astropedia.gr

Αιγόκερως ‘Ο Περιορισμός Του Έρωτα’

Αιγόκερως ‘Ο Περιορισμός Του Έρωτα’
Αιγόκερως
‘Ο Περιορισμός Του Έρωτα’


Οι σχέσεις δεν είναι ένα εύκολο κεφάλαιο για τους Αιγόκερους. Ο έλεγχος είναι η αγαπημένη τους λέξη και τα προστατευτικά τείχη που υψώνουν γύρω τους τούς κάνουν απρόσιτους και απλησίαστους. Μοναχικοί, περπατάνε το δικό τους μονοπάτι και δε θα δεχθούν βοήθεια ακόμα κι όταν τη χρειάζονται. Καθώς παίρνουν πολλές ευθύνες από νωρίς στη ζωή τους, ξέρουν να δίνουν, όχι όμως να παίρνουν. Είναι ρομαντικοί αλλά δε θα αφήσουν το ρομαντισμό τους να τους επηρεάσει. Όχι σπάνια, θα διαλέξουν ένα σύντροφο που θα τους καταξιώσει κοινωνικά.

Τους παίρνει χρόνο να δεσμευτούν, καθώς δίνουν πολύ μεγάλη σημασία στο να επιτύχουν οικονομικά κι επαγγελματικά. Μυστικοπαθείς και καχύποπτοι, κρύβουν τις προθέσεις τους-είναι πολύ συνηθισμένο ένας Αιγόκερως να είναι ερωτευμένος και να μην το εκφράσει ποτέ. Δεν εμπιστεύονται τα ερωτικά πάθη. Είναι πολύ πιο σημαντικά γι’ αυτούς η εκτίμηση, το καθήκον, η αφοσίωση παρά το άγριο πάθος που ίσως επιτρέψουν στον εαυτό τους να το ζήσει κάποια στιγμή κρυφά, περισσότερο υπό μορφή σεξουαλικής έλξης παρά σαν έναν τρελλό έρωτα. Τα βαθειά συναισθήματα τους κάνουν να νιώθουν ευάλωτοι και τους είναι δύσκολο να τα εκφράσουν αυθόρμητα. Κάτω από την αυστηρή τους εικόνα κρύβουν μια καρδιά διψασμένη για στοργή κάτι που μόνο οι πολύ κοντινοί τους άνθρωποι και μετά απο πολύ καιρό καταλαβαίνουν.

Ο Άντρας Αιγόκερως

Όλη η ζωή αυτού του άντρα είναι ένας αγώνας προς την κορυφή και δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο απ’ αυτήν. Του αρέσει η εξουσία και η δύναμη και θα δουλέψει πολύ σκληρά για να την κατακτήσει. Κι από τη γυναίκα που θα γίνει η σύντροφός του περιμένει να είναι δίπλα του σ’ αυτή του τη προσπάθεια και να τον στηρίζει. Επειδή η ανάγκη του για σιγουριά είναι μεγάλη, ψάχνει για τη σχέση που θα του προσφέρει σταθερότητα και ασφάλεια. Έντονα πατριαρχικός και παραδοσιακός, έχει μεγάλη αίσθηση της αντρικής αξιοπρέπειας και θα προσφέρει στη γυναίκα του, όλα αυτά που θα την κάνουν να νιώθει ότι έχει έναν άντρα δίπλα της στον οποίο μπορεί να στηριχτεί .Δεν του αρέσουν οι πολύ δυναμικές, ανεξάρτητες γυναίκες γιατί θέλει αυτός να είναι ο κυρίαρχος και ο δυνατός στη σχέση. Όταν αφεθεί ερωτικά, θα σας ξαφνιάσει με τη τρυφερή και στοργική πλευρά του.

Η Γυναίκα Αιγόκερως
Η αφέντρα του ζωδιακού, η γυναίκα που οι στόχοι δίνουν στη ζωή της νόημα, η ρεαλίστρια που πατάει γερά στα πόδια της, θα έχει πολύ υψηλές απαιτήσεις για ν’ αφήσει την καρδιά της ελεύθερη στα χέρια ενός άντρα. Πάντα προσεγμένη στο ντύσιμο της, με ένα ιδιαίτερο αριστοκρατικό στυλ, δε θα σας αφήσει να καταλάβετε πόσο ρομαντική είναι και πόσο η συναισθηματική ασφάλεια είναι γι’αυτήν απαραίτητη. Θα σκεφτεί πολύ αν αξίζει να είναι με κάποιον άντρα, θα διατηρεί πάντα την αυτοκυριαρχία της ακόμα κι αν μέσα της νιώθει ερωτευμένη και δε θα τη δείτε ποτέ να χάνει τον έλεγχο σε σκηνές ζήλειας και πάθους. Την ενδιαφέρει άμεσα η κοινωνική της καταξίωση και θα δουλέψει πολύ σκληρά για να διακριθεί στο επαγγελματικό της περιβάλλον. Της αρέσουν οι πατριαρχικοί άντρες, που έχουν δύναμη κι εξουσία και που θα σταθούν αφοσιωμένοι σε εκείνη και τους στόχους της.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.    
 Newsletter