astropedia.gr

Γητειές και ξόρκια

Γητειές και ξόρκια
Η δύναμη της επωδής από την αρχαιότητα έως τη σύγχρονη εποχή
«Αλλά µε τις ξόβεργες µπορεί να πιάνεις πουλιά, δεν πιάνεις ποτέ το κελαηδητό τους. Χρειάζεται η άλλη βέργα της µαγείας και ποιος µπορεί να την κατασκευάσει αν δεν του ‘χει από µιας αρχής δοθεί;» Οδυσσέας Ελύτης

Οι τελετουργίες αποτροπαϊκού και µεταφυσικού χαρακτήρα, παρατηρούνται ήδη από την ίδρυση των πρώτων ανθρώπινων κοινωνιών και αποσκοπούν έως και σήμερα στην επίκληση βοήθειας (ετυμολογία θεία βοή), στις φυσικές δυνάμεις, για προστασία ή και θεραπεία ενάντια σε κάθε επιβουλή ή ασθένεια αντίστοιχα. Η σύνδεση με το θείο κόσμο, στην αρχέγονη προσέγγιση, ήταν εφικτή κυρίως µέσω απλών αλλά ιερών τελετών. Τις πρωτόγονες ιεροπραξίες, αναλάµβαναν οι ιέροντες (γέροντες) και οι ιερόντισσες (γερόντισσες), που λόγω ηλικίας θεωρούνταν ως οι σοφότεροι πρεσβευτές των βαθύτερων αποκρυφιστικών επικλήσεων στις σεπτές, μικρές τελετές, ακίνδυνης μαγείας.

Στους µεταγενέστερους χρόνους, οι μνήμες αυτές διατηρήθηκαν μέσα από την κιβωτό της άϋλης πολιτισμικής κληρονομιάς και μεταλαμπαδεύτηκαν από γενιά σε γενιά, με μια απλουστευμένη επεξήγηση. Αφενός η γνώσις είναι ανάμνησις, όπως μας λέει ο Πλάτων στο Σωκρατικό διάλογο «Μένων», αφετέρου η δυναμική των επωδών, είναι βαθιά ριζωμένη στη συλλογική συνείδηση λόγω της αποδεδειγμένης και μακραίωνης αποτελεσματικότητάς τους.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Πάντα υπάρχει τρόπος για να πετύχεις αυτό που θες...
Κάλεσε στο 14780 ή στείλε  SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
Από Κύπρο στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

