astropedia.gr

ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα η νέα Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει νέα δεδομένα που σε ενεργοποιούν στο σπίτι και την οικογένεια, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου και αρχίζουν να σε απασχολούν τώρα πιο συγκεκριμένα θέματα από το παρελθόν σου, σε σχέση με τους γονείς σου τους ίδιους ή κάνεις σκέψεις γύρω από το πώς έχεις μεγαλώσει και πώς έχεις επηρεαστεί και διαμορφωθεί από την οικογένεια μέχρι τώρα, θέτοντας έτσι μέσα σου τον κατάλληλο τόνο για να μπορέσεις να καταλάβεις καλύτερα ποιος είσαι εσύ τώρα και πώς κινείσαι σε σχέση με την δική σου οικογένεια στο τώρα.

Οι πρώτες μέρες του μήνα φέρνουν  λοιπόν μια πιο ψυχαναλυτική διάθεση, πράγμα που ενισχύεται και από την είσοδο του Ερμή στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, μια διέλευση που θα σε βοηθήσει να καταλήξεις σε συμπεράσματα γύρω από το παρελθόν σου τα οποία θα είναι πολύ χρήσιμα για σένα, για τις σχέσεις σου με αδέλφια και συγγενείς, αλλά και για να μπορέσεις να βρεις απαντήσεις γύρω από μυστικά και επιμελώς καλυμμένα σημεία της προσωπικής σου ιστορίας. Αυτό το διάστημα θα σε απασχολήσουν επίσης θέματα που μπορεί να έχουν να κάνουν με ακίνητη περιουσία και αγοραπωλησίες και θα χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις τις κινήσεις σου.

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω και η μεγαλύτερη παραμονή της από το συνηθισμένο στον έκτο οίκο του ηλιακού σου χάρτη, εγκαινιάζει από αυτόν τον μήνα μια σειρά από καταστάσεις που θα σε κάνουν να στραφείς στην εργασία σου και στην καθημερινότητά σου και να ασχοληθείς με περισσότερο ενδιαφέρον, επιμέλεια και προσοχή σε λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σου στην δουλειά, με λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με το εβδομαδιαίο πρόγραμμά σου και τις καθημερινές σου ρουτίνες, ενώ παράλληλα θα χρειαστεί να προσφέρεις την βοήθειά σου σε άτομα που σε χρειάζονται, κάτι που θα κάνεις σαφώς με χαρά και με αυθεντικότητα. Μπορείς επίσης αυτή την περίοδο να ασχοληθείς περισσότερο με την υγεία σου, σωματική και πνευματική και να δεις βελτίωση σε θέματα που σε απασχολούν και να μειώσεις το άγχος σου.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, οι δύσκολες όψεις που κάνουν ο Ερμής και ο Άρης με τον Κρόνο και τον Ουρανό φέρνουν περισσότερες υποχρεώσεις στην εργασία σου και ο τομέας της καριέρας μπορεί να σε αγχώνει και να σε πιέζει, ειδικότερα καθώς ανώτερα πρόσωπα σου ζητούν πράγματα που δεν είναι εφικτά ή μοιάζουν ακόμη και παράλογα με αποτέλεσμα να θελήσεις να αντιδράσεις και ίσως ακόμη να σκεφτείς να τα τινάξεις όλα στον αέρα και να αποχωρήσεις, κάτι που φυσικά δεν είναι η λύση.

Στο παραπάνω κλίμα σαφώς προστίθεται και η ενέργεια της σεληνιακής έκλειψης που συσσωρεύεται από την αρχή του μήνα και η οποία διοχετεύεται στον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με τον άξονα οικογένεια-καριέρα και πλέον καταλαβαίνεις ότι πρέπει να βάλεις όρια και να φέρεις την ισορροπία ανάμεσα σε αυτούς τους δύο τομείς της ζωής σου, έτσι ώστε όλοι και κυρίως εσύ να είσαι ικανοποιημένος και να μπορείς να λειτουργείς με χαρά και ικανοποίηση ψυχής τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στην επαγγελματική σου καριέρα και επιτυχία, χωρίς ψυχαναγκασμούς και χωρίς να αδικείς ούτε το ένα κομμάτι σου, ούτε το άλλο.   

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη και αρχίζει να φωτίζει θέματα απόλαυσης, χαράς, ικανοποίησης και ευτυχίας, έννοιες που πάντα είναι σημαντικές για σένα, αλλά τώρα γίνονται ακόμη πιο σημαντικές και παίρνουν την πρώτη θέση στην ατζέντα σου, ενώ ο Ερμής που εισέρχεται και αυτός στον πέμπτο ηλιακό σου οίκο κάνει τις κινήσεις σου και τις σκέψεις σου να προσανατολίζονται στο πώς θα φέρεις περισσότερη χαρά και δημιουργικότητα στην καθημερινότητά σου, μέσα από τις επαφές που κάνεις, μέσα από την ζωή των παιδιών σου, εφόσον είσαι γονέας ή ακόμη και μέσα από σύντομες μετακινήσεις, εξόδους και ταξιδάκια που θα σε ανανεώσουν και θα σου ανοίξουν τους ορίζοντες.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό  
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα    
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699
    
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη που γίνεται στις 4 του μήνα φέρνει ενέργεια που διοχετεύεται στον τομέα του σπιτιού και της οικογενείας και τώρα μπορείς να θέσεις καινούργιους όρους και να δημιουργήσεις μια καλύτερη βάση ώστε η ζωή σου με τα οικεία πρόσωπα να βελτιωθεί, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Η Πανσέληνος του μήνα που ταυτόχρονα είναι και σεληνιακή έκλειψη έρχεται στις 19 του μήνα για να σου αλλάξει τις ισορροπίες σε θέματα καριέρας και σε καλεί να κάνεις την επιλογή σου και να αποφασίσεις τι είναι πιο σημαντικό για σένα τώρα, η οικογένεια ή η καριέρα, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με βάση τα κενά πορείας της Σελήνης  εδώ 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Είναι μια περίοδος που θα σου δώσει αρκετές ευκαιρίες να αλλάξεις αρνητικές καταστάσεις στην καθημερινότητα της εργασίας σου και να φέρεις αρμονία και ισορροπία στην σχέση εργασιακής καθημερινότητας και προσωπικής ζωής, ενώ παράλληλα μπορεί και να δεις μια αύξηση στις απολαβές σου ή να έρχονται τώρα τα αποτελέσματα των κόπων και των προσπαθειών σου και να ικανοποιηθείς. Ανώτερα πρόσωπα σου αναθέτουν ευθύνες ή ένα καινούργιο πρότζεκτ και τώρα καλείσαι να φέρεις εις πέρας κάτι σε βάθος χρόνου και να αποδείξεις για άλλη μια φορά την αξία σου. Στον επαγγελματικό σου χώρο μπορεί αυτή την περίοδο να υπάρξουν εντάσεις, ειδικά κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, αλλά δεν θα εμπλακείς και δεν θα αφήσεις την φρενίτιδα ή τον παραλογισμό να πάρουν το πάνω χέρι και θα εστιαστείς καθαρά στο δικό σου κομμάτι και στις δικές σου ευθύνες αποκλειστικά. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να προλάβεις εσύ τις εξελίξεις!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Δεν είναι καθόλου απίθανο αυτόν τον μήνα να εμφανιστούν ευκαιρίες και να εκδηλωθεί ενδιαφέρον επί προσωπικού, μέσα από τον επαγγελματικό σου χώρο και να χρειαστεί να μπεις σε δίλημμα σε σχέση με το πώς να κινηθείς και τι στάση να κρατήσεις, καθώς από την μια το πρόσωπο μπορεί να σε ενδιαφέρει ή να κολακεύεσαι από το ενδιαφέρον και τις κινήσεις του προσώπου, αλλά από την άλλη πρέπει να λάβεις υπόψη τις ισορροπίες και τους κανόνες που υπάρχουν στην επαγγελματική σου ζωή και να μην θελήσεις να ξεπεράσεις τα όρια και να μπλέξεις την προσωπική σου ζωή με την επαγγελματική. Ο Κρόνος παραμένει σταθερά απέναντί σου, στον τομέα των σχέσεων και σαφώς δεν θα παίξεις με τίποτα που μπορεί να γκρεμίσει αυτό που χτίζεις. Προς τα τέλη του μήνα το κλίμα γίνεται όμως πιο ανάλαφρο και παιχνιδιάρικο και μπορείς να δεις θετικές εξελίξεις και ευχάριστα γεγονότα είτε με κάποιο νέο πρόσωπο είτε με την σχέση που διατηρείς και να περάσεις όμορφα γεμίζοντας ελπίδα για το μέλλον. Μην μένεις στα γενικά! Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν βρίσκεσαι.