astropedia.gr

2019: Η χρονιά του καφέ Χοίρου

2019: Η χρονιά του καφέ Χοίρου
Ο Χοίρος είναι το δωδέκατο και τελευταίο στον κύκλο των κινέζικων ζωδίων. Σύμφωνα με την κινέζικη αστρολογία το έτος του Χοίρου είναι ιδανικό για οικονομικές επενδύσεις και για κέρδη. Είναι μια χρονιά με χαρά και αισιοδοξία, με φιλίες και έρωτες για όλους τους εκπροσώπους του κινέζικου ζωδιακού, γιατί ο Χοίρος είναι ευνοϊκός και ελκύει την επιτυχία σε όλους τους τομείς. Οι Κινέζοι πάντα περιμένουν πώς και πώς ην επιρροή του Χοίρου, γιατί τα δύο προηγούμενα ζώα δεν είναι και τα πιο εύκολα και άρα η έλευση του Χοίρου ανακουφίζει πολύ από την προηγούμενη διετία που ήταν απαιτητική και πολύ δύσκολη.

Για το 2019 λειτουργεί η θηλυκή πλευρά του Χοίρου καθώς επικρατεί η γιν πολικότητα φέτος και το γήινο στοιχείο και γι’αυτό η φετινή χρονιά για τους Κινέζους είναι η χρονιά του Καφέ Χοίρου (το καφέ είναι το χρώμα που σχετίζεται με την γη). Το στοιχείο της θηλυκής γης σχετίζεται με την γεωργία και το έδαφος. Ο Χοίρος γενικότερα έχει αρσενικές ενέργειες νερού και ξύλου και η φετινή χρονιά μπορεί να έχει να κάνει λοιπόν με πλημμύρες, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Είναι μια χρονιά που θα φέρει στο προσκήνιο τις σχέσεις και την αλήθεια και την αγάπη που μπορούμε να έχουμε. Εμφανίζονται καινούργιοι φίλοι, ενώ οι παλιές φιλίες ανανεώνονται και ενδυναμώνονται. Ο έρωτας βρίσκεται στην γωνία και οι καρδιές μπορούν να πλημμυρίσουν από ζεστασιά, αγάπη και κατανόηση.

Ευκαιρίες για οικονομική ανόρθωση και άνοδο υπάρχουν μέσα σε αυτή την χρονιά, πολλές και για όλους. Χρειάζεται φυσικά να υπάρξει προσοχή στις επενδύσεις, αυτός είναι γενικός κανόνας πάντα, αλλά αυτή την χρονιά οι ευκαιρίες είναι στην πλειοψηφία τους θετικές και γόνιμες για πλούτο, ευμάρεια και δημιουργία μιας πολύ καλύτερης οικονομικής κατάστασης.

Μια φράση για την χρονιά σου

Δες εδώ τον πίνακα για να βρεις σε ποιο κινέζικο ζώο ανήκεις με βάση την ημερομηνία των γενεθλίων σου.

 • Ποντικός – Μια χρονιά με ευτυχία και ευδαιμονία
 • Βόδι – Μια καλή χρονιά για σένα. Ευκαιρίες για να βγάλεις χρήματα.
 • Τίγρη – Ανήκεις στην κατηγορία τον ανεξάρτητων και κάνεις πάντα αυτό που θες εσύ. Φέτος θα χρειαστεί όμως να συμβιβαστείς και να συνεργαστείς με τους άλλους. 
 • Λαγός – Μια υπέροχη χρονιά σε περιμένει. Φέτος έχεις λιγότερο άγχος και θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά με τους άλλους και να κάνεις νέους φίλους.
 • Δράκος – Η ήρεμη επιρροή του Χοίρου φέτος για σένα δημιουργεί συνθήκες που θα σε κάνουν να ξανασκεφτείς και να αναθεωρήσεις.
 • Φίδι – Φέτος θα χρειαστεί να λειτουργήσεις ανταγωνιστικά και να χρησιμοποιήσεις την πειθώ σου. 
 • Άλογο – Σημαντική βελτίωση φέτος σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά!
 • Κατσίκα – Μια χρονιά που παίζει ρόλο η τύχη. Πολλές από τις επιθυμίες σου φέτος μπορούν να πραγματοποιηθούν. 
 • Πίθηκος – Η τύχη σε επηρεάζει φέτος, πολλά γεγονότα δεν τα περιμένεις…
 • Πετεινός – Φέτος θα δώσεις έμφαση στην ποιότητα των σχέσεων που έχεις και μόνο έτσι θα μπορέσεις να ικανοποιηθείς και να πετύχεις.
 • Σκύλος – Φέτος μην βασίζεσαι τόσο στους άλλους, αλλά περισσότερο στις δικές σου δυνάμεις για να πετύχεις.
 • Χοίρος – Είναι φυσικά η χρονιά σου φέτος! Θέσε τις προτεραιότητές σου και δούλεψε πάνω στα σχέδιά σου.

Θέλεις περισσότερα από μια σύντομη φράση; Τηλεφώνησε στους αστρολόγους μας και μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για την χρονιά σου, αλλά και για κάθε μήνα μέσα στην χρονιά;
Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους, στη πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων!
Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr 
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
☎ Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677