astropedia.gr

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Αυτή την χρονιά θα μπορέσεις να φέρεις την επιτυχία στην ζωή σου μέσα από τα επιχειρηματικά σου σχέδια και τις προσωπικές σου επιδιώξεις, αρκεί όμως να αναλαμβάνεις πάντα υπολογισμένα ρίσκα και να μην λειτουργείς παρορμητικά. Θα προχωρήσεις στην καριέρα σου μέσω σκληρής δουλειάς και έχοντας μια θετική στάση απέναντι στην εργασία. Η διατήρηση κοινωνικών σχέσεων με τους συναδέλφους και τους ανωτέρους σου είναι απαραίτητη, ενώ η ερωτική ζωή σου θα είναι αρμονική και ευχάριστη φέτος με την αρμονία να επικρατήσει και στο οικογενειακό περιβάλλον. Η ανθρώπινη επαφή και οι γνωριμίες σου θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τις επιχειρηματικές σου φιλοδοξίες και η συχνή χαλάρωση θα σε βοηθήσει να παραμείνεις θετικός και να απολαύσεις τη ζωή με την οικογένεια και τους φίλους σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΕΚΛΕΙΨΕΩΝ
Η χρονιά έχει τέσσερις εκλείψεις που τοποθετούνται χρονικά στα τέλη του Απρίλη η πρώτη (ηλιακή έκλειψη στον Κριό), στις αρχές του Μάη η δεύτερη (σεληνιακή έκλειψη στον Σκορπιό) και οι δύο τελευταίες (ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό και σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο) που γίνονται μέσα στον Οκτώβρη. Κάθε έκλειψη μας επηρεάζει όλους άμεσα ή έμμεσα, αλλά συγκεκριμένα το ζώδιό σου επηρεάζεται κυρίως από την έκλειψη στις 20/4 που ενεργοποιεί τον τομέα της οικογένειας, της ακίνητης περιουσίας και φέρνει τέλος σε μια σημαντική υπόθεσή σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου και από την έκλειψη στις 14/10 που ενεργοποιεί  τον τομέα της καριέρας και της φήμης, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Οι παραπάνω εκλείψεις μπορεί να φέρουν ένταση και να δημιουργήσουν συνθήκες ριζικής αλλαγής μέσα από μια μορφή κρίσης, ενώ οι υπόλοιπες εκλείψεις του έτους λειτουργούν πιο αρμονικά με το ζώδιό σου και μπορεί να φέρουν ευκαιρίες, ανάλογα βεβαίως με τον προσωπικό σου χάρτη.

Συμβουλέψου τον αστρολόγο σου, αν έχεις πλανήτες στην 21η μοίρα του παρορμητικού σταυρού, στην 29η του παρορμητικού σταυρού, στην 5η του σταθερού σταυρού ή στην 14η μοίρα του σταθερού σταυρού.

ΑΝΑΔΡΟΜΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ
Το διάστημα από τις 29 Αυγούστου μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, είναι το διάστημα με τους περισσότερους πλανήτες ταυτόχρονα ανάδρομους για το 2023. Οι 6 από τους συνολικά 8 πλανήτες που θα μπορούσαν να γυρίσουν ανάδρομοι (ο Ήλιος και η Σελήνη φυσικά δεν μπαίνουν ποτέ σε ανάδρομη τροχιά), φέρνουν εμπόδια και καθυστερήσεις, ανατροπές και αναθεωρήσεις, ανάλογα φυσικά με το πού γίνονται αυτές οι αναδρομές στον προσωπικό μας χάρτη. Οι πλανήτες είναι ο Ερμής από την Παρθένο, η Αφροδίτη από τον Λέοντα (την ημέρα που τελειώνει η αναδρομή της Αφροδίτης μάλιστα αρχίζει η αναδρομή του Δία), ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύς, ο Ουρανός από τον Ταύρο και ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω. Αν σχεδιάζεις κάτι σημαντικό για τον Σεπτέμβριο του 2023 λοιπόν, καλό είναι να έχεις συμβουλευτεί πολύ νωρίτερα τον αστρολόγο σου.

Κάθε αναδρομή σε επηρεάζει γιατί κάπου γίνεται στον προσωπικό σου χάρτη και δίνει, στην καλύτερη περίπτωση, τροφή για σκέψη ανάλογα με τον οίκο του γενέθλιου ωροσκοπίου σου όπου γίνεται. Όμως από τις αναδρομές του έτους οι παρακάτω είναι πιο σημαντικές γιατί γίνονται σε κομβικά σημεία του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Μέχρι και τις 18/1 ο Ερμής θα συνεχίζει να είναι ανάδρομος στο ζώδιό σου επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους γύρω στα τέλη Δεκέμβρη με αρχές Γενάρη και χρειάζεται να είσαι γενικότερα προσεκτικός σε αγορές, οι συνεννοήσεις σου για καίρια θέματα να είναι ακριβείς, να αποφύγεις αν είναι δυνατόν να υπογράψεις σημαντικά έγγραφα ή να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Η σκέψη σου μπορεί αυτό το διάστημα να γυρίσει πίσω σε θέματα του παρελθόντος και άρα να είναι μια ευκαιρία αυτό για σένα να ξεδιαλύνεις θολά σημεία ή να διορθώσεις κάτι που δεν είχε πάει καλά ή ακόμη να έχεις επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν σου ώστε να κλείσεις κύκλους που δεν έχουν ακόμη κλείσει.

Αν δεν φανείς προσεκτικός τώρα ακόμη και σε μικρές λεπτομέρειες που μπορεί να μην τις θεωρήσεις σημαντικές, το ίδιο θα επαναληφθεί και πάλι προς τα τέλη αυτής της χρονιάς, καθώς ο Ερμής με την αναδρομή του από τις 13/12 και μετά θα ξαναφέρει τα ίδια ή αντίστοιχα θέματα, δημιουργώντας την ανάγκη πλέον να φιλοσοφήσεις καλύτερα την ζωή σου και τις αποφάσεις σου και αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, να πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις που αλλάζουν τις παγιωμένες πεποιθήσεις από το παρελθόν σου. Παράλληλα, η αναδρομή του Πλούτωνα από 1/5 έως 11/10 φέρνει σημαντικές και ριζικές αλλαγές που μεταμορφώνουν την ζωή σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί από 17/1 και μετά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Γύρω στις 7/1, λόγω της Πανσελήνου, αισθάνεσαι ότι η ερωτική σου ζωή υπολειτουργεί, ενώ στις 23/1 η ευθυδρόμηση του Ουρανού βελτιώνει την ψυχολογία σου και σου δημιουργεί την ανάγκη να φλερτάρεις και να ερωτευτείς. Το διάστημα 16/3-11/4, με την Αφροδίτη να διελαύνει από το ζώδιο του Ταύρου, ο προσωπικός μαγνητισμός σου έρχεται στο προσκήνιο και κυριολεκτικά εντυπωσιάζεις τα πλήθη. Το διάστημα 21/4-15/5, κατά το οποίο ο Ερμής κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον 5ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη, κάποιος πρώην επικοινωνεί μαζί σου, αλλά συνειδητοποιείς ότι πλέον δεν αισθάνεσαι όπως παλιά. Στις 16/5 το πέρασμα του Δία στον Ταύρο, όπου και παραμένει καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, σου φέρνει έρωτες και ενθουσιασμό και αυξάνει τα επίπεδα της λίμπιντο και της αυτοπεποίθησής σου. Οι συναισθηματικές ευκαιρίες κυριολεκτικά διαδέχονται η μία την άλλη, ενώ η Νέα Σελήνη της 19/5 σηματοδοτεί έναν μεγάλο έρωτα με προοπτικές. Το διάστημα 20/5-10/7 βιώνεις αξέχαστες σεξουαλικές εμπειρίες, ενώ γύρω στις 17/7 σου δίνεται η ευκαιρία να συνάψεις μια υγιή και ισορροπημένη σχέση ή να ανανεώσεις και να «εξυγιάνεις» την ήδη υπάρχουσα σχέση σου (αν είσαι δεσμευμένος). Από το Σεπτέμβρη μέχρι τα τέλη του έτους, με ανάδρομο Δία και ανάδρομο Ουρανό στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, αναμένονται πισωγυρίσματα σε παρελθοντικές σχέσεις και επανασυνδέσεις με πρώην. Σκέψου διπλά και τριπλά πριν λάβεις τέτοιου είδους αποφάσεις και τέσταρε πρώτα το εκάστοτε υποψήφιο ταίρι σου. Κράτα κατά νου τις ημερομηνίες 28/10 και 27/12, γιατί οι ανασφάλειες και οι φοβίες σου θα είναι «γιγαντωμένες» και η ψυχολογία σου βεβαρημένη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους μέχρι τις 12/1 τα επίπεδα της ενεργητικότητας και της ζωτικότητάς σου είναι μειωμένα. Ωστόσο, το διάστημα 12/1-25/3 γίνεσαι ένας ακούραστος εργάτης που δουλεύει ακατάπαυστα και με περίσσεια όρεξη, γεγονός το οποίο επιβραβεύουν οι εργοδότες σου αλλά μπορεί να επικρίνουν (λόγω ζήλειας) οι συνάδελφοί σου. Γύρω στις 6/4, λόγω της Πανσελήνου στον Ζυγό, ένα απροσδόκητο περιστατικό θέτει σε κίνδυνο (προσωρινά) το επαγγελματικό σου κύρος και την φήμη σου. Ευτυχώς, η διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο των Διδύμων και τον 6ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου κατά το διάστημα 11/4-7/5 εξομαλύνει την κατάσταση και βελτιώνει τις σχέσεις σου τόσο με τους συναδέλφους σου όσο και με τα αφεντικά σου.

Η Νέα Σελήνη της 18/6 ευνοεί νέα επαγγελματικά ξεκινήματα ενώ γύρω στις 17/7 προσπαθείς να θέσεις νέους όρους στις συνεργασίες σου, προκειμένου να πετύχετε από κοινού (μαζί με τους συνεργάτες σου) το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το διάστημα 27/8-12/10, χάρη στη διέλευση του Άρη από το Ζενίθ του ηλιακού σου χάρτη, κυνηγάς με πάθος τα επαγγελματικά σου όνειρα. Ωστόσο, κάποιοι ανώτεροί σου μπορεί να σε δουν ανταγωνιστικά λόγω του πάθους σου και της επιθυμίας σου να ανελιχθείς επαγγελματικά. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό κατά το διάστημα 8/11-4/12, κάποια γυναίκα από το εργασιακό σου περιβάλλον η οποία κατέχει θέση κύρους, σε επιβραβεύει με κάποιον τρόπο για τη σκληρή δουλειά σου και για την αξιοθαύμαστη απόδοσή σου. Οι ημερομηνίες 27/11 και 27/12 μπορεί να κρύβουν παγίδες και κινδύνους για εσένα και την εικόνα σου εντός του εργασιακού σου χώρου. Ως εκ τούτου, καλό θα ήταν να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς ξαφνικά, φαινομενικά ασήμαντα περιστατικά στη δουλειά μπορεί να σου στοιχίσουν ή μπορεί να δώσουν αφορμή και πάτημα για κακότροπα σχόλια τα οποία θα σε δυσαρεστήσουν.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.