astropedia.gr

Μηνιαίες προβλέψεις Ταρώ - Φεβρουάριος 2022

Μηνιαίες προβλέψεις Ταρώ - Φεβρουάριος 2022
Μηνιαίες τάσεις Ταρώ από την Ανθή Ρήγα

Η κάρτα του μήνα μας προδιαθέτει για μια περίοδο ενθουσιασμού και δυναμισμού όπου κυριαρχεί το πάθος στις επαγγελματικές μας κινήσεις και ο αισθησιασμός στην προσωπική μας ζωή. Οι συνθήκες αλλάζουν γρήγορα και αυτό δημιουργεί ένταση που όμως είναι δημιουργική και μας ωθεί να ζήσουμε την ζωή σαν μια περιπέτεια, να εξερευνήσουμε, να ρισκάρουμε και να τολμήσουμε. Σαφώς πρόκειται για μια δημιουργική και ζωντανή περίοδο και τα αποτελέσματα μπορούν να μας δικαιώσουν και να μας ικανοποιήσουν, αρκεί βέβαια να αποφύγουμε να λειτουργήσουμε εντελώς παρορμητικά και χωρίς σκέψη ή να αφήσουμε την ορμή και το πάθος να γίνουν υπερδιέγερση και θυμός και μέσα από μια επιθετική και ευέξαπτη στάση να οδηγηθούμε στην καταστροφή.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ 
Η Ταρώ σου μιλάει! Άκουσε την… 
και κινήσου ανάλογα με τη συμβουλή που θα σου δώσει!  
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760 
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699Η κάρτα του μήνα είναι ο Ιππότης των Ράβδων

 
ΚΡΙΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 6 Ξίφος
Ο μήνας σε βοηθά να επουλώσεις πληγές και να ξεπεράσεις τραύματα και τώρα παίρνεις την απόφαση να αποδεχτείς μια δύσκολη κατάσταση έτσι όπως έχει και να μεταβείς σε μια νέα κατάσταση με νέους ορίζοντες και ανοιχτές πιθανότητες. Τίποτα δεν είναι αποφασισμένο και οριστικό αυτόν τον μήνα και η δημιουργική σου σκέψη σου επιτρέπει να ξεπεράσεις μπερδεμένες και σύνθετες καταστάσεις και να φέρεις ισορροπία ανάμεσα στο συναίσθημα και την λογική. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

 
ΤΑΥΡΟΣ

Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 4 Ξίφος
Αυτόν τον μήνα έχεις την ανάγκη να κατεβάσεις λίγο τους διακόπτες και να αποσυρθείς για λίγο από το τρέξιμο της καθημερινότητας για να ανασυγκροτήσεις τις σκέψεις και την ενέργειά σου. Είναι ίσως αναγκαίο να πάρεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου ώστε να επεξεργαστείς βαθύτερα τα συναισθήματά σου και να φτάσεις στην λογική δομή πάνω στην οποία κάθονται οι σκέψεις και η ψυχολογία της περιόδου. Είσαι ούτως ή άλλως σε αναμονή για καλύτερες προοπτικές και πιθανότητες και ένα διάλειμμα είναι το καλύτερο  που μπορείς να κάνεις. Φρόντισε περισσότερο την υγείας σου. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.  

 
ΔΙΔΥΜΟΣ

Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 4 Κύπελο
Η κάρτα του μήνα μιλά για απάθεια και βαρεμάρα. Ίσως να έχεις προσκολληθεί σε αυτά που έχεις κατακτήσει και καταφέρει και να κρατιέσαι από αυτά, χωρίς να βλέπεις τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται και να μην εκμεταλλεύεσαι τις τάσεις που δημιουργούνται, κάτι που μπορεί να σου δίνει ασφάλεια, αλλά σου στερεί την ενέργεια και την ζωντάνια ενός νέου εγχειρήματος. Η διάθεσή σου μπορεί αυτή την περίοδο να κυμαίνεται πολύ και να νιώθεις αρκετές στιγμές τσαντισμένος ή κλεισμένος πολύ στον εαυτό σου και να ανησυχείς για πράγμα που δεν έχουν βάση και είναι μόνο στο μυαλό σου. Κινητοποιήσου και δραστηριοποιήσου περισσότερο αυτόν τον μήνα! Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Βασιλιάς Ράβδος
Ο μήνας σου δίνει ώθηση και ενέργεια που σε φέρνει σε ηγετική θέση και μέσα από την δράση σου θέλεις ή χρειάζεται να αναλάβεις τον ρόλο του αρχηγού και να κυριαρχήσεις στις καταστάσεις, οδηγώντας με τον ενθουσιασμό και την επιρροή σου τις καταστάσεις και τα πρόσωπα γύρω σου στην κατεύθυνση που θέλεις και θεωρείς σωστή για όλους. Ο ενθουσιασμός σου και η αποφασιστικότητά σου πέρα από τα πρακτικά αποτελέσματα, σε κάνουν πιο επιθυμητό και σε προσωπικό επίπεδο και η σχέση σου με τον σύντροφο γίνεται ακόμη πιο φλογερή. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

  
ΛΕΩΝ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι η Βασίλισσα Πεντάκτινο

Ο μήνας είναι θετικός για σένα και σύμφωνα με την κάρτα που σου έχει πέσει θα καταφέρεις να φέρεις σε ισορροπία τις υποθέσεις σου και να κλείσεις εκκρεμότητες που σε βαραίνουν λειτουργώντας ήρεμα, με σοβαρότητα και πραγματισμό, αλλά ταυτόχρονα με καλοσύνη και υπομονή. Τα αποτελέσματα έρχονται μέσα από την δημιουργική σου αφιέρωση στον στόχο σου και μέσα από την προσπάθειά σου. Στο προσωπικό σου κομμάτι η περίοδος δίνει γονιμότητα στα συναισθήματά σου και φέρνει γαλήνη και συντροφικότητα. Προσοχή σε ένα γυναικείο πρόσωπο που μπορεί να σε ζηλεύει ή να θέλει να σε παρασύρει σε διεφθαρμένες πράξεις. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 3 Ράβδος
Ο μήνας έχει πολλές ευκαιρίες και μεγάλες προοπτικές, νέοι ορίζοντες ανοίγουν και καινούργιες πιθανότητες διαμορφώνονται. Λειτουργείς με ασφάλεια και ωριμότητα, το πνεύμα σου είναι δημιουργικό και οι πράξεις σου έχουν επιτυχία. Το παρελθόν έρχεται τώρα ξανά μπροστά σου, όχι για να σε βασανίσει, αλλά για να σου δείξει ότι οι επιλογές που έκανες κάποτε και οι επενδύσεις κάθε τύπου αποδίδουν, κάτι που σου δίνει ακόμη μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και στις ιδέες σου. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

 
ΖΥΓΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 7 Ξίφος
Η κάρτα του μήνα σε συμβουλεύει να είσαι προσεκτικός και συνεπής αυτή την περίοδο σε ό,τι λες, ό,τι υπόσχεσαι και σε ό,τι αναλαμβάνεις γιατί η ασυνέπεια θα κριθεί αυστηρά και θα υπάρξουν επιπτώσεις. Οι σχέσεις περνάνε δυσκολίες και δεν πρέπει να έχεις υπερβολικές προσδοκίες ούτε από το σύντροφο, αλλά ούτε και από τον ίδιο σου τον εαυτό. Φρόντισε να είσαι σωστός και πιστός από την δική σου πλευρά, γιατί αν δεν είσαι, υπάρχει κίνδυνος αποκάλυψης και ταυτόχρονα φρόντισε να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και τις κεραίες σου σηκωμένες για προδοσίες που έρχονται από την σχέση σού ή από το στενό σου φιλικό περιβάλλον. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Ακόλουθος Ξίφος
Ο μήνας σου δίνει ευκαιρίες να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις και να βάλεις τέλος σε διλήμματα και προβληματισμούς σου, ενώ παράλληλα μπορεί και εσύ ο ίδιος να δεχτείς την κριτική από πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος, κάτι που θα πρέπει να ακούσεις και να λάβεις υπόψη γιατί ο σκοπός είναι να διορθωθούν σημεία και όχι να σε προσβάλουν ή να σε μειώσουν. Γενικότερα αυτή την περίοδο κινήσου με βάση την λογική και πάντα με ψυχραιμία, μην συμμετέχεις σε άσκοπες συζητήσεις και κουτσομπολιά και αντιμετώπισε κατά μέτωπο κάθε ζήτημα. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

 
ΤΟΞΟΤΗΣ

Η κάρτα του μήνα για σένα είναι η Βασίλισσα Ράβδος
Η κάρτα του μήνα σου δίνει ζωτικότητα και σε γεμίζει αισιοδοξία και χαρά για την ζωή και για τις εξελίξεις που κρύβει το άμεσο μέλλον. Συναντιέσαι και ανταλλάσσεις ιδέες και σκέψεις με άτομα οξυδερκή, το μυαλό σου σκέφτεται πιο γρήγορα και μπορείς να κατανοήσεις βαθύτερα τα γεγονότα που συμβαίνουν, αλλά και τους ανθρώπους γύρω σου, με τους οποίους τώρα σε συνδέουν περισσότερα πράγματα και αισθάνεσαι αμοιβαιότητα και αλληλεγγύη. Φρόντισε να αποφύγεις ζήλιες, κατώτερα συναισθήματα και αδιάλλακτες συμπεριφορές. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι η Δικαιοσύνη
Η κάρτα του μήνα έρχεται από την μεγάλη αρκάνα και δηλώνει ότι πρόκειται για μια περίοδο που υπάρχουν καρμικά και αναπόφευκτα γεγονότα που δεν μπορείς να αλλάξεις και χρειάζεται να δεχτείς τα πράγματα όπως έρχονται. Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν μήνα που κινούνται νομικά ζητήματα και μπορείς να δεις στην ζωή σου να επιβραβεύεται η ισότητα, η δικαιοσύνη, η αρετή και η τιμή. Φρόντισε να αποφύγεις οποιαδήποτε ενέργεια που ίσως προκαλέσει αδικία ή προσβολή. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το Άρμα
Η κάρτα του μήνα σου χαρίζει επιμονή και πείσμα και μπορείς να πετύχεις τους στόχους και να υλοποιήσεις ιδέες και σχέδια μέσα από πειθαρχία, αυτοέλεγχο και αποφασιστικότητα. Οι δρόμοι αυτόν τον μήνα ανοίγουν και μπορείς να εκφράσεις το δημιουργικό σου κομμάτι που θα σε απελευθερώσει και θα σου ανοίξει νέους ορίζοντες. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΙΧΘΥΕΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 3 Κύπελο
Η κάρτα του μήνα φέρνει χαρά, ζωντάνια και ευτυχία στην ζωή σου αυτή την περίοδο και τώρα μπορείς να αισθανθείς όμορφα και να γιορτάσεις για τις επιτυχίες σου, να αναγνωρίσεις την τύχη και την αφθονία που υπάρχει στην ζωή σου στα μικρά και στα μεγάλα πράγματα και να μοιραστείς την θετική σου ενέργεια και τα συναισθήματά σου με τους άλλους. Μην φοβηθείς να εκφράσεις όμως τους φόβους σου και τις ανησυχίες σου και μην προσποιείσαι ότι όλα είναι καλά, αν κάτι σε ανησυχεί ή σε βασανίζει και δώσε προσοχή σε σημάδια που παίρνεις από τον σύντροφό σου. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.  


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  

Newsletter