astropedia.gr

Τα Ταρώ του Αυγούστου για όλα τα ζώδια.

Τα Ταρώ του Αυγούστου για όλα τα ζώδια.
Οι προβλέψεις του μήνα για κάθε ζώδιο από τις κάρτες Ταρώ και τον Άγγελο Παππά.

Η κάρτα του μήνα: Ο Ερημίτης

Αυτό το μήνα σκέφτεσαι να αλλάξεις κάποια πράγματα στις σχέσεις σου και βλέπεις κάποιους ανθρώπους από μια διαφορετική οπτική γωνία. Η κάρτα του Ερημίτη σου δείχνει να στραφείς προς τα μέσα, στη ψυχή σου, και να αναζητήσεις τις λύσεις στα προβλήματά σου. Νιώθεις κάποια ανησυχία για κάποιες σημαντικές σχέσεις σου, ίσως ακόμα αισθάνεσαι την ανάγκη να απομονωθείς από τον κοινωνικό σου περίγυρο.

Θέλεις να σκεφτείς τις επιλογές σου και να αποφασίσεις. Παρόλο που αυτή η κάρτα δηλώνει μοναξιά, εν τούτοις, σου δίνεται η ευκαιρία να κατανοήσεις καλύτερα τον εαυτό σου και τις σχέσεις σου και να αναζητήσεις το βαθύτερο νόημα της ζωής. Θα πρέπει όμως να είσαι προσεκτικός ώστε να μην ξοδεύεις το χρόνο σου σε καταστάσεις και πρόσωπα που ουσιαστικά δεν έχουν σημασία στη ζωή σου.

Μπορεί επίσης να προσπαθήσεις να αποσαφηνίσεις τα κίνητρα κάποιων αγαπημένων σου προσώπων αλλά το μειονέκτημα αυτής της κάρτας είναι η ανάγκη σου να κρύψεις τα συναισθήματά σου, να κλειστείς στον εαυτό σου και να αποφύγεις κάποιους ανθρώπους, ακόμα κι εκείνους που σε ενδιαφέρουν. Από τη θετική πλευρά, το σύμπαν φωτίζει την καρδιά σου και το μυαλό σου, έτσι ώστε να επιλέξεις τα άτομα που θα σε ακολουθήσουν στη ζωή σου, διαφορετικά, είναι πολύ καλύτερη η μοναξιά.
 

Διάβασε παρακάτω ποια κάρτα Ταρώ
   αντιπροσωπεύει το ζώδιό σου το μήνα Αύγουστο


ΚΡΙΟΣ: Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων
Αυτό το μήνα έχεις έναν ηγετικό ρόλο και είσαι το επίκεντρο της προσοχής. Είσαι δημοφιλής, λαμβάνεις αναγνώριση για τις ικανότητές σου και ενισχύεις τη συναισθηματική σύνδεση με τους γύρω σου. Οι άλλοι σου δείχνουν εκτίμηση και σεβασμό για τα ταλέντα σου πράγμα το οποίο δεν θα έχει ως αποτέλεσμα μόνο τους επαίνους αλλά και οικονομικά οφέλη. Αν αναζητάς ένα νέο επαγγελματικό ρόλο, θα υπάρξει η ευκαιρία να κάνεις ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός, χάρη σε νέες και απρόσμενες επαγγελματικές διασυνδέσεις.

Η εσωτερική δύναμή σου θα σε βοηθήσει επίσης να ξεπεράσεις οποιεσδήποτε επαγγελματικές δυσκολίες ή παρεξηγήσεις με τους άλλους. Στη συναισθηματική ζώνη, η αγάπη και το πάθος θα είναι κυρίαρχα στοιχεία αυτό το μήνα. Είναι μια στιγμή αποκαλύψεων καθώς συνειδητοποιείς ότι για να πάρεις αγάπη θα πρέπει και να δώσεις και επίσης ότι θα πρέπει πρώτα να αγαπήσεις τον εαυτό σου για να σε αγαπήσουν και οι άλλοι.

Έχεις την καλή πρόθεση να δώσεις στους άλλους, αλλά όχι σε σημείο που να αδειάζουν τα συναισθήματά σου και να νιώθεις αποστραγγισμένος. Είσαι γενναιόδωρος με το χρόνο και την καρδιά σου, αλλά βάζεις και κανόνες. Εάν είσαι μόνος, μπορεί να γνωρίσεις κάποιον/α και να ενθουσιαστείς. Όμως μην παρασυρθείς από το πάθος σου και την ακαταμάχητη γοητεία του άλλου ατόμου, μπορεί αργότερα να ανακαλύψεις ότι δεν ήταν άξιος/α της αγάπης σου. Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760. 

 

ΤΑΥΡΟΣ: Ο Βασιλιάς των Ξιφών

Αυτός ο μήνας σου φέρνει μια πολύ ισχυρή ενέργεια που δίνει έμφαση στην αλλαγή των σκέψεων και των πράξεων σου. Έχεις τη διάθεση να κάνεις κάποιες σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου, που περιλαμβάνουν τις σχέσεις, την καριέρα και τα οικονομικά σου. Αυτό είναι πολύ σημαντικό αν ήσουν σε αδράνεια ή είχες συναντήσει εμπόδια. Ωστόσο, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός να μην προσπαθείς να αλλάξεις πάρα πολλά πράγματα ταυτόχρονα.

Είναι επίσης σημαντικό να αποφύγεις να είσαι απότομος με τους γύρω σου για να μην κόψεις τις γέφυρες. Στην καριέρα σου, λαμβάνεις συμβουλές και καθοδήγηση από άτομα σε θέση ισχύος και προβάλεις τις ιδέες σου  με πάθος και ενθουσιασμό. Στην συναισθηματική σου ζωή, ο σύντροφός σου, η οικογένεια και οι φίλοι σου, σου δείχνουν την πιο δυναμική πλευρά τους με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις.

Μην τους ανταγωνίζεσαι, δεν θα αποφέρει τα αποτελέσματα που θέλεις, οπότε το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να αναλώσεις προσωπικό χρόνο με τον εαυτό σου για να επαναξιολογήσεις τις σημαντικές σχέσεις σου. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσεις να έχεις ειρήνη και αρμονία τόσο μέσα σου όσο και με τους γύρω σου. Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760. 
 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πέντε των Ξιφών
Προσοχή σε όλα τα μέτωπα, είναι το μήνυμα αυτού του μήνα καθώς μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποιες ανταγωνιστικές ενέργειες στην καριέρα σου αλλά και συγκρούσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η έκβαση των γεγονότων θα εξαρτηθεί από τη δική σου συμπεριφορά, οπότε απέφυγε να εμπλακείς σε διαμάχες ή ακόμα και σε κουτσομπολιά. Επαγγελματικά, μπορεί να διαπιστώσεις ότι η υπάρχουσα εργασία σου δεν σε εμπνέει και δεν προβάλει τις ικανότητές σου. Μην αποφασίσεις όμως να την εγκαταλείψεις, αλλά ούτε και να δημιουργείς αντιπαλότητα ή ανταγωνισμό με τους συναδέλφους σου.

Θα πρέπει να είσαι εγκρατής και διακριτικός. Τόσο στην επαγγελματική όσο και τη συναισθηματική σου ζωή, σκέψου πολύ καλά το τι λες και δείξε αυτοσυγκράτηση ακόμα κι αν οι άλλοι σε προκαλούν. Συναισθηματικά, προσπάθησε να είσαι ευγενικός και διπλωμάτης με το σύντροφό σου και μην υποκύπτεις στις απαιτήσεις των άλλων. Μπορεί να υπάρξει κάποια σύγκρουση στη σχέση σου, αν εμμένεις στις απόψεις σου ο σύντροφός σου θα κουραστεί  να συζητάει μαζί σου.

Αν έχεις αμφιβολίες για τη σχέση σου, σκέψου ήρεμα και προσεκτικά πριν αποφασίσεις να την τελειώσεις. Να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, αποσαφηνίζοντας το τι πραγματικά σημαίνει για σένα αυτή η σχέση. Είναι σημαντικό να αποδεχτείς την πραγματικότητα και αν η συμπεριφορά του συντρόφου σου είναι πραγματικά απαράδεκτη, τότε ήρθε η ώρα να φύγεις οριστικά. Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επτά Πεντάκτινο

Αυτό το μήνα θα αρχίσεις να βλέπεις τα αποτελέσματα των προηγούμενων προσπαθειών σου και των μακροπρόθεσμων σχεδίων σου. Λαμβάνεις απτές ανταμοιβές και αναγνώριση. Αν θεωρούσες ότι οι κόποι της σκληρής δουλειάς σου  τον τελευταίο καιρό, περνούσαν απαρατήρητοι, αυτό το μήνα καρπώνεσαι υα οφέλη. Αυτές οι ανταμοιβές μπορεί να είναι είτε χρηματικές, όπως μια αύξηση, μπόνους ή διαπραγματεύσεις για ένα καλύτερο μισθό ή απλά λαμβάνεις επαίνους για τις δεξιότητές σου και τα επιτεύγματά σου.

Στη συναισθηματική σου ζωή, αν είσαι σε σχέση, αυτός θα είναι ένας ευτυχισμένος και ικανοποιητικός μήνας, αλλά είναι καλό να προβληματιστείς σχετικά με τις προσπάθειες που έχετε κάνει και οι δύο για να κάνετε τη σχέση σας καλύτερη. Να θυμάσαι ότι πρέπει να συνεχίσεις αυτές τις προσπάθειες προκειμένου να διατηρήσεις τη σχέση σου. Η προσοχή, η φροντίδα και η αγάπη είναι τα κλειδιά για μια επιτυχημένη σχέση.

Αν είσαι μόνος, γεγονότα που θα συμβούν στην οικονομική σου κατάσταση και την καριέρα σου, θα σου δώσουν  περισσότερο χρόνο και οικονομικούς πόρους για να επιδοθείς σε περισσότερες κοινωνικές δραστηριότητες ή ακόμα και να πας ένα ταξίδι. Αυτό θα σε βοηθήσει να κάνεις πολλές νέες γνωριμίες αλλά όμως να είσαι υπομονετικός και να μη βιαστείς να κάνεις μια νέα σχέση. Μπορεί αργότερα να μετανιώσεις που διέθεσες το χρόνο σου και την καρδιά σου σε κάποιον/α που δεν άξιζε. Είναι καλύτερο για σένα να αφήσεις οποιαδήποτε σχέση να εξελιχθεί αργά. Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760. 

  
ΛΕΩΝ: Άσσος των Ξιφών
Νέα ξεκινήματα και νέα μονοπάτια διαβαίνεις αυτό το μήνα, παίρνεις μια βαθιά ανάσα από τις προκλήσεις που έχεις αντιμετωπίσει, και με τη δύναμη και το θάρρος σου εξορίζεις τους φόβους και τις ανασφάλειες που είχες για την πραγματοποίηση αλλαγών. Αν είχες αμφιβολίες και αρνητικές σκέψεις που σε εμπόδιζαν να αναλάβεις δράση, τώρα κάνεις νέα ξεκινήματα, τόσο στη σχέση σου όσο και στην καριέρα σου.

Λειτουργείς με την καρδιά σου και απομακρύνεις ό, τι δεν είναι γόνιμο, προκειμένου να ανθίσουν νέα πράγματα. Στη σταδιοδρομία σου, ήρθε η ώρα να πάρεις μια απόφαση για το αν θα μείνεις ή θα φύγεις ή θα αποδεχτείς την τρέχουσα κατάσταση. Εάν τελικά μείνεις, βεβαιώσου ότι θα έχεις στο μέλλον την αναγνώριση για τις ιδέες σου και τη δημιουργικότητά σου. Νέα ξεκινήματα προβλέπονται και στην ερωτική σου ζωή.

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να υπάρχει κάτι που πρέπει να εξαλειφθεί για να προχωρήσει η σχέση σου και γι’ αυτό επιδιώκεις ειλικρινείς συζητήσεις με το σύντροφό σου. Είναι σημαντικό να μιλήσεις μέσα από την καρδιά σου αυτό το μήνα προκειμένου να μάθεις τις προθέσεις και τα σχέδια του συντρόφου σου. Αν είσαι μόνος, είσαι πραγματικά έτοιμος να ξεκινήσεις κάτι νέο, συναντάς ανθρώπους που είναι ειλικρινείς αλλά μπορεί όμως να σου κρύβουν κάτι. Πρόσεξε τις επιλογές σου για να μην πληγωθεί η καρδιά σου. Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760. 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εννέα Πεντάκτινο

Αυτός είναι ένας πολύ καλός μήνας για να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς. Δεν θα θέλεις να απολαύσεις τόσο τη διασκέδαση αλλά να επαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου. Αν αναζητάς αλλαγή στην καριέρα σου, τότε είναι πιθανό να έχεις κάτι ακόμη καλύτερο από ό, τι είχες οραματιστεί. Λάβε υπόψη σου ότι μπορεί να χρειαστεί να βάλεις για λίγο στην άκρη την υπερβολική κριτική και την ανάλυση τα οποία συχνά σε αποτρέπουν από το να χαλαρώσεις και σου δημιουργούν άγχος. Ευτυχώς, θα έχεις δίπλα σου καλούς φίλους που θα σε βοηθήσουν και θα σε ενθαρρύνουν στην υλοποίηση των στόχων σου.

Στην ερωτική σου ζωή, αν είσαι σε σχέση θα νιώσεις παράλληλα τόσο συναισθηματική εγγύτητα στη σχέση σου, όσο και στιγμές μοναξιάς. Θα πρέπει να βρεις την ισορροπία μεταξύ των προσωπικών σου αναγκών και αυτών του συντρόφου σου, χωρίς να υπάρχουν συγκρούσεις μεταξύ σας.

Ενδέχεται να μην υπάρχουν μεγάλες συναισθηματικές επιβεβαιώσεις και πάθη, αλλά θα νιώσεις την ασφάλεια που επιθυμείς. Αν είσαι μόνος, μπορεί να μην έχεις αυτοεκτίμηση και να μην είσαι και τόσο κοινωνικός αυτό το μήνα. Αν γνωρίσεις  κάποιον/α, μπορεί να μην έχεις τον ενθουσιασμό να κάνεις μια νέα σχέση. Εκείνο που σε απασχολεί τώρα είναι να είσαι με μια αγάπη που σου δίνει αξία και μια ολοκληρωμένη και ικανοποιητική ζωή. Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760. 

 
ΖΥΓΟΣ: Τρία Πεντάκτινο
Η ομαδική εργασία και η συλλογική προσπάθεια είναι το κύριο χαρακτηριστικό αυτού του μήνα. Με τη θετική ενέργεια που σε διακατέχει, θα έχεις επιτυχία τόσο στην επαγγελματική όσο και τη συναισθηματική σου ζωή. Το ζώδιό σου είναι συνεργατικό και επιδιώκει την αρμονία, έτσι δεν θα διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια αλλά και να κοινωνικοποιηθείς με τους άλλους. Επαγγελματικά, αν έχεις περάσει ταλαιπωρίες και έχει δοκιμαστεί η υπομονή σου ή αισθάνεσαι ότι οι προσπάθειές σου δεν έχουν αναγνωριστεί, αυτό το μήνα αναγνωρίζεται η αξία σου.

Οι ιδέες σου, οι μέθοδοι στην εργασία σου και τα ταλέντα σου είναι χαρακτηριστικά που οι άλλοι θα θελήσουν να συμπεριλάβουν στα σχέδιά τους. Τυχόν νέα έργα θα υλοποιηθούν με τη συνδρομή και τη βοήθεια των άλλων. Αυτός ο μήνας σου φέρνει θαυμάσιες ευκαιρίες για να μοιραστείς διασκεδαστικές στιγμές με τους φίλους σου, το σύντροφό σου και τα προσφιλή σου πρόσωπα.

Θα μπορέσεις να περάσεις τώρα πολύ περισσότερο χρόνο με το σύντροφό σου και θα υπάρξει μια χαρούμενη και ανάλαφρη ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Αν είσαι μόνος, κοινωνικοποιήσου με τον έξω κόσμο και η ενασχόληση με νέα χόμπι και δραστηριότητες θα σου φέρουν κάποιον/α  που έχετε τα ίδια ενδιαφέροντα και προσέγγιση στη ζωή. Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760. 

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Άσσος των Κυπέλλων
Αυτός ο μήνας σηματοδοτεί μια εποχή αυθορμητισμού και διασκέδασης, είσαι πολύ πιο ανοιχτός και χαλαρός, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Στην επαγγελματική σου ζωή, παίρνεις τα ηνία, βλέπεις ότι κάτι νέο γεννιέται. Μπορεί να επωφεληθείς με την αποχώρηση ορισμένων ατόμων που στο παρελθόν σου είχαν προκαλέσει άγχος και πίεση. Η αισιόδοξη ενέργεια αυτής της κάρτας, σε βοηθά να θυμηθείς ότι έχεις πολλά ταλέντα και πολλές επιλογές.

Ακόμα κι αν το ζώδιό σου προτιμά τα γνωστά και τα οικεία, αλλαγές και εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα αυτό το μήνα είναι αναμφισβήτητα προς όφελός σου. Στη συναισθηματική σου ζωή θα επωφεληθείς επίσης σε μεγάλο βαθμό αυτό το μήνα. Εάν ήσουν σε αμφισβήτηση σχετικά με τις προθέσεις του συντρόφου σου ή ενός αγαπημένου σου προσώπου, τότε αυτός ο μήνας διαλύει τη σύγχυση και λαμβάνεις διαβεβαίωση για τη σταθερότητα και την αγάπη του.

Πραγματικά απολαμβάνεις την παρουσία του στη ζωή σου, δεν φοβάσαι για τα συναισθήματά του προς εσένα. Αν είσαι μόνος, μπορεί να υπάρξει μια ξαφνική και απρόσμενη γνωριμία, κάποιου ατόμου που μπορεί να σου προσφέρει συναίσθημα και ασφάλεια. Μην κουράζεις το μυαλό σου με τις πολλές σκέψεις και μην αφήσεις το φόβο ή την ανασφάλειά σου να σε οδηγήσουν να απορρίψεις κάποιον/α που μπορεί να σου προσφέρει τα καλύτερα. Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760. 
   
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Άσσος Πεντάκτινο

Η ζωή σου παίρνει μια μεγάλη στροφή προς το καλύτερο από την άποψη ότι νιώθεις  δύναμη να δημιουργήσεις αλλά και να διευθετήσεις τυχόν εκκρεμείς υποχρεώσεις. Στην επαγγελματική ζώνη, θα μπορούσες να αναλάβεις νέες υπευθυνότητες ή ακόμα και μια νέα θέση. Κάποιες νέες και δελεαστικές επαγγελματικές ευκαιρίες που θα προκύψουν θα σε ενθουσιάσουν, ενώ νέες επαγγελματικές επαφές και διασυνδέσεις θα σε βοηθήσουν να προβάλεις δημόσια την εικόνα σου.

Ένα μήνυμα ανανέωσης φέρνουν οι συμπαντικές ενέργειες και στην ερωτική σου ζωή. Προχωράς μπροστά στη σχέση σου, κάνετε νέα πράγματα μαζί, βλέπεις να δημιουργείται ακόμα βαθύτερη κατανόηση μεταξύ σας και καλύτερη επικοινωνία. Αν ψάχνεις καιρό την αγάπη, όλος ο μήνας είναι εξαιρετικά θετικός για να βγεις έξω να διασκεδάσεις, να κάνεις διαφορετικά πράγματα και να συναντήσεις νέους συναρπαστικούς ανθρώπους.

Τυχόν νέες σχέσεις που μπορεί να δημιουργηθούν είναι πιθανό να μην είναι σταθερές, αλλά θα σου χαρίσουν ενθουσιασμό και περιπέτεια και θα σε απομακρύνουν από τη συνήθη ρουτίνα σου. Το σύμπαν σου δίνει τη δυνατότητα να θέσεις τέρμα σε συνήθειες ή συμπεριφορές που γνωρίζεις ότι αποτρέπουν την ευτυχία σου. Ξεκινάς ένα πνευματικό ταξίδι και αναζητάς άτομα που έχετε κοινή φιλοσοφία ζωής.Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760. 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οκτώ των Κυπέλλων

Αυτός ο μήνας σου ζητά να προβληματιστείς σχετικά με το τι πραγματικά θέλεις από τη ζωή. Μπορεί να νιώσεις την επιθυμία να αφήσεις πίσω σου ορισμένους ανθρώπους που δεν σε κάνουν ευτυχισμένο και να απομακρυνθείς από καταστάσεις που πλέον δεν σε εξυπηρετούν. Το ζώδιό σου φημίζεται για την υπομονή του και τη λογική προσέγγιση που έχει στη ζωή, αυτό το μήνα όμως δεν πρόσκειται να ανεχτείς τίποτα που σε περιορίζει.

Ακούς τα βαθύτερα ένστικτά σου και αφήνεις να σε οδηγήσει η διαίσθησή σου όταν πρόκειται για τη λήψη σημαντικών αποφάσεων στη ζωή σου. Προφανώς, αν αποφασίσεις να αφήσεις κάποια πράγματα πίσω σου, είναι φυσικό να αισθάνεσαι κάποια θλίψη ή ακόμα και λύπη. Ωστόσο, αυτό το τέλος θα σημάνει μια νέα αρχή στη ζωή σου. Επαγγελματικά, ίσως κάνεις μια κίνηση για νέα εδάφη. Οι συνθήκες στην εργασία σου σε βοηθούν να συνειδητοποιήσεις ότι εσύ είσαι ο αρχιτέκτονας της μοίρας σου.

Στη συναισθηματική ζώνη, μπορεί να αισθανθείς ότι η σχέση σου ή κάποια πρόσωπα δεν γεμίζουν πλέον την ψυχή σου. Αν έχεις χωρίσει πρόσφατα είναι ζωτικής σημασίας να αφήσεις νε περάσεις κάποιος χρόνος για να επουλωθούν οι πληγές της ψυχής σου. Ξεκινά μια περίοδος αξιολόγησης και συνειδητοποίησης σε σχέση με τι πραγματικά θέλεις από τις σχέσεις σου. Επιτρέποντας στον εαυτό σου να χαλαρώσει από οτιδήποτε σε περιορίζει, θα σε βοηθήσει να βρεις αυτό που αναζητάς.Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760. 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τέσσερα Πεντάκτινο
Αυτό το μήνα θα δεις ότι η σκληρή δουλειά σου και η υπομονή σου πραγματικά αποδίδουν καρπούς και θα υπάρξει αναγνώριση για τις πρόσφατες προσπάθειές σου. Ακόμα κι αν αντιμετωπίσεις αρκετά επίπονες επαγγελματικές καταστάσεις, έχεις θετικές προσδοκίες και ελπίδες για το μέλλον. Μερικοί άνθρωποι γύρω σου μπορεί να σε θεωρήσουν σκληρό όταν στην πραγματικότητα έχεις μια δυναμική στάση και αποφασιστικότητα.

Αποδεικνύεις αποφασιστικά στους γύρω σου ότι είσαι σταθερός και εμμένεις στις θέσεις σου. Με τη αυτοπεποίθησή σου και τον αυτοσεβασμό, αποδεικνύεις στην εργασία σου ότι υπερασπίζεσαι τις αρχές σου. Στη  συναισθηματική ζώνη, ο σύντροφός σου ή τα αγαπημένα σου πρόσωπα μπορεί να είναι απόμακροι ή λίγο ψυχροί με τα συναισθήματα και την αγάπη τους. Μπορεί να έχουν απογοητευτεί και πληγωθεί από τη στάση σου, έτσι είναι στο χέρι σου να τους δείξεις τι αισθάνεσαι.

Εάν επιδείξεις υπομονή με τους γύρω σου, τότε μέχρι τις αρχές του επόμενου μήνα, οι σχέσεις θα έχουν αποκατασταθεί. Αν χρειάζεται, θα πρέπει να ζητήσεις συγνώμη για τα λάθη του παρελθόντος, καθώς μπορεί κάποιοι να προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν την πρόσφατη συμπεριφορά σου. Μείνε μακριά από τη ζήλια και την κτητικότητα και μην αφήσεις το φόβο να επισκιάσει τα ειλικρινή συναισθήματά σου, ούτε και να προσπαθήσεις να περιορίσεις ή να εξαναγκάσεις το σύντροφό σου σε κάτι. Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760. 


ΙΧΘΥΣ: Τέσσερα των Ξιφών

Αυτός ο μήνας σου ζητά να κάνεις ένα βήμα προς τα πίσω προκειμένου να επαναξιολογήσεις τόσο την επαγγελματική όσο και τη συναισθηματική σου ζωή. Ορισμένα άτομα στη ζωή σου μπορεί να μονοπωλούν το χρόνο σου και την ενέργειά σου, έτσι είναι σημαντικό να θέσεις όρια και να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου. Έχεις την τάση να επηρεάζεσαι από τη ζωή και τα προβλήματα των άλλων και λόγω της συμπονετικής φύσης σου, προσπαθείς για την επίλυση των προβλημάτων των άλλων ανθρώπων.

Επαγγελματικά, αν η καριέρα σου δεν παίρνει την κατεύθυνση που θέλεις, ψάχνεις για άμεσες λύσεις. Εάν ήδη αισθάνεται ότι πρέπει να κοιτάξεις αλλού, μην αποφασίσεις αυτό το μήνα, ίσως αργότερα διαπιστώσεις ότι έχεις κάνει λάθος επιλογή. Στην συναισθηματική σου ζωή, μην πανικοβληθείς ή γίνεις επιθετικός και αδιάλλακτος αν ο σύντροφός σου σε κάνει να νιώσεις στο περιθώριο. Μπορεί  πραγματικά να χρειάζεται προσωπικό χρόνο ή να διεκπεραιώσει κάποιες υποχρεώσεις του.

Από τη θετική πλευρά, μια μικρή απόσταση μπορεί να είναι ακριβώς ό, τι χρειάζεται για να φέρει πίσω την εγγύτητα και τα συναισθήματα στη σχέση σας. Αν είσαι μόνος, φλέρταρε και διασκέδασε αλλά προσπάθησε να μη δημιουργείς σχέσεις εξάρτησης, ούτε και να κάνεις μελλοντικά σχέδια με οποιονδήποτε συναντάς. Μπορεί να σου πάρει κάποιο χρόνο για να τους γνωρίσεις σε βάθος.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: