astropedia.gr

Πώς δουλεύει η μαγεία;

Πώς δουλεύει η μαγεία;
Όλοι κάποια στιγμή στη ζωή μας έχουμε παρατηρήσει "αφύσικη" αρνητική ενέργεια να μας περιβάλλει και να μας προκαλεί ατυχία και μεγάλες ή μικρές δυσκολίες στην καθημερινότητα μας και στις σχέσεις μας. Πολλοί ονομάζουν αυτό το φαινόμενο μάτι (βασκανία), κάποιοι άλλοι μαγεία, αρνητική ενέργεια... και κάποιοι απλά το αρνούνται, πιστεύοντας ότι αν το βάλουν κάτω από το χαλί, δεν θα τους ενοχλήσει. Στην πραγματικότητα αρνούνται την ίδια τη φύση των πραγμάτων που συμβαίνουν στην ζωή τους. Λένε "εντάξει, είμαι απλά άτυχος αυτή την περίοδο. Θα φτιάξουν τα πράγματα..."
Όμως τα πράγματα δεν φτιάχνουν.

Στην καλύτερη περίπτωση μένουν σταθερά στην μικροατυχία και στην χειρότερη δυσκολεύουν με διάφορες σημαντικές υλικές απώλειες, με αποτέλεσμα καλές ευκαιρίες εξέλιξης και ανάπτυξης να χάνονται συνεχώς, γιατί το μυαλό είναι θολωμένο και δεν μπορεί να διακρίνει καθαρά. Κι όσο αρνούμαστε την "α-σθενεια" και νομίζουμε ότι κάποιος άλλος φταίει και θυματοποιούμε τον εαυτό μας, τόσο περισσότερο πέφτουμε σε παγίδες και ατυχία. Και το αποτέλεσμα είναι πάντοτε το ίδιο, μέτριο ή κακό χωρίς σημάδια βελτίωσης.

Και από την άλλη, είμαστε καλοπροαίρετοι άνθρωποι και δεν πάει το μυαλό μας στο τι μπορούν να κάνουν άλλοι κακοπροαίρετοι και ζηλόφθονοι άνθρωποι σ ‘εμάς κι έτσι απλά αποδίδουμε την ατυχία μας στη "μαγεία" γενικώς και ασαφώς. Και δίνουμε την πιο απλή εξήγηση που γνωρίζουμε για την αρνητική ενέργεια και την "μαγεία" (την κατάρα ), ότι κάποιοι γενικά και αόριστα μας ζηλεύουν και επιθυμούν να "ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα". Και δυστυχώς, "θα ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα" , αν ο "γείτονας" είναι αφελής και ανυποψίαστος και δεν την προστατέψει.

Το σημαντικότερο είναι να γνωρίζουμε πως δουλεύει η "μαγεία" και η κατάρα και έπειτα να παρατηρήσουμε τα σημάδια για να διακρίνουμε την "μεθοδολογία" που χρησιμοποιούν οι "μάγοι". Το πρώτο που χρειάζεται να ξέρουμε γι’ αυτούς είναι ότι έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που έχουν πονηρά κίνητρα. Είναι αλήθεια ότι η ζήλεια είναι ισχυρό κίνητρο με αρνητικό πρόσημο  και οι άνθρωποι που διακατέχονται από αυτήν, είναι ικανοί για πολλά άσχημα πράγματα. Το διακύβευμα είναι να τονώσουν τον υπέρμετρο εγωισμό τους και φυσικά να αποκομίσουν κάθε είδους όφελος και κέρδος, ακόμα κι αν δεν το αξίζουν ή δεν το χρειάζονται. Γι΄αυτό και μόνο είναι ικανοί να στοχοποιήσουν και να στραφούν εναντίον οποιουδήποτε ακόμα και με αθέμιτα μέσα.

Όλοι οι άνθρωποι είμαστε προικισμένοι και με μεταφυσικά χαρίσματα. Όχι όλοι στον ίδιο βαθμό και όχι όλοι τα αναγνωρίζουμε και τα εξασκούμε. Κάποιοι τα φοβούνται και τα καταπιέζουν και κάποιοι τα κακομεταχειρίζονται. Αυτές οι δύο κατηγορίες είναι στο προσκήνιο από καταβολής κόσμου και οι μεν πρώτοι (και οι περισσότεροι) τα αμφισβητούν και προσπαθούν να τα αποβάλλουν ανεκμετάλλευτα και οι δε δεύτεροι επωφελούνται απ’ αυτό και συνεχίζουν απρόσκοπτα τις βλαβερές τακτικές τους. Είναι αυτοί οι άνθρωποι που συνηθίζουμε να γνωρίζουμε ως "τοξικοί". Δυστυχώς, τους "αφελείς" λάτρεις του μεταφυσικού και του παραφυσικού, θα τους απογοητεύσω. Από την πείρα μου γνωρίζω ότι οι σύγχρονοι "μάγοι" και "μάγισσες", δεν έχουν μακριά και μυτερά νύχια, ούτε σουβλερά δόντια και άσχημο παρουσιαστικό. Μπορεί και να έχουν, αλλά σε καμία περίπτωση δεν παρουσιάζονται όπως στις εικονογραφήσεις των παραμυθιών που μας διάβαζε η γιαγιά μας. Είναι καθημερινοί άνθρωποι της διπλανής πόρτας και μπορεί να έχουν και όμορφο παρουσιαστικό που απόλυτα μπορεί να ξεγελάσει τον καθένα. Και αντί για "μαγικό ραβδί" μπορεί να χρησιμοποιούν έναν υπολογιστή ή ένα κινητό τηλέφωνο ή ακόμα και πιο πρωτότυπα gadgets και φυσικά κατέχουν άριστα την τέχνη της αποπλάνησης και του αποπροσανατολισμού από την ορθή σκέψη.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Έχει χαθεί η μαγεία από την ζωή σου; 
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

Η τεχνολογία στα χέρια ικανότατων κατά τα άλλα, μα ζηλόφθονων και πονηρών ανθρώπων, μπορεί να μετατραπεί σε "μαγικό ξόρκι" με πολύ σοβαρές συνέπειες για τα "θύματα" τους. Οι διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και κυρίως το Facebook και το Instagram είναι οι βασικές δεξαμενές "ψαρέματος" τους. Ουδέν κρυπτόν υπό το Facebook και το Instagram (!) Το προφίλ μας είναι ακριβώς αυτό που λέει η λέξη. Ένα ψυχολογικό προφίλ που δημιουργείται μέσα από τα cookies κι απ' την γενική μας δραστηριότητα και είναι πολύ εύκολο να στοχοποιηθούμε από κάποιον που απλά δεν μας γουστάρει. Τι φάγαμε, που πήγαμε, που μένουμε, τι δουλειά κάνουμε, με ποιους αλληλεπιδρούμε, τα χόμπι μας, οι προτιμήσεις μας, οι απόψεις μας, οι ιδέες μας... τα πάντα φαίνονται στο προφίλ μας.
Κι οι πληροφορίες ρέουν καθημερινά. Πόσο δύσκολο είναι άραγε να μπούμε σε μπελά από ένα σχόλιο (troll), ένα μήνυμα, μια αναφορά κλπ., χωρίς καν να μπορούμε να παρακολουθήσουμε την ύποπτη δραστηριότητα, που στην κυριολεξία συμβαίνει κάτω από τη μύτη μας;

Αρκετοί άνθρωποι καθημερινά σπαταλούν πολύ χρόνο και ενέργεια στα κοινωνικά δίκτυα, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα image  με σκοπό την επαγγελματική τους άνοδο ή απλά να κοινωνικοποιηθούν και να διασκεδάσουν. Κι αυτό από μόνο του δεν έχει τίποτα κακό, όμως η δουλειά μας η ο χαρακτήρας μας δεν αρέσει σε όλους όσους παρακολουθούν την δραστηριότητα μας. Και με μια πολύ απλή πρακτική εφαρμογής αρνητικής ενέργειας, όπως ένα ειρωνικό σχόλιο σε κάποια ανάρτηση μας, ορατό από όλους, κάποιοι είναι ικανοί να μας βλάψουν και να μας χαλάσουν τη μέρα. Πιο δύσκολο αλλά εφικτό να μπούμε σε μπελά, απλά δηλώνοντας παρουσία όπως πολλοί κάνουν σε κάποιο χώρο διασκέδασης. Μπορεί πάντα να παρακολουθεί την δραστηριότητα μας ο άσπονδος "φίλος" του προφίλ μας που δεν έχει καν φωτογραφία η προσωπικά στοιχεία στο δικό του και να μην έχει και τις καλύτερες προθέσεις. Μπορεί να θέλει να μας δυσφημίσει με μια αποκαλυπτική φωτογραφία που θα τραβήξει δήθεν τυχαία κι ύστερα θα την ανεβάσει στο προφίλ του. Η ακόμα χειρότερα όταν θα αφήσουμε αμέριμνοι το ποτό μας για να πάμε στην τουαλέτα, να ρίξει "κατά λάθος" πάλι, στάχτη ή κάτι άλλο μέσα.

Φυσικά όλα αυτά είναι παραδείγματα αφύπνισης, όμως "άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου" και κανείς δεν γνωρίζει τις πραγματικές προθέσεις του άλλου και σίγουρα δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τις δράσεις των κρυφών φίλων μας, ούτε καν τους ίδιους τους φίλους μας. Και πλέον είναι πολύ εύκολο να πέσουμε θύματα κακής ενέργειας και να αποδώσουμε τα αποτελέσματα στο μεταφυσικό και στη "μαγεία". Φυσικά δεν απορρίπτω καθόλου τις μεταφυσικές - παραφυσικές τακτικές που βλάπτουν (από απόσταση), όμως αυτοί οι άνθρωποι που κατέχουν τέτοιες τεχνικές, είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού και τελικά δεν προκαλούν τόσο μεγάλη βλάβη στην υλική μας πραγματικότητα, απ' όσο νομίζουμε. Την βλάβη την προκαλούμε οι ίδιοι στους εαυτούς μας μέσω της υποβολής και της αυθυποβολής.

Όλοι έχουμε ακούσει ή έχουμε διαβάσει κι έχουμε "ψαχτεί" έστω μια φορά στη ζωή μας, σχετικά με μαγείες, ξόρκια, κατάρες, δεσίματα, λυσίματα κλπ. Αυτό σημαίνει ότι ήδη πιστεύουμε σ' αυτά και άρα έχουμε αυθυποβάλλει τον εαυτό μας και συνεπώς είναι εύκολο σε μια στιγμή αδυναμίας και στεναχώριας να τρέξουμε σ' αυτούς που παρουσιάζονται ως "ειδικοί “της μαγείας να μας τα "λύσουν" όταν δεν διαφαίνεται καμιά άλλη λογική λύση. Και είναι επίσης πολύ εύκολο να πέσουμε στα νύχια των "αετονύχηδων" που κυνηγάνε ευκαιρίες για εύκολο κέρδος, αφού κανένα κερί που θα κάψουν και κανένα ξόρκι που θα πουν για μας, δεν έχει δύναμη να αλλάξει την πραγματικότητα μας, αν εμείς οι ίδιοι δεν δράσουμε.
Όμως το πρώτο βήμα για δυσκολέψουμε τη ζωή μας και να πέσουμε θύματα εκμετάλλευσης έχει ήδη γίνει και συνήθως είναι το πιο ολέθριο, αφού αναγνωρίζουμε και παραδίδουμε ισχύ επί της ύπαρξης μας, σε κάποιον άλλο άνθρωπο που δεν γνωρίζουμε μάλιστα και τις προθέσεις του.

Και αφού πλέον έχουμε πειστεί ότι δρα προς το συμφέρον μας, η διαδικασία επαναλαμβάνεται με αποτέλεσμα να ξοδεύουμε όλο και περισσότερο χρήματα και ενέργεια και καμία βελτίωση να μην βλέπουμε. Ίσως να γίνεται και χειρότερη η κατάσταση γιατί τώρα μας σαμποτάρουν δύο. Ο "ειδικός" και ο εαυτός μας. Τελικά ήδη κολυμπάμε στα βαθιά, αφού έχουμε πειστεί ότι τα κεριά και τα ξόρκια δουλεύουν προς το όφελος μας και απλά τα "μάγια" είναι δυνατά και χρειάζονται περισσότερη δουλειά.

Ας το δούμε και λίγο αντίστροφα όμως. Είδαμε πως γίνεται το "δέσιμο" του μυαλού μας, ας δούμε τώρα πως γίνεται και το "λύσιμο". Υπάρχει λύση; Φυσικά και υπάρχει, αφού τα πάντα είναι ενέργεια και η ενέργεια κυκλοφορεί παντού και την εκπέμπουμε αλλά και την λαμβάνουμε. Η διαφορά είναι στην επεξεργασία του ερεθίσματος. Έτσι πριν τρέξουμε στους "ειδικούς" της "μαγείας", ας ακολουθήσουμε άλλες τακτικές όπως προσευχή και διαλογισμό, ατομικά και σε ήσυχο μέρος. Το σύμπαν λαμβάνει τα μηνύματα και το μυαλό μας θα καθαρίσει για να μπορέσουμε να λάβουμε τα σημάδια. Το σύμπαν θα μας οδηγήσει σε αληθινούς ανθρώπους με ενσυναίσθηση και συμπόνια, που θα μας δώσουν την αληθινή και τη σωστή τακτική για να ξεθολώσει το μυαλό μας και να κάνουμε μόνοι μας τις σωστές επιλογές για τον εαυτό μας, χωρίς επιπλέον παράλογες χρεώσεις. Ίσως με απλές μεθόδους με κρυστάλλους και βότανα που μπορούμε να εφαρμόσουμε και μόνοι μας ιδιωτικά και έχουν λογική εξήγηση και αποτελέσματα άμεσα και ορατά δια γυμνού οφθαλμού. Και φυσικά με προσευχή και διαλογισμό.

Στην πραγματικότητα αυτοί οι άνθρωποι κατέχουν την ίδια πληροφορία απλά γνωρίζουν ότι το σωστό και το ωφέλιμο δεν είναι πως να κάνουμε την κατσίκα του γείτονα να ψοφήσει, αλλά πώς να αποκτήσουμε την δική μας υγιή κατσίκα και να τα πηγαίνουμε καλά με το γείτονα για να βοηθάμε ο ένας τον άλλον στις δύσκολες στιγμές. Για κάθε πρόβλημα υπάρχει και μια λύση, εμπιστευτείτε με. Και μπορεί να είναι πολύ πιο εύκολη και γρήγορη η λύση απ' το να καταφεύγουμε στις "μαγείες", αλλά χρειάζεται και ψυχραιμία για να την διακρίνουμε. Ανάμεσα σε δύο γνώμες πάρε και μια τρίτη απ’ την διαίσθηση σου. Άλλωστε η ενέργεια έχει δύο πόλους κι αν το πρόβλημα είναι ο αρνητικός, η λύση είναι ο θετικός κι ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς γιατί μας διδάσκει πολύτιμα μαθήματα!

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter