astropedia.gr

Τα Τσάκρα και οι ανθρώπινες σχέσεις

Τα Τσάκρα και οι ανθρώπινες σχέσεις
Τα Τσάκρα και οι ανθρώπινες σχέσεις

Συχνά πολλά από τα προβλήματα σχέσεων προκύπτουν από την λανθασμένη κατανόηση του τι δίνουμε και τι παίρνουμε μέσα σε μια σχέση. Ανταλλάσσουμε ενέργεια μέσα από τα τσάκρα μας. Όταν καταλαβαίνουμε τι είδους ενέργεια δίνουμε και λαμβάνουμε, οι ρόλοι μιας σχέσης γίνονται πολύ σαφείς και ξεκάθαροι.

Ελέγξτε τον εαυτό σας. Έχετε κάποιο από αυτά τα παρακάτω συμπτώματα;

 • Ριζικό τσάκρα
  - Συνεχής φόβος για την ασφάλεια του άλλου
  - Έλλειψη ενέργειας και υποτονική δραστηριότητα στις σχέσεις
 • Ιερό τσάκρα
  - Αίσθηση ισότητας μεταξύ των δύο φύλων-Δεν υπάρχει όρεξη για φλερτ
  - Ενόχληση από συνομιλία με αγαπημένα πρόσωπα
 • Τσάκρα του ηλιακού πλέγματος
  - Επιθετικότητα, ερεθισμός
  - Ζήλια
  - Έλεγχος και θέληση κυριαρχίας πάνω στον άλλον
  - Εξωπραγματικά επιχειρήματα
 • Τσάκρα της καρδιάς
  - Σταθερή δυσαρέσκεια
  - Συνεχή σφάλματα
  - Μη αποδοχή της διαφορετικότητας του άλλου
  - Παρανόηση και παρερμηνεία των συναισθημάτων
 • Τσάκρα του λαιμού
  - Μη σεβασμός
  - Μια επιτακτική βούληση να αλλάξουμε κάποιον άλλον
  - Απουσία έκφρασης πραγματικών συναισθημάτων και συναισθημάτων
 • Τρίτο μάτι
  - Έλλειψη εμπιστοσύνης
  - Διπλοτσεκάρισμα του άλλου
  - Έλλειψη υποστήριξης των ονείρων και των οραμάτων των άλλων
 • Τσάκρα της Κορυφής
  - Έλλειψη συνειδητοποίησης της πνευματικής σημασίας των σχέσεων
  - Δεν υπάρχει κίνητρο να κάνουμε πράγματα για να καλυτερέψουμε μια σχέση
Γυναικείες και αντρικές ενέργειες

Ας δούμε λοιπόν τι δίνουν και τι λαμβάνουν ενεργειακά οι γυναίκες και οι άντρες για να έχουν μια ισορροπημένη σχέση.

Πιστεύεται ότι η γυναικεία ενέργεια είναι η πιο ισχυρή δύναμη για επιτυχία και επιτεύγματα, κίνηση και πάθος. Δεν συνδέεται με το ποιος κάνει τι, αλλά με τον τρόπο που αισθάνεστε, πώς θα μεγαλώσετε ως ζευγάρι και θα χρησιμοποιήσετε τις δικές σας ικανότητες. Οι πνευματικές σχέσεις αφορούν την ανάπτυξη και την αλληλοβοήθεια στην εξέλιξη της Γης, γιατί ο καθένας από εμάς πρέπει να δουλέψει και να ανοίξει το δικό του δυναμικό. Όταν το κάνουμε, ο άνδρας και η γυναίκα γίνονται η δύναμη και η υποστήριξη των άλλων για τον υψηλότερο σκοπό και τα όνειρα που θέλουν να επιτύχουν στη Γη.

Όταν ο άνδρας και η γυναίκα σχηματίζουν ένωση αρσενικής και θηλυκής ενέργειας τότε αυτή είναι η ρίζα της δημιουργίας. Ο καθένας μας έχει και τα δύο, αλλά ο ένας σύντροφος είναι πιο ανεπτυγμένος στην μια ενέργεια και ο άλλος στην άλλη. Όταν ζούμε σε ενέργειες που είναι φυσικές για μας, βιώνουμε αρμονία σε κάθε πτυχή της ζωής μας. Έχουμε αρκετή ενέργεια για τα σπουδαία πράγματα που θέλουμε να κάνουμε.

 1. Ριζικό τσάκρα
  Ας ξεκινήσουμε με το ριζικό τσάκρα, το πρώτο τσάκρα που είναι υπεύθυνο για τη σύνδεσή μας με τη Γη, τη φυσική ενέργεια και τη δύναμη. Μέσω αυτού του τσάκρα ο άνδρας δίνει ενέργεια και η γυναίκα λαμβάνει. Κάθε σκέψη, συγκίνηση, κάθε λέξη είναι ενέργεια. Και είναι ιδιαίτερα ισχυρή σε ένα ζευγάρι λόγω της έντασης των συναισθημάτων μας. Όσο περισσότερο αισθανόμαστε κάτι, τόσο περισσότερη ενέργεια δίνουμε σε αυτό.

 2. Δεύτερο Τσάκρα
  Το δεύτερο τσάκρα αφορά τη δημιουργικότητα, τη χαρά, την ευχαρίστηση, τη γεύση της ζωής. Βρίσκεται στην περιοχή της μήτρας και μέσω αυτού του τσάκρα η γυναίκα δίνει ενέργεια και ο άνδρας λαμβάνει.
Τι είναι οι γυναικείες και οι αρσενικές ενέργειες
Κλείστε τα μάτια σας για μια στιγμή. Πάρε μια βαθιά ανάσα. Χαλαρώστε. Σκεφτείτε μια από εκείνες τις ημέρες όταν αισθάνεστε ξεκούραστοι και χαλαροί. Πάρτε ένα ωραίο λουτρό, διαβάστε το αγαπημένο σας βιβλίο και πηγαίνετε στο πάρκο. Περπατάτε γύρω από μια όμορφη λίμνη, απολαμβάνοντας εκπληκτική θέα. Μπορείτε να αισθανθείτε πως γεμίζει η καρδιά σας με αγάπη και χαρά. Ο κόσμος μοιάζει τόσο φωτεινός και κάθε μικροσκοπική λεπτομέρεια σας κάνει ευτυχισμένους και σας ενθουσιάζει. Συνήθως μπορούμε να είμαστε τόσο συναισθηματικοί εστιάζοντας σε μικρά πράγματα.

Πάρτε μια βαθιά ανάσα. Εστιάστε στο σώμα σας για ένα δευτερόλεπτο, αισθανθείτε τα πόδια σας, το στήθος σας, το κεφάλι σας. Τώρα σκεφτείτε για εκείνη τη στιγμή, όταν είσαστε πολύ απασχολημένοι με κάποιο γεγονός που ίσως ανησυχούσατε για το αν πραγματικά θα μπορούσατε να το επιτύχετε…

Στην πρώτη παράγραφο είστε πιο συνδεδεμένοι με την θηλυκή  πλευρά της ενέργειας σας.

Οι περισσότεροι άντρες τις περισσότερες φορές είναι πολύ δύσκολο να βιώσουν τη χαρά, την ευχαρίστηση, τη φωτεινότητα των συναισθημάτων όπως μπορούν να κάνουν οι γυναίκες. Γι 'αυτό η κύρια πηγή ενέργειας για αυτούς είναι η γυναίκα. Η γυναίκα δίνει φωτεινότητα, την γεύση στην ζωή και ισχυρή ώθηση για δράση.

Γιατί ένας άντρας σε σέβεται, αλλά δεν κάνει τα σημαντικά πράγματα για σένα

Πολλές γυναίκες αναρωτιούνται γιατί ένας άντρας τις αγαπά, τις σέβεται, αλλά ακόμα δεν κάνει σημαντικά πράγματα για εκείνες. Αυτό που πρέπει να κάνετε εσείς οι άντρες είναι να τους αγοράζετε δώρα, να τους κάνετε εκπλήξεις, να τους μιλάτε ανοιχτά γι’ αυτά που νιώθετε και να τις υποστηρίζετε εντελώς σε πρακτικά πράγματα που ίσως θέλουν να κάνουν.
Όλα είναι πηγή ενέργειας. Όταν η γυναίκα δίνει μεγάλο μέρος της ενέργειας της για έναν άνδρα, τότε εκείνος είναι ικανός να αλλάξει έναν κόσμο γι 'αυτήν κι αυτό προέρχεται από το ιερό τσάκρα. Είναι η ενέργεια της δημιουργικότητας, της έμπνευσης, της χαράς. Αυτή είναι μια πολύ ισχυρή ενέργεια, η μόνη που μπορεί να κάνει έναν άνδρα πραγματικά να κινηθεί. Έτσι αν ένας άνδρας σας σέβεται ως σύντροφο, αλλά στερείται της αίσθησης ότι είστε γυναίκα, δεν έχετε αρκετή ενέργεια στο ιερό τσάκρα.

 • 3. Τσάκρα του ηλιακού πλέγματος
  Το τσάκρα του ηλιακού πλέγματος έχει να κάνει με τη δράση, την εμπιστοσύνη και τη προστασία. Μέσα από αυτό το τσάκρα ένας άντρας δίνει ενέργεια και μια γυναίκα λαμβάνει. Όταν ένας άνδρας λαμβάνει ώθηση δημιουργικής ενέργειας από το ιερό τσάκρα της γυναίκας, είναι έτοιμος να δράσει για να πραγματοποιήσει τα όνειρά της ή να την βοηθήσει να το κάνει μόνη της. Πιστεύει στον εαυτό του όταν μια γυναίκα του δίνει αρκετή αγάπη και υποστήριξη και ενεργεί σύμφωνα με αυτή την πεποίθηση.

  Σε αυτό το επίπεδο η γυναίκα λαμβάνει προστασία και υποστήριξη. Μπορεί να πάρει την ευθύνη στους ώμους της και να δώσει στον άντρα  την ενέργεια να γίνει ισχυρότερος. Οι ενέργειες αυτές κάνουν έναν άντρα πιο ευτυχισμένο και ισχυρότερο, και αισθάνεται εκπλήρωση, όταν ενεργεί.. Αλλά για να ενεργήσει χρειάζεται έναν σκοπό, χρειάζεται έμπνευση. Δεν υπάρχει ισχυρότερος άντρας από αυτόν που έχει δίπλα του μια γυναίκα που τον εμπνέει.

 • 4. Το τσάκρα της καρδιάς
  Το τσάκρα της καρδιάς είναι ένα τσάκρα γυναικείας ενέργειας. Το λάθος που κάνουν πολλές γυναίκες είναι ότι περιμένουν την αγάπη από έναν άντρα. Πολλές γυναίκες δίνουν ολόκληρο αγώνα εξαιτίας αυτής της λανθασμένης κατανόησης της αγάπης. Είστε η μόνη υπεύθυνη για το ποσό της αγάπης που έχετε!

  Η γυναίκα είναι εκείνη που είναι υπεύθυνη για την αγάπη στις σχέσεις. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που κάνει ο άντρας σε ένα ζευγάρι, αλλά η αγάπη είναι για εσάς ένα καθαρά δικό σας δημιούργημα. Ο άντρας μπορεί μόνο να σας ακολουθήσει σε αυτό. Σκεφτείτε για λίγο τι δύναμη έχετε στα χέρια σας! Είστε η καρδιά των σχέσεών σας. Είστε η καρδιά του κόσμου!

  Όσο περισσότερο καθαρίζετε και ανοίγετε το τσάκρα της καρδιάς σας, τόσο περισσότερη εμπιστοσύνη και συναισθηματική υποστήριξη αισθάνεται ο άνθρωπος σας. Η γυναικεία ενέργεια στην καθαρή της μορφή αφορά την αγάπη, την αποδοχή και τη χαρά, Αν προσπαθείτε να προσελκύσετε έναν ισχυρό άνδρα, ίσως χρειαστεί να εργαστείτε σκληρά πάνω σε αυτές τις έννοιες. 

 • 5. Τσάκρα του λαιμού
  Το επόμενο είναι το τσάκρα του λαιμού. Σε αυτό το επίπεδο, ένας άντρας δίνει, μια γυναίκα λαμβάνει. Ο άνδρας σας δίνει σεβασμό, εκτίμηση και σιγουριά. Σας βοηθά να εκφράσετε τα ταλέντα σας και υποστηρίζει τη φωνή σας και την αλήθεια σας.

 • 6. Τσάκρα του τρίτου ματιού
  Στο τσάκρα του τρίτου ματιού (ανάμεσα στα φρύδια σας), μια γυναίκα δίνει ενέργεια και ο άντρας λαμβάνει. Οι γυναίκες συνδέονται περισσότερο με το σύμπαν, τη φύση και την ανώτερη δύναμη. Μπορούν να δώσουν ενέργεια πάνω σε ένα ανθρώπινο όραμα, όνειρα, διαισθητική διορατικότητα, υποστήριξη των ονείρων και των ιδεών του, νέες προοπτικές και δημιουργική προσέγγιση.

 • 7. Τσάκρα της κορυφής
  Είναι το τσάκρα από το οποίο δίνουμε και λαμβάνουμε. Πρόκειται περισσότερο για τη σύνδεση μας με τον Ανώτερο Εαυτό και την Ψυχή μας. Στις πνευματικές σχέσεις βοηθούμε ο ένας τον άλλον με καθοδήγηση, αίσθηση και άνοιγμα των δυνατοτήτων των άλλου, υποστηρίζοντας ο ένας τον άλλο στην πραγματοποίηση του υψηλότερου σκοπού μας στη Γη και της εξέλιξης της Ψυχής μας.

  Αυτό που πραγματικά χρειάζεται να κάνετε είναι να αποκαταστήσετε και να θυμηθείτε τη δική σας δύναμη και σοφία, να έχετε την εσωτερική δύναμη που σας βοηθά να αγαπάτε τον εαυτό σας περισσότερο και να έχετε αρκετή ενέργεια και έμπνευση. Εάν νιώθετε ότι είστε έτοιμοι για μια πραγματική εσωτερική μεταμόρφωση, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να το εφαρμόσετε.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter