astropedia.gr

Ιχθύς - 6 λόγοι για να καμαρώνεις

Ιχθύς - 6 λόγοι για να καμαρώνεις
Σίγουρα έχεις ακούσει να λένε για σένα πως είσαι εκτός πραγματικότητας, πως ζεις στον κόσμο τον δικό σου, και πως στην άμμο χτίζεις παλάτια. Μια δόση αλήθειας κρύβεται σ’ αυτά, αλλά δυο δόσεις αλήθειας κρύβονται σε εκείνα που είναι ικανά να σε κάνουν να υπερηφανεύεσαι για το ζώδιο που ανήκεις. Οπότε να καμαρώνεις που είσαι Ιχθύς για τους παρακάτω λόγους

1. Είσαι ολόκληρος μια μεγάλη καρδιά
Συμπονετικός και δοτικός, με περίσσια αγάπη για όλους και για όλα. Αγαπάς τη φύση, τα ζώα, τον άνθρωπο, ακόμα και αντικείμενα με τα οποία έχεις για κάποιον λόγο δεθεί.  Είσαι βαθιά ευσυγκίνητος και φιλεύσπλαχνος με οτιδήποτε έχει ανάγκη φροντίδας και προστασίας. Σε κάθε κακότυχο πλάσμα γίνεσαι στήριγμα και φύλακας άγγελος. Με γενναιοδωρία ψυχής θα σταθείς δίπλα στα πάντα που για τον οποιοδήποτε λόγο δεν μπορούν να ανταποκριθούν μόνα τους στις κακουχίες που τους επιφυλάσσει η ζωή, είτε είναι τετράποδα, είτε δίποδα, είτε γεμάτα χλωροφύλλη. Ξέρεις να αγαπάς και να δίνεσαι, να βοηθάς και να φροντίζεις, και γεμάτος ευγένεια και απλοχεριά βρίσκεσαι πάντα στο ρόλο του ισορροπιστή στα δύσκολα.

2. Είσαι διαισθητικός
Δεν ξεγελιέσαι εύκολα γιατί δύσκολα πέφτεις έξω σε αυτό που θα αισθανθείς για πρόσωπα και πράγματα. Το ένστικτό σου είναι άξιο εμπιστοσύνης και πολύ καλά κάνεις να το λογαριάζεις γιατί πολύ σπάνια θα σε γελάσει και σχεδόν πάντα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο. Άσχετα αν είναι ένα πραγματικό χάρισμα για σένα ή έχει απλά να κάνει με το ότι αφιερώνεις τόση προσοχή στους ανθρώπους που αναπόφευκτα δεν μπορούν να σου ξεφύγουν και πολλά μέσα από το φιλτράρισμα που κάνεις, παραμένει γεγονός ότι διαθέτεις διαισθητική ικανότητα στον μέγιστο βαθμό.

3.  Είσαι ψυχούλα
Δεν είσαι απλώς ένα ακόμα ευαίσθητο πλάσμα του Νερού ή ένα ακόμα ρομαντικό και συναισθηματικό άτομο, αλλά είσαι βαθιά ανθρωπιστής και με κοινωνικές ευαισθησίες. Η ψυχή σου αγγίζεται από τον πόνο του άλλου, συγκινείται και επιζητά δικαίωση στην κάθε αδικία που θα επωμιστεί ο συνάνθρωπός σου. Βιώνεις το θυμό της αδικίας ακόμα κι αν η αδικία δεν απευθύνεται σε σένα και ακόμα και εθελοντικά θες να συμμετέχεις σε ό,τι είναι αυτό που θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα και να δημιουργήσει έναν καλύτερο κόσμο.

4. Είσαι ερωτικός και ερωτεύσιμος
Όταν ερωτευτείς, δεν μπορείς να κρύψεις τα συναισθήματά σου, ακόμα κι αν το θες (παρότι μυστικοπαθής στη γενική σου φύση). Ο ενθουσιασμός του έρωτα σε παρασύρει σε ρίσκα και αφήνεις σε κοινή θέα και τα πιο βαθιά σου μυστικά. Τρέφεσαι από τον έρωτα και την αγάπη και θες να δίνεις και να δίνεσαι παραδομένος άνευ όρων εκεί που θα χτυπήσει η καρδιά σου. Δεν βαλτώνεις στην συνήθεια και συνεχίζεις να φλερτάρεις τον άνθρωπό σου και να του προσφέρεις λόγια και πράξεις αγάπης καθημερινά. Γίνεσαι ποιητής του έρωτα και τροφός της αγάπης. Παράλληλα όμως, όσο πάθος κι αν κρύβει το βλέμμα σου για τον σύντροφό σου, αν εκείνος σε χρειάζεται για κάποιο πρόβλημά του, θα σταθείς φίλος και βοηθός και θα κάνεις το πρόβλημά του δικό σου. Είσαι φίλος και εραστής μαζί, και αυτό σε κατατάσσει στους καλύτερους συντρόφους. Τυχερός αυτός για τον οποίο θα χτυπήσει η καρδιά σου!
Και όσο για εραστής, εκεί δεν αναγνωρίζεσαι! Ευαίσθητος, ρομαντικός, αλλά και άγριος και διεκδικητικός. Σαγηνεύεις και αποπλανείς, βασανίζεις και ανασταίνεις τον ερωτικό σου σύντροφο με τα ερωτικά σου παιχνίδια και την μόνιμη διαθεσιμότητά σου για έρωτα που δεν βαριέται ο άλλος ποτέ.

5. Είσαι καλλιτέχνης
Ο ρομαντισμός σου και ο τρόπος που βλέπεις τη ζωή, σε εντάσσουν στα πιο δημιουργικά και καλλιτεχνικά ζώδια. Αν το καλλιτεχνικό σου πνεύμα το αξιοποιήσεις επαγγελματικά τότε είσαι και τυχερός κάνοντας επάγγελμα αυτό που αγαπάς στο χώρο των τεχνών. Αν δεν σε ευλογήσει η ζωή με αυτό, τότε σίγουρα εκτονώνεις την καλλιτεχνική σου φύση ασχολούμενος εις βάθος με τη μουσική, το σινεμά, το θέατρο, τα εικαστικά, ακόμα και στη μαγειρική και την ζαχαροπλαστική. Έχεις έμφυτο ταλέντο στο καλό γούστο και αφήνοντας παράλληλα την αστείρευτη φαντασία σου να πάρει τα ηνία μπορείς να μεγαλουργήσεις καλλιτεχνικά.

6. Είσαι φίλος με το Φ κεφαλαίο
Η προσωποποίηση της κατανόησης. Η συμπόνια σου στα προβλήματα των άλλων είναι πάντα αληθινή και ανιδιοτελής. Στοργικός και πάντα διαθέσιμος όχι μόνο να γίνει ο τέλειος ακροατής σε αυτό που προβληματίζει το φιλικό σου πρόσωπο, αλλά έχοντας ρουφήξει κάθε λέξη του προβλήματος, να δώσεις και την πιο χρήσιμη συμβουλή. Μπορείς να μην είσαι εσύ εκείνος που θα τρέξει να διεκπεραιώσει σε πρακτικό επίπεδο το όποιο θέμα, ή ακόμα-ακόμα να πάρεις εσύ τις αποφάσεις όταν το φιλικό σου πρόσωπο αδυνατεί, αλλά σίγουρα είσαι μόνο εσύ εκείνος που δεν θα κρίνεις αυστηρά, δεν θα κρύψεις την αλήθεια και θα συναισθανθείς στο απόλυτο.
 


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.    
 Newsletter