astropedia.gr

ΤΑΥΡΟΣ, 17 έως 23 Φεβρουαρίου 2020
Ολοκληρώνεις στόχους, με φίλους στο πλευρό σου.


Από την Δευτέρα ο Ερμής αναδρομεί σε μια βοηθητική θέση για σένα, δίνοντάς σου την ευκαιρία να ανοίξεις και πάλι το συρτάρι με τις καλές ιδέες που στο παρελθόν δεν ευοδώθηκαν, ενώ παράλληλα μπορείς και πάλι να δεις συλλογικές προσπάθειες να λειτουργούν. Πρόσεξε όμως να μην ξεκινήσεις πράγματα από το μηδέν. Επιπλέον, η Νέα Σελήνη της Κυριακής σε καλεί να θέσεις νέους στόχους χωρίς να διστάζεις από μικρά εμπόδια.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Τέλος στις ανασφάλειες και τις συνεχείς αναζητήσεις της αλήθειας. 
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
☎ Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980  

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι φίλοι είναι ο άσσος στο μανίκι σου αυτές τις μέρες για ό,τι χρειαστείς και μπορείς να στηριχτείς σε αυτούς, ειδικά τώρα με το θετικό εξάγωνο Δία-Ποσειδώνα. Γενικότερα όμως τα κλίμα στα προσωπικά σου δεν ξεκαθαρίζει ακόμα…
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Τα οικονομικά σου είναι σε τροχιά κίνησης, θα πρέπει να δείξεις όμως περισσότερες αντοχές στα επαγγελματικά και κυρίως στο πρόγραμμα της δουλειάς σου, χωρίς να αμελείς την υγεία σου. Η θετική όψη πάντως Άρη-Ουρανού είναι εξαιρετική για να δείξεις τα ταλέντα σου.