astropedia.gr

Κάρμα, Πεπρωμένο και Καρμικά Ζευγάρια

Κάρμα, Πεπρωμένο και Καρμικά Ζευγάρια
Και ποιος δεν έχει ακούσει τη λέξη Κάρμα! Τι σημαίνει όμως αυτή η λέξη;
Πολλοί μπερδεύουν το Κάρμα με το Πεπρωμένο, όμως είναι δύο διαφορετικές λέξεις με διαφορετικές έννοιες, που ταυτίζονται σε ένα και μοναδικό σημείο: ότι και τα δύο θα εκπληρωθούν θέλουμε δεν θέλουμε.

Κατά κάποιον τρόπο το Κάρμα αφορά ενέργειες παρελθοντικού χρόνου και ενσαρκώσεων και το Πεπρωμένο παραπέμπει σε μελλοντικές ενέργειες, παρόλο που η ίδια η λέξη, μας δηλώνει το πεπερασμένο, δηλαδή κάτι που έχει ήδη συμβεί. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι για την Δημιουργία δεν υπάρχει χρόνος, είναι απλώς μια ευθεία γραμμή που όλα συμβαίνουν ταυτόχρονα και ο Δημιουργός του Σύμπαντος που τα πάντα γνωρίζει, έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί, γιατί είναι Άχρονος, πανταχού Παρών και τα πάντα Πληρών.

Εμείς οι άνθρωποι με το πέρας της ενσάρκωσής μας σε αυτόν τον πλανήτη αφήνουμε τα πάντα πίσω και μεταβαίνουμε σε άλλη διάσταση μέχρι να ενσαρκωθούμε ξανά εδώ. Και όταν επιστρέψουμε δεν θυμόμαστε τίποτα από την προηγούμενη "επίσκεψη" μας εδώ και αρχίζουμε πάλι από την αρχή. Το Κάρμα και το Πεπρωμένο μας ακολουθούν μέχρι να εκπληρωθούν. Το Κάρμα λοιπόν έχει να κάνει με τις κακές πράξεις που κάναμε στην προηγούμενη ζωή και σε αυτήν μας δίνεται ακόμα μία ευκαιρία για να τις διορθώσουμε.

Και τώρα εύλογα θα αναρωτηθεί κάποιος: "αφού δεν θυμόμαστε τι κάναμε στην προηγούμενη ζωή, πως θα διορθώσουμε τα κακώς κείμενα σε αυτήν;" Φυσικά και δεν θυμόμαστε, όμως έχουμε επιστρέψει με πολλά "εργαλεία" που μας βοηθούν να θυμηθούμε και να ανακαλύψουμε τα της προηγούμενης ζωής μας. Κάποια από αυτά είναι η διαίσθησή μας και το ένστικτο, που συνήθως τα αγνοούμε. Η ομάδα μας στο AstroPedia  θα μπορούσε να σας βοηθήσει επίσης και να σας δώσει απαντήσεις μέσω της ενόρασης. Γιατί κάποιοι άνθρωποι έχουν ανοίξει το τρίτο μάτι και έχουν αναπτύξει την έκτη αίσθηση, γιατί είναι κι αυτό μέσα στα "καθήκοντα" που έχουν σε αυτήν την ζωή. Και υποχρέωση μας να βοηθάμε λέγοντας την αλήθεια που μας στέλνει το σύμπαν και οι λειτουργοί του με διάφορους τρόπους. Αν λοιπόν δεν έχετε ανακαλύψει ακόμα τον σκοπό της ζωής σας, χρησιμοποιήστε τα διαθέσιμα "εργαλεία" για να τον ανακαλύψετε. Μόνη προϋπόθεση να θέλετε να τον μάθετε.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  

Ποια είναι η αλήθεια για την απιστία;
Μαθε τα πάντα για την σχέση σου  

 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΔΕΣΜΟΣ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699 

Καρμικές σχέσεις…
Όσον αφορά τα καρμικά ζευγάρια, είναι αυτοί οι άνθρωποι που ήταν και πάλι μαζί σε προηγούμενες ζωές και ξανασυναντιούνται σε αυτήν για να λύσουν τις διαφορές τους και να διορθώσουν τις αδικίες που έκαναν ο ένας στον άλλον.

Αυτές οι σχέσεις κουβαλούν ήδη αρνητική ενέργεια από το παρελθόν και είναι πολύ δύσκολες. Το σύμπαν όμως που έχει τον έλεγχο και αποφασίζει πότε θα "κλείσει ο λογαριασμός", κάνει όλες τις ενέργειες που απαιτούνται προκειμένου να τους ξαναφέρει "αντιμέτωπους" και να πάρουν την ευκαιρία να λύσουν τα όποια θέματα τους, για να μπορέσουν να απελευθερωθούν και να προχωρήσουν παρακάτω κι έτσι να πάνε "καθαροί" στην επόμενη ενσάρκωση τους.

Ας δούμε ένα παράδειγμα. Σε προηγούμενη ζωή, ένας άντρας και μία γυναίκα ήταν παντρεμένοι και είχαν οικογένεια. Όμως ο ένας από τους δύο απάτησε τον άλλον και τον εγκατέλειψε και η οικογένεια διαλύθηκε. Και σε αυτήν την ζωή ξανασυναντιούνται και εύκολα μπορεί κάποιος να καταλάβει για ποιον λόγο και τι πρέπει να διορθωθεί. Φυσικά, όταν το σύμπαν τους φέρει πρόσωπο με πρόσωπο, πολλά μπορεί να συμβαίνουν, όπως να είναι ήδη παντρεμένοι με άλλους συντρόφους ή να είναι του ιδίου φύλου ή να έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας κι ένα σωρό άλλα εμπόδια που δεν τους επιτρέπουν να διορθώσουν την προηγούμενη αδικία.

Όπως και να 'χει, μόλις συναντηθούν η διαίσθηση τους τούς λέει ότι κάτι παράξενο συμβαίνει μεταξύ τους κι ας μην μπορούν να εντοπίσουν τι είναι αυτό. Τα συμπτώματα είναι πολλά και ποικίλα. Σίγουρα θα αισθανθούν μια τρελή έλξη και ίσως παράλογη. Έπειτα υπάρχει πιθανότητα παράλληλα με την έλξη να αισθάνονται πανικό και θυμό και τελικά να αποστρέφονται ο ένας τον άλλον κι ας νιώθουν ότι θέλουν να αγγιχτούν απεγνωσμένα. Μπορεί ακόμη να αισθάνονται αγάπη και τρυφερότητα ο ένας για τον άλλον κι όμως να τσακώνονται διαρκώς για ασήμαντη αιτία.

Παρολαυτά γίνεται εμφανές ότι μεταξύ τους υπάρχει αδικία και πρέπει να αποκατασταθεί. Ένα συνηθισμένο λάθος που κάνουν αυτά τα ζευγάρια είναι ότι πάνω στον πανικό τους επιτρέπουν άλλους ανθρώπους να μπουν ανάμεσα και εννιά φορές στις δέκα αντί να επιλυθεί το "πρόβλημα" γίνεται χειρότερο. Το σύμπαν πάντως τους φέρνει κοντά για να πάρουν τα μαθήματα τους κι αν το πεπρωμένο τους είναι να είναι μαζί, τότε αργά ή γρήγορα θα είναι.

Η Ομάδα του AstroPedia είμαστε εδώ, αν αντιμετωπίζετε τέτοιου είδους δυσκολίες και έχετε ερωτηματικά, για να βοηθήσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Αρκεί να καλέσετε στο 14780 ή στο 90090980 από Κύπρο και να μάθετε αν η σχέση σας είναι καρμική, αν υπάρχει πεπρωμένο και πώς μπορείτε να προχωρήσετε μαζί παρά τα εμπόδια που υπάρχουν.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
   

Newsletter