς στον τέταρτο ηλιακό σου οίκο και φορτίζει τις καταστάσεις με πρόσωπα της οικογένειας. Είναι απαραίτητο να προσπαθήσεις να αυτοκυριαρχηθείς από την εσωτερική συναισθηματική ένταση που θα έχεις γιατί διαφορετικά θα την εκτονώσεις σε πρόσωπα από τις στενές σου σχέσεις. Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο στον τρίτο ηλιακό σου οίκο έχεις όλη  την άνεση  να επικοινωνήσεις με φιλικά πρόσωπα.  Γίνεσαι άμεσος, φιλικός, και αυτό αντανακλά στις αναζητήσεις σου για σχέσεις. Έχεις ευκαιρίες για κοντινά ταξίδια με τη συντροφική σου σχέση ή αν είσαι μόνος με φίλους.

Οι όψεις εξαγώνου της Αφροδίτης με τον Κρόνο στο ζώδιο σου και με Ουρανό στο Κριό, στο τέλος της εβδομάδας, σε βοηθούν να έχεις ώριμη και σοβαρή προσέγγιση στις σχέσεις και φέρνουν σταθερές σχέσεις στη ζωή σου αλλά και παρουσιάζουν ξαφνικές και απρόσμενες ευκαιρίες. Το τρίγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό στο τέλος της εβδομάδας λειτουργεί ήδη όμως και σε βοηθάει να υιοθετήσεις μια νέα αντίληψη στις σχέσεις σου και η όψη τριγώνου της Αφροδίτης με τον Δία στο Ζυγό σου δίνει μεγάλη αισιοδοξία και εύνοια για ξεκινήσεις νέες σχέσεις.


Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου

Μετά τον Ερμή εισέρχεται και ο Ήλιος στο ζώδιο σου, που εγκαινιάζει την περίοδο των γενεθλίων σου και έχεις δυνατότητες να ενισχύσεις και να ανανεώσεις τις σχέσεις σου με μεγαλύτερη αισιόδοξη διάθεση. Με τον Ερμή ανάδρομο στον πρώτο σου ηλιακό οίκο σε απασχολεί όλη την εξελικτική πορεία που είχες μέχρι τώρα και επανεξετάζεις την αντίληψη που έχεις για τον εαυτό σου αλλά και την εικόνα που παρουσιάζεις στις σχέσεις σου. Ανακαλείς με τη μνήμη  σχέσεις που για κάποιο λόγο δεν προχώρησαν και κάνεις σκέψεις για να δώσεις επιπλέον ευκαιρίες με διαφορετική αντιμετώπιση.

Η Αφροδίτη στον αταίριαστο για σένα Υδροχόο προκαλεί αλλαγές και ανατροπές στις οικονομικές σου υποθέσεις που φέρνουν εντάσεις τις οποίες τις μεταφέρεις στις καθημερινή σου επικοινωνία μέσα στις σχέσεις σου. Το αυξημένο άγχος και η  αναστάτωση που έχεις μπορεί να λειτουργήσεις αποσταθεροποιητικά και να φέρει εκνευρισμούς  στην καθημερινότητα σου.

Με την μετακίνηση του Άρη στους Ιχθύς στο τρίτο ηλιακό σου οίκο η διάκριση σου λειτουργεί θαυμάσια και μπορείς με άνεση να προχωρήσεις σε νέες γνωριμίες ξεχωρίζοντας αυτούς που ταιριάζουν με το ψυχισμό σου. Μεγάλη σημασία θα έχει πως θα καταφέρεις να διαχειριστείς τη νευρικότητα και την ένταση και πως θα την εκφράσεις στις σχέσεις σου. Με την Σελήνη στην Παρθένο στην αρχή της εβδομάδας αλλά και στον Σκορπιό κατά το Σαββατοκύριακο, έχεις τις περισσότερες ευκαιρίες για διασκέδαση και χαρά.


Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου

Ο Ήλιος στον Αιγόκερω σε υποχρεώνει σε ανασύνταξη των δυνάμεων και συναισθημάτων που δεν έχεις εκφράσει ακόμα στις σχέσεις σου. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον δωδέκατο σου οίκο λειτουργεί αρκετά παρασκηνιακά και σε υποχρεώνει σε στάση αναμονής σε σχέση με όσους είχες διενέξεις τον τελευταίο καιρό. Καλό είναι να προσπαθήσεις να αποφύγεις τις λεκτικές αντιπαραθέσεις και να είσαι σε νοητική εγρήγορση με όσους σε σχολιάζουν. Εκκρεμότητες που υπάρχουν στις σχέσεις σου προσπάθησε να τις αντιμετωπίσεις με προσεκτική ενδοσκόπηση και αποστασιοποίηση. 

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου τα συναισθήματα που έχεις μέσα σου τα εκδηλώνεις φιλικά προς όλες τις κατευθύνσεις, μοιράζεις χαρά με τεράστια αισιοδοξία και προσεγγίζεις τους πάντες. Έχεις όλες τις ευκαιρίες με το μέρος σου να αναζητήσεις και να κατακτήσεις ό,τι επιθυμείς από τις ερωτικές σχέσεις. Η όψη τριγώνου της Αφροδίτης με τον Δία από τον Ζυγό γίνεται τα Χριστούγεννα, αλλά από την αρχή της εβδομάδας σου δίνει όλες τις προοπτικές να ανοιχτείς σε νέες σχέσεις, συνεργασίες αλλά και να διευθετήσεις ζητήματα στις σταθερές σου σχέσεις. 

Οι όψεις εξαγώνου της Αφροδίτης με τον Κρόνο στο Τοξότη και τον Ουρανό στον Κριό μέσα στην εβδομάδα έχεις περιθώρια να ανοιχτείς κοινωνικά, να ξεπεράσεις ότι μπορεί να σε εμποδίζει να εκφραστείς, να αφήσεις στην άκρη ότι σε εμποδίζει να έχεις ευτυχισμένες σχέσεις και να ανοιχτείς σε οτιδήποτε καινούργιο με εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.


Ιχθύες
: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου
Ο Ήλιος στον Αιγόκερω σε βοηθάει να αναπτύξεις μεγαλύτερη κοινωνικότητα και σε δίνει ευκαιρίες για φιλικές συναναστροφές και διασκέδαση. Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στον ενδέκατο ηλιακό σου οίκο θέλεις να επανεξετάσεις και να οργανώσεις με τη σκέψη θέματα που έχουν να κάνουν με την εξέλιξη των σχέσεων σου. Σε απασχολεί επίσης η συμπεριφορά φίλων και επανεξετάζεις αν θέλεις να δώσεις συνέχεια σε κάποια πρόσφατη διένεξη. Μπορείς να συναντήσεις φίλους ή γνωστά πρόσωπα από το παρελθόν.

Με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο σου ενισχύεται ο έντονος συναισθηματισμός σου και εκφράζεσαι ορμητικά για να ανατροφοδοτήσεις τις ισχυρές σου επιθυμίες που έχεις από τις ερωτικές σχέσεις. Ο Άρης σε κάνει αποφασιστικό και αδιάλλακτο με τις διενέξεις που έρχονται στην επιφάνεια και προκαλείς συγκρούσεις που μπορούν να σε εκθέσουν σε κίνδυνο. Προσπάθησε με την δυνατή διαίσθηση που έχεις να αναγνωρίσεις, αλλά και να αποφορτίσεις τις εντάσεις.

Η παρουσία της Αφροδίτης στον δωδέκατο οίκο σου λειτουργεί κάπως αντιφατικά με την ενέργεια του Άρη. Έχεις ανάγκη την απομόνωση και την συνειδητή μοναξιά για να αποκτήσεις επαφή με καταστάσεις που σε πληγώνουν και να κάνεις προσπάθειες να τις ξεπεράσεις και να ανοιχτείς στη ζωή. Με την Σελήνη στο Σκορπιό αυτό το Σαββατοκύριακο και την θετική όψη με τον Άρη εκφράζεις δυναμικά σου ένστικτα με ερωτικό πάθος στις ερωτικές σου σχέσεις.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: