astropedia.gr

Ταρώ Απριλίου: πάντα υπάρχει μια διέξοδος...

Ταρώ Απριλίου: πάντα υπάρχει μια διέξοδος...
  • Η κάρτα του μήνα
    Οκτώ των Ξιφών
Αυτό το μήνα θα χρειαστεί να σκεφτούμε τους περιορισμούς που έχουμε βάλει οι ίδιοι στον εαυτό μας και πως έχουμε συμβάλει στα εμπόδια που στέκονται ανάμεσα σε εμάς και τους στόχους μας. Το Οκτώ των Ξιφών μιλάει για αυτοεπιβαλλόμενα εμπόδια και περιορισμούς και μας κάνει να νιώθουμε ανίσχυροι υπό τις παρούσες συνθήκες της ζωής μας.

Μπορεί επίσης να κατηγορούμε τους άλλους ανθρώπους ή ακόμα και το σύμπαν που μας έχουν φέρει στο σημείο που είμαστε σήμερα και δεν μπορούμε να βρούμε μια διέξοδο. Μπορεί να νιώθουμε αυτό το μήνα ένα συναισθηματικό τοίχο με τα αγαπημένα μας πρόσωπα ή αντιμετωπίζουμε αντίσταση και επιθετική συμπεριφορά στις προσπάθειές μας να υλοποιήσουμε τους στόχους μας.

Αναρωτιόμαστε αν το Σύμπαν μας λέει να πολεμήσουμε ή να αποδεχθούμε την ήττα μας, δεν ξέρουμε ποια είναι η σωστή πορεία δράσης. Όμως, πάντα υπάρχει μια διέξοδος. Θα πρέπει να κινηθούμε με ηρεμία και διπλωματία, να αλλάξουμε τον τρόπο που ενεργούμε για την εξεύρεση μιας εφαρμόσιμης λύσης. Το Οκτώ των Ξιφών μας ζητά να αποδεχτούμε τις ευθύνες των ενεργειών μας προκειμένου να απαλλαγούμε από όποιον και ό, τι μας δεσμεύει.

 
Διάβασε παρακάτω ποια κάρτα Ταρώ
αντιπροσωπεύει το ζώδιό σου το μήνα ΑπρίλιοΚΡΙΟΣ
Οκτώ των Ράβδων

Πρόκειται για ένα μήνα που θα νιώσεις ανανεωμένος, ο ενθουσιασμός και ο παρορμητισμός σου σε οδηγούν σε δράση. Τα γεγονότα μπαίνουν σε κίνηση τώρα και θα προχωράς με ταχείς ρυθμούς. Στην επαγγελματική ζώνη, είναι ένας ιδιαίτερα θετικός μήνας για να κάνεις μεγάλες κινήσεις και να αναλάβεις ένα νέο έργο που σε ενθουσιάζει πραγματικά.

Εάν είχες περάσει πρόσφατα απογοητεύσεις, το σύμπαν θα σου υπενθυμίσει ότι έχεις τόλμη και δύναμη να ακολουθήσεις τα όνειρά σου και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, είτε μέσω ταξιδιών, είτε μέσω σπουδών ή προγράμματα επιμόρφωσης. Έτσι, αν υπάρχει κάτι που λαχταρούσες να κάνεις ή να δοκιμάσεις, αυτός ο μήνας σου δίνει τις δυνατότητες. Στη συναισθηματική ζώνη, λαχτάρας κάτι νέο, υποκινείσαι από την ορμή και τον ενθουσιασμό σου για να βρεις την αγάπη. Μπορεί να έχεις ξαφνικά απροσδόκητες προτάσεις!

Στη σχέση σου, η ατμόσφαιρα γίνεται ελαφρύτερη και πιο ερωτική, κάνεις προσπάθειες για να την ανανεώσεις προκειμένου να ξεφύγεις από την πλήξη και τη ρουτίνα. Νιώθεις απαλλαγμένος από οποιαδήποτε παλιά αρνητικά ζητήματα που σε απασχολούσαν και προσβλέπεις σε ένα κοινό μέλλον και πάλι. Μπορεί να αποφασίσετε με το σύντροφό σου να πάτε ένα ταξίδι που απογειώνει τη σχέση σου και σε κάνει θυμηθείς και πάλι τις ξέγνοιαστες στιγμές. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑΤΑΥΡΟΣ
Δύο των Ξιφών

Ενδέχεται να υπάρχει μία ατμόσφαιρα απογοήτευσης γύρω σου καθώς περιμένεις τα αποτελέσματα των ενεργειών σου και των αποφάσεων σου, ειδικά στην επαγγελματική σου ζωή. Η υπομονή και η αυτοσυγκράτηση είναι οι καλύτεροι φίλοι σου αυτό το μήνα, πράγμα το οποίο είναι εύκολο για το υπομονετικό ζώδιό σου. Προσπάθησε να συγκρατήσεις το θυμό και την πίεση αλλά φρόντισε επίσης να είσαι ειλικρινής σχετικά με τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνεις και τις υποσχέσεις που δίνεις. Επίσης, σκέψου αν σε αντιμετωπίζουν ισότιμα, τόσο στην επαγγελματική όσο και τη συναισθηματική σου ζωή.

Αν όχι, θα πρέπει να κινηθείς για να φέρεις πίσω τη σωστή ισορροπία. Επαγγελματικά, είναι σημαντικό να εκπληρώσεις όλες τις υποχρεώσεις σου και αν υπάρχει κάτι που εκκρεμεί ή είναι ανολοκλήρωτο, να το αποπερατώσεις. Συναισθηματικά, ψάχνεις σε βάθος τις νέες γνωριμίες σου αλλά και μέσα στην ψυχή σου προκειμένου να αποσαφηνίσεις τι ζητάς από την αγάπη.

Είναι ζωτικής σημασίας να μπορείς να αποκαλύψεις τα κρυμμένα κίνητρα των υποψήφιων συντρόφων σου αλλά και να εξετάσεις τα δικά σου αρνητικά συναισθηματικά ζητήματα του παρελθόντος. Αν είσαι σε σχέση, είναι σημαντικό να κάνεις προσπάθειες για να υπάρχει πιο ισορροπημένη ενέργεια με το σύντροφό σου και να επικοινωνήσεις ξεκάθαρα, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια πολύ πιο υγιή σχέση αλλά και θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις νέα πράγματα. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑΔΙΔΥΜΟΙ
Δέκα των Ράβδων

Ακόμη και ένα τόσο κινητικό και ενεργητικό ζώδιο σαν και σένα χρειάζεται ένα διάλειμμα και ξεκούραση. Αυτό το μήνα παραδέχεσαι ότι είσαι κουρασμένος και ότι έχεις πιέσει αρκετά τον εαυτό σου για να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Αν και σίγουρα δεν θέλεις να χάσεις τη δημοτικότητά σου, μην αρνηθείς να πεις «όχι» σε κάποιους ανθρώπους που σε πιέζουν και είναι απαιτητικοί.

Στην εργασία σου, είναι ζωτικής σημασίας να ακολουθήσεις το δικό σου ρυθμό. Αν οι συνάδελφοι, οι συνεργάτες σου ή όσοι βρίσκονται σε θέση εξουσίας έχουν περισσότερες απαιτήσεις από εσένα ενώ το πρόγραμμά σου είναι ήδη γεμάτο, κατέστησε σαφές σε όλους ότι δεν μπορείς να ανταποκριθείς. Διαφορετικά θα σε πνίξουν η οργή και ο θυμός σου.

Στην ερωτική σου ζωή, αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφός σου μπορεί να είναι οξύθυμος και απαιτητικός ή να περνά συναισθηματικά δύσκολες στιγμές που δεν έχουν να κάνουν με τη σχέση σας. Μπορεί να χρειαστεί υποστήριξη και παροχή συμβουλών ή ίσως κάτι έχεις αποφύγει στη σχέση σας, το οποίο πρέπει να εξεταστεί και να συζητηθεί. Δεν θα κερδίσειςτίποτα με το να ισχυρίζεσαι ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αλλά αντιμετωπίζοντας το, θα βγεις κερδισμένος. Αν είσαι μόνος, αυτός δεν είναι και ο καλύτερος μήνας για να ανακαλύψεις την ιδανική αγάπη, έτσι προς το παρόν, μην πιέζεις τον εαυτό σου και μείνε μόνος σου για ξεκούραση και προβληματισμό. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Σελήνη

Η διαίσθησή σου είναι ο καλύτερος φίλος σου αυτό το μήνα, δώσε ιδιαίτερη προσοχή στο ένστικτό σου και μην βασίζεσαι μόνο σε αυτό που σου λένε οι άλλοι. Μπορεί να υπάρχει ένα κλίμα σύγχυσης και κρυφών ενεργειών μέσα στο χώρο της εργασίας σου, ίσως κάποια άτομα δεν είναι φερέγγυα και αξιόπιστα. Μην ανησυχείς όμως, το ένστικτό σου θα σε βοηθήσει να περιηγηθείς με ευκολία μέσα από αυτές τις δύσκολες καταστάσεις καθώς κρατάς κρυμμένες τις ενέργειές σου και τις σκέψεις σου.

Απέφυγε να εμπλακείς σε οικονομικές και επαγγελματικές διαπραγματεύσεις με τους άλλους καθώς δεν θα έχεις κάποιο αποτέλεσμα, θα χρειαστεί να περιμένεις. Συναισθηματικά, είσαι πιο ευαίσθητος, έχεις κυκλοθυμικές διαθέσεις, δεν επιδιώκεις να ανοιχτείς και να αποκαλύψεις τα συναισθήματά σου και τις προθέσεις σου στους άλλους γύρω σου. Ακόμη και με το σύντροφό σου, σκέφτεσαι πριν μιλήσεις.

Νιώθεις  πραγματικά πιο ευχάριστα όντας μόνος με τον εαυτό σου, αναλογιζόμενος την πορεία της ερωτικής σου ζωής ή ασχολούμενος με οποιεσδήποτε δημιουργικές αναζητήσεις. Μπορεί να χρειαστεί να είσαι πιο υπομονετικός με το ταίρι σου και να δεις κάποια πράγματα ρεαλιστικά και όχι συναισθηματικά. Αν είσαι μόνος, είναι καλύτερο να μην προβείς σε ξαφνικές συναισθηματικές αποφάσεις ή δεσμεύσεις αυτό το μήνα, ιδιαίτερα αν αυτό αφοράμια νέα σχέση. Κάνε τις επιλογές σου ορθολογιστικά και με εντελώς καθαρό μυαλό και κυρίως μην παρασύρεσαι από τη φαντασία σου! Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑΛΕΩΝ
Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων

Θα είσαι το επίκεντρο της προσοχής αυτό το μήνα, όλοι σου δείχνουν πραγματική εκτίμηση και σεβασμό. Στην επαγγελματική σου ζωή, λαμβάνεις αναγνώριση και επαίνους για τις ικανότητές σου και μπορεί ακόμη και να επιλεγείς για έναν ηγετικό ρόλο. Αν αναζητάς ενεργά μια νέα εργασία ή μια νέα θέση στην ήδη υπάρχουσα, θα σου δοθούν ευκαιρίες να κάνεις ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός.

Ακόμη και σε αυτή τη θετική ατμόσφαιρα ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να κρατήσεις τις ισορροπίες με τους εργαζομένους σου ή τους επιχειρηματικούς συνεργάτες σου, να ελέγξεις την επικοινωνία σου και τον εγωισμό σου, αυτό θα σε βοηθήσει να περιηγηθείς με ευκολία μέσα από τυχόν επαγγελματικές δυσκολίες. Στην ερωτική σου ζωή, θα πρέπει να προσπαθήσεις για να υπάρχει μια ήρεμη συναισθηματική ατμόσφαιρα με το σύντροφό σου και ίσως χρειαστεί να αγωνιστείς για να θέσεις τα όριά σου.

Το ζώδιό σου είναι εξαιρετικά γενναιόδωρο και συναισθηματικό, έχεις καλές προθέσεις και θέλεις να δώσεις αγάπη στους άλλους, ωστόσο, αυτό το μήνα είναι ζωτικής σημασίας να φροντίσεις να μην αδειάσεις τα συναισθηματικά σου αποθέματα, θα νιώσεις αποστραγγισμένος. Δεν είναι και το καλύτερο να είμαστε γενναιόδωροι σε άτομα που δεν προτίθενται να μας το ανταποδώσουν. Αν είσαι μόνος, μπορεί να γνωρίσεις κάποιον/α με τον οποίον/αθα νιώσεις ακαταμάχητη έλξη, φρόντισε όμως να αποσαφηνίσεις τις προθέσεις του. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Δικαιοσύνη

Αυτό το μήνα επανεξετάζεις ποιος και τι σου προσφέρουν ισορροπία και αρμονία στη ζωή σου. Καθιστάς σαφές σε όλους γύρω σου ότι θέλεις χώρο και χρόνο για τον εαυτό σου. Ίσως και να βρεθείς σε ένα δίλημμα, δεν μπορείς να κατανοήσεις ποιος και τι σου προσφέρουν ασφάλεια και σιγουριά ή με ποιον θέλεις να περάσεις τον περισσότερο χρόνο σου. Στην καριέρα σου, εάν εκθέσεις τις απόψεις σου δίκαια και χωρίς δράμα, θα έχεις και αυξημένες πιθανότητες να λάβεις ανταμοιβές και την αναγνώριση που σου αξίζει.

Το καλό είναι ότι είσαι από τη φύση σου λογικός και έχεις καλή κρίση, έτσι μπορείς να εκφράσεις τις ανάγκες σου άμεσα και χωρίς γκρίνια, διαφορετικά, τα λόγια σου θα παρεξηγηθούν ή θα παρερμηνευθούν. Ίσως αναπτύξεις ένα νέο ενδιαφέρον για δραστηριότητες που ηρεμούν την ψυχή σου ή μπορεί να κάνεις εκδρομές και ταξίδια που σε ανανεώνουν και σου προσφέρουν συναισθηματική ισορροπία. Συναισθηματικά, μπορεί να θέσεις υπό αμφισβήτηση τη σχέση σου, ειδικά αν δίνεις πολλά περισσότερα από όσα παίρνεις.

Το σύμπαν σου ζητά να αποσαφηνίσεις το τι έχεις μάθει από τα καρμικά μαθήματα του παρελθόντος και να αποφύγεις την επανάληψη ορισμένων αρνητικών προτύπων συμπεριφοράς. Εάν έχεις βιώσει έντονα αρνητικές συναισθηματικές καταστάσεις που σου δημιουργούν κατ’ επανάληψη πόνο και θλίψη, μπορεί ακόμα και να επιλέξεις να τραβήξεις το δικό σου δρόμο. Αντίθετα, αν είσαι μόνος, ένα νέο πάθος απογειώνει την ερωτική σου ζωή, αλλά θα πρέπει να είσαι σαφής σχετικά με το τι επιθυμείς ή μπορείς να προσφέρεις σε μια σχέση, ώστε να αποφευχθούν τυχόν σύγχυση ή αντιφατικά μηνύματα. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑΖΥΓΟΣ
Ο Ήλιος

Αυτός ο μήνας σε βρίσκει γεμάτο με αισιοδοξία και χαρά, νιώθεις ευτυχισμένος, καθώς θα ξεπεραστεί οποιαδήποτε αρνητικότητα με τα σημαντικά άτομα στη ζωή σου. Αισθάνεσαι ότι σου αξίζει μεγαλύτερη υλική επιβράβευση για τις επαγγελματικές σου προσπάθειες, έτσι παίρνεις την πρωτοβουλία για να επιδιώξεις μεγαλύτερη αναγνώριση για αυτό που κάνεις.

Αν η τρέχουσα επαγγελματική σου κατάσταση δεν σε ικανοποιεί, έχεις την τόλμη και τη δύναμη να αλλάξεις τις συνθήκες. Απλά μη βιαστείς να κάνεις μεγάλα βήματα στη σταδιοδρομία σου προκειμένου να πετύχεις γρήγορα αποτελέσματα. Στη συναισθηματική σου ζωή, αναπτερώνονται οι ελπίδες και οι προσδοκίες σου, θα δεις μεγάλη βελτίωση στη σχέση σου. Εάν υπήρχαν συγκρούσεις ή συναισθηματική απόσταση, τόσο εσύ όσο και ο σύντροφός σου έχετε την προθυμία να συγχωρήσετε ο ένας τον άλλον και να ξεχάσετε το παρελθόν.

Δεν πρέπει να φοβάσαι να δώσεις ελευθερία και αυτονομία στο σύντροφό σου, ασχολούμενος με τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα, θα ανανεώσει τη σχέση σας. Αν είσαι μόνος, μπορεί να βρεις μια πραγματικά βαθιά και παθιασμένη αγάπη που σας ενώνουν κοινά ιδανικά και ενδιαφέροντα. Αυτός είναι ένας εξαιρετικός μήνας για να γνωρίσεις κάποιον/α, αλλά να είσαι έτοιμος να τον υποδεχτείς, βγαίνοντας έξω και διασκεδάζοντας, θα γνωρίσεις πολλά άτομα με τα οποία μοιράζεστε κοινές απόψεις και ιδέες. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Δύναμη

Αυτός είναι ένας μήνας που ασκείς βαθιά επιρροή στους άλλους και θέλεις να επιβληθείς με την εξουσία σου. Αν δεν είσαι εγκρατής, θα εμπλακείς σε διαμάχες καισυγκρούσεις που θα κλονίσουν την ψυχική σου ισορροπία. Αυτό θα είναι ιδιαίτερα εμφανές στην επαγγελματική σου ζωή, όπου η ηρεμία και η επιμονή να παραμείνεις ψύχραιμος στις αντιξοότητες σου δίνουν τη δυνατότητα να ξεπεράσεις τα εμπόδια και να είσαι ο νικητής σε οποιαδήποτε αντιπαλότητα.

Αν έχεις στο μυαλό σου μια ολοκληρωτική αλλαγή επαγγελματικής κατεύθυνσης, οι ενέργειες αυτού του μήνα σε βοηθούν να κάνεις το μεγάλο βήμα. Είναι επίσης ένας εξαιρετικός μήνας για να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση. Αν είσαι μισθωτός, θα είσαι περισσότερο  απασχολημένος, αλλά θα λάβεις αναγνώριση και επαίνους. Δυστυχώς, η επιτυχία μπορεί μερικές φορές να δημιουργήσει ζήλια από τους άλλους.

Μην αφήνεις λοιπόν τους αντιπάλους σου ή τους επικριτές σου να χαλάσουν τα σχέδιά σου. Στην ερωτική σου ζωή, αν είσαι μόνος, είναι μια εξαιρετική στιγμή για μια συναρπαστική νέα γνωριμία που αγγίζει την ψυχή σου και τα συναισθήματά σου. Αν είσαι σε σχέση και είχες αντιμετωπίσει οποιαδήποτε ζητήματα που σε έκαναν να αισθανθείς ότι ο σύντροφός σου δεν σε αποδέχεται, αυτό το μήνα οδεύεις προς μια νέα κατεύθυνση, θα νιώσεις χαρά και ενθουσιασμό από τη μεταστροφή της στάσης του αγαπημένου σου. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ


ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Άσσος των Ξιφών

Ήρθε η ώρα να βρεις τη δύναμη και το θάρρος να αλλάξεις τα κακώς κείμενα της ζωής σου και να απορρίψεις το φόβο του να κάνεις αλλαγές. Αυτό το μήνα ενώ έχεις τη διάθεση για νέα ξεκινήματα, οι ανασφάλειες και οι αμφιβολίες που σε ταλανίζουν, σε εμποδίζουν να αναλάβεις δράση. Στη σταδιοδρομία σου, θα πρέπει να ακολουθήσεις μια ριζικά διαφορετική προσέγγιση αν θέλεις να λάβεις περισσότερη αναγνώριση ή να ακολουθήσεις μια νέα διαδρομή.

Να θυμάσαι ότι μερικές φορές πρέπει να κόψουμε ό, τι δεν ευδοκιμεί, προκειμένου να νιώσουμε ευτυχισμένοι. Να είσαι προσεκτικός στην προβολή των ιδεών σου και να μην αφήσεις τους άλλους να κλέψουν τη δόξα σου.  Αν είχες οποιαδήποτε εκκρεμή προβλήματα στην εργασία σου, τότε αυτό το μήνα είναι πιθανό να καταλήξεις σε λογικές λύσεις.

Σε συναισθηματικό επίπεδο, οδεύεις προς νέα ξεκινήματα, γίνεσαι πιο ειλικρινής και σαφής στην επικοινωνία με το σύντροφό σου και αυτό θα φέρει μια πολύ ειλικρινή και ήρεμη συναισθηματική ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν υπάρχει κάτι που θέλεις να αλλάξεις, το συζητάς με το σύντροφό σου με διακριτικότητα και διπλωματία. Αν είσαι μόνος, νιώθεις πραγματικά έτοιμος να ξεκινήσεις μια νέα σχέση καθώς έχεις ενθουσιασμό και όρεξη για ζωή. Μπορεί επίσης να επιλέξεις να διοχετεύσεις αυτό το κύμα της ενέργειας που σε διακατέχει σε ταξίδια, καθώς τώρα νιώθεις μια έντονη επιθυμία να βρεθείς σε ένα νέο περιβάλλον. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Κρεμασμένος

Αυτός ο μήνας δεν είναι και ο καλύτερος για την ανάληψη ρίσκων και το κυνήγι ευκαιριών, περισσότερο επικεντρώνεσαι στο σχεδιασμό και την ανάπαυση. Μην σπεύσεις σε τίποτα αν δεν είσαι πραγματικά έτοιμος. Ακόμα και αν δεν μπορείς να περιμένεις, προσπάθησε να μην ενδώσεις σε οποιεσδήποτε παρορμητικές διαθέσεις σου. Προτού κινηθείς, είναι συνετό να κάνεις διπλό έλεγχο των ενεργειών σου αλλά και να διερευνήσεις σε βάθος τα πάντα.

Ιδιαίτερα στην επαγγελματική σου ζωή, παρατήρησε τις κινήσεις των συναδέλφων σου, των συνεργατών και των ανταγωνιστών σου πριν κάνεις οποιαδήποτε ενέργεια, με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγεις τα λάθη. Επιστράτεψε τη λογική σου και μην επιτρέψεις την ορμή σου να σε οδηγήσει σε επικίνδυνα εδάφη. Συναισθηματικά, δεν θα νιώσεις έλλειψη αγάπης από το σύντροφό σου αλλά μπορεί να επιθυμείς να είσαι περισσότερο χρόνο μόνος στο σπίτι σου.

Μπορεί να αισθανθείς λίγο πίεση και άγχος από τις ανάγκες του και θέλεις να έχεις γαλήνη και ησυχία. Αν είσαι μόνος, αυτός δεν είναι ένας μήνας για να νιώσεις ερωτικά πυροτεχνήματα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πλήξεις ή θα δυσαρεστηθείς. Νιώθεις άνετα με τον εαυτό σου και ευχαριστημένος με τη ζωή σου, πράγμα το οποίο από μόνο του σε κάνει να νιώθεις ψυχική ηρεμία. Στην πραγματικότητα, η ευτυχία σου είναι μέσα στο σπίτι σου. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εννέα των Κυπέλλων

Αυτός είναι ένας θετικός μήνας όπου τα αγαπημένα σου όνειρα, οι επιθυμίες και οι φιλοδοξίες σου υλοποιούνται. Αν είχες παραιτηθεί από τη ζωή, κάνεις ένα μεγάλο άλμα προς τα εμπρός. Στην εργασία σου, μπορεί να έχεις προσφορές από άτομα που έχουν ισχυρή επιρροή και οι οποίοι επιθυμούν να συνεργαστούν μαζί σου και να σε βοηθήσουν. Αν έχεις δική σου επιχείρηση, τα φώτα της δημοσιότητας στρέφονται πάνω σου, συναντάς άτομα με παρόμοιες ιδέες με τις δικές σου οι οποίοι σε εμπνέουν και σε κατευθύνουν στο σωστό δρόμο.

Το πιο μεγάλο μήνυμα αυτού του μήνα είναι να μην υποτιμάς τη δύναμη της θετικής σκέψης, η πίστη στις δυνάμεις σου και η αισιοδοξία πραγματικά θα σε βοηθήσουν να άρεις τα εμπόδια στην καριέρα σου και να προσελκύσεις τους σωστούς ανθρώπους. Αυτός είναι επίσης ένας θετικός μήνας και στη συναισθηματική σου ζωή, έτσι κυριαρχεί μια ήρεμη ατμόσφαιρα στη σχέση σου, το εφευρετικό και καινοτόμο μυαλό σου βρίσκει τρόπους να εξομαλύνει δύσκολες καταστάσεις.

Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο θα θυμηθείς ξανά το πάθος με το σύντροφό σου, τι ήταν αυτό που σας ένωσε μαζί. Αν είσαι μόνος, είναι ο τέλειος μήνας για να συμμετέχεις σε ποικίλες κοινωνικές εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν μεγάλες ομάδες ανθρώπων και φιλικές συγκεντρώσεις. Προσπάθησε να μην παίρνεις στα σοβαρά κάθε νέα γνωριμία που κάνεις και απόλαυσε τις στιγμές, αυτό θα σε βοηθήσει να μην αναλώσεις τη συναισθηματική σου ενέργεια σε άτομα που αργότερα εσύ ο ίδιος θα απομακρύνεις. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑΙΧΘΥΣ
Τέσσερα Πεντάκτινο

Αυτό το μήνα θα διαπιστώσεις ότι η επαγρύπνηση και η προσοχή θα έχουν και θετικά αποτελέσματα, ιδιαίτερα στην εργασία σου και τα οικονομικά σου. Επαγγελματικά, μπορεί να νιώθεις απογοητευμένος που είσαι κολλημένος σε μια στάσιμη επαγγελματική κατάσταση, αλλά μην αφήνεις τις ελπίδες και τις προσδοκίες σου στην άκρη. Ορισμένοι συνάδελφοι ή οι συνεργάτες σου μπορεί να σε θεωρήσουν σκληρό και άκαμπτο, αλλά στην πραγματικότητα έχεις δύναμη και αποφασιστικότητα.

Μην απογοητεύεσαι από την κριτική και την υπεροχή των άλλων, φρόντισε να μείνεις πιστός στις αρχές σου. Άτομα σε θέσεις εξουσίας θα εντυπωσιαστούν από την υπεράσπιση των ιδεών και των αρχών σου. Στη συναισθηματική ζώνη, αν τον τελευταίο καιρό ο σύντροφός σου ήταν απόμακρος και ψυχρός απέναντί σου, δεν διστάζεις να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου και να δείξεις πόσο απογοητευμένος είσαι με τη στάση του.

Είναι πραγματικά πολύ σημαντικό να αποφύγεις τη ζήλια και την κτητικότητα και να μην αφήσεις το φόβο και την αλαζονεία να κυβερνούν τη σχέση σου. Μην προσπαθήσεις να περιορίσεις ή να εξαναγκάσεις το σύντροφό σου να κάνει αυτό που επιθυμείς καθώς θα τον διώξεις μακριά σου. Και κυρίως μην αφήσεις την απογοήτευση και το θυμό του παρελθόντος να σε οδηγήσουν στο τέλος της σχέσης. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑNewsletter