astropedia.gr

Ανάδρομη Αφροδίτη και προηγούμενες ζωές

Ανάδρομη Αφροδίτη και προηγούμενες ζωές
Οι ανάδρομοι πλανήτες σε έναν γενέθλιο χάρτη μπορούν να αποκαλύψουν πληροφορίες σχετικά με το καρμικό παρελθόν ενός ανθρώπου και τα συνεπαγόμενα μαθήματα που μπορεί να πάρει σε αυτή τη ζωή. Ας δούμε τι συμβαίνει όταν η Αφροδίτη είναι ανάδρομη σε ένα ζώδιο στο προσωπικό σας ωροσκόπιο.

Η ανάδρομη Αφροδίτη αφορά κυρίως τις σχέσεις σε μια προηγούμενη ζωή. Ίσως διαπιστώσετε ότι αυτοί που έχουν ανάδρομη Αφροδίτη έχουν δυνατούς καρμικούς δεσμούς με εκείνους που αγαπούν στην παρούσα ζωή. Αυτό συχνά οφείλεται σε μια έλλειψη αγάπης που βίωσαν σε κάποια προηγούμενη ενσάρκωση.

Τα στοιχεία που αναφέρουμε εδώ είναι μόνο ενδεικτικά ως προς το τι συνέβαινε σε προηγούμενες ζωές. Ένας αστρολόγος θα μπορέσει να δει τις όψεις που σχηματίζουν οι ανάδρομοι πλανήτες και θα μπορέσει να σχηματίσει μια πιο ολοκληρωμένη άποψη. Δείτε αν έχετε ανάδρομη Αφροδίτη στο γενέθλιο χάρτη εδώ.


ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Η Αστρολογία μπορεί να σας βοηθήσει να πλησιάσετε και πάλι το πρόσωπο που αγαπάτε.
Πότε λοιπόν η κατάλληλη χρονική περίοδος για να κάνετε επανασύνδεση με μια παλιά αγάπη;  
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
  Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980
  
Αν έχετε ανάδρομη τη γενέθλια Αφροδίτη σας λοιπόν...


Στον Κριό

Σε μια προηγούμενη ζωή ίσως ήσασταν μουσικοί ή περιπλανώμενοι διασκεδαστές. Συνεπώς, θα είχατε αποφύγει τις ευθύνες της φροντίδας αγαπημένων προσώπων και παιδιών. Είναι πιθανό να υπάρχει κάποια σχέση από το παρελθόν που δεν έχει τελειώσει ακόμα και συνεχίζεται και σε αυτή τη ζωή.


Στον Ταύρο

Σε μια προηγούμενη ενσάρκωση νιώθατε μια διαρκή ανάγκη για ασφάλεια την οποία, δυστυχώς, δεν αποκτήσατε ποτέ. Συνήθως έπρεπε μα αντιμετωπίζετε μόνοι σας τις δυσκολίες. Σ’ αυτή τη ζωή θα πρέπει η κατάσταση να είναι ευκολότερη για εσάς και να έχετε χτίσει κάποια ασφαλή βάση.


Στους  Διδύμους

Στο παρελθόν είχατε ταλέντο στο γράψιμο και ιδιαίτερα στην ποίηση. Αυτός ήταν συχνά ο τρόπος με τον οποίο προτιμούσατε να εκφράζετε τα αισθήματά σας. Εντούτοις, σας εμπόδιζαν οι αμφιβολίες σας και δεν καταφέρατε να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.


Στον Καρκίνο

Η ζωή στο σπίτι ήταν σημαντική για εσάς και ίσως ήσασταν μέλος μιας μεγάλης οικογένειας. Σε μια προηγούμενη ζωή θα είχατε δυσκολευτεί ιδιαίτερα να αφήσετε το οικογενειακό περιβάλλον. Όταν, όμως, το καταφέρατε, ήταν μάλλον για να πάτε να εργαστείτε σε κάποια άλλη οικογένεια. Στην παρούσα ζωή πρέπει να κατακτήσετε την ανεξαρτησία σας.


Στον Λέοντα

Στις προηγούμενες ζωές σας ήσασταν πιθανώς βαθιά θεατρικές προσωπικότητες και μπορεί μάλιστα να εργαζόσασταν ως ηθοποιοί. Αποφεύγατε, όμως, την παρέα των άλλων και καταλήγατε μόνοι σας.


Στην Παρθένο

Η θέση αυτή υπονοεί κάποιον ο οποίος ίσως έζησε στο παρελθόν σε αγροτική απομόνωση. Οι απόψεις που είχατε για την αγάπη ήταν συχνά ιδεαλιστικές και σας χάριζαν μια διέξοδο από τον πραγματικό κόσμο. Θα είχατε αφιερώσει πολύ χρόνο και προσπάθεια στην εργασία σας, το οποίο θα ήταν μια καλή δικαιολογία για να μην συναναστρέφεστε με τους άλλους.


Στον Ζυγό


Σε μια προηγούμενη ζωή ίσως σας είχαν απομακρύνει από την οικογένειά σας σε πολύ μικρή ηλικία ή ακόμα και οι γονείς σας να σας είχαν παρατήσει. Εντούτοις, καταφέρατε να μετατρέψετε αυτή την δυσάρεστη κατάσταση σε μια θετική εμπειρία, πολεμώντας κατά της απομόνωσης και της μοναξιάς.


Στον Σκορπιό

Οι σεξουαλικές σχέσεις στο παρελθόν σάς είχαν προκαλέσει προβλήματα. Υπήρχαν απιστίες και πιθανόν μια διαλυμένη σχέση. Είχατε μια τρυφερή πλευρά στον χαρακτήρα σας αλλά συχνά περνούσε απαρατήρητη.


Στον Τοξότη


Ζούσατε βασισμένοι στο ένστικτό σας, σε έναν κόσμο που ήταν για σας συναρπαστικός. Αναζητούσατε πάντα νέες εμπειρίες, καινοτομίες και ταξίδια, παραμελούσατε την οικογένειά σας και νιώθατε ότι σας περιορίζει.


Στον Αιγόκερω

Στις προηγούμενες ζωές σας, συνήθως επιλέγατε τον εύκολο τρόπο στις σχέσεις σας. Πιθανόν είχατε παντρευτεί σε μικρή ηλικία και επαναπαυτήκατε ως σύζυγος. Παρόλα αυτά, δεν προσφέρατε τίποτα περισσότερο στην σχέση σας πέρα από τα απολύτως απαραίτητα.

Στον Υδροχόο

Στο παρελθόν, δυσκολευόσασταν να αντιμετωπίσετε τον πατέρα σας. Είναι πιθανό ότι σας έδερνε και ήταν γενικά δύσκολος χαρακτήρας. Όποιος και αν ήταν ο λόγος, υιοθετήσατε την αυταρχική του στάση στις σχέσεις σας. Σ’ αυτή τη ζωή, πρέπει να μάθετε ότι η αγάπη έρχεται από κοινές εμπειρίες.


Στους Ιχθύ

Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να ζούσατε κοντά σε θάλασσα και να είχατε χάσει το αγαπημένο σας πρόσωπο σε κάποια φυσική καταστροφή. Λόγω αυτής της ανολοκλήρωτης αγάπης αφιερώσατε τη ζωή σας στη φροντίδα των άλλων.


ASTRACARD
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  

Newsletter