astropedia.gr

ΠΑΡΘΕΝΟΣ, 17 έως 23 Φεβρουαρίου 2020
Με το βλέμμα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου.


Είσαι σε μια περίοδο που οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις. Ο Δίας σε καλή όψη με τον Ποσειδώνα στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων δείχνει πως η προσοχή σου πλέον στρέφεται εκεί, ενώ σε μια βαθύτερη ανάγνωση, οι άλλοι κινούν τα νήματα των εξελίξεων, αλλά έχεις και ευκαιρίες χάρη σε εκείνους.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Τέλος στις ανασφάλειες και τις συνεχείς αναζητήσεις της αλήθειας. 
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
☎ Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980  

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αναθεωρείς πολλά με τον ανάδρομο Ερμή από την Δευτέρα, στην ίδια θέση, προετοιμάσου λοιπόν για επιστροφές προσώπων από το ερωτικό σου παρελθόν, θυμήσου όμως ότι οι νέες γνωριμίες που γίνονται τώρα, δεν θα προχωρήσουν τελικά. Επίσης, η Νέα Σελήνη της Κυριακής στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, δείχνει πως κάνεις μια νέα αρχή, όπως και αν μεταφράζεται αυτό για σένα.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ακόμη και αν ταλαιπωρείσαι με έξοδα που δεν είχες υπολογίσει, βρίσκεις λύσεις και τακτοποιείς οφειλές και υποχρεώσεις. Τα μέσα της εβδομάδας είναι βοηθητικά για να βάλεις σε τάξη εκκρεμότητες πρακτικής φύσης, στη δουλειά.