astropedia.gr

Αριθμοί Καρμικού Χρέους (αναλυτικά)

Αριθμοί Καρμικού Χρέους  (αναλυτικά)
Τα καρμικά χρέη είναι κάτι διαφορετικό από τα καρμικά μαθήματα. Ενώ τα δεύτερα είναι θέματα που χρειάζεται να επεξεργαστούμε σε αυτή τη ζωή για να προχωρήσουμε την εξέλιξη του εαυτού μας και να γίνουμε καλύτεροι, τα καρμικά χρέη σχετίζονται με υπόλοιπα που έχουμε αφήσει από το παρελθόν μας για να τα ολοκληρώσουμε σε αυτή τη ζωή.

Συνήθως τα καρμικά αυτά χρέη σχετίζονται με αρνητικές πλευρές του χαρακτήρα μας ή/και με αρνητικές πράξεις που κάναμε στο παρελθόν και τώρα θα χρειαστεί με τον άλφα ή βήτα τρόπο να τις επανορθώσουμε για να φέρουμε την ισορροπία.

Τα καρμικά χρέη συμβολίζονται με τους αριθμούς 13, 14, 16 και 19.
Όταν λοιπόν στην ανάλυση είτε της ημερομηνίας της γέννησής σας είτε του ονόματός σας βρείτε τους αριθμούς: 1, 4, 5 και 7 τότε ελέγξτε αν αυτοί οι αριθμοί προέρχονται ίσως από κάποιον καρμικό αριθμό.
(και ο αριθμός 10 θεωρείται αριθμός καρμικού χρέους, αλλά λειτουργεί περισσότερο θετικα, συμβολίζοντας θετικό κάρμα. Περισσότερα για τον αριθμό 10 δείτε εδώ )

Στο πεδίο που θα εκδηλωθεί η ύπαρξη του αριθμού, σε αυτό το πεδίο θα υπάρχει και η εκδήλωση του χρέους σας και άρα εκεί θα πρέπει να εστιάσετε για να κάνετε την καρμική σας απόσβεση.

Καρμικό Χρέος 13.
Σε αυτή τη ζωή συναντάτε αρκετές και σημαντικές δυσκολίες και εμπόδια σε θέματα εργασίας και δεν είστε απαραίτητα πιστοί στο πρόγραμμά σας. Ο αριθμός 1 στην προκειμένη περίπτωση δηλώνει τον εγωισμό και την εγωκεντρική θεώρηση που είχατε κάποτε και ο αριθμός 3 υποτασσόμενος στο 1 συμβολίζει τους ψεύτικους τρόπους και την επιπολαιότητά σας σε προηγούμενες ζωές. Προσπαθήσατε να πετύχετε επαγγελματικούς σας σκοπούς χρησιμοποιώντας τους άλλους και δεν σας εμπόδισε καθόλου σε αυτή τη διαδικασία κανένας ηθικός φραγμός ή κοινωνικός περιορισμός! Ίσως πάλι να προσπαθήσατε και να αποφύγατε ολωσδιόλου να κοπιάσετε και να εργαστείτε όπως και οι υπόλοιποι καταναλώνοντας τον χρόνο σας άσκοπα σε επιφανειακές απολαύσεις και τερτίπια της στιγμής. Αν και σε αυτή τη ζωή ακολουθήσετε τον δρόμο της τεμπελιάς, τα προβλήματά σας θα πολλαπλασιαστούν. Πρέπει να δίνετε βάρος στις λεπτομέρειες και να μη δυσανασχετείτε από την εργασία σας αλλά να την κάνετε με χαρά όσο δύσκολη και περιοριστική και αν σας φαίνεται!
 
Καρμικό Χρέος 14.
Σε αυτόν τον καρμικό συνδυασμό αριθμών, το 1 δηλώνει το υποκείμενο, εσάς δηλαδή και τη δράση σας, και το 4 δηλώνει τον περιορισμό και την εργασία. Σε προηγούμενη ζωή δε δώσατε καθόλου προσοχή σε λεπτομέρειες και στα ηθικά και κοινωνικά πρέπει με αποτέλεσμα να ζήσετε μια αρκετά ελεύθερη έως και έκλυτη ζωή. Αναμειχθήκατε σε υποθέσεις παράνομες και παίξατε πολύ με το χρήμα και το σπαταλήσατε. Κάνατε χρήση ναρκωτικών ουσιών και γενικότερα αφήσατε τον εαυτό σας να απολαύσει σε υπερβολικό βαθμό και να παρεκτραπεί, χάνοντας έτσι τις ισορροπίες και δεν καταφέρατε να κάνετε κάτι με τη ζωή σας. Απλά εξανεμίστηκε μέσα στις σωματικές απολαύσεις και στον πνευματικό σας λήθαργο. Αυτό που πρέπει να προσέξετε σε αυτή τη ζωή είναι να προσπαθείτε να ζείτε περισσότερο εποικοδομητικά και παραγωγικά την καθημερινότητά σας.

Καρμικό Χρέος 16.

Ο αριθμός 1 δηλώνει εσάς και τις ενέργειές σας, τη στάση που κρατούσατε στην προηγούμενη ζωή απέναντι στα πράγματα και το 6 είναι δείκτης της ευθύνης και της υπευθυνότητας. Σε παλιότερες ζωές λοιπόν είχατε μια πολύ μεγάλη δυσανεξία στις ευθύνες και σε καμία περίπτωση δε σταθήκατε στο ύψος των περιστάσεων. Δεν τηρήσατε τους ιερούς όρκους του γάμου σας και κάνατε πολλές παράνομες σχέσεις εξαπατώντας τον ένα άνθρωπο μετά τον άλλο. Αρνηθήκατε να είστε σωστός έστω και στις τυπικές υποχρεώσεις της οικογένειάς σας και γενικότερα ξεφτιλίσατε την έννοια της αγάπης. Σε αυτή τη ζωή είστε λίγο περισσότερο κλειστοί και εσωστρεφείς, με μια τάση να κρύβετε πολλά πράγματα από τους άλλους. Θα πρέπει να γίνετε περισσότερο ανιδιοτελείς με τα πράγματα και να μην περιστρέφεστε μόνο γύρω από τις δικές σας επιθυμίες, διαφορετικά θα είναι πολύ δύσκολο να διατηρήσετε τις σχέσεις σας, τον γάμο σας ή την επαγγελματική σας συνεργασία.

Καρμικό Χρέος 19.
Στο παρελθόν εκμεταλλευτήκατε πλήρως πολλούς ανθρώπους και με πολλούς τρόπους τους στερήσατε την πρωτοβουλία και την αυτοδιάθεσή τους. Είχατε μια θέση ισχύος και με την δύναμη που σας παρείχε η κοινωνική σας θέση αναγκάζατε τους άλλους να σας ακολουθούν και να σας εξυπηρετούν κατά πώς θέλατε βλέποντας στους πάντες απλά έναν υπηρέτη! Σε αυτή τη ζωή πρέπει να ξεκαθαρίσετε μέσα σας πού είναι τα όρια και να δείτε πού σταματάει η δική σας ελευθερία και πού αρχίζει η ελευθερία του άλλου. Δεν μπορείτε να είστε μόνος σας αλλά αυτό δε σημαίνει ότι οι άλλοι είναι υποχρεωμένοι να είναι μαζί σας με το ζόρι. Κινηθείτε περισσότερο προς τις ανάγκες των άλλων, ικανοποιώντας τους αλλά να μην περάσετε στο άλλο άκρο και να γίνεται τελείως παθητικοί, υποταγμένοι και φοβισμένοι.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter