astropedia.gr

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2015. Το έτος του Προβάτου!

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2015. Το έτος του Προβάτου!
Στις 19 του Φλεβάρη η Νέα Σελήνη εγκαινιάζει σύμφωνα με το κινέζικο ημερολόγιο τη νέα χρονιά και το 2015 ξεκινάει ώς έτος Προβάτου με στοιχείο το Ξύλο. Το έτος φέρνει νέες ευκαιρίες και αποκαλύπτει ταλέντα βγαζοντάς τα στην επιφάνεια και δίνει την ευκαιρία σε αυτούς που θα τα ανακαλύψουν να ασχοληθούν έντονα με αυτά, αλλά και να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους.

Απωθημένα και επιθυμίες πρόκειται να βγούν προς τα έξω τα οποία θέλοντας να τα ικανοποιήσετε θα δείτε ότι θα καταβάλλετε τεράστιες προσπάθειες προκειμένου να τις επιτύχετε αλλά στο τέλος ακόμα και αν δεν τις εκπληρώσετε θα διαπιστώσετε ότι τα όριά σας και η δύναμή σας είναι πολύ πιο μεγάλη από αυτή που πιστεύατε.

Τέλος το πρόβατο επειδή συνδέεται έντονα με την οικογένεια και γενικότερα με την αγάπη θα δείτε ότι σε αυτούς τους τομείς κάποιοι από εσάς θα περάσετε δύσκολες στιγμές.

Για πληρέστερη εικόνα του έτους 2015 διαβάστε επίσης:

Αν θέλετε να βρείτε το ζώδιό σας στο κινέζικο ημερολόγιο δείτε εδώ.


ΠΟΝΤΙΚΟΣ

Συγκρούσεις και εμπόδια σας φέρνει η νέα χρονιά πράγμα το οποίο δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητα για κακό. Στο πρώτο τρίμηνο του χρόνου θα κληθείτε να τα αντιμετωπίσετε αλλά αν βγάλετε στην επιφάνεια την ευφυία σας και ελέγξετε με προσοχή τα θέματα που θα προκύψουν θα δείτε ότι θα μπορέσετε να τα ξεπεράσετε αλλά και να ανακαλύψετε την δύναμη που έχετε μέσα σας, ώστε να υπερνικάτε τα εμπόδια που προβάλλονται ξαφνικά μπροστά σας. Μεγάλη προσοχή θα πρέπει επίσης να δείξετε σε κάτι που ξεκινήσατε προηγούμενες χρονιές και θέλετε να το τελειώσετε τώρα, καλύτερα να το αναβάλλεται για φέτος, διότι βγαίνουν στο προσκήνιο πολλά εμπόδια.
Έρωτας, οικογένεια, φιλία
Οι νέες γνωριμίες δεν ευνοούνται αυτήν την χρονιά οπότε όσοι είναι αδέσμευτοι καλό θα είναι να μην πάρουν στα σοβαρά καμία γνωριμία διότι θα απογοητευτούν. Σ΄αυτό που μπορείτε όμως να ποντάρετε ότι μπορεί να δημιουργηθεί κάτι το δυνατό αφορά γνωριμίες από το παρελθόν που βγαίνουν στην επιφάνεια και σας προκαλούν θετική εντύπωση. Για αυτούς που ήδη εχουν κάποια σχέση θα διαπιστώσουν ότι αυτή την χρονιά το συναίσθημα και το δέσιμο με τον σύντροφό τους θα γίνει πιο έντονο και έτσι θα νιώσουν πιο πολύ ασφάλεια μέσα από αυτήν την σχέση.
Καριέρα, οικονομικά
Ο προγραμματισμός είναι η λέξη που θα χαρακτηρίσει την φετινή σας χρονιά όσον αφορά την καριέρα σας και τα οικονομικά σας. Γίνεται πιο συνεπής σ’αυτό το οποίο καταπιάνεστε διότι κινδυνεύεται να χάσετε τα κεκτημένα γεγονός που θα φέρει τα πάνω κάτω στην ζωή σας. Χρησιμοποιήστε την φιλοδοξία που σας διακατέχει για να ξεπεράσετε το κίνδυνο.
Για να μάθετε τα χαρακτηριστικά με τα οποία σας προικίζει το κινέζικο σας ζώδιο δείτε εδώ


ΒΟΥΒΑΛΙ
  - ΒΟΔΙ
Συγκρούσεις και διλήμματα σας φέρνει η νέα χρονιά όμως, είναι καθαρά στο δικό σας χέρι να χειριστείτε έτσι τις καταστάσεις ώστε το αποτέλεσμα να είναι θετικό για εσάς. Δεδομένου ότι είστε καλοί παίχτες όταν χρειαστεί να μπείτε στην αρένα της διεκδίκησης και να θέσετε τον πηχη ψηλά, αρκεί να το θελήσετε, μπορείτε για αυτήν την νέα χρονιά να πετύχετε δύσκολα πράγματα σε όλους τους τομείς, είτε αφορούν τα επαγγελματικά σας είτε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι τους άλλους. Μην νομίζετε ότι όλοι κινούνται βάση της δικής σας ειλικρίνειας γι' αυτό γίνετε λίγο πιο δύσπιστοι όσον αφορά στα κίνητρα των άλλων. Προσέξτε γιατί κάποιοι θα θελήσουν να σας βάλουν εμπόδια σε αυτό που πάτε να κάνετε αλλά αν λειτουργήσει η εξυπνάδα σας σωστά θα μπορέσετε να υπερπηδήσετε τα εμπόδια αυτά. Επίσης ευνοούνται πολύ τα θέματα που σχετίζονται με το διάβασμα όπως εξετάσεις, ξένες γλώσσες και γενικότερα οτιδήποτε έχει να κάνει με κάποιο έγγραφο που προσπαθήσατε να αποκτήσετε στο παρελθόν αλλά δεν το κατορθώσατε.
Έρωτας, οικογένεια, φιλία
Θα διαπιστώσετε δυστυχώς ότι άνθρωποι του κοντινού σας κύκλου δεν κινούνται με γνώμονα την εντιμότητα και την ειλικρίνεια γεγονός που θα σας κάνει να απομακρυνθείτε από αυτούς. Μπορεί να έρθετε σε ρήξη με τον άνθρωπό σας ή με κάποια δυνατή σας φιλία. Μην ανησυχείτε όμως γιατί βάση του ιπποτικού σας χαρακτήρα θα γνωρίσετε νέα και ενδιαφέροντα άτομα.
Καριέρα, οικονομικά
Αυτήν την χρονιά ευνοούνται πολύ τα οικονομικά σας όπως και τα επαγγελματικά σας αρκεί να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά ώστε να αδράξετε την ευκαιρία την κατάλληλη στιγμή. Τέλος, ο ζήλος και η εργατικότητα που δείξατε τις προηγούμενες χρονιές στο επαγγελματικό σας κομμάτι ήρθε η ώρα να αναγνωριστούν.
Για να μάθετε τα χαρακτηριστικά με τα οποία σας προικίζει το κινέζικο σας ζώδιο δείτε εδώ


ΤΙΓΡΗΣ

Η νέα χρονιά χαρακτηρίζεται από πολύ δελεαστικές ευκαιρίες καθώς και με θέματα που έχουν μείνει ανοιχτά από την προηγούμενη χρονιά και τώρα καλείστε να βάλετε το τελευταίο λιθαράκι ώστε να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας. Τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο απλά διότι για να μπορέσετε να έχετε μια καλή χρονιά και να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν θα πρέπει να είστε άκρως προσεχτικοί μελετώντας την κάθε λεπτομέρεια. Ό,τι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός. Μην κλείσετε συμφωνίες και μην βάλετε την υπογραφή σας χωρίς να μελετήσετε το καθετί διότι μπορεί να παραμονεύει κάποιος σοβαρός κίνδυνος. Δεδομένου ότι σας αρέσει να έχετε πάντα τον έλεγχο και δεδομένης της αγάπης που έχετε για τα ρίσκα και τον κίνδυνο προσπαθήστε να μετριάσετε αυτό σας το συναίσθημα γιατί μπορεί να βρεθείτε σε μπελάδες.   
Έρωτας, οικογένεια, φιλία
Χρονιά πάθους και έρωτα. Παρά το πείσμα και τον εγωισμό που βγάζετε σε μικροπράγματα και ασήμαντες καταστάσεις καταφέρνετε να κερδίζετε τους άλλους. Για αυτούς που είναι δεσμευμένοι αυτή η χρονιά μπορεί να καταλήξει ακόμη και στην εκκλησία ή ακόμη και στον ερχομό ενός απογόνου. Για τα άτομα που δεν έχουν βρει το άλλο τους μισό, αυτή η χρονιά θα τους δείξει το δρόμο ώστε να συναντήσουν τον μεγάλο έρωτα της ζωης τους και να δώσουν όρκους αιώνιας αγάπης. Μετριάστε μόνο το αίσθημα φιλοδικίας και εγωισμού που συχνά σας κυριεύει.
Καριέρα, οικονομικά
Ανταγωνισμός και κέρδη σας περιμένουν αυτήν την χρονιά. Θα χρειαστεί να δώσετε μάχη για να μπορέσετε να εδραιωθείτε σε αυτό που ξέρετε καλά και κάνετε εδώ και χρόνια αλλα δυστυχώς θα πρέπει και να το αποδείξετε. Το γεγονός όμως είναι ότι είστε άτομα εμπόλεμα και δεν θα δυσκολευτείτε να το αποδείξετε και αυτό για εσάς θα έχει πολύ θετικά αποτελέσματα γιατί στην προσπάθειά σας να διατηρήσετε τα κεκτημένα θα ανοιχθούν καινούργιοι δρόμοι  τους οποίους αν μελετήσετε σωστά θα σας οδηγήσουν στην απόκτηση καλύτερης επαγγελματικής θέσης και επομένως σε αύξηση των κερδών σας.
Για να μάθετε τα χαρακτηριστικά με τα οποία σας προικίζει το κινέζικο σας ζώδιο δείτε εδώ
  

ΛΑΓΟΣ

Ολοκλήρωση και νέες δυνατότητες προσφέρει για εσάς η νέα χρονιά. Με οτιδήποτε καταπιαστείτε αυτήν την χρονιά δύσκολα να μην πετύχει και σε αυτό βοηθάει το ότι βρισκόμαστε στην χρονιά του προβάτου γεγονός που ενισχύει την δυναμικότητά σας αλλά και την ενέργειά σας σε οποιοδήποτε επίπεδο. Σε συνάρτηση με τα προηγούμενα θα διαπιστώσετε δυνατότητες που είχατε αλλά ποτέ δεν είχε δοθεί η ευκαιρία να βγούν στην επιφάνεια. Μην ξεχνάτε επίσης ότι η τύχη σάς βοηθάει και επειδή βρίσκεστε σε μία ήδη ευνοϊκή χρονιά δεν εχετε να φοβηθείτε τίποτα για αυτό τολμήστε χωρίς φόβο και χωρίς να περιπλέκετε τις καταστάσεις εφόσον δεν χρειάζεται.
Έρωτας, οικογένεια, φιλία   
Ο ερχομός νέων φίλων και ανθρώπων χαρακτηρίζει την φετινή χρονιά. Καινούργιοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σας ξαφνικά, οι οποίοι θα αποδειχτούν σημαντικοί σε όλα τα επίπεδα και πάνω από όλα έντιμοι και υποστηρικτικοί. Όσον αφορά στον έρωτα προσέξτε  μην ερωτευθείτε άτομα και κάνετε όνειρα επιπόλαια διότι αυτά μπορεί να σας βλέπουν φιλικά.
Καριέρα, οικονομικά
Και τα οικονομικά σας ευνοούνται φέτος, αρκεί μονάχα να ολοκληρώσετε και να διευθετήσετε κάποιες εκκρεμότητες που ήδη υπάρχουν και αν χρειαστεί να κάνετε οικονομία ή να στερηθείτε για λίγο κάτι από τις απολαύσεις σας. Επίσης αυτή η χρονιά βοηθάει σε οποιοδήποτε τύπο επένδυσης αρκεί να μην δειλιάσετε γιατί αν δεν το κάνετε αργότερα θα το μετανιώσετε.
Για να μάθετε τα χαρακτηριστικά με τα οποία σας προικίζει το κινέζικο σας ζώδιο δείτε εδώ
           

ΔΡΑΚΟΣ

Χρονιά ανταμοιβής γεμάτη από προκλήσεις θα είναι η φετινή χρονιά για εσάς. Οι κόποι των προηγούμενων ετών και η κούραση που εισπράξατε για να μπορέσετε να φτάσετε μέχρι εδώ θα ανταμοιφθούν και η αίσθηση ότι δεν θα εισπράξετε ποτέ κάτι από αυτά που σας αναλογούν θα δείτε πως αυτή τη χρονιά θα αλλάξει. Θα μπορέσετε να αποκτήσετε αυτό που πάντα θέλατε και θα νιώσετε ικανοποιημένοι για τις θυσίες και τον κόπο που καταβάλλατε τα προηγούμενα χρόνια. Νέες προκλήσεις θα παρουσιαστούν για εσάς τις οποίες και θα πρέπει να αρπάξετε δίχως σκέψεις γιατί από αυτές τι προκλήσεις θα δημιουργηθούν νέες ευκαιρίες σε όλους τους τομείς τις οποίες αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά θα σας αποφέρουν πολλά οφέλη.   
Έρωτας, οικογένεια, φιλία
Σχέσεις και φιλίες για τις οποίες έχετε αμφιβολίες και θεωρείτε ότι δεν μπορείτε να ποντάρετε πάνω σε αυτές η χρονιά αυτή βοηθάει στο να γίνουν ξεκαθαρίσματα και συζητήσεις έτσι ώστε να καταλάβετε πού ακριβώς βαδίζετε με αυτούς τους ανθρώπους. Το ξεκαθάρισμα αυτό θα βοηθήσει να κρατήσετε αυτούς που πραγματικά αξίζουν αλλά και να θέσετε τη σχέση σας με αυτούς πάνω σε νέες βάσεις οι οποίες και θα αποδειχτούν σταθερές. Τέλος ευνοείται η επίλυση προβλημάτων και διαφορών που αφορούν τα οικογενειακό αλλα και φιλικό σας περιβάλλον.
Καριέρα, οικονομικά
Προσοχή στα οικονομικά ανοίγματα και τις επενδύσεις οποιουδήποτε τύπου. Αυτην την χρονιά θα πρέπει να δείξετε μεγάλη προσοχή στα χρήματά σας και στο πού τα σπαταλάτε διότι υπάρχει κίνδυνος απώλειας. Εστιάστε την προσοχή σας στην εργασία και μην προσπαθήσετε να ανοίξετε νέα μέτωπα διότι θα απογοητευτείτε. Τέλος θα προκύψουν νέες συνεργασίες τις οποίες θα πρέπει να πάρετε στα σοβαρά διότι θα σας οδηγήσουν σε μία επαγγελματική αλλαγή προς το καλύτερο και ίσως σε αυτό που πάντα θέλατε να αφοσιωθείτε.
Για να μάθετε τα χαρακτηριστικά με τα οποία σας προικίζει το κινέζικο σας ζώδιο δείτε εδώ


ΦΙΔΙ

Χρονιά δημιουργικότητας γεμάτη από ανανέωση θα είναι η φετινή χρονιά για εσάς. Ανοίγματα που σκεφτεστε να κάνετε ευνοούνται αυτήν την χρονιά αλλά υπό κάποιες προϋποθέσεις. Πρέπει να ανανεωθείτε και να αναθεωρήσετε καποια πράγματα που μέχρι τώρα πιστεύατε και ακολουθούσατε, έτσι ώστε να αναδυθεί το έξυπνο πνεύμα που κρύβετε καλά μέσα σας και το οποίο θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας. Προσοχή στο να μην επαναπαυθείτε και να θεωρήσετε δεδομένα αυτά που μέχρι τώρα έχετε αποκτήσει γιατί θα χρειαστεί αυτήν την χρονιά να μην μείνετε στάσιμοι αλλα άκρως ενεργητικοί για να μπορέσετε να τα διατηρήσετε.
Έρωτας, οικογένεια, φιλία
Αφήστε τους εγωισμούς στην άκρη αλλά και την καρδιά σας να μιλήσει. Μην καταπιέζετε τα συναισθήματά σας λόγω ανασφάλειας ή φόβου για μία πιθανή απόρριψη. Ασκείτε γοητεία! Μην το ξεχνάτε για αυτό και δεν πρέπει να φοβάστε να μιλήσετε για τα συναισθήματα σε φίλους ή σε κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει διότι το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Θα δείτε ότι θα έρθετε πολύ κοντά και η πιθανότητα να δημιουργηθεί μία έντονη σχέση ή μια δυνατή φιλία είναι πολύ μεγάλη. Μην αργείτε λοιπόν αλλά τολμήστε.
Καριέρα, οικονομικά
Χαράξτε νέα πορεία στα επαγγελματικά σας επιδιώκοντας μέσω των γνωριμιών που έχετε να ανεβείτε ένα σκαλοπάτι παραπάνω από αυτό που ήδη βρίσκεστε τώρα γιατί μην ξεχνάτε ότι δεν σας λείπει ούτε η ικανότητα αλλά ούτε και η εργατικότητα. Άτομα με κύρος θα σας βοηθήσουν ώστε να εξελιχθείτε πιο γρήγορα. Προσοχή δείξτε στα οικονομικά σας διότι αν σπαταλάτε χρήματα με αλόγιστο τρόπο θα χρειστεί να βρείτε και άλλη απασχόληση για να μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις ανάγκες σας.
Για να μάθετε τα χαρακτηριστικά με τα οποία σας προικίζει το κινέζικο σας ζώδιο δείτε εδώ


ΑΛΟΓΟ

Εκκρεμότητες και κρυμμένα ταλέντα βγαίνουν στην επιφάνεια για εσάς την νέα χρονιά. Θα πρέπει αυτήν την φορά να ασχοληθείτε σοβαρά με τα ζητήματα που ακόμη εκκρεμούν και να πάρετε κάποιες αποφάσεις σχετικά με αυτά. Λόγω του ατίθασου και ελεύθερου πνεύματος σας μην παραγκωνίσετε και αναβάλλετε αυτές τις υποθέσεις για αργότερα. Επειδή πρόκειται για μία έντονη και επίπονη χρονιά εκτονωθείτε διασκεδάζοντας διότι θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε. Κάποιοι από εσάς θα ανακαλύψετε κρυμμένα ταλέντα γεγονός που θα σας οδηγήσει να ασχοληθείτε ακόμη και επαγγελματικά με αυτά ανοίγοντας για εσάς νέες πόρτες στην ζωή σας.
Έρωτας, οικογένεια, φιλία
Η γοητεία σας και η αστείρευτη ανεξαρτησία σας είναι στοιχεία που θα σας κάνουν απίστευτα γοητευτικούς και θελκτικούς αυτήν την χρονιά. Οι αδέσμευτοι θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν πολλές και σημαντικές γνωριμίες με αξιόλογα άτομα και στο φιλικό και στο συναισθηματικό τομέα. Οι δεσμευμένοι φέτος θα διαπιστώστουν ότι η σχέση τους στηρίζεται σε γερά θεμέλια και θα μπορέσουν να κάνουν όνειρα με το ταίρι τους για το μέλλον.
Καριέρα, οικονομικά
Ευνοική πάρα πολύ αυτή η χρονιά στα οικονομικά αλλά κα στην καριέρα. Φέτος σας δίνετε η δυνατότητα να τολμήσετε να διεκδικήσετε μία ανώτερη θέση ή μία άλλη δουλειά με καλύτερες προοπτικές αλλά και οικονομικές απολαβές. Μην εφησυχάζετε με τα δεδομένα αλλά δράστε διοτι θα υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες που αν τις αντιληφθειτε θα μπορέσετε να πετύχετε σημαντικά πράγματα.
Για να μάθετε τα χαρακτηριστικά με τα οποία σας προικίζει το κινέζικο σας ζώδιο δείτε εδώ


ΠΡΟΒΑΤΟ
- ΤΡΑΓΟΣ
Δημιουργία και νέα ξεκινήματα θα φέρει για εσάς η νέα χρονιά. Οτιδήποτε θελήσατε τα προηγούμενα χρόνια και δεν μπορέσατε να τα υλοποιήσετε, φέτος είναι η κατάλληλη στιγμή για να θέσετε τις βάσεις για ένα νέο ξεκίνημα σε οποιοδήποτε τομέα και καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε και την διαίσθησή σας διότι δεν πρόκειται να σας ξεγελάσει. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι η αναποφασιστικότητα που σας διακρίνει. Μην αναβάλλετε οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα για κάποια άλλη στιγμή διότι δεν θα έχει τα ίδια αποτελέσματα σε σχέση με αυτήν την ευνοική για εσάς χρονιά. Προσέξτε να μην αμελήσετε αυτά που μέχρι τώρα έχετε αποκτήσει με κόπο λόγω της συσσωρευμένης κούρασης που ήδη έχετε από προηγούμενες χρονιές.
Έρωτας, οικογένεια, φιλία
Σημαντικό ρόλο θα παίξουν αυτήν την χρονιά οι φιλίες σας. Άνθρωποι με τους οποίους έχετε χαθεί στο παρελθόν, ξαναεπιστρέφουν στην ζωή σας δυναμικά γεγονός το οποίο θα σας χαροποιήσει. Όσον αφορά στον έρωτα οι δεσμευμένοι καλό θα ήταν να κοιτάξουν το ταίρι τους και όχι να το αμελήσουν λόγω κάποιου επιπόλαιου φλερτ γιατί μπορεί να θέσετε σε κίνδυνο την σχέση σας για κάτι που πραγματικά δεν αξίζει.
Καριέρα, οικονομικά
Αυτήν την χρονιά θα σταθεροποιηθούν αρκετά τα οικονομικά σας και θα διαπιστώσετε ότι η ανασφάλεια που νιώθατε μέχρι τώρα δεν χρειάζεται να την έχετε διότι τα οικονομικά σας έχουν πάρει ήδη ένα καλό δρόμο και μπορείτε επιτέλους να νιώσετε ασφάλεια. Για εκείνους που θα ξεκινήσουν μία νέα δουλειά ή θα αναλάβουν κάποιο άλλο κομμάτι στην δουλειά τους αν δείξουν σύνεση και έντονη εργατικότητα θα καταλάβουν πολύ σύντομα ότι τα έχουν καταφέρει και θα μπορέσουν να νιώσουν πιο ανάλαφροι γιατί θα έχουν ήδη αποδείξει τί πραγματικά αξίζουν.
Για να μάθετε τα χαρακτηριστικά με τα οποία σας προικίζει το κινέζικο σας ζώδιο δείτε εδώ


ΠΙΘΗΚΟΣ

Χρονιά ανανέωσης και ομορφιάς θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της φετινής χρονιάς. Αρκετό καιρό παραμελήσατε τον εαυτό σας και την υγεία σας αλλά τωρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Ασχοληθείτε με τα χόμπυ σας και φτιάξτε ένα πρόγραμμα κατάλληλο για τις δικές σας ανάγκες. Οτιδήποτε σας επιβαρύνει απλά αγνοήστε το και βρείτε τρόπους χαλάρωσης για να απαλλαγείτε από το άγχος που σας κυριεύει. Θέματα υγείας που σας ταλαιπώρησαν προηγούμενες χρονιές βρίσκουν τις λύσεις τους, γεγονός που σας κάνει να νιώσετε ασφάλεια και μεγάλη ανακούφιση.
Έρωτας, οικογένεια, φιλία
Σημαντικό ρόλο αυτήν την χρονιά θα παίξουν οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα σας. Θα αισθανθείτε ασφάλεια και κατανόηση γιατί θα σας δείξουν με τον τρόπο τους ότι θα είναι δίπλα σας σε οποιαδήποτε δυσκολία. Θέματα που έχουν να κάνουν με το ταίρι σας συζητήστε τα διότι θα διαπιστώσετε ότι όχι μόνο θα βρείτε λύση αλλά θα αντικρίσετε έναν σύντροφο γεμάτο αγάπη και κατανόηση. Για τους ελεύθερους ευνοούνται οι γνωριμίες και ειδικότερα αυτές μέσω γνωστών ή φίλων.
Καριέρα, οικονομικά
Με οτιδήποτε καταπιαστείτε αυτήν την χρονιά θα δείτε ότι τα αποτελέσματα θα είναι παραπάνω από θετικά. Τολμήστε να ρισκάρετε στην καριέρα σας και θα δείτε ότι θα βγείτε κερδισμένοι. Διατηρήστε προσοχή και επιφυλακτικότητα σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά διότι θα θέλουν να μπούν εμπόδιο στον δρόμο σας. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν αρκετά αυτήν την χρονιά καθώς και εκκρεμότητες από το παρελθόν είναι καλό να τις διευθετήσετε αυτήν την χρονιά.
Για να μάθετε τα χαρακτηριστικά με τα οποία σας προικίζει το κινέζικο σας ζώδιο δείτε εδώ


ΠΕΤΕΙΝΟΣ  - ΚΟΚΚΟΡΑΣ

Ξαφνικές αλλαγές και κρυφές επιθυμίες έρχονται την νέα χρονιά για εσάς. Από το πώς θα συμπεριφερθείτε αυτήν την χρονιά και από το πώς θα πράξετε θα κριθεί η μελλοντική σας ζωή. Άν οι αποφάσεις που πάρετε είναι λάθος θα βρείτε μπροστά σας τα αποτελέσματα των αποφάσεων αυτών που δύσκολα θα μπορέσετε να ανατρέψετε. Η ανυπομονησία σας που είναι και ένα από τα βασικά σας ελαττώματα αν δεν την περιορίσετε και λειτουργήσετε με γνώμονα αυτήν τότε οι αλλαγές που θα έρθουν για εσάς δεν θα είναι καθόλου ευνοϊκές. Άν όμως στην εμφάνιση κάποιων ξαφνικών αλλαγών δείξετε σωστό χειρισμό αλλά και έντονη παρατηρητικότητα στοιχείο που σας διακρίνει, τότε αυτές οι αλλαγές θα είναι ευνοϊκές για εσάς ακόμη και εάν στην αρχή φαινόταν το αντίθετο.
Έρωτας, οικογένεια, φιλία
Δεδομένου ότι βρισκόμαστε στην χρονιά του προβάτου, γεγονός που δεν ευνοεί τα ερωτικά σας, θα πρέπει να δείξετε μεγάλη προσοχή σε οποιαδήποτε καινούργια γνωριμία αισθηματικού ή φιλικού επιπέδου διότι μπορεί να ελλοχεύουν κίνδυνοι και έτσι να απογοητευτείτε. Για αυτούς που βρίσκονται ήδη σε κάποια σχέση καλό θα είναι αυτήν την χρονιά να μην δώσετε υποσχέσεις που αργότερα δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε και  γι' αυτό ας λειτουργήσετε αυτήν την χρονιά με συντηρητισμό χωρίς πολλά λόγια έτσι ώστε να μπορέσετε να διατηρήσετε τις ισορροπίες στις σχέσεις σας.
Καριέρα, οικονομικά
Για αυτήν την χρονιά μετριάστε τις σπατάλες σας διότι μπορεί να προκύψουν απρόσμενα έξοδα. Τα οικονομικά σας μπορούν να βελτιωθούν αρκετά αρκεί να αφήσετε στην άκρη την τεμπελιά που πολλές φορές σας κυριεύει και να βγάλετε προς τα έξω τον εργατικό σας χαρακτήρα καθώς και να πειραματιστείτε σε νέες υπηρεσίες πολύ πιο δημιουργικές οι οποίες θα έχουν ως αποτέλεσμα την αύξηση των οικονομικών σας.
Για να μάθετε τα χαρακτηριστικά με τα οποία σας προικίζει το κινέζικο σας ζώδιο δείτε εδώ


ΣΚΥΛΟΣ

Χρονιά αρμονίας και επικοινωνίας είναι τα κύρια χαρακτηριστικά για αυτήν την χρονιά. Οι νέες γνωριμίες θα σας δώσουν ώθηση και βοήθεια σε όλους τους τομείς. Σημαντικό είναι να ρυθμίσετε τις εκκρεμότητες των προηγούμενων ετών για να μπορείτε να απολαύσετε την αρμονία που σας χαρίζει η φετινή χρονιά. Δώστε προσοχή στην ψυχολογία σας διότι θα έχετε αρκετές διακυμάνσεις και κυκλοθυμισμούς που θα σας κουράσουν.Μην δραματοποιείτε και μεγαλοποιείτε τις καταστάσεις γιατί τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα από ότι εσείς τα κρίνετε.
Έρωτας, οικογένεια, φιλία
Χρονιά σημαντικών αλλαγών όσων αφορά τις σχέσεις. Οι δεσμευμένοι μπορεί να δώσουν και όρκους αιώνιας αγάπης στον σύντροφό τους ή ακόμη και να ορίσουν ημερομηνία γάμου. Όσον αφορά τους φίλους θα τους βρείτε στο πλάι σας και θα μοιραστείτε μαζί τους πολύ όμορφες στιγμές. Προσέξτε μην κρίνετε κάποιον επιπόλαια και τον αδικήσετε.
Καριέρα, οικονομικά
Η χρονιά αυτή θα είναι γεμάτη από νέες συνεργασίες και γνωριμίες οι οποίες θα σας οδηγήσουν σε μία ανοδική πορεία τόσο στα οικονομικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας. Αποφύγετε τα μεγάλα ανοίγματα και τις επιπόλαιες επενδύσεις γιατί μπορει να χάσετε χρήματα. Δώστε βάση στην δουλειά σας και θα δείτε ότι θα ανταμειφθείτε κατάλληλα και όπως σας αξίζει.
Για να μάθετε τα χαρακτηριστικά με τα οποία σας προικίζει το κινέζικο σας ζώδιο δείτε εδώ


ΧΟΙΡΟΣ - ΓΟΥΡΟΥΝΙ

Νέες προοπτικές και ολοκλήρωση των στόχων σας θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της φετινης χρονιάς. Η αποφασιστικότητα και η υπομονή που έχετε θα σας οδηγήσουν στο να ολοκληρώσετε και να τελειοποιήσετε κάτι πολύ σημαντικό για την ζωή σας αλλά και για την μετέπειτα πορεία σας. Θα παρουσιαστούν νέες προοπτικές σε πολλούς τομεις της ζωής σας αλλά και πολλές αλλαγές. Προσέξτε τους κρυφούς εχθρούς που μπορεί να παρουσιαστούν και να σας δημιουργήσουν εμπόδια. Γενικότερα με ό,τι ασχοληθείτε αυτήν την χρονιά θα πάει πολύ καλά δεδομένου ότι έχετε την τύχη με το μέρος σας.
Έρωτας, οικογένεια, φιλία
Γνωριμίες θα φέρει η νέα χρονιά για εσάς που δεν έχετε κάποια σχέση και είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας σε κάποιο ταξίδι που θα κάνετε. Όσον αφορά τους δεσμευμένους θα πρέπει να προσέξουν τις συγκρούσεις και τις εντάσεις με το ταίρι τους γεγονός που μπορεί να οφείλετε στην δική σας απομάκρυνση λόγω της έντονής σας αφοσίωσης σε άλλους τομείς της ζωής σας όπως δουλειά και οικογένεια.
Καριέρα, οικονομικά
Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να εμποδίσει την επιτυχία σας αυτήν την χρονιά. Άτομα στο εργασιακό σας περιβάλλον είναι έτοιμα να σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε οπότε αν επιμείνετε  και αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες που θα προκύψουν θα διαπιστώσετε ότι είστε πολύ κοντά στο να κατακτήσετε την επιτυχία. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι το πού και το πώς σπαταλάτε τα χρήματα. Μην προβείτε σε κάποια επένδυση ή αγορά διότι δεν θα σας βγεί σε καλό.
Για να μάθετε τα χαρακτηριστικά με τα οποία σας προικίζει το κινέζικο σας ζώδιο δείτε εδώ
Newsletter