astropedia.gr

Πανσέληνος & Νέα Σελήνη πώς επηρεάζουν;

Πανσέληνος & Νέα Σελήνη πώς επηρεάζουν;
Και ποιος δεν έχει χρησιμοποιήσει έστω και μια φορά στη ζωή του την έκφραση «με έπιασε η Πανσέληνος» ή και ποιος δεν έχει κάνει πλάκα σε κάποιον χαριτολογώντας πως «έχει σεληνιαστεί»; Το ολόγιομο φεγγάρι είναι γεγονός πως όλους μας επηρεάζει λίγο ή πολύ και οι μέρες με Πανσέληνο μας προκαλούν μια κάποια ανησυχία.

Όμως θα πρέπει να γνωρίζουμε πως όλες οι Πανσέληνοι δεν έχουν τον ίδιο αντίκτυπο. Το ίδιο ισχύει και για τις μέρες που έχουμε Νέα Σελήνη.

Κάθε συγκεκριμένη Νέα Σελήνη και Πανσέληνος έχει τον δικό της χάρτη και την δική της δυναμική, αλλά ανάλογα με το ζώδιο που γίνονται έχουν εξ ορισμού κάτι που γενικά ισχύει.

Ας δούμε λοιπόν επιγραμματικά πώς διαφορετικά γεγονότα συμβαίνουν
ανάλογα σε ποιο ζώδιο γίνεται η Πανσέληνος ή η Νέα Σελήνη κάθε μήνα.


Νέα Σελήνη στον Κριό
Δίνει νευρικότητα, αρχηγικές τάσεις και σημαντικές πρωτοβουλίες.
Πανσέληνος στον Κριό
Φέρνει παρόρμηση, αυθορμητισμό και επιπολαιότητα. Το «εγώ» υπερισχύει. Μπορεί να προκύψουν συγκρούσεις με τους άλλους. Ιδανική ημέρα για να ασχοληθείτε με τον αθλητισμό και να εξωτερικεύσετε την ενέργεια μας σε κάτι παραγωγικό. Υπό δυσμενή γωνία: ημικρανίες, ατυχήματα από βιασύνη και εκρήξεις θυμού.
 
Νέα Σελήνη στον Ταύρο
Χαρίζει αντοχή, υπομονή και πείσμα. Σηματοδοτεί μια καλή μέρα για οικονομικούς προγραμματισμούς.
Πανσέληνος στον Ταύρο
Θέματα που αφορούν οικονομικά, επιχειρήσεις και ακίνητα θα σας απασχολήσουν. Με θετικές όψεις δείχνει συναισθηματική γαλήνη και υποστήριξη. Υπό δυσμενή γωνία παρουσιάζονται συγκρούσεις σε περιουσιακά και οικονομικά ζητήματα, εκρήξεις ζήλιας και εμμονές.

Νέα Σελήνη στους Διδύμους
Χαρίζει πειθώ και πολύπλευρα χαρίσματα. Η δύναμη που δίνει μπορεί να είναι χαρισματική αλλά είναι και λίγο επιπόλαια.
Πανσέληνος στους Διδύμους
Φέρνει σημαντικές συζητήσεις και προωθεί την ανταλλαγή ιδεών και απόψεων. Είστε πιο ευέλικτοι, δραστήριοι και περίεργοι. Οι σχέσεις με αδέρφια, φίλους και γείτονες μπορεί να διαταραχθούν. Αποφύγετε το κουτσομπολιό και αξιοποιήστε την ημέρα για να βελτιώσετε τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε.

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο
Χαρίζει αγάπη προς την οικογενειακή ζωή και το σπίτι ως μέρος συγκέντρωσης, ασφάλειας και ζεστασιάς. Βοηθάει τη μνήμη, αλλά μπορεί να ενθαρρύνει και την κτητική διάθεση.
Πανσέληνος στον Καρκίνο
Προκαλεί μελαγχολία και νοσταλγία. Ταυτόχρονα στρέφει την προσοχή σας στο σπίτι, την οικογένεια και τις ρίζες σας. Με θετικές όψεις είσαστε σε θέση να συσφίξετε τις σχέσεις σας με τους γονείς και τα αδέρφια σας. Με αρνητικές όψεις προκύπτουν διαμάχες στον κόλπο της οικογένειας με αφορμή περιουσιακά ή κληρονομικά ζητήματα.

Νέα Σελήνη στο Λέοντα
Δίνει αυτοπεποίθηση αλλά και κάποια δόση αλαζονείας. Δίνει το έναυσμα για να επιδείξετε τις ικανότητές σας και να απολαύσετε τον θαυμασμό των άλλων.
Πανσέληνος στο Λέοντα
Φέρνει έντονες ερωτικές επιθυμίες και αυξημένη δημιουργικότητα. Ευνοούνται διασκεδάσεις, ενασχολήσεις με δημιουργικές δραστηριότητες και αθλητισμό. Τα παιδιά μπορεί να απαιτήσουν περισσότερη προσοχή. Ενισχύετε η ανάγκη σας να προβληθείτε και να κερδίσετε την προσοχή τους κοινωνικού σας περίγυρου.

Νέα Σελήνη στην Παρθένο
Χαρίζει επιμέλεια, ένα αίσθημα καθήκοντος αλλά και μια ετοιμότητα στην αντιμετώπιση διλημμάτων.
Πανσέληνος στην Παρθένο
Η Πανσέληνος αυτή σας προτρέπει να αλλάξετε τις καθημερινές σας συνήθειες και να βάλετε τάξη και οργάνωση στη ζωή σας. Είναι ιδανική ημέρα για να ασχοληθείτε με την γυμναστική, να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες, να τακτοποιήσετε το σπίτι ή το γραφείο σας και να ασχοληθείτε με το κατοικίδιό σας. Ενδεχομένως να προκύψουν προστριβές με συναδέλφους.

Νέα Σελήνη στον Ζυγό
Ενθαρρύνει τη διπλωματία και το τακτ. Είναι μέρες κατά τις οποίες η συναισθηματική ισορροπία μπορεί να φέρει έναν επιτυχή συμβιβασμό.
Πανσέληνος στο Ζυγό
Ο γάμος, οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα αποτελέσουν τα πεδία που θα δώσετε την προσοχή σας. Θα σας διακατέχει πνεύμα συνεργασίας αλλά μπορεί να αντιμετωπίσετε αδιαλλαξία από τους γύρω σας. Ιδανική ημέρα για να διακοσμήσετε το σπίτι σας, να ασχοληθείτε με την εμφάνισή σας ή να κάνετε ξεκαθαρίσματα στη σχέση σας.

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό
Σημαίνει μια εποχή που κάποια πράγματα τελειώνουν και κάποια άλλα αρχίζουν. Τα μυστικά αποκαλύπτονται και οι βαθιές εμμονές έρχονται στην επιφάνεια.
Πανσέληνος στον Σκορπιό
Σας ωθεί να απαλλαγείτε από κάποιον ή κάτι που σας περιορίζει και να απελευθερωθείτε, δημιουργώντας χώρο στη ζωή σας για να χτίσετε κάτι νέο που θα σας μεταμορφώσει εσωτερικά και εξωτερικά. Ιδανική ημέρα για να ασχοληθείτε με τον αποκρυφισμό, να κάνετε ψυχανάλυση ή να κλείσετε υποθέσεις σχετικά με εφορίες, τράπεζες και ασφαλιστικές εταιρίες.

Νέα Σελήνη στον Τοξότη
Προωθεί τα ταξίδια και οτιδήποτε διευρύνει τους ορίζοντες, τις εμπειρίες ζωής και φέρνει αισιοδοξία και τύχη.   
Πανσέληνος στον Τοξότη
Ανάγκη για ανεξαρτησία, περιπέτεια και νέες εμπειρίες. Σπάτε δεσμά που σας περιορίζουν και ανοίγεστε προς νέες κατευθύνσεις. Είστε σε θέση να δείτε την μεγάλη εικόνα και να ρισκάρετε σε τομείς που μέχρι πρότινος φοβόσασταν. Ιδανική ημέρα για τυχερά παιχνίδια, ταξίδια και μελέτες.

Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω
Ευνοεί τη φιλοδοξία και την αποφασιστικότητα. Η ψυχρή λογική αυτές τις μέρες κερδίζει τις συναισθηματικές σκέψεις.
Πανσέληνος στον Αιγόκερω
Στρέφει την προσοχή σας σε θέματα καριέρας. Αναθεωρείτε φιλοδοξίες και στόχους. Συναισθηματικά είστε πιο ψυχροί και ρεαλιστές, δίνοντας έμφαση σε πρακτικά θέματα που διέπουν την ζωή σας. Ιδανική ημέρα για να οργανώσετε εκ νέου την πορεία σας.

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο
Γεννά ανεξαρτησία και επαναστατικές διαθέσεις. Τα ανθρωπιστικά και προοδευτικά ζητήματα κυριαρχούν στην ατζέντα.
Πανσέληνος στον Υδροχόο
Φέρνει ιδεαλισμό, εκκεντρικότητα και ανατρεπτικές ιδέες. Ενισχύεται η επιθυμία σας να έρθετε σε επαφή με ομοϊδεάτες και να ασχοληθείτε με κοινωνικά θέματα. Οι στόχοι και τα όνειρα σας θα επαναπροσδιοριστούν. Ενδέχεται να κάνετε ξεκαθαρίσματα στον φιλικό κύκλο σας. Με αρνητικές όψεις παρατηρείται αποξένωση και εγωιστική συμπεριφορά. 

Νέα Σελήνη στους Ιχθύς
Βοηθάει τη φαντασία και το βαθύτερο πνευματικό μας «είναι». Σε πρακτικό επίπεδο πρόκειται για μέρες που επικρατεί κάποια σύγχυση Πανσέληνος στους Ιχθύς: Φέρνει ευαισθησία, συμπόνια και ρομαντισμό. Η φαντασία είναι ισχυρή και μπορεί να κατευθυνθεί σε δημιουργικές δραστηριότητες. Η ανάγκη να βοηθήσετε ανιδιοτελώς τους συνανθρώπους σας θα είναι ισχυρή. Από την άλλη μπορεί να παραμελήσετε σημαντικές υποχρεώσεις σας και να υιοθετήσετε τον ρόλο του μάρτυρα.
Πανσέληνος στους Ιχθύς
Φέρνει ευαισθησία, συμπόνια και ρομαντισμό. Η φαντασία είναι ισχυρή και μπορεί να κατευθυνθεί σε δημιουργικές δραστηριότητες. Η ανάγκη να βοηθήσετε ανιδιοτελώς τους συνανθρώπους σας θα είναι ισχυρή. Από την άλλη μπορεί να παραμελήσετε σημαντικές υποχρεώσεις σας και να υιοθετήσετε τον ρόλο του μάρτυρα.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: