astropedia.gr

ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα η νέα Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει νέα δεδομένα που σε ενεργοποιούν σε σχέση με την αυτοπεποίθησή σου και την αξία που δίνεις στον εαυτό σου και στα ταλέντα σου και σε βοηθά να θέσεις μια καινούργια και καλύτερη βάση στα οικονομικά σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Είναι μια περίοδος δυναμική και η δράση σου στοχεύει σαφώς στην αύξηση των εσόδων σου, αλλά και στο να καταφέρεις να εστιάσεις σε ένα πράγμα που έχει καλύτερες απολαβές, παρά σε περισσότερα πράγματα ταυτόχρονα που όμως σε αποσυντονίζουν και κατακερματίζουν την ενέργειά σου, με αποτέλεσμα να έχεις μικρότερο όφελος με περισσότερη προσπάθεια.
 
Η είσοδος του Ερμή στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σε βοηθά να σκεφτείς έξυπνα αλλα κυρίως αποτελεσματικά και μπορείς να διακρίνεις τώρα ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν και στον οικονομικό τομέα που προαναφέρθηκε, αλλά και στο να μπορέσεις να εκφράσεις με μεγαλύτερη σαφήνεια και ακρίβεια τις ανάγκες σου, καλύπτοντας έτσι τις ελλείψεις και επενδύοντας καλύτερα τον χρόνο και το χρήμα σου.

Η είσοδος του κυβερνήτη σου στον Αιγόκερω και η μεγαλύτερη παραμονή της από το συνηθισμένο στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου χάρτη, εγκαινιάζει από αυτόν τον μήνα μια σειρά από καταστάσεις που μπορούν να σε βοηθήσουν να φέρεις την πολυπόθητη αρμονία και ισορροπία στο σπίτι, στην οικογένεια και να βελτιώσεις τις σχέσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, αλλά και να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική σου ζωή και τις επαγγελματικές ευθύνες. Η διέλευση θα βοηθήσει επίσης στο να μπορέσεις να αναβαθμίσεις τον προσωπικό σου χώρο και να εισάγεις στοιχεία που τον κάνουν όμορφο, αλλά και πρακτικό, ενώ μπορεί να υπάρξει ενδιαφέρον για θέματα που έχουν να κάνουν με ακίνητα ή αγοραπωλησίες.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, οι δύσκολες όψεις που κάνουν ο Ερμής και ο Άρης με τον Κρόνο και τον Ουρανό μπορεί να φέρουν εμπόδια ή καθυστερήσεις σε οικονομικά θέματα και καλό είναι να προσέξεις τις επενδύσεις που κάνεις αυτή την περίοδο γιατί τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται. Επίσης μπορεί κάποια από τα δημιουργικά σου σχέδια να πάνε αναγκαστικά πίσω, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι ματαιώνονται. Σε οτιδήποτε αφορά την πρακτική πλευρά της ζωής σου, αυτές τις μέρες πρέπει να είσαι προσεκτικός και μετρημένος.

Στο παραπάνω κλίμα σαφώς προστίθεται και η ενέργεια της σεληνιακής έκλειψης που συσσωρεύεται από την αρχή του μήνα και η οποία διοχετεύεται στον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με τα οικονομικά και με την αυτοπεποίθησή σου και είναι γενικότερα μια περίοδος που μπορεί να φέρει σημαντικές αλλαγές ή και ανατροπές, ειδικότερα αν επηρεάζεσαι συγκεκριμένα από την έκλειψη. 

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη και αρχίζει να φωτίζει θέματα που έχουν να κάνουν με τους συγγενείς σου, τα αδέλφια σου και γενικότερα την επικοινωνία σου και τις μετακινήσεις σου, θέματα που πλέον γίνονται σημαντικά για σένα και παίρνουν την πρώτη θέση στην ατζέντα σου, ενώ ο Ερμής που εισέρχεται και αυτός στον τρίτο ηλιακό σου οίκο σε κάνει πιο δραστήριο καθημερινά, περισσότερο επικοινωνιακό, αλλά και περισσότερο βιαστικό, καθώς δεν θέλεις άλλο να περιμένεις και απαιτείς με τον τρόπο σου άμεσες απαντήσεις και τοποθετήσεις από το άμεσο περιβάλλον σου. Η διέλευση επίσης σε βοηθά να αναπτύξεις καινούργια ενδιαφέροντα και ίσως να ξεκινήσεις σεμινάρια και μαθήματα που σε ενδιαφέρουν.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό  
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα    
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699
    
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη που γίνεται στις 4 του μήνα φέρνει ενέργεια που διοχετεύεται στον τομέα των οικονομικών και της αυτοπεποίθησης, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου και τώρα μπορείς να πάρεις αποφάσεις για μια καλύτερη οικονομική διαχείριση, να επενδύσεις τα χρήματά σου σε κάτι που αξίζει ή να αξιοποιήσεις ένα ταλέντο σου έχοντας πρακτικό όφελος. Η Πανσέληνος του μήνα που ταυτόχρονα είναι και σεληνιακή έκλειψη έρχεται στις 19 του μήνα για να σου αλλάξει τις ισορροπίες σε θέματα αυτοδιάθεσης και αυτοδιαχείρισης και σε καλεί να πάρεις αποφάσεις που σε αποδεσμεύουν από χρέη ή φέρνει απρόβλεπτες εξελίξεις και άγχος ανάλογα με την δομή του προσωπικού σου χάρτη, ειδικότερα μάλιστα αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με βάση τα κενά πορείας της Σελήνης  εδώ 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ενώ η καθημερινότητα στα επαγγελματικά σου θέματα, τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σου συνεχίζεται απαιτητικά είτε βρίσκεσαι στην δουλειά που βρισκόσουν, είτε έχεις πρόσφατα αλλάξει επαγγελματικό χώρο, αντικείμενο ή εργοδοσία, το κλίμα του μήνα σε βάζει σε μια διαδικασία μεγαλύτερης δράσης και προσπάθειας, αυτή την φορά όχι μόνο για να διεκπεραιώσεις το αντικείμενό σου, αλλά και για να βρεις τρόπους που μπορείς να έχεις μεγαλύτερο όφελος και υψηλότερο εισόδημα. Είναι βασικό θέμα αυτόν τον μήνα τα οικονομικά σου και χρειάζεσαι οπωσδήποτε μια σημαντική τόνωση στο πορτοφόλι σου ή έχεις ανάγκη ένα κεφάλαιο γιατί θέλεις να επενδύσεις σε μια δημιουργική σου ιδέα. Προσοχή όμως γιατί οι εξελίξεις μπορεί να είναι απρόβλεπτες… Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να προλάβεις εσύ τις εξελίξεις!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι σχέσεις βρίσκονται σε μια περίοδο αλλαγής και γενικότερα δεν είσαι πολύ ικανοποιημένος από την κατάσταση που επικρατεί στην καθημερινότητα της αισθηματικής σου ζωής, είτε βρίσκεσαι σε μια σχέση που δεν προχωρά όπως θα ήθελες, είτε είσαι μόνος και σε αναζήτηση έτερου μισού, αλλά στον ορίζοντα παρουσιάζονται ευκαιρίες που δεν σε καλύπτουν ή πρόσωπα που δεν έχουν κανένα κοινό έδαφος με σένα. Είναι μια περίοδος που το ενδιαφέρον σου αναγκαστικά στρέφεται (ή καλό θα ήταν να στραφεί) σε πρακτικά και επαγγελματικά θέματα, ενώ παράλληλα αποδεσμεύεσαι από την επίδραση και την έλξη που σου ασκεί το πρόσωπο με το οποίο μοιράζεσαι την καθημερινότητά σου και κινείσαι σε πιο μοναχικά μονοπάτια αυτοβελτίωσης και προσωπικής ενδυνάμωσης.  Μην μένεις στα γενικά! Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν βρίσκεσαι.