astropedia.gr

Οι διελεύσεις της Σελήνης από τα 12 ζώδια

Οι διελεύσεις της Σελήνης από τα 12 ζώδια
Για τους απλούς ανθρώπους, η Σελήνη είναι απλά ένας πλανήτης που φωτίζει το νυχτερινό ουρανό. Για την Αστρολογία, η Σελήνη καθορίζει το ρυθμό της καθημερινής ζωής. Καθώς κινείται μέσα από τα ζώδια, μπορεί να μας δώσει ενδείξεις ως προς το τι θα αντιμετωπίσουμε. Η Σελήνη κάνει έναν πλήρη κύκλο στο ζωδιακό κάθε 29 ½ ημέρες. Έτσι περνά σε κάθε ένα από τα 12 ζώδια του ζωδιακού κύκλου περίπου κάθε 2 ½ ημέρες.

Η Σελήνη σε κάθε συγκεκριμένο ζώδιο δημιουργεί συναισθηματικές και ψυχολογικές αντιδράσεις, ενεργοποιεί συναισθηματικά και σωματικά το κάθε άτομο με έναν συγκεκριμένο τρόπο, ανάλογα το ζώδιο από το οποίο περνά κατά τη διάρκεια του μήνα. Έτσι έχουμε κάποιες ενδείξεις για το τι μπορούμε να περιμένουμε κάθε μέρα.

Διαβάστε παρακάτω την διέλευση της Σελήνης από το κάθε ζώδιο
και τον αντίκτυπο που έχει στη συναισθηματική, νοητική και ψυχολογική σας ζωή.

ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΣΕΛΗΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΙΟ

Η διελαύνουσα Σελήνη στο δυναμικό ζώδιο του Κριού φέρνει μια παρόρμηση και μια βιασύνη καθώς αυξάνει την ενεργητικότητά μας και μας ωθεί να κάνουμε ένα βήμα προς τα εμπρός. Τα συναισθήματά μας γίνονται πολύ έντονα ως φλογερά. Δεν υπάρχει υπομονή και οποιαδήποτε παθιασμένα συναισθήματα εξαφανίζονται τόσο γρήγορα όσο εμφανίστηκαν. Ενεργούμε σύμφωνα με τα συναισθήματά μας και έχουμε το θάρρος να κυνηγήσουμε τους στόχους μας, χωρίς να αποθαρρυνόμαστε από οποιαδήποτε πρόκληση, όσο μεγάλη κι αν είναι. Έχουμε την ώθηση να περάσουμε μέσα από τα εμπόδια και να τα ξεπεράσουμε γρήγορα. Είναι η τέλεια στιγμή για να ξεκινήσουμε ένα νέο έργο αφού υπάρχει ενθουσιασμός και πάθος. Η έντονη σωματική κίνηση βοηθά να έχουμε επιπλέον ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Πρέπει να δοθεί προσοχή σε βιαστικές αποφάσεις επειδή αισθανόμαστε την ανάγκη να κινηθούμε γρήγορα. Καλό θα ήταν να μην αναλάβουμε δράση εάν αισθανόμαστε πίεση.

Τι μπορείτε να κάνετε όταν η Σελήνη είναι στον Κριό;
Ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα και η δυναμική δράση. Βάλτε λάμψη και χρώμα στη ζωή σας αλλά μη κινείστε ανταγωνιστικά για να φτάσετε στην γραμμή του τερματισμού. Μπορείτε να ασχοληθείτε με έντονες δραστηριότητες, να συμμετέχετε σε ένα αθλητικό γεγονός, να προβάλετε τις ηγετικές σας ικανότητες, να κινηθείτε με αυτοπεποίθηση για να πάρετε αυτό που θέλετε, να διερευνήσετε τις φιλοδοξίες σας, να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, να ενεργήσετε με δική σας πρωτοβουλία. Για μια αναλυτική και πληρέστερη πρόβλεψη. Κάλεσε ζωντανά όλο το 24ωρο στο 14780 ή στείλε SMS την λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760.
 
ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΣΕΛΗΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ
Η διελαύνουσα Σελήνη στο γήινο ζώδιο του Ταύρου προσδίδει μια ζεστή και προσγειωμένη ενέργεια. Ο Ταύρος κυβερνάται από την Αφροδίτη και επιδιώκουμε τον αισθησιασμό, την άνεση και τα χρήματα. Τα συναισθήματα είναι σταθερά κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης και είμαστε οπλισμένοι με υπομονή και συναισθηματική ηρεμία. Μπορούμε να ασχοληθούμε με την ομορφιά και το σώμα μας, όπως για παράδειγμα, να κάνουμε ένα μανικιούρ, μασάζ ή οποιαδήποτε άλλη περιποίηση. Η Αφροδίτη μπορεί να δει την ομορφιά σε όλους και σε όλα. Αν πιστεύουμε στην δική μας ομορφιά, έτσι θα δούμε όλο τον κόσμο γύρω μας. Ο Ταύρος κυβερνά τις αισθήσεις: την όραση, την ακοή, τη γεύση, την αφή και την όσφρηση. Έτσι αυτή η Σελήνη μας ενθαρρύνει να απολαύσουμε τις εικόνες γύρω μας, να ακούσουμε μια γλυκιά μελωδία, να φάμε το αγαπημένο μας φαγητό και πραγματικά να απολαύσουμε τη γεύση. Επιπλέον, μπορούμε να ασχοληθούμε με τα οικονομικά μας, να ελέγξουμε την ισορροπία τους, να εξερευνήσουμε τρόπους που θα μας βοηθήσουν να αυξήσουμε τα κέρδη μας.
     
Τι μπορείτε να κάνετε όταν η Σελήνη είναι στον Ταύρο;
Απολαύστε ένα μασάζ, ασχοληθείτε με τα λουλούδια ή τον κήπο σας, ελέγξτε τα οικονομικά σας, προσκαλέστε σε δείπνο το σύντροφό σας, φορέστε το αγαπημένο σας ρούχο, ασχοληθείτε με την άνεση του σπιτιού σας, πάτε μια βόλτα στην εξοχή, χαρίστε στον εαυτό σας κάτι το ιδιαίτερο, επανεξετάστε τι έχετε καταφέρει οικονομικά και επίσης εκτιμήστε την αξία του εαυτού σας! Για μια αναλυτική και πληρέστερη πρόβλεψη. Κάλεσε ζωντανά όλο το 24ωρο στο 14780 ή στείλε SMS την λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760.

ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΣΕΛΗΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΔΥΜΟ
Η διελαύνουσα Σελήνη στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων, μας χαρίζει μια γρήγορη και ευμετάβλητη ενέργεια. Η ζωή μας επιταχύνεται, βρισκόμαστε σε κίνηση, έχουμε πολλούς ανθρώπους να δούμε και πολλά μέρη να πάμε. Η Σελήνη στους Διδύμους βοηθά την επικοινωνία όλων των ειδών, από τα τηλέφωνα και τα e-mail, μέχρι τα τελευταία κουτσομπολιά. Βλέπουμε τη ζωή λιγότερο σοβαρά και έχουμε μια  διάθεση για συναρπαστικές συζητήσεις από μια ευρεία ποικιλία θεμάτων. Εάν θέλουμε να γράψουμε μια ομιλία ή να κάνουμε μια παρουσίαση είμαστε περισσότερο εύγλωττοι. Ομοίως, αν θα πρέπει να μιλήσουμε για τον εαυτό μας! Είμαστε πιο ανοικτοί με τις επιλογές μας, δίνοντας περισσότερο χώρο για ελιγμούς. Γινόμαστε πιο κοινωνικοί και πιο ερωτικοί αλλά μπορεί να αισθανόμαστε περισσότερο ανήσυχοι και οξύθυμοι. Θα πρέπει επίσης, να είμαστε προσεκτικοί για το τι λέμε και ακούμε από τους άλλους για να βεβαιωθούμε ότι έχουμε κατανοήσει τη σημασία των όσων λέγονται.

Τι μπορείτε να κάνετε όταν η Σελήνη είναι στους Διδύμους;
Να επισκεφθείτε μια Βιβλιοθήκη, να μελετήσετε, να ξεφυλλίσετε ένα περιοδικό, να βγείτε με τους φίλους σας, να πάτε ένα κοντινό ταξίδι, να προβάλετε τις ιδέες σας, να συνομιλήσετε με τους γείτονές σας, να διευρύνετε το κοινωνικό σας δίκτυο, να συναντηθείτε με τον αδελφό ή την αδελφή σας, να επικοινωνήσετε. Για μια αναλυτική και πληρέστερη πρόβλεψη. Κάλεσε ζωντανά όλο το 24ωρο στο 14780 ή στείλε SMS την λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760.

ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΣΕΛΗΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ
Η διελαύνουσα Σελήνη στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου, όπου είναι κυβερνήτης, έχει μια πολύ ισχυρή ενέργεια. Δίνουμε έμφαση στο σπίτι και την οικογένειά μας, στις ρίζες μας και σε ό, τι μας κάνει να αισθανόμαστε ασφαλείς. Είναι η τέλεια στιγμή για να αποχωρήσουμε για λίγο από τον έξω κόσμο και να περάσουμε ποιοτικό χρόνο στο σπίτι μας, είτε μόνοι ή με την οικογένειά μας. Αν είμαστε μακριά από το σπίτι, αυτή η Σελήνη δείχνει έντονη νοσταλγία. Η Σελήνη στον Καρκίνο προκαλεί έντονο συναισθηματισμό ο οποίος εκδηλώνεται ακούγοντας παλιά τραγούδια, αναπολώντας την παιδική μας ηλικία και επιθυμώντας να επανασυνδεθούμε με όσους έχουμε χάσει την επαφή. Υπάρχει έντονη διαίσθηση και αυξημένα ένστικτα καθώς νιώθουμε πιο ευαίσθητοι απ’ ότι συνήθως και πιο ευσυγκίνητοι. Υπάρχει μια ώθηση να προστατεύσουμε αυτούς που αγαπάμε.

Τι μπορείτε να κάνετε όταν η Σελήνη είναι στον Καρκίνο;
Να μείνετε στο σπίτι σας, να μαγειρέψετε ένα γεύμα για τους ανθρώπους που αγαπάτε, να περάσετε ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά σας και τα παιδιά σας, να τηλεφωνήσετε ή να συναντήσετε τη μητέρα σας, να παρακολουθήσετε μια συναισθηματική ταινία, να ανιχνεύσετε το οικογενειακό δέντρο σας, να επισκεφθείτε ένα παλιό στέκι, να κάνετε μια βόλτα στη θάλασσα ή σε ένα ποτάμι, να ξεκινήσετε να γράφετε ένα ημερολόγιο, να ελέγξετε την ασφάλεια του σπιτιού σας, να κάνετε μια αναδρομή στο παρελθόν σας και τις παλιές αναμνήσεις. Για μια αναλυτική και πληρέστερη πρόβλεψη. Κάλεσε ζωντανά όλο το 24ωρο στο 14780 ή στείλε SMS την λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760.

ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΣΕΛΗΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ
Η διελαύνουσα Σελήνη στο χαρούμενο ζώδιο του Λέοντα, μας υπενθυμίζει ότι η ζωή είναι διασκέδαση και φέρνει μαζί της μια παιχνιδιάρικη, δημιουργική ενέργεια, τονίζοντας ότι αυτό που χρειάζεται να κάνουμε είναι να χαλαρώσουμε για λίγο. Αυτή η Σελήνη μας βοηθά να έρθουμε σε επαφή με το μικρό παιδί που κρύβουμε μέσα μας και μας ωθεί στο να σκεφτούμε τα νεανικά μας χρόνια, τότε που ζούσαμε ξέγνοιαστα και ανέμελα. Αυτή τη στιγμή το να είμαστε μαζί με τα παιδιά είναι καταπραϋντικό για τη ψυχή μας. Η συναναστροφή με ένα παιδί μας θυμίζει πώς να δούμε τον κόσμο με ανοιχτή καρδιά. Η ενέργεια του Λέοντα μπορεί να χρησιμοποιηθεί θετικά για να προβάλουμε τον εαυτό μας και να έχουμε τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όσον αφορά την υπερβολική υπερηφάνεια ή την αλαζονική και εγωκεντρική συμπεριφορά. Είναι μια καλή στιγμή για να φλερτάρουμε, να ασχοληθούμε με την κερδοσκοπία, να προβάλουμε το θάρρος και τη γενναιότητά μας.

Τι μπορείτε να κάνετε όταν η Σελήνη είναι στον Λέοντα;
Να φλερτάρετε, να κάνετε μια νέα σχέση, να παίξετε, να διασκεδάσετε, να πάτε στο θέατρο, να είστε πιο κοντά στα παιδιά σας, να οργανώσετε ένα πάρτι, να πειραματιστείτε με τα ρούχα σας, να ντυθείτε φανταχτερά, να είστε αυθόρμητοι και θαρραλέοι, να χορέψετε, να χαμογελάσετε, να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας. Για μια αναλυτική και πληρέστερη πρόβλεψη. Κάλεσε ζωντανά όλο το 24ωρο στο 14780 ή στείλε SMS την λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760.

ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΣΕΛΗΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ
Η διελαύνουσα Σελήνη στο αναλυτικό ζώδιο της Παρθένου, βάζει τάξη και οργάνωση στη ζωή μας. Η Παρθένος είναι ο εργαζόμενος του ζωδιακού, εστιάζεται στις λεπτομέρειες και την ανάλυση για να γίνουν όλα σωστά. Το κίνητρο της Παρθένου είναι η υπηρεσία για το γενικότερο καλό. Έχουμε σεμνότητα και προσφέρουμε μια χείρα βοηθείας σε όσους την έχουν ανάγκη. Αυτή η Σελήνη μας βοηθά να αναγνωρίσουμε που πρέπει να βελτιωθούμε, να προβάλουμε τα ταλέντα μας, να διευθετήσουμε τις υποχρεώσεις μας. Στο χώρο της εργασίας μας μπορούμε να κάνουμε καλύτερη χρήση των δεξιοτήτων μας και να εξομαλύνουμε την καθημερινή ρουτίνα μας. Είναι η τέλεια στιγμή για να ασχοληθούμε με την υγεία μας, να ξεκινήσουμε υγιείς διατροφικές συνήθειες ή δίαιτα. Μερικές φορές, αυτή η Σελήνη μπορεί να δείχνει κατήφεια όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα είχαμε προγραμματίσει. Με τη Σελήνη στην Παρθένο, η συναισθηματική ικανοποίηση προέρχεται βοηθώντας τους άλλους.

Τι μπορείτε να κάνετε όταν η Σελήνη είναι στην Παρθένο;
Να κάνετε εκκαθάριση των άχρηστων αντικειμένων στο σπίτι σας, να μαγειρέψετε ένα υγιεινό γεύμα, να ξεκινήσετε δίαιτα, να πάτε σε ένα γυμναστήριο, να οργανώσετε το σπίτι σας, να τακτοποιήσετε το γραφείο σας, να ξεκινήσετε μια υγιεινή συνήθεια, να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας, να κάνετε έλεγχο της υγείας σας. Για μια αναλυτική και πληρέστερη πρόβλεψη. Κάλεσε ζωντανά όλο το 24ωρο στο 14780 ή στείλε SMS την λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760.

ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΣΕΛΗΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΥΓΟ
Η διελαύνουσα Σελήνη στο αρμονικό ζώδιο του Ζυγού, δίνει έμφαση σε όλες τις σχέσεις μας, ερωτικές και επαγγελματικές. Δείχνουμε περισσότερη ευγένεια και προσπαθούμε για τη δημιουργία μιας ειρηνικής, φιλόξενης ατμόσφαιρας στο περιβάλλον μας. Είναι η ιδανική στιγμή για να περάσουμε ποιοτικό χρόνο με αυτούς που αγαπάμε, να τους δείξουμε ότι τους εκτιμάμε και τους αγαπάμε ή να δημιουργήσουμε μια ρομαντική ατμόσφαιρα με το σύντροφό μας. Μπορούμε να καλέσουμε σε συνάντηση έναν καλό φίλο για τον οποίο έχουμε ερωτικά συναισθήματα ή έναν επιχειρηματικό συνεργάτη. Υπάρχει πνεύμα συνεργασίας και καλές προθέσεις, αφού μπορούμε να επιλύσουμε τις διαφορές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, προκειμένου να ανακτηθεί η ισορροπία. Έχουμε την τάση να είμαστε πιο διπλωματικοί, έτσι είναι πολύ πιο εύκολο να συνεργαστούμε. Υπάρχει μια ισχυρή ανάγκη να κοινωνικοποιηθούμε και να κάνουμε καλή εντύπωση.

Τι μπορείτε να κάνετε όταν η Σελήνη είναι στον Ζυγό;
Να πειραματιστείτε με την γκαρνταρόμπα σας, να επισκεφθείτε μια γκαλερί τέχνης, να αγοράσετε κάτι όμορφο για το σπίτι σας, να πάτε σε μια κοινωνική συνεστίαση, να μεσολαβήσετε σε μια διαμάχη, να αγοράσετε καινούρια ρούχα, να κάνετε μια συμφωνία, να παντρευτείτε, να ξεκινήσετε μια νέα επιχειρηματική συνεργασία, να περιποιηθείτε το σύντροφό σας, να περιποιηθείτε τον εαυτό σας! Για μια αναλυτική και πληρέστερη πρόβλεψη. Κάλεσε ζωντανά όλο το 24ωρο στο 14780 ή στείλε SMS την λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760.

ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΣΕΛΗΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ
Η διελαύνουσα Σελήνη στο παθιασμένο ζώδιο του Σκορπιού χαρίζει συναισθηματικό βάθος στις σχέσεις μας και δίνει έμφαση στη δύναμη της αλήθειας. Νιώθουμε ότι είμαστε συνδεδεμένοι με τους άλλους σε ένα βαθύτερο, πιο ουσιαστικό επίπεδο. Ο Σκορπιός θέλει να γνωρίζει το βάθος των πραγμάτων και είναι αποφασιστικός και αμείλικτος όσον αφορά τις επιδιώξεις του. Είναι η τέλεια στιγμή για να διερευνήσουμε τις σκοτεινές πτυχές του εαυτού μας, τους φόβους μας, να ανακουφιστούμε από ό, τι μας πονάει, να δούμε την αιτία των όσων μας πονάνε και να αποφασίσουμε τι πρέπει να αλλάξει. Συλλογιζόμαστε τα μυστήρια της ζωής, το παράξενο και ασυνήθιστο και έχουμε περισσότερο ενδιαφέρον για τις απόκρυφες επιστήμες, όπως την Ταρώ ή την Αστρολογία. Μπορούμε να κατανοήσουμε την ψυχολογία των ατόμων καθώς και τα κίνητρά τους. Θα πρέπει όμως να προσέξουμε τη ζήλια, την εκδικητικότητα και τις εμμονές που προέρχονται από την επιβολή εξουσίας πάνω στους άλλους.

Τι μπορείτε να κάνετε όταν η Σελήνη είναι στον Σκορπιό;
Να ασχοληθείτε με μια κληρονομιά ή με τους φόρους σας, με τα κοινά οικονομικά, να κάνετε μια διαθήκη, να επισκεφθείτε ένα ψυχοθεραπευτή, να επισκεφτείτε ένα μέντιουμ, να κάνετε σεξ, να κάνετε μια ριζική και αμετάκλητη αλλαγή, να αναγνωρίσετε τις δυνάμεις και τις αδυναμίες σας, να απελευθερωθείτε από κάποιον ή κάτι που δεν σας χρειάζεστε πλέον, δημιουργώντας χώρο για μια νέα ανάπτυξη. Για μια αναλυτική και πληρέστερη πρόβλεψη. Κάλεσε ζωντανά όλο το 24ωρο στο 14780 ή στείλε SMS την λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760.

ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΣΕΛΗΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ
Η διελαύνουσα Σελήνη στο περιπετειώδες ζώδιο του Τοξότη δημιουργεί μια συναισθηματική ανάγκη για ελευθερία και περισσότερο προσωπικό χρόνο και χώρο. Ο Τοξότης είναι το ζώδιο της αισιοδοξίας, έτσι αυτή η Σελήνη φέρνει συναισθηματική ανακούφιση. Γινόμαστε πιο αστείοι, γελάμε και έχουμε την ανάγκη της περιπλάνησης αλλά και μια λαχτάρα για περιπέτειες σε μακρινά μέρη. Διεγείρεται η δημιουργικότητα και μας ενθαρρύνει να δούμε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων. Μπορεί να αισθανθούμε την ανάγκη να βγούμε έξω και να συναντήσουμε νέους ανθρώπους, μιλάμε για σημαντικά πράγματα στη ζωή και εξερευνούμε μέρη που δεν έχουμε ξαναπάει, τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά. Μπορεί να νιώθουμε την ανάγκη προς ένα όραμα για το μέλλον. Έχουμε την αίσθηση της περιπέτειας και ενδιαφερόμαστε περισσότερο για τη φιλοσοφία ή τη θρησκεία για να διευρύνουμε το μυαλό μας.

Τι μπορείτε να κάνετε όταν η Σελήνη είναι στον Τοξότη;
Να κάνετε  κράτηση για τις διακοπές σας, να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι, να είστε αυθόρμητοι, να μάθετε μια ξένη γλώσσα, να μάθετε τοξοβολία ή ιππασία, να πάτε σε ένα αθλητικό γεγονός, να δημιουργήσετε ένα νέο όραμα, να κοινωνικοποιηθείτε με ανθρώπους από διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο ή ξένους, να ξεκινήσετε να γράφετε ένα βιβλίο, να παραστείτε σε μια θρησκευτική λειτουργία. Για μια αναλυτική και πληρέστερη πρόβλεψη. Κάλεσε ζωντανά όλο το 24ωρο στο 14780 ή στείλε SMS την λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760.
 
ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΣΕΛΗΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η διελαύνουσα Σελήνη στο σοβαρό ζώδιο του Αιγόκερου μας παροτρύνει να επικεντρωθούμε στην καριέρα και τις φιλοδοξίες μας. Αναζητάμε τη δημοσιότητα, την κοινωνική καταξίωση και το σεβασμό των άλλων. Ο Αιγόκερως κυβερνά τον 10ο  οίκο, την κορυφή του χάρτη μας, έτσι, προσπαθούμε να επικεντρωθούμε σε ό, τι μπορούμε να επιτύχουμε. Αυτή η Σελήνη μας δίνει την ώθηση να προβάλουμε τον εαυτό μας προς τα εμπρός και προς τα πάνω. Παράλληλα, έχουμε μια προσεκτική και ρεαλιστική προσέγγιση των όσων επιδιώκουμε. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, τα συναισθήματά μας είναι κάπως σοβαρά και ψυχρά, καθώς δίνεται περισσότερη έμφαση στις πρακτικές πτυχές της ζωής. Κάνουμε σοβαρά σχέδια μαζί με όλες τις σχέσεις μας για το μέλλον. Εξερευνούμε τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις μας και έχουμε συγκέντρωση και αυτοπειθαρχία. Είμαστε περισσότερο διατεθειμένοι να επικεντρωθούμε σε μεγάλα έργα που απαιτούν χρόνο και αφοσίωση. Η συναισθηματική ικανοποίηση προέρχεται από μια καλή και παραγωγική δουλειά.

Τι μπορείτε να κάνετε όταν η Σελήνη είναι στον Αιγόκερω;
Να τελειώσετε ένα έργο, να δημιουργήσετε ένα στόχο, να ζητήσετε αύξηση, να βρείτε τρόπους για να αναρριχηθείτε στη σκάλα της επιτυχίας, να θέσετε τα θεμέλια για ένα καλύτερο μέλλον, να ξεκινήσετε ένα επιχειρηματικό σχέδιο, να βρείτε ένα σύμβουλο στην εργασία σας. Για μια αναλυτική και πληρέστερη πρόβλεψη. Κάλεσε ζωντανά όλο το 24ωρο στο 14780 ή στείλε SMS την λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760.
 
ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΣΕΛΗΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ
Η διελαύνουσα Σελήνη στο ιδεαλιστικό ζώδιο του Υδροχόου είναι προσανατολισμένη στο μέλλον και την πεποίθηση ότι ο κόσμος μπορεί να γίνει καλύτερος, αφού όλοι έχουμε να διαδραματίσουμε ένα ρόλο στην κοινωνία. Είναι μια καλή στιγμή για να έρθουμε σε επαφή με τον ευρύτερο κόσμο, να οραματιστούμε το μέλλον μας, πώς μπορούμε να το δημιουργήσουμε ή να το αλλάξουμε. Αυτή η Σελήνη δημιουργεί μια φιλική ατμόσφαιρα δίνοντας λιγότερη έμφαση στη συναισθηματική προσκόλληση και περισσότερη στις κοινές πεποιθήσεις και τα ιδανικά. Είναι μια καλή στιγμή για να διερευνήσουμε το πώς θα προχωρήσουμε με τα σχέδιά μας αλλά με μια ανθρωπιστική προοπτική. Μπορούμε να παρουσιάσουμε τις καινοτόμες ιδέες μας, να βάλουμε τον εγωισμό μας στην άκρη και να ασχοληθούμε με το κοινωνικό σύνολο. Μπορεί να αισθανθούμε μια τάση επαναστατικότητας και ανεξαρτησίας και να εξεγερθούμε σε ό, τι μας περιορίζει, αρνούμενοι να συμμορφωθούμε με το status quo. Εάν νιώθουμε ότι είμαστε σε μια αποτελμάτωση ή ρουτίνα, κάτι νέο και διαφορετικό μπορεί να πυροδοτήσει τη φαντασία μας.

Τι μπορείτε να κάνετε όταν η Σελήνη είναι στον Υδροχόο;
Να βγείτε μαζί με τους φίλους σας, να καθορίσετε τους στόχους σας, να προβάλετε τις καινοτόμες ιδέες σας για ένα έργο, να συμμετέχετε σε μια ομάδα ή μια φιλανθρωπική οργάνωση, να διαβάσετε σχετικά με τις επιστήμες ή την τεχνολογία, να μάθετε τι συμβαίνει γύρω σας και να συμμετέχετε σε αυτό, να ξεκινήσετε μια ιστοσελίδα ή ένα blog, να δημιουργήσετε ένα νέο όραμα, να κάνετε νέους φίλους, να διευρύνετε το κοινωνικό σας δίκτυο. Για μια αναλυτική και πληρέστερη πρόβλεψη. Κάλεσε ζωντανά όλο το 24ωρο στο 14780 ή στείλε SMS την λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760.

ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΣΕΛΗΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΧΘΥ
Η διελαύνουσα Σελήνη στο ονειρικό ζώδιο των Ιχθύων, μας θυμίζει ότι είμαστε όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ μας, είμαστε όλοι ένα! Νιώθουμε πιο συμπονετικοί και συγχωρούμε πιο εύκολα. Γινόμαστε πιο ευαίσθητοι συναισθηματικά και αισθανόμαστε περισσότερο τα δεινά των άλλων. Βοηθάμε τους άλλους αλλά είναι σημαντικό να θέσουμε τα όριά σας έτσι ώστε οι άλλοι να μην εκμεταλλεύονται την καλή μας θέληση. Η Σελήνη στους Ιχθείς μας δίνει την ευκαιρία να βρούμε χρόνο για τον εαυτό μας, γινόμαστε περισσότερο μοναχικοί διότι νιώθουμε την ανάγκη να ονειροπολήσουμε, να περιπλανηθούμε κάπου ήσυχα, να πάμε σε μια παραλία ή κοντά σε νερό. Σε αυτές τις στιγμές της γαλήνης μπορούμε να έρθουμε σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό μας και να συνδεθούμε με την ψυχή μας. Έχουμε μια τάση φυγής από την πραγματικότητα με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Υπάρχει έντονη νοσταλγία για το παρελθόν καθώς επίσης και ισχυρή διαίσθηση. Μπορούμε να μελετήσουμε τα μυστήρια της ζωής ή να συνδεθούμε με τους πνευματικούς οδηγούς μας.

Τι μπορείτε να κάνετε όταν η Σελήνη είναι στους Ιχθύς;
Να αφιερώσετε εθελοντικά το χρόνο σας σε μια φιλανθρωπική οργάνωση, να γράψετε ένα ποίημα, να παρακολουθήσετε την αγαπημένη σας ταινία, να ακούσετε μουσική, να κάνετε μια αναδρομή στο παρελθόν μέσα από παλιές φωτογραφίες, να κάνετε μια μικρή πράξη καλοσύνης, να σκεφτείτε, να βοηθήσετε σε ένα νοσοκομείο ή έναν άπορο, να ζητήσετε ή να δώσετε συγχώρεση, να διαβάσετε ένα πνευματικό βιβλίο, να προσευχηθείτε. Για μια αναλυτική και πληρέστερη πρόβλεψη. Κάλεσε ζωντανά όλο το 24ωρο στο 14780 ή στείλε SMS την λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760.Newsletter