 • Η φύση, η μορφή και η ετυμολογία της επωδής
  Η μορφή και η φύση της επωδής, εκδηλώνεται με τα γλωσσικά χαρακτηριστικά του ρυθμού και της επανάληψης των λέξεων δυνάμεως, μεμονωμένων ή σε σύνθεση.
  Η «επωδή» ή «επαοιδή» προέρχεται και απορρέει ως θεραπευτική ωδή, είναι δηλαδή ο λόγος που άδεται ή ψαλμωδείται για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του ορατού και αόρατου κακού ή και για την προσέλκυση της ευημερίας. Η ετυμολογία της πιο σύγχρονης λέξης «γητειά», προέρχεται από το ρήμα γοητεύω, καθώς υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει πάντοτε -και συχνά ανεξήγητα, μια σχέση σαγήνης ανάμεσα στις μυστηριώδεις δυνάμεις του Σύμπαντος και της γητεύτρας ή του γητευτή. Ο σχετικός όρος «ξόρκι» προέρχεται από το ρήμα ξορκίζω που απορρέει από το ορκίζω και νοηματοδοτεί  την απομάκρυνση του κακού με τη χρήση όρκου ή κάποιας άλλης σχετικής λεκτικής μορφής, προωθώντας την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος. Η λέξη όρκος τώρα, ετυμολογικά προέρχεται από το έρκος, που σημαίνει ο φράκτης, το τείχος γύρω από κάτι, συνεπώς με τα ξόρκια επιτυγχάνουμε όχι μόνο την απομάκρυνση αρνητικών ενεργειών αλλά και μια δυνατή προστασία έναντι σε κάθε επιβουλή.
 • Οι ρίζες του γητέματος
  Οι άνθρωποι στην αρχαιότητα, εκλάμβαναν τις ασθένειες σα φαινόμενα μεταφυσικά και γι’ αυτό οι ιαματικές λύσεις την εποχή εκείνη είχαν ως βάση τους, μεταξύ άλλων και τη μαγικοθεουργική ιατρική με θεραπευτικές επωδές. Οι αρχέγονες ρίζες των μαγικών επικλήσεων, ιχνηλατούνται πριν από 4.600 περίπου έτη, κατά την Μινωική περίοδο, ενώ για τη βαθύτατη συμβολική των επωδών, βρίσκουμε και αναφορές στον Όμηρο. Στην Οδύσσεια (Τ456), οι ιατροί του Αυτόλυκου κατά τον βαρύ τραυματισμό του Οδυσσέα από αγριόχοιρο, για την αποθεραπεία του, πέραν της επίδεσης του τραύματος, αναφέρεται να ψάλλουν και επωδή: «ωτειλήν δ’ Οδυσσήος αμύμωνος αντιθέοιο δήσαν επισταμένως, επαοιδή δ’ αίμα κελαινόν έσχεθον.» Δηλαδή: «Αφού έδεσαν περίτεχνα το λάβωμα του Οδυσσέα, σταμάτησαν με επωδή το μαύρο το αίμα που ‘τρεχε.» Στην Τρίτη προς Πυθιονίκη ωδή του Πινδάρου, έχουμε αναφορές πως ο θεοποιημένος ιατρός Ασκληπιός ανακούφιζε, παρηγορούσε και θεράπευε τους ασθενείς που προσέρχονταν στα νοσοκομεία της τότε εποχής, τα Ασκληπιεία, συνοδεύοντας τις θαυματουργές θεραπευτικές διαδικασίες με απαλές επωδές. Ακόμα και ο μέγιστος φιλόσοφος και πατέρας όλων των επιστημών Πυθαγόρας, αναφέρεται στις επωδές: «ρυθμοίστε και μέλεσι και επωδαίς κατακήλει τα ψυχικά των εταίρων λάθη και τα σωματικά.»
 • Από τη θεωρία στην πράξη
  Το γήτεμα προϋποθέτει ισχυρές διανοητικές και υπερβατικές ικανότητες, πέραν και μακράν των φυσικών δυνατοτήτων του ανθρώπου και αφορά σε μια τελετουργική διαδικασία κατά την οποία το αίτημα ή καλύτερα η ισχυρή «θέληση» που εκδηλώνεται με τις λέξεις δυνάμεως των επωδών, μεταλλάσσεται σε «ενέργεια» και στη συνέχεια σε υλοποίηση, με κατευθυντήρια δύναμη, τη σύνδεση των γητευτών με το θείο κόσμο. Και είναι γεγονός, πως το γήτεμα στις μέρες μας, αποτελεί μία εκπληκτική επιβίωση αρχαίας αντίληψης, που έχει αλλάξει μόνο κατά σκοπιμότητα.

  Ακόμη και αν η εκκλησία έχει δαιμονοποιήσει τις πρακτικές αυτές, κατατάσσοντάς τις ανάμεσα στις απαγορευτικές στο πλαίσιο της επικράτησης του χριστιανισμού λόγω του μαγικού χαρακτήρα τους, την πρώτη αναφορά σε μαγεία στην πιο σύγχρονη ιστορία, τη βρίσκουμε στους 3 «μάγους» με τα δώρα κατά τη γέννηση του Χριστού. Συνεπώς ανεξάρτητα από τα πιστεύω και τις πεποιθήσεις μας νομιμοποιούμαστε όλοι να δωρίσουμε στον εαυτό μας μια ευεργετική πρστασία και θεραπεία με βασικότερη προϋπόθεση βεβαίως, τα αγνά κίνητρα προς εαυτούς και αλλήλους.

  Και πριν συνεχίσουμε με τις θαυματουργές γητειές και ξόρκια που χρησιμοποιούνται αποτελεσματικά από την αρχαιότητα έως τη σύγχρονη εποχή, θυμήσου: «Προσοχή γιατί ότι στέλνεις, καλό ή κακό, θα γυρίσει σε σένα 3 φορές πιο δυνατό.»
 • Θυμίαμα Εκάτης
  Η Εκάτη, είναι η πιο ισχυρή διάμεσος για τα αιτήματά μας στο θείο κόσμο, καθώς συγκαταλέγεται στους πιο κοντινούς προς τα εμάς θεούς μαζί με τον Ερμή. Προσωπικά, σε πολλές επωδές φροντίζω πάντοτε να έχω συμμάχους τα 4 στοιχεία. Για το στοιχείο του αέρος χρησιμοποιώ το θυμίαμα της Εκάτης που αποτελείται από:
  -3 μέρη Σανδαλόξυλο
  -2 μέρη Κυπαρίσσι
  -1 μέρος Δυόσμο ή Μέντα
 • Επωδή για την ημικρανία
  Τον 1ο μ.Χ αιώνα, η αρχαιολογική σκαπάνη έφερε στο φως ένα περίαπτο, μια χαραγμένη σε μεταλλική επιφάνεια μαγική επωδή κατά της ημικρανίας.

  Προς ημίκρανον: «Ανταύρα εξήλθαν εκ της θαλάσσης, ανεβόησεν ως έλαφος, ανέκραξεν ως βούς. Υπαντά αυτή Άρτεμις Εφεσία. Αντάυρα που υπάγεις; Εις το ημικράνιον.» Την επωδή αυτή την επαναλαμβάνουμε τρεις φορές, μια και ο αριθμός 3 είναι ο Φυσικός Νόμος της Ενέργειας που συνδέεται άρρηκτα με την θεραπαινίδα θεά Άρτεμις.
 • Γητειά για τη Νέα Σελήνη
  Η γητειά αυτή παίρνει δυναμική ενέργεια από το φαινόμενο της Νέας Σελήνης και χρησιμοποιείται για προσέλκυση θετικής μεταμόρφωσης αλλά και ως προστατευτικό φράγμα σε επερχόμενα εμπόδια. «Προσκυνώ το νιό Φεγγάρι, δόξα να’ χει οπού το κάνει, όπως γιομίζεις να γιομίζω, όπως ανθείς να λουλουδίζω. Βασιλικός και μυρωδιές, μακριά κι αλάργα οι συμφορές.»

  Με προσανατολισμό προς το φεγγάρι, η γητειά αυτή προσφωνείται 7 φορές. Ενισχύεται με το στοιχείο του Ύδατος σε ένα πήλινο σκεύος, το οποίο ρίχνουμε έπειτα ως χοή στο ιερό φυτό του προστάτη Βασιλικού.
 • Επίκληση για ευχές
  Αφού γράψουμε σε λευκό χαρτί την ευχή και επιθυμία μας, το διπλώνουμε και το σφραγίζουμε με κόκκινο κερί. Το τοποθετούμε κρυμμένο σε ένα σημείο του σπιτιού, λέγοντας: «Χάρισέ μου σήμερα μιαν ευχή, μια μεγάλη ευχή, μια μικρή ευχή, μια λεπτούλα ευχή, μια τεράστια ευχή. Μιαν ευχή από ‘δω, μιαν ευχή από ‘κει, γρήγορα παντού να μεγαλώνει, χάρισέ μου την ευχή για να χαρώ.»

  Κάθε τρεις ημέρες μεταφέρουμε το χαρτί σε άλλο σημείο του σπιτιού επαναλαμβάνοντας το ξόρκι και όταν η ευχή μας εκπληρωθεί καίμε το χαρτί σε πήλινο σκεύος μαζί με Αγγελική σε αποξηραμένη μορφή. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε, τα φύλλα ή τα άνθη αυτού του θαυμαστού φυτού που προσελκύει αλλά και συντηρεί την ευημερία.

  Για την πραγματοποίηση των ευχών μας, μπορούμε επίσης να κάψουμε σε πήλινο σκεύος ή θυμιατό μερικά αποξηραμένα φύλλα δάφνης, να οραματιστούμε την εκπλήρωση της επιθυμίας μας και πριν περάσουν επτά ημέρες τα όνειρα μας θα γίνουν πραγματικότητα.

  Εναλλακτικά, μπορούμε να βάλουμε λίγη αποξηραμένη ή φρέσκια λεβάντα σε ένα λευκό πάνινο πουγκί κάτω από το μαξιλάρι μας και πριν κοιμηθούμε να δηλώσουμε την ευχή μας με συνειδητότητα. Εάν ονειρευτούμε κάτι σχετικό τότε αυτή όντως θα αληθέψει.
 • Γητειά για προσέλκυση χρημάτων
  Επάνω σε ένα κόκκινο κερί γράφουμε την λέξη πλούτος με ένα ξυλαράκι κανέλας. Το αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο εξωτερικά και του ρίχνουμε λίγη σκόνη κανέλας. Καίμε στο θυμιατό μας ή σε πήλινο σκεύος 2 καρβουνάκια με θυμίαμα κόκκινου σανταλόξυλου. Ανάβουμε το κερί μας και θυμιάζουμε δεξιόστροφα 3 φορές λέγοντας το εξής ξόρκι: «Όπως έλκει ο μαγνήτης το σίδερο, έτσι κι εγώ ο/η τάδε,  γέννα της τάδε να έλξω τα χρήματα κοντά μου».

  Κοιτώντας με προσήλωση τη φλόγα του κεριού, οραματιζόμαστε με πίστη να έρχονται συνεχώς χρήματα στα χέρια μας. Θα πρέπει να αφήσουμε το κερί να καεί μέχρι τέλους, ενώ τα υπολείμματά του τα θάβουμε μέσα σε γλάστρα που φιλοξενεί βασιλικό.

 • Ξόρκι ενάντια σε επιβουλή, κακές προθέσεις και φόβο
  «Αυτός που το παράξενο μαύρο πουλί έκανε να με συναντήσει πετώντας ή ξεπετώντας, πέρα ας πετάξει και η κακότητα του στα ουράνια και να χαθεί για πάντα. Μακριά απ’ όλα αυτά, να με προστατεύουν τα Νερά, από το κακό, από την αγωνία να με ελευθερώσουν τα Νερά.»
 
 • Ξόρκι για επιθέσεις στον ύπνο και εφιάλτες
  «Ξέρουμε τη γενιά σου. Ω Ύπνε. Είσαι ο ένας των θεϊκών αδερφάδων. Είσαι αρχή της ελευθερίας. Το τέρμα των αισθήσεων. Σε ξέρουμε καλά. Έλα Ύπνε. Φύλαξέ μας από το κακό όνειρο. Κράτησέ μας σφιχτά στην αγκαλιά σου, προστάτευσέ μας δυνατά από αυτόν που μας μισεί.»
 • Γητέματα για συμφιλίωση και επανασύνδεση
  -Τοποθετείστε λίγα φρέσκα φύλα μανόλιας κάτω από το στρώμα σας για να γητέψετε τον/τη σύντροφό σας και να αναθερμάνετε την ψυχρή ερωτική σας ζωή.
  -Βάζοντας ένα μπουκέτο σάπφειρους στο σαλόνι του σπιτιού ευνοείται η γαλήνη ανάμεσα στη σχέση.
  -Για να μη σας χωρίσει τίποτα, χωρίστε μια ρίζα Αδάμ και Εύας στη μέση και βάλτε το μισό τυλιγμένο σε ροζ πανί κάτω από το μαξιλάρι στην πλευρά που κοιμάται ο άνδρας και το άλλο μισό στην πλευρά της γυναίκας.
  -Φτιάξτε δυο μικρά πουγκιά από κόκκινη φανέλα, γεμίστε τα με μοσχοκάρφια και περιδέστε τα με δερμάτινο σπάγγο. Βάλτε το  ένα πάνω στο κομοδίνο του άνδρα και το άλλο στης γυναίκας, για να εξασφαλίσετε τη γαλήνη στη σχέση ή το γάμο σας.
  -Για να πάψουν οι τσακωμοί και οι παρεξηγήσεις τοποθετήστε αποξηραμένο στάχυ ή καρπούς σταριού στις γωνίες του σπιτιού.
  -Αν θέλετε να φέρετε ξανά κοντά σας κάποιο πρόσωπο που έχει αποστασιοποιηθεί ή ακόμη και για να επικοινωνήσει μαζί σας, κρατείστε σφιχτά στις χούφτες σας έξι γαρύφαλλα και φέρτε τη μορφή του/της στη σκέψη σας. Εισπνεύστε το δυνατό άρωμα των ελαίων από τα πεπιεσμένα άνθη και εκπνεύστε με την πεποίθηση πως η επιθυμία σας για επανένωση θα διαχυθεί στον αέρα, μεταφέροντας νοερά στον/στην αγαπημένη σας το εξής μήνυμα: «Τα βήματα σου έναν δρόμο ξέρουν. Το μονοπάτι του σπιτιού μου. Γύρισε καλέ μου γρήγορα και με πάθος ζωντάνεψε τον έρωτά μας.» Μέσα στις επόμενες δέκα ώρες ή ημέρες, το ζητούμενο θα έχει επιτευχθεί.
 
 • Ενίσχυση ψυχικών δυνάμεων για γητειές όλων των ειδών
  Γέμιζουμε ένα βάζο με τα παρακάτω αποξηραμένα υλικά και βότανα:
  Δυόσμος (Καθαρισμός, Ψυχική Ικανότητα), Κανέλα (Μηνύματα μέσω Ονείρων, Τηλεπάθεια), Λεβάντα (Καθαρισμός, Εξαγνισμός), Γαρύφαλλο (Εξάλειψη αρνητικής ενέργειας, Δυνάμωμα Γητειών, Καθαρισμός εμποδίων), Μοσχοκάρυδο (Για καλή Τύχη), Μπαχάρι (Για Θεραπεία), Λεμόνι (Καθαρισμός Αύρας), Τζίντζερ (Ψυχική Δύναμη, Σεληνιακή Μαγεία), Βασιλικός (Προστασία), 3 Σπόρους Μάραθο (Για θεραπεία Πνευματική, Ψυχική Προστασία), Σκόρδο (Για Πνευματική Κάθαρση), Ματζουράνα (Για Προστασία), Κέδρο (Για αρχαία Σοφία, Προστασία), Δίκταμο (Αστρικές προβολές).

  Προσθέτουμε αγνό ελαιόλαδο στο βάζο και το αφήνουμε για δώδεκα ημέρες. Πριν από κάθε τελετουργικό επωδών, αφού το κρατήσουμε λίγη ώρα στα χέρια μας για να συντονιστούμε με τις ενέργειές του, το ανακινούμε ελαφρά και έπειτα το ανοίγουμε και παίρνουμε 3 βαθιές εισπνοές νοερά από το ηλιακό πλέγμα με συνειδητότητα. Εκπνέουμε από το τσάκρα της καρδιάς για να ξεμπλοκάρουμε τα μη θετικά ερεθίσματα. Οραματιζόμαστε το γήτεμα που θα κάνουμε και τοποθετούμε το βάζο μπροστά μας. Αφού ολοκληρώσουμε τις επικλήσεις μας, φυλάμε το βάζο σε σκιερό μέρος και το ξαναβγάζουμε στην επιφάνεια μόνο όταν ξανακάνουμε πνευματική εργασία. Καλό θα ήταν να μη δει ή ακουμπήσει κανένας άλλος το βάζο. Οι ενέργειές του διατηρούνται για ένα έτος. Μετά το πέρας των ενεργειών του, θάβουμε το γυάλινο βάζο με το περιεχόμενό του στο χώμα, ραντίζοντάς το πρώτα με νερό βρόχινο, από πηγή ή από 40 κύματα.
 • Γητειά για ονειρομαντεία
  Γράφουμε την ερώτησή μας σε ένα λιλά χαρτί χωρίς γραμμές και τοποθετούμε πάνω του 3 κλαδάκια αποξηραμένης φτέρης και στη συνέχεια το κάνουμε ρολό, περνώντας γύρω του μια λευκή κορδέλα χωρίς να τη δέσουμε. Βάζουμε το ρολό κάτω από το μαξιλάρι μας. Για να ισχυροποιηθεί το αίτημά μας μπορούμε να βάλουμε κάτω από το μαξιλάρι μας και έναν ελεκτρίκ οψιδιανό ή να στάξουμε στα δάκτυλά μας μια σταγόνα αιθέριο έλαιο μίνθης και να την απλώσουμε απαλά στις κεραίες μας, τα μαλλιά μας. Πριν κοιμηθούμε εισπνέουμε νοερά από το τρίτο μάτι και εκπνέουμε από το τσάκρα που βρίσκεται πάνω από το κέντρο της κεφαλής μας τρεις φορές.
 • Γητειές για τον Έρωτα
  Ρίξτε λίγες φρέσκες μαργαρίτες, λίγους ηλιόσπορους και τρεις σταγόνες αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου στο νερό της μπανιέρας σας για να προσελκύσετε τον έρωτα. Αν είστε γυναίκα έχετε για δέκα ημέρες αποξηραμένη δάφνη σε ένα πουγκάκι πάνω σας και θα εξασφαλίσετε μια μακροχρόνια και ευτυχισμένη σχέση. Αν θέλετε ένα καλό/ή σύζυγο και όχι μια απλή σχέση, βάλτε στις εξωτερικές γωνιές του σπιτιού σας και έξω από την πόρτα σας αριστερά και δεξιά, φρέσκια μαντζουράνα. Για να προκαλέσουμε τον έρωτα σε κάποιον τον γητεύουμε προσφέροντας του ένα μικρό πουγκάκι με αποξηραμένο δυόσμο. Καλό θα ήταν να υπάρχει μαζί και κάποιο άλλο δωράκι και να είναι τοποθετημένα και τα δύο στην ίδια συσκευασία για να μην προκαλέσουμε αναρωτήματα.
 • Ξόρκια για προστασία από κατάρες και εχθρούς
  -Τοποθετούμε αποξηραμένη μαντζουράνα κρεμασμένη σε τούλι πάνω από την κεντρική πόρτα του σπιτιού.
  -Καίμε κυπάρισσο και αποξηραμένο αγριόχορτο σε πήλινο σκεύος, λέγοντας δυνατά τέσσερις φορές: φύγε και το όνομα του ανθρώπου που θέλει να μας βλάψει και απελευθερωνόμαστε από τη δυσμενή επιρροή του επάνω μας.
  -Βάζοντας μερικά άνθη βελανιδιάς κάτω από το κατώφλι μας, αποφεύγουμε τις ανεπιθύμητες επισκέψεις.
  -Γράφουμε το όνομά μας με κόκκινο μελάνι σε φύλλο λεμονιάς και το έχουμε πάντοτε πάνω μας για να μας προστατεύει από τους εχθρούς.
 • Ισχυρό ξόρκι επαναφοράς προσώπου
  Απαιτούνται δέκα ημέρες για την επιτυχή ολοκλήρωση αυτής της πολύ ισχυρής γητειάς. Ξεκινάμε την εργασία μας στη γέμιση του Φεγγαριού, προτιμότερο ημέρα Παρασκευή, σε ζυγή ώρα. Χρειαζόμαστε 2 κόκκινα κεριά, μία κοινή φωτογραφία, θυμίαμα κόκκινου μόσχου και έλαιο Αφροδίτης. Γράφουμε στο ένα κερί το όνομα του προσώπου που θέλουμε να επιστρέψει κοντά μας και στο άλλο το δικό μας. Τα τοποθετούμε κοντά, τα μυρώνουμε εξωτερικά με το έλαιο Αφροδίτης και κάνουμε την εξής δήλωση: «Αυτό το έλαιο, είναι η ενέργειά μου που ντύνει όλο σου το είναι. Μπαίνει στο μυαλό, την ψυχή, την καρδιά και το κορμί σου. Σε ντύνω με την αγάπη και με τις θύμησες του έρωτα που ζήσαμε.»

