astropedia.gr

Τάσεις για το 2020 από την κινέζικη αστρολογία

Τάσεις για το 2020 από την κινέζικη αστρολογία
Σύμφωνα με το κινέζικο ημερολόγιο το 2020 είναι η χρονιά του Ποντικού και ξεκινάει από τις 25 Ιανουαρίου. Ο Ποντικός έχει την πρώτη θέση στην σειρά των κινέζικων ζωδίων και φέτος η χρονιά του Ποντικού φέρνει ένα αδιόρατο αίσθημα ανικανοποίητου, ακόμη και όταν τα πράγματα πηγαίνουν αντικειμενικά καλά. Ο Ποντικός είναι το σύμβολο της ανεξαρτησίας και της επιτυχίας που έρχεται μέσα από την σκληρή εργασία. Χρησιμοποιώντας τα χαρίσματά του, την σαγήνη του, αλλά και την ευθύτητά του, ο Ποντικός πετυχαίνει στην καριέρα του και συχνά είναι αυτοαπασχολούμενος. Το δυνατό του στοιχείο είναι η ειλικρίνεια και η ευθύτητα και είναι χαρακτήρας που μπορεί να τα πάει καλά με όλους

Τι επιφυλάσσει η καινούργια χρονιά με βάση το κινέζικο ωροσκόπιο

Οι κινέζικες χρονιές δεν αρχίζουν την ίδια ημερομηνία κάθε φορά, οπότε συμβουλέψου τον πίνακα για να μάθεις ποιο είναι το κινέζικο σου ζώδιο.


Ποντικός
Στην εργασία επιλύετε προβλήματα και έχετε εξαιρετικές σχέσεις με τους συνεργάτες σας, γεγονός που φέρνει ακόμα περισσότερη τύχη και εύνοια. Προσέξτε τις ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Στον οικονομικό τομέα θα χρειαστείτε περισσότερη ενέργεια και κόπο για να αυξήσετε το εισόδημά σας. Στον ερωτικό τομέα αν είστε μόνοι τότε κάνετε σημαντικές γνωριμίες μέσα από χόμπι και δραστηριότητες, όπως ένα ταξίδι, ωστόσο αν αναζητάτε κάποια μόνιμη σχέση το έδαφος δεν είναι τόσο γόνιμο και θα πρέπει να μην πιέζετε τις καταστάσεις. Αν είστε ήδη σε σχέση τότε είναι η ώρα να επενδύσετε ακόμα περισσότερο χρόνο σε αυτή, ώστε να αποκτήσει ακόμα πιο γερά θεμέλια.


Βουβάλι
Αυτή την χρονιά δεν υπάρχουν σημαντικές μεταβολές στη εργασία σας, πιθανώς επειδή και εσείς οι ίδιοι δεν εστιάζετε στην καριέρα σας, καθώς αυτό που σας ενδιαφέρει περισσότερο είναι το οικονομικό κομμάτι, το οποίο μάλιστα ευνοείται ανά διαστήματα. Παράλληλα όμως θα πρέπει να κάνετε και ορθή διαχείριση. Δεν αποκλείεται να σας γίνουν και προτάσεις για νέα δουλειά, οι οποίες θα είναι καλές. Στα αισθηματικά αν είστε μόνοι τότε ένα νέο πρόσωπο κάνει την εμφάνισή του με προοπτική για μονιμότητα. Αν είστε ήδη σε σχέση τότε πιθανώς να μιλήσετε για το επόμενο βήμα, αρραβώνα ή και γάμο. Δείξτε όμως περισσότερη προσοχή στην υγεία σας.


Τίγρης
Τα επαγγελματικά για φέτος δεν είναι η πρώτη σας προτεραιότητα, ενώ αν σκέφτεστε να αλλάξετε εργασία τότε οι πιθανές νέες προτάσεις να μην σας καλύπτουν ή να αποδειχτούν κατώτερες των προσδοκιών σας. Οικονομικά δεν ξεμένετε φέτος από χρήματα, δοθέντος όμως ότι θα επενδύσετε σωστά τα χρήματά σας. Στα προσωπικά σας πιθανώς να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα συμβάλλει στην προσωπική σας ανάπτυξη αν είστε μόνοι, ενώ αν είστε ήδη σε σχέση τότε απολαμβάνετε τον χρόνο που περνάτε με το ταίρι σας. Ακόμα καλύτερες είναι οι κοινωνικές σας σχέσεις, αν όμως εμφανιστεί μια αντιπαλότητα στην χρονιά του Ποντικού τότε προτιμήστε να κάνετε βήματα πίσω γιατί θα ζημιωθείτε.


Κουνέλι
Αν υπάρξουν κάποιες δυσαρμονίες στο εργασιακό σας περιβάλλον, τότε κάποιο σημαντικό πρόσωπο εμφανίζεται και σας λύνει το τυχόν πρόβλημα. Σε γενικές γραμμές όμως δεν υπάρχουν σημαντικές πιέσεις στη δουλειά. Το ίδιο ισχύει και για τον τομέα των οικονομικών, έχετε εύνοια δηλαδή αλλά θα χρειαστείτε δίπλα σας ένα πρόσωπο-μέντορα. Στα ζητήματα καρδιάς αν είστε μόνοι πιθανώς να χρειαστείτε περισσότερο χρόνο για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει, αλλά θυμηθείτε να είστε ανοιχτοί και σε πρόσωπα πιο διαφορετικά από εσάς. Αν είστε ήδη σε σχέση τότε θυμηθείτε να περνάτε περισσότερο χρόνο με το ταίρι σας και να εκφράζετε την εκτίμηση στο πρόσωπό του.


Δράκος
Μεγαλύτερη προτεραιότητά σας είναι τα οικονομικά και όχι τόσο τα επαγγελματικά, αφού ήδη υπάρχει μια σταθερότητα που σας ικανοποιεί. Παράλληλα όμως θα πρέπει να αδράξετε και την παραμικρή ευκαιρία για έξτρα εισόδημα, όσες φορές σας παρουσιαστεί μέσα στη χρονιά του Ποντικού. Επίσης, περισσότερα χρήματα μπορείτε να βγάλετε μέσα από τις συνεργασίες σας. Στα προσωπικά, αν είστε μόνος/μόνη είναι επίσης μια ευνοϊκή χρονιά, αρκεί να είστε πιο κοινωνικοί, θα μπορούσε όμως μια γνωριμία να εξελιχθεί σε κάτι δυνατό. Αν είστε ήδη σε σχέση τότε δείξτε ακόμη περισσότερη τρυφερότητα και πάθος στο ταίρι σας. Χρειάζεται όμως να ασκείστε περισσότερο για λόγους υγείας.


Φίδι
Θα έχετε πολύ σημαντικές ευκαιρίες καριέρας, που όμως θα συνοδεύονται και από δυνατές προκλήσεις τις οποίες θα κληθείτε να φέρετε σε πέρας, και τελικά πράγματι, το καταφέρνετε. Αν σας γίνει πρόταση για μια νέα εργασία να είστε πολύ προσεκτικοί καθώς μπορεί να προκύψουν απρόβλεπτες δυσκολίες, έτσι η ήδη υπάρχουσα εργασία σας μοιάζει να είναι η πιο ασφαλής επιλογή για φέτος. Στα οικονομικά επίσης δεν είναι μια καλή στιγμή για επενδύσεις με ρίσκο, άλλωστε τα εισοδήματά σας προκύπτουν από τον σταθερό μισθό σας. Σε περίπτωση κάποιας αντιδικίας ή αντιπαλότητας δύσκολα θα βγείτε νικητές. Στα αισθηματικά θα έχετε πολλές ευκαιρίες, αλλά είστε αρκετά δύσπιστοι. Αν είστε ήδη σε σχέση, τότε δείξτε περισσότερο κατανόηση, ενώ στον τομέα της υγείας να θυμάστε να ξεκουράζεστε και να τρέφεστε σωστά.


Άλογο
Στον τομέα της καριέρας θα κληθείτε να χρησιμοποιήσετε την πείρα που έχετε συλλέξει κατά το παρελθόν για να υπερνικήσετε κάποιες δυσαρμονίες, ενώ μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια από συναδέλφους για να μοιραστείτε το φόρτο εργασίας σας που θα είναι πολύς. Αν σας προταθεί μια νέα εργασία να είστε προσεκτικοί, καθώς το πιεστικό κλίμα της τωρινής δουλειάς, απλώς θα μεταφερθεί στην επόμενη, εκτός και αν οπλιστείτε με θάρρος και πάθος. Τα οικονομικά είναι ευθέως ανάλογα τις εργασίας σας και οι επενδύσεις σας θα πρέπει να είναι πιο συγκρατημένες. Αν είστε μόνοι, τότε δεν αποκλείεται να υπάρξουν φλερτ στη δουλειά, γενικά όμως τα προσωπικά δεν είναι η πρώτη σας προτεραιότητα. Αν είστε ήδη σε σχέση τότε θα πρέπει να φροντίσετε περισσότερο το ταίρι σας.Πρόβατο
Θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας αλλά θα πρέπει να είστε ταχείς και να αδράξετε τις ευκαιρίες. Αν σας προταθεί μια νέα εργασία με καλύτερες προοπτικές τότε πρέπει να την δεχτείτε, ωστόσο δεν θα λείψει και η κούραση από τα πολλά που θα πρέπει να κάνετε. Θυμηθείτε όμως ότι αν δεν διαχειριστείτε σωστά τα οικονομικά σας, τότε σίγουρα θα έχετε κάποιες απώλειες. Στα προσωπικά έχετε επίσης αρκετή τύχη, αρκεί να είστε συνετοί και να μην περιμένετε παθητικά τις εξελίξεις. Αν είστε ήδη σε σχέση τότε ασχοληθείτε περισσότερο με τις ανάγκες και των δυο σας μέσα στη σχέση.


Πίθηκος
Το επαγγελματικό σας στάτους δεν έχει ιδιαίτερες μεταβολές στην χρονιά του Ποντικού, είναι όμως μια εξαιρετική στιγμή για να ξεδιπλώσετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας. Αυξάνεται η φήμη σας, όμως μια αλαζονική συμπεριφορά από μέρους σας θα μπορούσε να αποδειχτεί ιδιαίτερα επιζήμια. Χρησιμοποιώντας όμως τα ταλέντα σας μπορείτε να αυξήσετε και τα εισοδήματά σας. Παράλληλα έχετε πολύ καλές κοινωνικές σχέσεις και αν είστε μόνοι μέσα από τις κοινωνικές σας επαφές μπορεί να προκύψει μια σημαντική γνωριμία. Αν είστε ήδη σε σχέση, τότε δείχνετε τρυφερότητα, ενώ αν είστε γονείς τότε εστιάζετε περισσότερο στις ανάγκες των παιδιών σας. Αν υπάρξει αντιπαλότητα με κάποιο πρόσωπο, προτιμήστε την ανακωχή.


Πετεινός
Όσο περισσότερο κοπιάζετε και προσπαθείτε στον τομέα της καριέρας, τόσο περισσότερο θα αποκομίζετε οφέλη ακόμα και σε οικονομικό επίπεδο. Δείχνετε την πιο καλή σας πλευρά στο εργασιακό περιβάλλον και αναγνωρίζεστε. Αναπτύξτε όμως και την αυτοπεποίθησή σας. Αν τεμπελιάσετε όμως τότε αυτό θα έχει άμεση σύνδεση και με τα οικονομικά σας. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι θα πρέπει να έχετε τον πλήρη έλεγχο εσείς. Στα προσωπικά δεν συμβαίνουν τεράστιες αλλαγές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχετε ευκαιρίες για καλές γνωριμίες. Αν είστε ήδη σε σχέση θα πρέπει να είστε πιο εκφραστικοί και τρυφεροί απέναντι στο ταίρι σας, αν θέλετε να αποφύγετε την ψυχρότητα ανάμεσά σας.


Σκύλος
Η χρονιά του Ποντικού φέρνει για εσάς μεγαλύτερο εισόδημα, ευθέως ανάλογο με την παρουσία σας στο εργασιακό περιβάλλον. Έχετε βοήθεια στην εργασία, ενώ αν σας γίνει μια νέα πρόταση μπορείτε να την δεχτείτε. Αλλά πάρτε γρήγορα απόφαση, αλλιώς η ευκαιρία θα χαθεί. Παράλληλα, ίσως δυσκολευτείτε να αποταμιεύσετε φέτος, χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα κακό. Στα αισθηματικά, όσο πιο ανοιχτοί είστε στην αγάπη, δείχνοντας τρυφερότητα στους γύρω σας, τόσο πιο εύκολα θα την «έλξετε» για εσάς. Αν είστε ήδη σε σχέση τότε υπάρχει αέρας ανανέωσης μέσα στη σχέση τόσο από εσάς όσο και από το ταίρι σας. Αποφύγετε τους διαξιφισμούς όμως στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.


Γουρούνι
Το έτος του Ποντικού ευνοεί την εργασία που προσφέρει ήδη σταθερότητα, καθώς αν ψάχνετε για νέα απασχόληση τότε πιθανώς να έχετε αρκετούς ανταγωνιστές. Αν είστε ελεύθερος επαγγελματίας καλό είναι να διατηρήσετε τα ήδη υπάρχοντα και να μην ανοιχτείτε σε νέες αμφίβολες επενδύσεις. Στις διαπροσωπικές σχέσεις, οι κοινωνικές επαφές σας αλλά και ο χρόνος που περνάτε σε αυτές αυξάνονται, ενώ στα ζητήματα καρδιάς με χιούμορ και αυτοπεποίθηση μπορείτε να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αν είστε ήδη σε σχέση τότε πρέπει να θέσετε την σχέση αυτή ως προτεραιότητα και να μην την παραμελείτε. Όσο περισσότερο χρόνο περνάτε με την σχέση σας, τόσο εξασφαλίζετε και την μακροημέρευσή της.Newsletter