astropedia.gr

Κρατάνε οι καλοκαιρινοί έρωτες;

Κρατάνε οι καλοκαιρινοί έρωτες;
Καλοκαιρινός έρωτας…Θα κρατήσει;
 
 Λίγο ο ήλιος, λίγο η θάλασσα, λίγο η ζέστη…δεν υπάρχει καλύτερη περίοδος από το καλοκαίρι για να ερωτευτείς και να ενδώσεις σε πειρασμούς. Και ειδικά εάν οι πειρασμοί είναι ψηλοί, μελαχρινοί με σέξι κοιλιακούς! Για να δούμε, όμως, εάν μία τέτοια γνωριμία μπορεί να ξεπεράσει τους δυο ή τρεις μήνες του καλοκαιριού και να καταφέρει ν’ αντέξει πολύ παραπάνω από τα πρώτα κρύα του φθινοπώρου!
 
Μη μου μιλάς για καλοκαίρια
Μόλις πήρατε την καλοκαιρινή σας άδεια και είστε έτοιμη για νέες περιπέτειες και ξεσαλώματα. Ανυπομονείτε να μπείτε στο καράβι και να αφήσετε πίσω όλα όσα σας βασανίσανε το χειμώνα που πέρασε. Η ερωτική σας διάθεση βρίσκεται στα ύψη, η ενέργεια σας φαίνεται αστείρευτη και ευελπιστείτε πως με το που θα φύγετε από την πόλη, θα βρείτε επιτέλους αυτό που ψάχνετε ή τουλάχιστον θα περάσετε πραγματικά καλά!

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Τέλος στις ανασφάλειες και τις συνεχείς αναζητήσεις της αλήθειας
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΔΕΣΜΟΣ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699         
 
Η γνωριμία
Δε δίνω πολλές πιθανότητες να συμβεί κάτι σοβαρό στο πλοίο, καθώς όλοι βρίσκονται στη φούρια να γνωρίσουν νέα άτομα στο νησί που θα πάνε, οπότε φλερτάρετε ελεύθερα και αν σας τραβήξει κάποιος το ενδιαφέρον, μη ξεχάσετε να ανταλλάξετε νούμερα τηλεφώνου! Στο προκείμενο, τώρα… Βγαίνετε για το πρώτο, δεύτερο, τρίτο ποτό και ξαφνικά βλέπετε να σας κοιτάει αυτός ο όμορφος μελαχρινός που προανέφερα. Αφού σιγουρέψετε πως το βλέμμα του πηγαίνει σε σας (και όχι στην κολλητή σας που κάθεται δίπλα σας, γιατί είναι και σκοτάδι), το ανταποδίδετε με ένα πλατύ χαμόγελο. Τότε εκείνος, παίρνει το μήνυμα και έρχεται να σας μιλήσει. (Ξέρω κάπου εκεί παγώνει ο χρόνος) Μετά τα πρώτα χαμόγελα, σας συστήνεται, ρωτάει το όνομά σας και η κουβέντα αρχίζει. Οι φίλες σας έχουν απομακρυνθεί εντέχνως και σας έχουν αφήσει να μιλάτε μόνοι σας, μέχρι την ώρα που σας φωνάζουν για να φύγετε, σκασμένες από την περιέργεια για το τι λέτε και για τι τύπος είναι αυτός που γνωρίσατε. Πριν φύγετε, όμως, εκείνος ζητά το τηλέφωνό σας για να κανονίσετε να συναντηθείτε την επόμενη μέρα και να κανονίσετε να πάτε για μπάνιο όλοι μαζί. Η χαρά σας δεν περιγράφεται!

Και οι μέρες τρέχανε σαν νερό!
Σας βρίσκει στην παραλία. Οι παρέες σας γίνονται ένα (ευτυχώς για τις φίλες σας υπάρχει από παντού ενδιαφέρον) και από εκείνη την ώρα πηγαίνετε σε όλα τα μέρη μαζί. Φιλιά, αγκαλιές…το δωμάτιό σας το έχετε παραχωρήσει ολοκληρωτικά στην κολλητή σας και εκείνος έχει εξορύσσει τον δικό του σε κάποιο άλλο δωμάτιο. Και κάπως έτσι περνάνε οι μέρες και ο έρωτας φουντώνει. Μιλάτε ατελείωτα και οι δύο για τις ζωές σας, γελάτε, τρώτε μαζί, κοιμάστε μαζί και το σεξ είναι απίστευτο. Δεν θα μπορούσατε να ζητήσετε τίποτα περισσότερο για αυτό το καλοκαίρι. Παρόλα αυτά, οι μέρες των διακοπών τελειώνουν και οι σκέψεις αρχίζουν και σας βασανίζουν. «Πώς να τον ρωτήσω εάν θέλει να κρατήσουμε επαφή και στην Αθήνα; Και αν θεωρήσει πως τον πιέζω; Μήπως να το παίξω αδιάφορη και να μπει εκείνος στη διαδικασία να αποφασίσει εάν θα το συνεχίσουμε ή θα το διακόψουμε;» 

Η ώρα της κρίσης
Για κακή σας τύχη, εκείνος έχει κανονίσει να φύγει λίγες μέρες νωρίτερα από εσάς. Πριν τα βάψετε μαύρα που τον αποχωρίζεστε, διαπιστώστε πρώτα εάν είναι για λίγο διάστημα ή εάν είναι για.. πάντα! 

Ψυχραιμία!
Ας πάρουμε ως δεδομένο πως οι περισσότερες ανδροπαρέες που πάνε διακοπές, δεν ψάχνουνε για κάτι σοβαρό, αλλά για κάτι εφήμερο. Πριν σας έρθει, όμως, η κεραμίδα στο κεφάλι, αναλογιστείτε τις συζητήσεις σας και προσπαθήστε να καταλάβετε εάν αυτός ο άνθρωπος ψάχνει κάποια για σχέση. Προσοχή! Το ενδεχόμενο να μην έψαχνε αρχικά, αλλά τελικά να βρήκε κάτι που πραγματικά που αρέσει είναι πολύ πιθανό. Επιπλέον, θυμηθείτε εάν έκανε κάποια κουβέντα για το μέλλον, εάν αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες για τη ζωή του, την οικογένειά του ή ακόμα και τις προσωπικές του σχέσεις.

Συνήθως, οι άνδρες  δεν ανοίγονται εύκολα σε κάποιον που δεν τους ενδιαφέρει και δε θα μπαίνανε ποτέ στη διαδικασία να αποκαλύψουνε πράγματα του παρελθόντος τους, που μπορεί να μην τα είχαν πει ούτε καν στους κολλητούς τους. Ακόμη, ανατρέψτε στις συζητήσεις σας και δείτε εάν σας ρώτησε πράγματα για σας, για τον εαυτό σας, για το παρελθόν, αλλά και για τις μελλοντικές σας κινήσεις και φιλοδοξίες. Εάν έχετε κάνει όλες αυτές τις σοβαρές κουβέντες και δεν αναλωθήκατε μόνο στο να δοκιμάζετε πρωί-μεσημέρι-βράδυ καινούργιες στάσεις στο κρεβάτι του ξενοδοχείου (που και εκεί καλά κάνατε), τότε ο άνθρωπος που γνωρίσατε, ενδιαφέρεται πραγματικά για εσάς και θέλει να συνεχίσει μαζί σας.
 
Από την άλλη πλευρά, εάν εκείνος δεν έδειξε κάποιον ιδιαίτερο ζήλο για τα πιο προσωπικά σας θέματα και οι διακοπές περάσανε με γενικές και αδιάφορες συζητήσεις, οι οποίες καταλήγανε σε κάποιο σεξουαλικό υπονοούμενο ή απλά δεν τελειώνανε ποτέ γιατί σας έπιανε η ανάγκη να μείνετε μόνοι και να βγάλετε τα μάτια σας με την ησυχία σας, τότε τα πράγματα είναι πάνω κάτω ξεκάθαρα. Ήταν απλά μία περιπέτεια και τελείωσε. (Εκτός εάν εκείνος ξεκινά με αυτόν τον τρόπο όλες του τις σχέσεις!) Αλλά ας λάβουμε υπόψην μας το μεγαλύτερο ενδεχόμενο… το ότι γνωρίσατε έναν πολύ όμορφο άνδρα που σας έκανε να περάσετε ένα καταπληκτικό και ιδιαίτερα ξεχωριστό καλοκαίρι μαζί του, γεμίζοντάς σας θετικά συναισθήματα και αλλάζοντάς σας εκ βαθέων τη διάθεση, όπως ακριβώς το ονειρευόσασταν.  

Όπως και να’ χει, σκεφτείτε πως δεν μπορείτε να πάρετε τίποτα σα δεδομένο. Και στις δυο περιπτώσεις, ο πρώτος μπορεί να ξενερώσει και να διακόψει κάθε επικοινωνία μαζί σας, μόλις πατήσει το πόδι του στο λιμάνι, ενώ ο δεύτερος μπορεί να αρχίσει να σκέφτεται πως έκανε τη μεγαλύτερη βλακεία της ζωής του που σας άφησε να φύγετε! Γι’ αυτό το λόγο, προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και να μην πέσετε με τα μούτρα στον πρώτο άνδρα που θα σχολιάσει το πόσο όμορφα μάτια έχετε.

Γίνετε πιο παρατηρητική και προσεκτική και συγκρατείστε μικρές αντιδράσεις και κινήσεις του άλλου, που σας φαίνονται αξιοσημείωτες ώστε να μπορέσετε μετέπειτα να διαμορφώσετε μια πιο ισορροπημένη εικόνα. Επιπλέον, θυμηθείτε πως στον έναν μήνα που γνωρίσατε έναν άνθρωπο, δεν έχετε καταλάβει σχεδόν τίποτα από τον πραγματικό του χαρακτήρα. Μπορεί να άφησε όλες τις γκρίνιες, τους εγωισμούς και τις υστερίες πίσω του μόνο και μόνο γιατί ήθελε να βρει μία γυναίκα ώστε να περάσει για λίγο καλά! Από την άλλη, μπορεί να φάνηκε επιφανειακός, επιπόλαιος και παρορμητικός μαζί σας, σε μία προσπάθεια να τσαλακώσει λίγο το χαρακτήρα του και να ξεφύγει από τη σοβαροφάνεια και τη διστακτικότητά του. Όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά!
 
«Και εγώ;»
Και εσείς μπορεί να τον ερωτευτήκατε, δεν αντιλέγω. Μπορεί να σας ξύπνησε μέσα σας συναισθήματα που είχατε καιρό να νιώσετε. Απλώς, να ξέρετε πως η σχέση σας κράτησε το πολύ δύο μήνες και πως ο ενθουσιασμός είναι κολλητός φίλος του έρωτα, καθώς τον πρώτο καιρό δεν μπορείς καν να ξεχωρίσεις τι από τα δυο αισθάνεσαι. Εσείς να θυμάστε πως το καλοκαίρι είναι η εποχή που οι ορμόνες μας είναι στα ύψη και πως μας φαίνονται όλα πολύ πιο εύκολα και αισιόδοξα, γιατί πολύ απλά είμαστε σε καλύτερη διάθεση απ’ ότι το χειμώνα.

Αν είναι έρωτας αυτό που αισθανθήκατε, θα συνεχίζετε να το αισθάνεστε και το φθινόπωρο και το χειμώνα, καθώς δεν έχει εποχή! Τότε μπορείτε να αξιολογήσετε με σιγουριά τι είναι αυτό που νιώσατε και αν άξιζε να το κρατήσετε και να το παλέψετε ή όχι. Το ίδιο θα κάνει και κείνος και να είστε σίγουρες πως εάν αισθανθεί πως έχασε μία πολύ καλή ευκαιρία για σχέση, θα σας κυνηγήσει όποια εποχή και να ‘ναι! Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού, λοιπόν!

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  
Newsletter