astropedia.gr

ΙΧΘΥΕΣ, 17 έως 23 Φεβρουαρίου 2020
Μια σημαντική ευκαιρία.


Η εβδομάδα κινείται σε ιδιαίτερα βοηθητικό πλαίσιο, το οποίο κορυφώνεται με τη Νέα Σελήνη της Κυριακής στο ζώδιό σου, που επηρεάζει ακόμη περισσότερο όσους έχουν γενέθλια αυτές τις μέρες, δίνοντάς σου μια σημαντική ευκαιρία για όσα έχεις κοπιάσει, πρόσεξε όμως καθώς οι παρορμητικές κινήσεις πρέπει να έχουν και σταθερές βάσεις για να προχωρήσουν. Είσαι άλλωστε κάτω από τον προστατευτικό μανδύα του εξαγώνου Δία-Ποσειδώνα που φέρνει ευκαιρίες και προστασία!

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Τέλος στις ανασφάλειες και τις συνεχείς αναζητήσεις της αλήθειας. 
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
☎ Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980  

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από την Δευτέρα ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στο δικό σου ζώδιο, εγκαινιάζοντας ένα διάστημα όπου ξανασκέφτεσαι πράγματα και καταστάσεις (ειδικά όσα έγιναν από τις 3 Φεβρουαρίου και μετά), επανεξετάζοντας τις κινήσεις σου, ωστόσο τα νέα εγχειρήματα που ξεκινούν κατά τη διάρκεια αυτής της αναδρομής, δεν υπόσχονται μακροημέρευση.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το σαββατοκύριακο ασχολείσαι περισσότερο με τα οικονομικά σου, αρκεί να μην προσπερνάς τις λεπτομέρειες στις οφειλές σου. Τα οικονομικά όμως είναι το πιο «θολό» σου σημείο γι’ αυτή την εβδομάδα.