  Ανάβουμε πρώτα την δική του/της φλόγα και λέμε: «Τάδε γέννα της τάδε, εγώ η τάδε γέννα της τάδε, σου δίνω το πνεύμα και το φως για να θυμηθείς και πάλι τον έρωτα και την αγάπη μας. Όπως καίει ετούτη η φλόγα, έτσι να καίγεσαι κι εσύ από έρωτα και αγάπη για μένα την τάδε γέννα της τάδε.»

  Ανάβουμε έπειτα το δικό μας κερί και δηλώνουμε: «Εγώ είμαι η τάδε γέννα της τάδε, η φλόγα μου καίει και στέλνει μέσω του πνεύματός μου την αγάπη και το πάθος στον τάδε γέννα της τάδε. Και οι δύο λάμπουμε από αγάπη μέσα στο αιώνιο συμπαντικό φως και κάθε φορά γινόμαστε πιο δυνατοί κι αχώριστοι.»

  Καίμε το θυμίαμα και περνάμε από πάνω τη φωτογραφία μας για εξυγίανση των ενεργειών. Μετά τη φέρνουμε μπροστά μας. Εάν δεν έχουμε κοινή φωτογραφία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μία που να απεικονίζει μόνο το πρόσωπο που θέλουμε να ξαναφέρουμε κοντά μας και το γητεύουμε ως εξής: «Εγώ και εσύ, εσύ κι εγώ είμαστε ένα. Μόνο εσύ για μένα και μόνο εγώ για σένα. Η αγάπη όλα τα καταφέρνει και ενώνει τις καρδιές που είναι μακριά.»

  Στη συνέχεια περνάμε την φωτογραφία κυκλοτερώς δεξιόστροφα 3 φορές επάνω από το θυμίαμα λέγοντας: «Τάδε γέννα της τάδε. Θυμήσου. Θυμήσου. Θυμήσου τις όμορφες στιγμές μας. Την αγάπη μας. Τον έρωτά μας. Τάδε γέννα της τάδε γύρνα κοντά μου. Γύρνα κοντά μου. Γύρνα κοντά μου.»

  Αφήνουμε τη φωτογραφία μπροστά από τα κεριά και οραματιζόμαστε τις πιο έντονες όμορφες στιγμές που ζήσαμε μαζί. Νιώθουμε, αγαπάμε, χαμογελούμε. Έπειτα σβήνουμε τα κεριά, πάντοτε με κηροσβέστη ή με τα δάκτυλα, ποτέ φυσώντας τα. Για επτά ημέρες επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία και εάν δεν έχουν καεί πλήρως τα κεριά μας όταν τελειώσει η εργασία μας, τα αφήνουμε να καούν έως ότου σβήσουν μόνα τους. Τα υπολλείματά τους τα βάζουμε σε πουγγί από κόκκινο ύφασμα. Τα θυμιάζουμε μαζί με τη φωτογραφία τρεις φορές κυκλοτερώς δεξιόστροφα και για τρεις μέρες τοποθετούμε την φωτογραφία δίπλα μας στο κρεβάτι και το πουγκί κάτω από το μαξιλάρι μας, λέγοντας τα εξής τρεις φορές πριν κοιμηθούμε: «Το πνεύμα της αγάπης σε φέρνει κοντά μου.» Μετά το πέρας των τριών ημερών, φυλάμε το πουγκί σε κάποιο κρυφό σημείο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter