astropedia.gr

Ταρώ Ιουλίου. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Ταρώ Ιουλίου. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια!
Διατήρησε την ψυχραιμία σου απέναντι στις αντιδραστικές συμπεριφορές

Η κάρτα του μήνα:  Η Δύναμη
Για ό,τι προσπαθήσεις αυτό το μήνα θα έχεις επιτυχία χάρη στην τόλμη και την πίστη ότι θα τα καταφέρεις.
Αυτή η κάρτα δεν αναφέρεται τόσο στην σωματική δύναμη όσο στην δύναμη της θέλησης και τον αυτοέλεγχο.
Αντιδράς με θετικό τρόπο στις καταστάσεις και δεν θα επιτρέψεις στους άλλους να σταθούν εμπόδιο από την υλοποίηση των στόχων σου. Βρίσκεις τις κατάλληλες λύσεις σε προβλήματα του παρελθόντος και αποκτάς την αισιοδοξία που θα σου επιτρέψει να φέρεις εις πέρας τα σχέδιά σου με θετικό τρόπο.
Αυτή η κάρτα σε ενθαρρύνει να ακολουθήσεις μια σταθερή πορεία και να μην πτοηθείς από τις αντιξοότητες.
Το βαθύ νόημα της κάρτας της Δύναμης είναι να διατηρήσεις τη ψυχραιμία σου απέναντι στις αντιδραστικές συμπεριφορές και να εκδηλώσεις μια πιο ήρεμη πτυχή του εαυτού σου. Μη μένεις μόνο στα γενικά!
Κάλεσε και μάθε προσωπικά για σένα στο  14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760. Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας  www.astracard.gr

Κριός: Έξι των κυπέλλων
Αυτός είναι ένας μήνας που θα βρεθείς σε αρμονία με τους ανθρώπους γύρω σου, νιώθεις ιδιαίτερη χαρά και οι άλλοι θα θαυμάσουν τη σοφία σου και τις γνώσεις σου.
Αν ψάχνεις για μια νέα επαγγελματική θέση, αυτός ο μήνας θα σου φέρει κάτι υπέροχο.
Πραγματικά αξίζεις κάτι μεγάλο καθώς έχεις κάνει αρκετές προσπάθειες τον τελευταίο καιρό. Καταφέρνεις να αξιοποιήσεις τις ικανότητές σου και να νιώσεις σιγουριά και ασφάλεια.
Ενεργείς σύμφωνα με τους δικούς σου όρους και παίρνεις ρίσκα που σου φέρνουν επιτυχία.
Συναισθηματικά, η ατμόσφαιρα στη σχέση σου θα είναι χαρούμενη και ξέγνοιαστη.
Ίσως ακόμη και να σκεφτείς τη δέσμευση ή τουλάχιστον αισθάνεσαι περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά με το ταίρι σου. Δίνεις ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες του αγαπημένου σου προσώπου.
Αν δεν υπάρχει σχέση στη ζωή σου, είναι πολύ πιθανό να συναντήσεις κάποιο πρόσωπο με το οποίο αισθάνεσαι εντελώς άνετα, μπορεί ακόμα και να νιώσεις ότι γνωρίζετε πολλά χρόνια.
Τα κοινά ενδιαφέροντα και οι ίδιες πεποιθήσεις για την αγάπη και τη ζωή σας ενώνουν μαζί.
Κάλεσε και μάθε προσωπικά για σένα στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760. Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας  www.astracard.gr


Ταύρος: Τέσσερα των Ξιφών
Αυτόν το μήνα μπορεί να χρειαστεί να ξεκουραστείς περισσότερο και να αφοσιωθείς στην ισορροπία των δικών σου αναγκών με τις επιθυμίες των άλλων.
Αν κάποια γεγονότα και άνθρωποι είχαν μονοπωλήσει το χρόνο και την ενέργειά σου, τώρα αναζητάς χρόνο για τον εαυτό σου.
Αυτό θα σε κάνει να νιώσεις ανανέωση, κυρίως σε πνευματικό επίπεδο.
Επαγγελματικά, αν η καριέρα σου δεν πηγαίνει προς την κατεύθυνση που θέλεις πραγματικά, μην παίρνεις οποιεσδήποτε βιαστικές αποφάσεις ή κάνεις ξαφνικά τολμηρά άλματα.
Κάνε ένα βήμα πίσω και δες τι μπορείς να αλλάξεις.
Ακόμα και αν διαπιστώσεις ότι δεν αναγνωρίζεσαι όσο θα ήθελες, μην αναζητάς κάτι νέο από απόγνωση. Συναισθηματικά, στη σχέση σου μπορεί να χρειαστείς κάποιο προσωπικό χρόνο για να ασχοληθείς με τα δικά σου ενδιαφέροντα και προσωπικές δραστηριότητες.
Σιγουρέψου ότι δεν παραμελείς το ταίρι σου  και ότι κάνεις προσπάθειες για να διατηρήσεις τη σπίθα του πάθους ζωντανή προκειμένου να μην αντιμετωπίσεις τα παράπονά του.
Εάν δεν υπάρχει κάτι στη ζωή σου, βεβαιώσου ότι δεν δημιουργείς σχέσεις νοσηρής συναισθηματικής προσκόλλησης και ότι δεν παραμελείς τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα.
Μη μένεις μόνο στα γενικά!Κάλεσε και μάθε προσωπικά για σένα στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760. Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας  www.astracard.gr


Δίδυμοι: Ο Βασιλιάς των Ράβδων
Υποδέχεσαι πολλά νέα άτομα στη ζωή σου αυτόν το μήνα, η ζωή σου θα γίνει πολύ πιο ενεργητική και θα έχεις την επιθυμία να κυνηγήσεις πολλές νέες ευκαιρίες.
Όλες οι προσπάθειες που έχεις κάνει στο παρελθόν οδηγούν σε αναγνώριση και επαίνους, δεν αμφιβάλλεις ότι αξίζεις.
Στην καριέρα σου μπορεί να σου ανατεθεί ένας νέος ηγετικός ρόλος ή ακόμα μπορεί να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση.
Τα πάντα, είτε κοινωνικά, είτε επαγγελματικά, επιταχύνονται για να αλλάξουν τη ζωή σου.
Στη συναισθηματική σου ζωή, θα υπάρξει μεγάλη ενεργητικότητα αυτόν το μήνα.
Αν είσαι σε σχέση, ανέμενε να απολαύσεις πιο έντονες  συναρπαστικές στιγμές με τον ταίρι σου.
Η τρυφερότητα και η στοργή που λαμβάνεις από το άλλο σου μισό, απομακρύνουν τις ανασφάλειές σου και κατανοείς πόσο πραγματικά σε λατρεύει.
Αν υπήρχαν παρεξηγήσεις και διαφωνίες μεταξύ σας απομακρύνονται.
Αν εκτός σχέσης και ψάχνεις καιρό την αγάπη, τα πάθη σου θα ικανοποιηθούν.
Με την ευγλωττία και το χαμόγελό σου προσελκύεις νέα άτομα και αποδέχεσαι όλες τις κοινωνικές προσκλήσεις.
Βγαίνοντας έξω και απολαμβάνοντας πολλές περιπέτειες αυτόν το μήνα θα αποδειχθεί μια ιδιαίτερα ευχάριστη εμπειρία για τη ζωή σου.
Μη μένεις μόνο στα γενικά!
Κάλεσε και μάθε προσωπικά για σένα στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760. Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας  www.astracard.gr


Καρκίνος:  Η Σελήνη
Ο μήνας αυτός και οι ενέργειες του σου δίνουν την ευκαιρία να προσπαθήσεις να πάρεις αποφάσεις που σε ταλανίζουν εδώ και καιρό.
Το να καταλήξεις σε σωστές αποφάσεις προϋποθέτει το να υπάρχει η λογική ως βασικός γνώμονας.
Οι βιαστικές κινήσεις και ο παρορμητισμός ενδέχεται να φέρουν τα αντίθετα αποτέλεσμα από αυτά που περιμένεις.
Στα επαγγελματικά σου χρειάζεται αυξημένη προσοχή σε άτομα τα οποία μέχρι τώρα πίστευες ότι σε στηρίζουν.
Η συμπεριφορά τους μπορεί να κρύβει έναν αθέμιτο ανταγωνισμό που αν δεν τον αντιληφθείς έγκαιρα θα έχεις ζημιογόνα αποτέλεσμα.
Η επαγρύπνηση και η διπλωματία είναι τα βασικά εφόδια που θα σε προφυλάξουν από πολλά προβλήματα.
Στον αισθηματικό σου τομέα ενδέχεται να υπάρξουν αναταράξεις στη σχέση σου, που θα προέρχονται από τρίτα πρόσωπα και που θα έχουν ως στόχο να πλήξουν την ευτυχία σου.
Δεν θα πρέπει όμως να πέσεις στη παγίδα αυτή και καλό θα ήταν να συζητήσεις ήρεμα με το ταίρι σου προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα. Αν δεν έχεις σχέση, επιβάλλεται να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα, γιατί πολλά από τα άτομα που θα σε πλησιάσουν να φοράνε το προσωπείο του ιδανικού και στην ουσία να κρύβουν εφήμερους σκοπούς που θα σε πληγώσουν. 
Κάλεσε και μάθε προσωπικά για σένα στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760. Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας  www.astracard.gr

Λέων: Πέντε των Ράβδων
Αυτός ο μήνας σου δίνει την αυτοπεποίθηση και τη δύναμη να αγωνιστείς να πετύχεις αυτό που πραγματικά θέλεις. Πίστεψε στις δυνατότητές σου και σίγουρα θα εκπλαγείς με το τι μπορείς να πετύχεις αυτό το μήνα.
Στα επαγγελματικά σου, μπορεί να εξετάσεις μια αλλαγή, αλλά για να το πετύχεις αυτό, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κάποιον ανταγωνισμό ή να βρεθείς σε αντιπαράθεση με κάποια άτομα.
Φρόντισε να είσαι υπεράνω και απέφυγε την κριτική, το κουτσομπολιό ή παιχνίδια τακτικής.
Με τα οικονομικά σου, επιλύεις οποιοδήποτε ζήτημα, επαναξιολογείς  την οικονομική σου κατάσταση και αναλαμβάνεις δράση για την αντιμετώπιση τυχόν δυσκολιών.
Συναισθηματικά, ο ερωτισμός και το πάθος σου σε ωθούν στην επιδίωξη μιας νέας ερωτικής σχέσης αφού θα περιστοιχίζεσαι από πολλά πρόσωπα.
Προσπάθησε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες, είναι σίγουρο ότι θα τραβήξεις την προσοχή.
Αν είσαι σε σχέση, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να παλέψεις για την σχέση σου και να μην ενδώσεις σε κάποιον πειρασμό.
Σταδιακά, θα νιώσεις ολοένα και περισσότερη ηρεμία και οι συγκρούσεις θα δώσουν τη θέση τους στη συμφιλίωση.
Κάλεσε και μάθε προσωπικά για σένα στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760. Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας  www.astracard.gr


Παρθένος:  Οκτώ των ράβδων
Θα είσαι σε συνεχή κινητικότητα και δράση αυτόν το μήνα, έχεις μέσα σου μια έντονη ενεργητικότητα, θέλεις να ξεφύγεις από τη ρουτίνα σου, να πετάξεις μακριά.
Στην επαγγελματική σου ζωή, θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να ανέβεις ψηλά στην εργασία σου, έτσι θα πρέπει να είσαι έτοιμος να δράσεις γρήγορα για να επωφεληθείς πλήρως από αυτές.
Οι μεγάλες φιλοδοξίες σου ευοδώνονται και οι ιδέες σου αναγνωρίζονται.
Ανέμενε κάποιου είδους προώθηση, μια νέα ηγετική θέση ή κάποια εξέλιξη που σου δίνει πολύ περισσότερο κύρος, δύναμη και ανεξαρτησία.
Το τελευταίο από αυτά είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν εργάζεσαι για τον εαυτό σου.
Στη συναισθηματική σου ζωή τα πράγματα θα είναι εξίσου συναρπαστικά, όμως δεν θα ανησυχείς και τόσο αν η σχέση σου δεν κινείται αρκετά γρήγορα ή αν το ταίρι σου δεν είναι σε θέση να συμβαδίσει μαζί σου.
Νιώθεις ηρεμία και  απολαμβάνεις τις στιγμές.
Σε βάθος χρόνου, όλες οι προσπάθειες που έχεις καταβάλει στη σχέση σου θα σε ανταμείψουν με συναισθηματική πληρότητα και χαρούμενα αποτελέσματα.
Αν είσαι εκτός σχέσης, τότε ανέμενε να τραβήξεις την προσοχή περισσότερων από έναν υποψήφιων συντρόφων.
Κάλεσε και μάθε προσωπικά για σένα στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760. Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας  www.astracard.gr


Ζυγός: Ο Κόσμος
Προχωράς προς μια νέα κατεύθυνση στη ζωή σου, οι προσπάθειες που έχεις καταβάλει για την ισορροπία και την αρμονία στέφονται με επιτυχία.
Στον επαγγελματικό σου τομέα, δεν χρειάζεται να περάσουν όλα από τα χέρια σου.
Θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα αν συνεργαστείς με τους άλλους, όποτε έχε περισσότερη εμπιστοσύνη στη δύναμη της ομαδικής συνεργασίας.
Αυτόν το μήνα θα δείξεις σε όλον τον κόσμο τι έχεις καταφέρει και τι στόχους έχεις βάλει για το μέλλον σου.
Οι συμπαντικές επιρροές αυτού του μήνα σου δίνουν την ευκαιρία να λάμψεις ή ακόμα και να προβληθείς δημόσια καθώς όλος ο κόσμος θα εντυπωσιαστεί με τις δυνατότητες σου.
Ένα όμως από τα πιο βαθιά καρμικά μαθήματα αυτού του μήνα, είναι ότι μπορεί να αλλάξει ο τρόπος που βλέπεις τη ζωή και να αρχίσεις να αποκτάς πολύ μεγαλύτερη ευχαρίστηση από τα απλά πράγματα της ζωής.
Συναισθηματικά, τα ταξίδια μπορούν να σου προσφέρουν  συναρπαστικές ερωτικές ευκαιρίες αυτόν το μήνα, γνωριμίες με ανθρώπους από άλλες περιοχές ή χώρες θα σε κάνουν να νιώσεις ικανοποίηση και ευτυχία.
Αν είσαι σε σχέση, οποιαδήποτε δυσκολία ή συγκρούσεις του παρελθόντος απομακρύνονται και αντικαθίστανται από μια πολύ πιο αισιόδοξη και ελαφρύτερη ατμόσφαιρα μεταξύ σας.
Κάλεσε και μάθε προσωπικά για σένα στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760. Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας  www.astracard.gr

Σκορπιός: Άσσος των Ράβδων
Αυτόν το μήνα αισθάνεσαι ότι πρέπει να εξερευνήσεις νέες επιλογές στη ζωή σου και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για να ξεκινήσεις νέους στόχους.
Κάνεις νέα σχέδια και εστιάζεσαι περισσότερο στην εφαρμογή τους.
Στην εργασία σου επιλύεις τυχόν εκκρεμότητες καθώς νιώθεις πως ήρθε η ώρα να αναλάβεις δράση.
Νέες ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο σου μπορεί να σου ζητήσουν να τολμήσεις και να διεκδικήσεις περισσότερα, πράγμα το οποίο έρχεται σε αντίθεση με τη συνήθη νωχελική και χαμηλών τόνων φύση σου.
Αυτόν το μήνα όμως, δεν θα πρέπει να διστάσεις να αγωνιστείς για τις φιλοδοξίες σου και να προβάλλεις τις δεξιότητες σου.
Ήρθε η ώρα να επιδείξεις τις ικανότητές σου και να εντυπωσιάσεις τους γύρω σου.
Στη  συναισθηματική σου ζωή, έρχονται εντελώς αναπάντεχα νέα πρόσωπα στη ζωή σου. Υπάρχει μια θετική ενέργεια γύρω σου, κάνεις νέους φίλους και έχεις κοντά σου τα αγαπημένα σου πρόσωπα που σε στηρίζουν στις συναισθηματικές δυσκολίες σου.
Αν είσαι σε σχέση, νιώθεις πιο γεμάτη τη ζωή σου, το ταίρι σου σε αποδέχεται όπως πραγματικά είσαι, με τα προτερήματα και τα ελαττώματά σου.
Θα πρέπει όμως και εσύ να προσπαθήσεις για να υπάρχει μια υγιής ισορροπία στη σχέση σου, έτσι μην επαναπαύεσαι. Φρόντισε επίσης να δεις τα πράγματα περισσότερο από την λογική τους πλευρά.
Κάλεσε και μάθε προσωπικά για σένα στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760. Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας  www.astracard.gr


Τοξότης:  Ο Τροχός της τύχης
Μια νέα σημαντική φάση στη ζωή σου ξεκινά από αυτό το μήνα και αν ένιωσες στάσιμους κάποιους τομείς της ζωής σου, κάποια αλλαγή που θα συμβεί θα είναι απελευθερωτική.
Εάν έχεις κουραστεί από τη ρουτίνα , να περιμένεις νέες ευκαιρίες που θα σου προσφέρουν την ευκαιρία να αλλάξεις προς μια θετική κατεύθυνση.
Το πιο σημαντικό μήνυμα του σύμπαντος είναι ότι δεν χρειάζεται να είσαι θεατής της δικής σου ζωής, αντίθετα να αδράξεις τις ευκαιρίες και να τις εκμεταλλευτείς.
Ιδιαίτερα στην επαγγελματική σου ζωή, νέες συνεργασίες αποδέχονται και εκτιμούν τις δεξιότητες σου.
Η ερωτική σου ζωή περνά σε φάση αναγέννησης και αν είσαι σε σχέση να περιμένεις ευχάριστες εκπλήξεις από τον ταίρι σου που θα σε εντυπωσιάσει εκδηλώνοντας την πιο αυθόρμητη και συναισθηματική πλευρά του.
Αν δε βρίσκεσαι σε σχέση, νέες και συναρπαστικές γνωριμίες έρχονται στο δρόμο σου με τον πιο απροσδόκητο τρόπο.
Κάλεσε και μάθε προσωπικά για σένα στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760. Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας  www.astracard.gr


Αιγόκερως :  Επτά Πεντάκτινο
Αυτός ο μήνας είναι κατάλληλος για να προχωρήσεις επαναξιολόγηση των κινήσεων σου προς την επίτευξη ενός προκαθορισμένου στόχου.
Χρειάζεται υπομονή και πειθαρχία για να δεις σε βάθος κάποια πράγματα και να πολεμήσεις τους φόβους σου και την απογοήτευση.
Θα μπορούσες να εμπλακείς σε μια σχέση που δεν λειτουργεί με τον τρόπο που περίμενες ή να συνειδητοποιήσεις ότι ο αγώνας που κάνετε στη δουλειά σου δεν αποδίδει τα προσδοκόμενα.
Μπορεί να αναρωτιέσαι αν θα πρέπει να αλλάξετε πορεία ή όχι.
Αυτή η κάρτα αναφέρεται σε καθυστερήσεις, διλήμματα και αποφάσεις που δεν είναι εύκολο να αποσαφηνιστούν.
Μπορεί να αντιπροσωπεύει μια παύση ή μια καθυστέρηση, τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ διαφορετικών διαδρομών ή ακόμη και μια αλλαγή κατεύθυνσης.
Οι συμπαντικές ενέργειες αυτού του μήνα σου υπενθυμίζουν να προβείς σε απολογισμό της ζωής σου, να κάνεις μια  παύση και να προβληματιστείς, και στη συνέχεια, να πάρεις μια τεκμηριωμένη απόφαση με βάση τα ολοκληρωμένα συμπεράσματά σου.
Κάλεσε και μάθε προσωπικά για σένα στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760. Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας  www.astracard.gr

Υδροχόος:  Η Βασίλισσα των κυπέλλων
Αυτό το μήνα θα έχεις πολλούς ανθρώπους γύρω σου που θα βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό στα σχέδιά και τις φιλοδοξίες σου.
Ο ρεαλισμός και η πρακτικότητά σας θα σε βοηθήσουν προς την επίτευξη των στόχους σου.
Αν δρομολογείς αλλαγές στα επαγγελματικά σου, θα έχεις μια αξιόπιστη χείρα βοηθείας που θα σε οδηγήσει στην σωστή κατεύθυνση.
Νέες γνωριμίες και επαγγελματική δικτύωση ενδέχεται να σε κατευθύνουν στο σωστό δρόμο και είναι οι αρωγοί για την οικονομική σου σταθεροποίηση.
Στη συναισθηματική σου ζωή, έρχεται το πλήρωμα του χρόνου για την επούλωση των πληγών της ψυχής σου, εστιάζεις αυτό το μήνα πιο βαθιά τις συναισθηματικές καταστάσεις του παρελθόντος και τη δική σου συμπεριφορά, προκειμένου να απελευθερωθείς από παλαιά πρότυπα και να θεραπεύσεις τις παλιές πληγές.
Αφήνεις πίσω σου τις παλιές ανησυχίες σου σχετικά με όποιον και ό, τι σε κρατά πίσω από την ευτυχία σου.
Ξέρεις ότι για να αγαπηθείς, θα πρέπει πρώτα να αγαπήσεις τον εαυτό σου.
Νιώθεις περισσότερη την ανάγκη να δείξεις περισσότερη αγάπη στον εαυτό σου, ειδικά αν έχεις αναλωθεί σε υπερβολικές ώρες εργασίας και έχεις φτάσει στα όριά σου.
Η σχέση σου με το ταίρι σου θα είναι γεμάτη με θαλπωρή και φροντίδα και ίσως σε σοκάρει λίγο, αποδεικνύοντας ότι μερικές φορές ξέρει περισσότερα για εσένα, καλύτερα από ό, τι γνωρίζεις εσύ για τον εαυτό σου.
Αν δεν έχεις σχέση, θα διευρύνεις τους ορίζοντές σου, μεταφορικά και κυριολεκτικά, κάνοντας ταξίδια ή αναζητώντας μια νέες εμπειρίες.
Κάλεσε και μάθε προσωπικά για σένα στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760. Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας  www.astracard.gr

Ιχθύες :  Τρία των κυπέλλων
Αυτός είναι ένας χαρούμενος και κοινωνικός μήνας, βρίσκεσαι με πολύ κόσμο και νιώθεις πάρα πολύ όμορφα.
Στην επαγγελματική σου ζωή, οι συνάδελφοί σου είναι δίπλα σου για να σε υποστηρίξουν, δεν θα νιώθεις στην απομόνωση καθώς η παρουσία των άλλων δίπλα σου σε βοηθά να πετύχεις τους στόχους σου και σου δίνει έμπνευση.
Αν είχες προσπαθήσει να κερδίσεις την προσοχή ορισμένων ανθρώπων σε θέση εξουσίας, αυτόν το μήνα δεν θα χρειαστεί να κάνεις τίποτα.
Υπάρχει μια θετική και αισιόδοξη ενέργεια γύρω σου που κάνει τους άλλους να σε αναγνωρίζουν.
Εάν προσπαθούσες καιρό να πάρεις μια νέα επαγγελματική θέση, τότε αυτός ο μήνας θα σου φέρει όχι μόνο πρόοδο, αλλά και ​​επιτυχία.
Σε γενικές γραμμές, η ατμόσφαιρα στη συναισθηματική σου ζωή θα είναι ευτυχισμένη και αισιόδοξη.
Μπορεί να σε απασχολήσει ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα νιώσεις πόνο ή θλίψη.
Το σύμπαν προσπαθεί να σε βοηθήσει να κάνεις εκκαθάριση της παλιάς ενέργειας στη συναισθηματική σου ζωή για να υποδεχτείς το νέο.
Έτσι, μπορεί να γνωρίσεις κάποιο πρόσωπο με το οποίο μοιράζεστε κοινές κοινωνικές, πνευματικές ή πολιτιστικές αξίες.
Αν είσαι σε σχέση, νιώθεις ιδιαίτερο ενθουσιασμό για το μέλλον με το ταίρι σου, βλέπεις ότι μπορεί να υπάρξει μεταξύ σας κοινή ζωή.
Μπορεί επίσης να σκεφτείς τη δημιουργία ή την επέκταση της οικογένειάς σου.
Κάλεσε και μάθε προσωπικά για σένα στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760. Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας  www.astracard.gr
Newsletter