astropedia.gr

Σεξουαλικοί δείκτες στον αστρολογικό χάρτη!

Σεξουαλικοί δείκτες στον αστρολογικό χάρτη!
Οι πλανήτες οι οποίοι εξετάζονται για να μελετήσουμε τη σεξουαλικότητα ενός ατόμου είναι η Αφροδίτη και ο Άρης, ο άξονας Ταύρου-Σκορπιού και ο όγδοος οίκος. Έτσι λοιπόν ο κάθε άνθρωπος εκδηλώνει με διαφορετικό τρόπο τη σεξουαλικότητά του. Όσο πιο πολλές όψεις κάνουν η Αφροδίτη και ο Άρης, τόσο μεταξύ τους όσο και με τους άλλους πλανήτες σε ένα ωροσκόπιο, τόσο πιο πολύπλοκη θα είναι η σεξουαλικότητα του ατόμου. Ενώ ο Άρης αντιπροσωπεύει την παρόρμησή μας να πάρουμε αυτό που θέλουμε σεξουαλικά, ανεξάρτητα από το φύλο μας, η Αφροδίτη αντιπροσωπεύει τη δεκτικότητά μας σε σχέση με το τι θέλουν οι άλλοι από εμάς. Ο Άρης αντιπροσωπεύει τη βιολογική παρόρμηση να κάνουμε σεξ ενώ η Αφροδίτη έχει επιπλέον ανάγκη στη σχέση τη συναισθηματική εκπλήρωση, χρειάζεται αγάπη.

Παρακάτω εξετάζονται οι αστρολογικοί συνδυασμοί της Αφροδίτης και του Άρη στο γενέθλιο Ωροσκόπιο και η ερμηνεία του ζωδίου στην ακμή του 8ου οίκου τα οποία ρίχνουν φως στην έκφραση της σεξουαλικότητας ενός ατόμου.
   
Πλανητικές όψεις με την Αφροδίτη και τον Άρη

 • Σελήνη Αφροδίτη
  Το άτομο είναι σεξουαλικό δεκτικό όταν δημιουργείται η κατάλληλη ατμόσφαιρα και έχει καλή διάθεση. Ενεργοποιείται από την ομορφιά, τη χάρη και τη φινέτσα και πρέπει να νιώθει πολύ έντονα συναισθήματα για να συνευρεθεί σεξουαλικά. Έχει ανάγκη από ειδυλλιακή ατμόσφαιρα, όπως δείπνο με κεριά, απαλή μουσική και πουπουλένια παπλώματα.

 • Σελήνη - Άρης
  Το άτομο νιώθει μια ισχυρή βιολογική ανάγκη για σεξ και θέλει οπωσδήποτε να απελευθερώσει τη σεξουαλική ένταση. Για τους δύο παραπάνω συνδυασμούς το άτομο είναι αδύνατο να διαχωρίσει τα συναισθήματα από τη σεξουαλική δραστηριότητα

 • Ερμής - Αφροδίτη
  Το άτομο αυτό αρέσκεται στα σεξουαλικά λόγια και θέλει να μιλάει κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης.

 • Ερμής - Άρης
  Το άτομο αυτό θέλει να περιγράφει παραστατικά τη σεξουαλική πράξη και τη φαντασιώνεται προηγουμένως στο μυαλό του.

 • Αφροδίτη – Άρης
  Εδώ βρίσκουμε το απόλυτο και έντονο σεξουαλικό πάθος, ένα ζωικό αισθησιασμό όπου το άτομο έχει μεγάλη επιθυμία να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του ανάγκες. Δεν φοβάται να πάρει την πρωτοβουλία στο σεξ αλλά μπορεί να γίνει επιθετικό αν οι σεξουαλικές ανάγκες του δεν ικανοποιούνται.

 • Αφροδίτη - Δίας
  Το άτομο θέλει να ζήσει μια έντονη σεξουαλική περιπέτεια και έλκεται από ερωτικούς συντρόφους οι οποίοι μπορούν να του προσφέρουν χαρά και ενθουσιασμό.

 • Άρης - Δίας
  Εδώ το άτομο έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στις σεξουαλικές ικανότητές του και αναζητά πολλές σεξουαλικές περιπέτειες. Μπορεί να δώσει ακριβώς ό, τι θέλει ο σύντροφός του.

 • Αφροδίτη - Κρόνος
  Οι ψυχολογικές επιπτώσεις της Αφροδίτης και του Κρόνου μπορεί να αναστείλουν την απόλυτη έκφραση της σεξουαλικότητας. Η Αφροδίτη είναι ρομαντική και πάνω απ’ όλα επιδιώκει τη συναισθηματική εγγύτητα στη σχέση. Ο Κρόνος όμως δημιουργεί φόβο της συναισθηματικής εγγύτητας και της σεξουαλικότητας, ο οποίος εκδηλώνεται με σεξουαλικές αναστολές και τον φόβο της εγκατάλειψης και της απόρριψης. Η χαμηλή αυτοεκτίμηση που έχει το άτομο το κάνουν να πιστεύει ότι είναι ανάξιο να αγαπηθεί και να νιώσει χαρούμενο σεξουαλικά.

 • Άρης - Κρόνος
  Αυτός ο αστρολογικός συνδυασμός δημιουργεί σεξουαλικές αναστολές και το άτομο ελέγχει τη σεξουαλικότητά του και την εκδηλώνει με πολύ συγκεκριμένους τρόπους. Όλες οι ενέργειες (Άρης) ελέγχονται αυστηρά και πειθαρχημένα (Κρόνος), και η σεξουαλική έκφραση περιορίζεται εντός των αποδεκτών και συντηρητικών παραμέτρων.

 • Αφροδίτη - Ουρανός
  Εδώ υπάρχει μεγάλη δεκτικότητα στο σεξουαλικό πειραματισμό και την περιπέτεια. Το άτομο είναι δεκτικό στο να δοκιμάσει οτιδήποτε και το πιο σημαντικό, αντιστέκεται στην προβλέψιμη σεξουαλική ρουτίνα, διότι αυτό το κάνει να χάσει σύντομα το ενδιαφέρον του. Αναζητά συνέχεια εκπλήξεις.

 • Άρης - Ουρανός
  Εδώ υπάρχει η αντίστοιχη ανάγκη για ποικίλη σεξουαλική δραστηριότητα με το να διερευνά νέες μεθόδους, νέες τεχνικές, νέες περιπέτειες και νέα μέρη. Το άτομο είναι πολύ φιλελεύθερο σεξουαλικά και απεχθάνεται το συντηρητισμό.

 • Αφροδίτη - Ποσειδώνας
  Εδώ το άτομο ονειρεύεται ότι θα έρθει ο τέλειος ερωτικός σύντροφος και παρασύρεται από το ρομαντισμό και τις φαντασιώσεις του. Άρης - Ποσειδώνας: Το άτομο έχει πολύ έντονες σεξουαλικές φαντασιώσεις και χρειάζεται έναν ερωτικό σύντροφο ο οποίος μπορεί να κάνει τις σεξουαλικές φαντασιώσεις του πραγματικότητα. Μπορεί να μην είναι πλήρως παρών κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης καθώς παρασύρεται από τις φαντασιώσεις του και δεν αφήνει κανένα περιθώριο να ζει το σεξ στην πραγματικότητα.

 • Αφροδίτη - Πλούτωνας
  Το άτομο συνδέεται βαθιά συναισθηματικά μέσα από το σεξ ή θα απέχει εντελώς από τη σεξουαλική πράξη. Για τον Πλούτωνα είναι τα πάντα «όλα ή τίποτα». Το σεξ δεν είναι ποτέ επιπόλαιο ή περιστασιακό, χωρίς πάθος και βαθιά συναισθηματική σύνδεση απλά δεν έχει νόημα.
   
 • Άρης - Πλούτωνας
  Εδώ η σεξουαλική ορμή μπορεί να είναι ακραία. Ο κίνδυνος εδώ είναι ότι το άτομο δεν είναι ποτέ ικανοποιημένο, και σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να κοιτάξει τις βαθιές ψυχολογικές αιτίες αυτής της κατάστασης. Η σεξουαλική έκφραση μπορεί να έχει ιδιοτελή κίνητρα ή είναι σκόπιμη. Επίσης, μπορεί να υπάρχουν σεξουαλικές ιδιαιτερότητες ή εθισμοί.

Το ζώδιο στην ακμή του 8ου οίκου


ΚΡΙΟΣ

Οι σεξουαλικές συνευρέσεις σας θα είναι παθιασμένες και ενθουσιώδεις. Δεν φοβάστε να ζητήσετε ό, τι θέλετε και μπορείτε να διαχωρίσετε την αγάπη από το σεξ. Θα έχετε μια εξαιρετικά ενεργή σεξουαλική ζωή και οι βαθύτερες ανάγκες σας θα ικανοποιηθούν μέσα από τις σεξουαλικές συνευρέσεις σας. Ίσως να είστε απερίσκεπτοι όσον αφορά τις σεξουαλικές πρακτικές, ίσως να μη δίνετε τόση σημασία στο ασφαλές σεξ, ακόμα και με έναν περιστασιακό σύντροφο.


ΤΑΥΡΟΣ

Οι σεξουαλικές συνευρέσεις σας θα είναι πιο πρακτικές και σταθερές. Αναζητάτε ο σύντροφός σας να μπορεί να σας ευχαριστήσει σωματικά και υλικά. Η σχέση σας θα είναι βαθιά αισθησιακή και παραδίδεστε εύκολα σε όλες τις σωματικές απολαύσεις. Επιπλέον, χρησιμοποιείτε τη σεξουαλική πράξη ως μέσο για να επιτευχθεί μεγαλύτερη συναισθηματική οικειότητα. Θέλετε το σεξ να είναι αισθησιακό και όχι περίπλοκο, με κάποιον που εκτιμά την αξία σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε πολύ περίεργοι στο να εξερευνήσετε το σεξ και θέλετε να μάθετε πολλά πράγματα και όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τη σεξουαλική ευχαρίστηση και τις σεξουαλικές πρακτικές. Το σεξ ξεκινά πάντα στο μυαλό σας και για να συνευρεθείτε σεξουαλικά θα πρέπει πρώτα να έχετε αναπτύξει μια πνευματική σχέση με το σύντροφό σας. Σας αρέσει να μιλάτε κατά τη διάρκεια του σεξ και τολμάτε να ζητήσετε αυτό που σας ικανοποιεί. Μπορεί επίσης να κάνετε σεξ με περισσότερους από έναν σεξουαλικούς συντρόφους!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εδώ το σεξ είναι συνυφασμένο με τα βαθιά και έντονα συναισθήματα. Θα μπορούσε να είναι δύσκολο για σας να συνευρεθείτε σεξουαλικά αν δεν είστε συναισθηματικά συνδεδεμένοι με το σύντροφό σας. Αυτό δημιουργεί δυσκολίες στο να απολαύσετε το περιστασιακό σεξ, αλλά ούτε και το αναζητάτε. Θέλετε κάποιον που μπορείτε να μοιραστείτε μαζί του τα πάντα, το σώμα και την ψυχή σας. Στη σχέση σας ικανοποιείτε περισσότερο τις ανάγκες του συντρόφου σας από τις δικές σας προκειμένου να του αποδείξετε την αγάπη σας.


ΛΕΩΝ

Έχετε ένα επιδεικτικό ύφος και δημιουργικότητα και δίνετε σημασία στην  απόδοσή σας! Είστε χαρούμενοι και έχετε ζωντάνια και δείχνετε στο σύντροφό σας ότι απολαμβάνετε τη σεξουαλική πράξη. Μπορεί να έχετε μια υπερηφάνεια και θέλετε ο σύντροφός σας να σας συγχαρεί για τις επιδόσεις σας, διαφορετικά, αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει στο μέλλον τις ικανότητές σας στο κρεβάτι. Έχετε την καλή διάθεση να δώσετε πολλά.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε προσεκτικοί και διακριτικοί στο σεξ και προσπαθείτε να μάθετε τις επιθυμίες και ανάγκες του συντρόφου σας για να τον ευχαριστήσετε. Το πρόβλημα με αυτό είναι ότι μπορεί να ξεχνάτε τις δικές σας ανάγκες και χάνεται η διασκέδαση και ο αυθορμητισμός από τη σεξουαλική σας ζωή. Δίνετε σημασία στις σεξουαλικές λεπτομέρειες και προσφέρετε τις υπηρεσίες σας χωρίς αντάλλαγμα.ΖΥΓΟΣ

Προσπαθείτε για την αρμονία και την ισορροπία στη σεξουαλική σας ζωή και θέλετε να βεβαιωθείτε ότι υπάρχει ισότητα στη σεξουαλική αίσθηση. Ενεργοποιείστε σεξουαλικά αν ο σύντροφός σας έχει αισθησιακούς και ευγενικούς τρόπους. Θέλετε μια ρομαντική προσέγγιση και όχι μια έντονα φορτισμένη ατμόσφαιρα. Έχετε ένα γοητευτικό και σαγηνευτικό τρόπο για να ζητήσετε ό, τι θέλετε στο κρεβάτι.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το σεξ για σας μπορεί και να είναι ακραίο! Διαισθητικά γνωρίζετε τι θέλει ο σύντροφός σας στο κρεβάτι, αλλά μπορεί και να χρησιμοποιήσετε το σεξ ως όπλο για να ελέγξετε ή να χειραγωγήσετε τη σχέση σας. Είστε πιστοί και αισθησιακοί και αναζητάτε το πάθος και τη σεξουαλική ένταση για να ικανοποιηθείτε στο κρεβάτι. Δεν έχετε κανένα ταμπού και αναζητάτε να ζήσετε υπερβατικές καταστάσεις στο σεξ. Το σεξ σας αναζωογονεί ψυχικά και σωματικά.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Το σεξ σας γεμίζει με χαρά και αισιοδοξία. Έχετε μια φιλοσοφική προσέγγιση και επιδιώκετε μια βαθύτερη, πιο πνευματική μορφή του σεξ με το σύντροφό σας. Μπορεί να ζήσετε πολλές σεξουαλικές συνευρέσεις και είστε γενναιόδωροι σεξουαλικά. Πιθανόν να θεωρείτε το σεξ άθλημα, όχι για να κερδίσετε αλλά απλά για τη διασκέδασή του. Έχετε μια εξαιρετικά περιπετειώδη πλευρά την οποία εκφράζετε εύκολα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το σεξ σας γεμίζει με ένα βαρύ συναίσθημα καθήκοντος και ευθύνης. Ενώ το σεξ είναι μια ευχάριστη εμπειρία για εσάς, μπορεί να χρειαστεί να ξεπεράσετε κάποιες ενοχές για να το απολαύσετε καλύτερα. Είστε πιστοί και αφοσιωμένοι και παίρνετε τη σεξουαλική πράξη αρκετά σοβαρά. Είναι πιθανό να νιώθετε έλλειψη αυτοεκτίμησης αν δεν μπορείτε να δώσετε χαρά στο σύντροφό σας. Μπορεί η φιλοδοξία σας και η σκληρή δουλειά σας, να αποτρέψουν τη σεξουαλική ευχαρίστηση.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σας αρέσει να πειραματίζεστε σεξουαλικά και σας είναι δύσκολο να ανεχθείτε ένα σύντροφο που δεν έχει ανοιχτό μυαλό στο σεξ. Μπορεί οι απόψεις σας για το σεξ να είναι πρωτότυπες και εκκεντρικές, έτσι ίσως είναι δύσκολο για σας να νιώσετε οικειότητα σε μια σχέση. Μπορείτε να βοηθήσετε το σύντροφό σας να απελευθερώσει τον εαυτό του από τους περιορισμούς που αφορούν τη σεξουαλικότητα. Κάποιοι από εσάς, ίσως προτιμάτε το ομαδικό σεξ ή το σεξ με κάποιον ο οποίος είναι ανοικτός σε όλα.


ΙΧΘΥΣ

Το σεξ είναι ονειρικό και αιθέριο για σας. Μπορεί να αισθάνεστε σαν να πρέπει να κάνετε θυσίες για το σύντροφό σας και να θεραπεύσετε τον πόνο και τη θλίψη του μέσα από τη σεξουαλική πράξη. Είστε εξαιρετικά συναισθηματικοί και έχετε πολλές σεξουαλικές φαντασιώσεις τις οποίες θέλετε να κάνετε πραγματικότητα. Το πρόβλημα ωστόσο είναι ότι μπορεί να υπάρχουν φορές που η φαντασία είναι καλύτερη από την πραγματικότητα και μπορεί να προτιμάτε να κρατήσετε μυστική μια σεξουαλική φαντασίωσή σας από το να την πραγματοποιήσετε.Newsletter