astropedia.gr

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ, 17 έως 23 Φεβρουαρίου 2020
Οι γύρω σου σε χρειάζονται.


Εν μέσω μιας βοηθητικής περιόδου, η εβδομάδα αυτή λειτουργεί ως «μαξιλαράκι» για σένα και τις υποθέσεις σου, αφού βρίσκεις συμμάχους στις προσπάθειες που καταβάλλεις χάρη και στο εξάγωνο Δία-Ποσειδώνα. Παράλληλα από την Δευτέρα ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του σε μια θέση που βοηθά να ξανασυζητήσεις τα θέλω σου και να βρεθείς πάλι με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που είχες καιρό να δεις, πρόσεξε όμως ιδιαίτερα να μην υπογράψεις συμβόλαια, και δώσε βάση στις μετακινήσεις και την επικοινωνία σου.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Τέλος στις ανασφάλειες και τις συνεχείς αναζητήσεις της αλήθειας. 
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
☎ Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980  
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Στα ζητήματα καρδιάς ίσως εστιάσεις σε όσα λείπουν, έτσι λοιπόν μπορεί να νιώθεις πως κλείνεσαι περισσότερο στον εαυτό σου. Αν συγκατοικείτε όμως με το ταίρι σου, τότε έρχεστε πιο κοντά.
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το τρίγωνο Άρη-Ουρανού σε κάνει πιο δυναμικό και φέρνει την τύχη με το μέρος σου. Επίσης, η Νέα Σελήνη της Κυριακής σε μια φιλική θέση προς το ζώδιό σου δίνει μια ευκαιρία για επαφές, συμφωνίες και συζητήσεις.