astropedia.gr

Ταρώ του Φεβρουαρίου για όλα τα ζώδια

Ταρώ του Φεβρουαρίου για όλα τα ζώδια
  • Η κάρτα του μήνα
    Η Εγκράτεια

Αυτή η κάρτα υποδεικνύει την ανάγκη να βαδίσεις με τη ροή των γεγονότων και να βρεις τρόπους να εξισορροπήσεις τις αντικρουόμενες επιθυμίες που υπάρχουν μέσα σου, την πάλη ανάμεσα στο καλό και το κακό, το φως και το σκοτάδι, τη χαρά και τη λύπη. Η κάρτα αυτή μιλάει για τις μοναδικές δημιουργικές δυνάμεις που ο καθένας μας διαθέτει, για την αναζήτηση της αρμονίας, της ηρεμίας και της ειρήνης.

Αν είσαι απότομος και άκαμπτος ή απρόθυμος να ακούσεις την άποψη του άλλου, πρέπει να προσπαθήσεις να αλλάξεις προκειμένου να ξεπεραστούν τα εμπόδια στις σχέσεις σου. Η κάρτα της Εγκράτειας αναφέρεται στην αναγκαιότητα για ειρήνη και αρμονία, για συμβιβασμό και ισορροπία, για μετριοπάθεια και αυτοσυγκράτηση.

Δεν χρειάζεται να θυσιάσεις τίποτα για την επίτευξη αυτής της ισορροπίας. Απλά θυμήσου ότι για να είσαι ο νικητής στη ζωή, θα πρέπει να απομακρύνεις οποιεσδήποτε αρνητικές καταστάσεις ή ανθρώπους από τη ζωή σου και να μην παραμελείς τον εαυτό σου. Επίσης, να λάβεις υπόψη σου τα καρμικά μαθήματα και τις εμπειρίες του παρελθόντος και να αναπτυχθείς μέσα από αυτά.


Διάβασε παρακάτω ποια κάρτα Ταρώ
αντιπροσωπεύει το ζώδιό σου τον μήνα Φεβρουάριο
 


ΚΡΙΟΣ
Άσσος των Ράβδων

Έχεις τον ενθουσιασμό και τη δύναμη να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και να αγκαλιάσεις το παρόν. Αυτό το μήνααπομακρύνεσαι από τον παλιό τρόπο ζωής και αναδύεται η τολμηρή και δημιουργική πλευρά της προσωπικότητάς σου. Είσαι πιο ανοιχτός σε αλλαγές και περιπέτειες, έχεις έναν ιδιαίτερο ενθουσιασμό τόσο στην ερωτική όσο και την επαγγελματική σου ζωή.

Μια νέα δουλειά, προαγωγή, ένας νέος ηγετικός ρόλος ή ακόμη το ξεκίνημα της δικής σου επιχείρησης, όλα μπορούν να συμβούν αυτό το μήνα. Ο ζήλος και η ενέργειά σου, σου δίνουν τα κίνητρα για να πετύχεις πολλά στην εργασία σου. Στη συναισθηματική ζώνη, το σύμπαν σου φέρνει περισσότερες ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και φιλίες, καθώς αυτός είναι ένας έντονα κοινωνικός μήνας, είτε είσαι μόνος, είστε σε σχέση.  Αν είσαι μόνος,είναι πολύ πιθανό να συναντήσεις κάποιον/α σε μια κοινωνική ομάδα ή κοινωνική συγκέντρωση. Ίσως νιώσεις μια κεραυνοβόλα ερωτική χημεία από την πρώτη στιγμή αυτής της συνάντησης.

Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφός σου θα ενθουσιαστεί  πραγματικά με αυτή την έντονη ενέργειά σου και τον ενθουσιασμό σου, τώρα επιδιώκετε μαζί νέες δραστηριότητες ή να κάνετε μαζί ασυνήθιστα πράγματα. Αυτό θα κάνει πολύ πιο συναρπαστική τη σχέση σου, θα σας φέρει πιο κοντά και θα δώσει μια πραγματικά μεγάλη ώθηση στη σχέση σας. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ


ΤΑΥΡΟΣ
Άσσος των Ξιφών

Αυτός ο μήνας φέρνει το κλείσιμο ενός μεγάλου κύκλου σκληρής δουλειάς και την αρχή ενός άλλου. Απολαμβάνεις την ευκαιρία να χαλαρώσεις και να διασκεδάσεις, έχεις νέες συναρπαστικές ιδέες που σε βοηθούν να προχωρήσεις με τα σχέδιά σου. Στην επαγγελματική σου ζωή, ψάχνεις για κάτι νέο, ίσως μια νέα θέση ή ένα νέο έργο. Εξετάζεις κάτι που αξιοποιεί τα ταλέντα σου και παράλληλα σου προσφέρει ενθουσιασμό κα ικανοποίηση. Στην πραγματικότητα, χρυσές ευκαιρίες σε περιμένουν στην καριέρα σου οι οποίες σε κάνουν να νιώθεις απίστευτα ενθουσιασμένος. Εάν αρπάξεις αυτές τις νέες ευκαιρίες, τότε θα αποκομίσεις μεγάλες ανταμοιβές, οικονομικά και πνευματικά.

Αυτός ο μήνας φέρνει επίσης μια νέα αρχή και στη  σχέση σου, βλέπεις ο σύντροφός σου να καταβάλει μεγαλύτερες προσπάθειες για την αρμονία της σχέσης σας. Αν ήσουν σε μια ζοφερή ατμόσφαιρα, τα πράγματα βελτιώνονται προς το καλύτερο. Το σύμπαν θα βοηθήσει και τους δυο σας να επιλύσετε τυχόν παλιές διαφωνίες και να απολαύσετε περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαζί.

Αν είσαι μόνος, αυτός ο μήνας ενισχύει τη γοητεία και τη λάμψη σου και σου φέρνει συναρπαστικές εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή, με μια νέα απροσδόκητη αγάπη. Βρίσκεις κάποιον/α που μπορεί να αλλάξει ριζικά προς το καλύτερο τον τρόπο που βλέπεις τον εαυτό σου και τις σχέσεις. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ


ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Κόσμος

Ήρθε η ώρα να γευτείς και πάλι τη χαρά στη ζωή σου, αυτός είναι ένας μήνας που ανταμείβεσαι για τη σκληρή δουλειά σου, οι προσπάθειές σου σε κάνουν να αισθάνεσαι μια αίσθηση ολοκλήρωσης. Ξεκινάς κάποια νέα μακροπρόθεσμα σχέδια, διασκεδάζεις και ξεκουράζεσαι, δεν φοβάσαι να αφήσεις για λίγο τις υποχρεώσεις σου και να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου.

Επαγγελματικά, αν ένιωθες απογοήτευση και δυσαρέσκεια που οι πρόσφατες προσπάθειές σου δεν σου έφεραν ανταμοιβή και αναγνώριση, αυτή η κατάσταση πρόκειται να αλλάξει από αυτό το μήνα. Αν ένιωθες αδικημένος, τώρα λαμβάνεις εκτίμηση και νιώθεις πιο ασφαλής. Συναισθηματικά, μπορεί να κάνεις ταξιδιωτικά προγράμματα με τον αγαπημένο σου, ίσως ακόμα επισκεφθείς άλλες χώρες ή μακρινούς τόπους.

Αν είσαι μόνος, επεκτείνεις τους ορίζοντές σου, τολμάς να διεκδικήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Σου παρουσιάζονται μερικές ενδιαφέρουσες δυνατότητες για να κάνεις μια νέα σχέση αυτό το μήνα που θα σου προσφέρει ενθουσιασμό και χαρά. Αν είχες την αίσθηση στη σχέση σου ότι υπήρχε στασιμότητα ή ένιωθες απογοήτευση, ανέμενε να απαλλαγείς από αυτή την αρνητικότητα καθώς μια πιο χαρούμενη ενέργεια περιβάλει τόσο εσένα όσο και το σύντροφό σου. Αν και οι δυο σας νιώθατε παγιδευμένοι σε μια στατική κατάσταση, τώρα τα πάντα αλλάζουν. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το Άρμα

Είσαι έτοιμος να πάρεις τα ηνία της ζωής σου και να δείξεις τόλμη και  αποφασιστικότητα. Αγωνίζεσαι για τις φιλοδοξίες σου, προβάλεις τα επιτεύγματά σου και δείχνεις στους ανθρώπους ακριβώς τι μπορείς να κάνεις. Η ενέργεια αυτού του μήνα σε ωθεί προς τολμηρές δράσεις και είναι πολύ πιο εύκολο να προχωρήσεις με τα σχέδιά σου. Στο επαγγελματικό σου περιβάλλον είσαι δικαιολογημένα δύσπιστος καθώς υπάρχουν μερικοί άνθρωποι γύρω σου που συμπεριφέρονται δόλια ή ακόμα ίσως να μην αποδέχονται τα έργα σου.

 Είναι σημαντικό να μην αποσπάται η προσοχή σου από αυτό, αντί να θυμώνεις ή να απογοητεύεσαι μαζί τους, η καλύτερη τακτική είναι να τους υπολογίζεις όσο το δυνατόν περισσότερο, να μοιραστείς μαζί τους πληροφορίες που είναι απολύτως αναγκαίες και κυρίως να πιστεύεις στον εαυτό σου. Στην ερωτική σου ζωή, ίσως νιώσεις συναισθηματική πίεση καθώς μπορεί να υπάρχει μια κατάσταση πάνω στην οποία δεν μπορείς να έχεις κανέναν έλεγχο ή σε φτάνει στα όριά σου.

Αν προσπαθήσεις να κινηθείς πολύ γρήγορα, ειδικά αν δεν είσαι σίγουρος για τα συναισθήματα τα δικά σου και του συντρόφου σου, θα αποτύχεις. Αν είσαι μόνος, προσπάθησε να επενδύσεις την καρδιά σου σε άτομα που αξίζουν και μην δημιουργείς σχέσεις εξάρτησης. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ


ΛΕΩΝ
Οι Εραστές

Θα πρέπει να βρεις μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ της εργασίας σου και των προσωπικών σχέσεων σου καθώς ένα από τα δύο καταλαμβάνει τη μερίδα του λέοντος της ζωής σου σε βάρος του άλλου. Αυτό το μήνα καλλιεργείς τις σχέσεις σου και επιδιώκεις την αναγνώριση στην εργασία σου, την επικύρωση των επιτευγμάτων σου. Αν σκοπεύεις να κάνεις μεγάλες αλλαγές στην εργασία ή την επιχείρησή σου, το σύμπαν σου χαρίζει δύναμη αλλά και περισσότερη ανεξαρτησία και αυτονομία.

Οποιεσδήποτε σκέψεις και αποφάσεις που αφορούν την καριέρα σου τις μοιράζεσαι με τα κοντινά σου πρόσωπα πριν προβείς σε οποιαδήποτε ενέργεια. Οι άνθρωποι που σε αγαπούν και σε νοιάζονται θα σου προσφέρουν τις καλύτερες συμβουλές τους για την ευτυχία σου. Περνάς τον πολύτιμο χρόνο σου με εκείνους που θέλεις, αισθάνεσαι αισιόδοξος και έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό και στη σχέση σου.

Τυχόν διαφωνίες με τον αγαπημένο σου θα έχουν αίσια έκβαση για σένα, έρχεσαι πιο κοντά του, αποδέχεσαι τη γνώμη του. Αν είσαι μόνος και ψάχνεις για μια νέα σχέση, το κλειδί της ευτυχίας σου βρίσκεται μέσα στις κοινωνικές και ομαδικές συγκεντρώσεις και σε δραστηριότητες που αφορούν τα χόμπι ή τα ενδιαφέροντά σου. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Βασίλισσα Πεντάκτινο

Με όλη αυτή τη θετική ενέργεια που σου προσφέρει αυτός ο μήνας, αισθάνεσαι πολύ πιο αισιόδοξος και ασφαλής για το μέλλον, ιδίως στην επαγγελματική ζώνη. Αυτός είναι ο τέλειος μήνας για να επικεντρωθείς σε ένα νέο επαγγελματικό σχέδιο, να βρεις τρόπους να κερδίσεις περισσότερα χρήματα, να αναγνωριστείς για τις επαγγελματικές προσπάθειές σου.

Αν νομίζεις ότι η τρέχουσα εργασία σου δεν σε κάνει τόσο ευτυχισμένο όσο θα ήθελες, να θυμάσαι ότι έχεις τη δύναμη να αλλάξεις τις καταστάσεις και τις συνθήκες. Δεν χρειάζεται να συνεχίσεις να κάνεις τα πράγματα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Μην φοβάσαι οποιαδήποτε αλλαγή συμβεί αυτό το μήνα, καθώς υπάρχει πιθανότητα να αλλάξεις ριζικά την προσωπική σου εικόνα και τον τρόπο συμπεριφοράς σου. Η ελπίδα και η αισιοδοξία κυβερνούν επίσης και την ερωτική σου ζωή.

Αν υπήρχε κάποια απόσταση με το σύντροφό σου, ίσως χρειαστεί να επανεξετάσεις τις δικές σου ενέργειες και πώς αυτές έχουν συμβάλει σε αυτή την κατάσταση. Μπορεί να ξεπεραστεί αυτή η απόσταση και η ένταση αυτό το μήνα, αλλά καλό θα ήταν να συγχωρέσεις τον αγαπημένο σου για τα δικά του λάθη. Αν είσαι μόνος, προσπάθησε να βρεθείς με άτομα με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα  και σίγουρα θα βρεις το σωστό πρόσωπο. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ


ΖΥΓΟΣ
Ο Βασιλιάς των Ράβδων

Προσελκύεις άφθονη προσοχή αυτό το μήνα, και στην επαγγελματική και την προσωπική ζώνη, κερδίζεις θαυμαστές. Κοινωνικοποιείσαι και απολαμβάνεις την παρέα των άλλων, ασχολείσαι με ποικίλες δραστηριότητες. Νέες ευκαιρίες έρχονται στην εργασία σου και πετυχαίνεις πολλά με λίγη προσπάθεια. Θα είσαι πολύ πιο ενεργητικός στην εργασία σου και θα εκπλαγείς με το πόσο μεγάλη ικανοποίηση θα νιώσεις με αυτό που κάνεις.

Στη συναισθηματική ζώνη, σε περιβάλει επίσης μια χαρούμενη ενέργεια, διασκεδάζεις πολύ με τους φίλους σου, απολαμβάνεις συναρπαστικές στιγμές με τον αγαπημένο σου. Θα έχεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις που απομακρύνουν τη στασιμότητα και τη μονοτονία της σχέσης σου. Η οικογένεια και οι φίλοι σου θα σου δείξουν επίσης πόσο τους αρέσει να είσαι στην παρέα τους και αποβάλεις από την ψυχή σου το συναισθηματικό πόνο του παρελθόντος καθώς το σύμπαν σε βοηθά να άρεις τις παρεξηγήσεις και τις διαφωνίες.

Αν είσαι μόνος, μπορεί να νιώσεις έναν κεραυνοβόλο έρωτα, εκεί που δεν το περιμένεις! Αν πραγματικά ψάχνεις για μια νέα σχέση, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και αποδέξου οποιεσδήποτε κοινωνικές προσκλήσεις. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δέκα των Κυπέλλων

Η χαρά βρίσκεται στο σπίτι σου αυτό το μήνα, κάνεις συναντήσεις με τους στενούς φίλους σου, την οικογένειά σου ή ακόμα τους συναδέλφους σου, θα σου φέρουν μεγάλη ικανοποίηση. Ανέμενε νέες ευκαιρίες στη σταδιοδρομία σου που προβάλουν τη δύναμή σου και τις ηγετικές σου ικανότητες. Μπορεί να σου δοθεί μια ηγετική θέση μέσα σε μια ομάδα ή μια προαγωγή που αυξάνει το κύρος σου μέσα στο χώρο της εργασίας σου. Θα έχεις υποστήριξη, καθώς οι άνθρωποι γύρω σου θα είναι πρόθυμοι να σε βγάλουν από δύσκολες καταστάσεις.

Αν έχεις δική σου επιχείρηση περίμενε μια έντονη δραστηριότητα καθώς θα έρθεις σε επαφή με πολλούς πελάτες ή επιχειρηματικές συναλλαγές. Στη συναισθηματική σου ζωή, κυριαρχεί ένα πνεύμα θαλπωρής και ζεστασιάς και βελτιώνεται η ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Ο σύντροφός σου θα σου δώσει πολλά, λαμβάνεις τη γενναιοδωρία του και την άνευ όρων υποστήριξή του. Δεν θα είναι απλώς λόγια, αλλά θα σε βοηθήσει με πρακτικούς τρόπους. Αν είσαι μόνος, μπορεί να νιώσεις νοσταλγία για το παρελθόν και μπορεί να μπεις στον πειρασμό να ξαναβρείς μια παλιά σχέση.

Η επανεμφάνιση μιας παλιάς αγάπης μπορεί να σου φέρει περίπλοκα συναισθήματα, έτσι ψάξε τα πράγματα σε βάθος. Προσπάθησε να κοιτάξεις μπροστά και όχι πίσω, εξέτασε τους λόγους που θέλεις αυτό το άτομο στη ζωή σου και πάλι. Αυτό που πραγματικά θα σε κάνει ευτυχισμένο είναι να ξεχάσεις το παρελθόν και να αγκαλιάσεις το νέο. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ


ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Κρεμασμένος

Αυτός είναι ένας μήνας σχεδιασμού και ανάπαυσης και όχι βεβιασμένων αποφάσεων. Αν κάποια πράγματα σε εκνευρίζουν ή βλέπεις να κινούνται με βραδύτερο προσπάθησε να μην είσαι επιθετικός ήανυπόμονος, όσο μπορείς. Στην επαγγελματική ζώνη, θα σημειώσεις μεγαλύτερη πρόοδο αυτό το μήνα, αποδεχόμενος τις συμβουλές των άλλων και παρατηρώντας τις ενέργειές τους.

Η προσεκτική παρατήρηση, η υπομονή και η αναμονή σημαίνει ότι μπορείς να αποφύγεις τα λάθη αλλά και να εμπνευστείς για το πώς θα έχεις επιτυχία. Μετά από αυτή την περίοδο ηρεμίας και επιμέλειας, τον επόμενο μήνα πετυχαίνεις τους στόχους στην καριέρα σου. Στην ερωτική σου ζωή, νιώθεις τη χαρά και την αγάπη, διασκεδάζεις και περνάς ποιοτικό χρόνο με τον αγαπημένο σου. Ωστόσο, μπορεί μερικές φορές να είσαι κάπως εκνευρισμένος από την παραγκώνιση των δικών σου αναγκών και τις απαιτήσεις του συντρόφου σου.

Αυτό μπορεί να σε ωθήσει να απομακρυνθείς προκειμένου να ηρεμήσεις και να ασχοληθείς με πιο ευχάριστες δραστηριότητες. Αυτός ο μήνας δεν ενδείκνυται για την πραγματοποίηση σημαντικών αλλαγών στη σχέση σου και κυρίως σου ζητά να πιστέψεις στον εαυτό σου και την αξία σου. Αν είσαι μόνος, θα βρεις την αγάπη, αρκεί να την αναζητήσεις. Όταν είσαι ευχαριστημένος με τον εαυτό σου και τη ζωή σου, οι άλλοι το βλέπουν αυτό και θα σε πλησιάσουν. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Κρίση

Κάνεις αυτοκριτική σε σχέση με τα επιτεύγματά σου και κατανοείς τα λάθη σου. Αυτό το μήνα είσαι πιο προσεκτικός στη λήψη αποφάσεων και επιλεκτικός σε σχέση με νέες ευκαιρίες στη ζωή σου. Το μήνυμα όμως που σου στέλνει το σύμπαν είναι να μην κρίνεις αυστηρά τον εαυτό σου ή αφήνεις τους φόβους σου να κυβερνήσουν τις αποφάσεις σου. Θα χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις στην επαγγελματική σου ζωή και σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να σουζητηθεί να αλλάξεις τις τρέχουσες συνθήκες της ζωής σου.

Αν αδυνατείς να ενεργήσεις κάτω από αυτές τις συνθήκες, επιστράτευσε την έμφυτη πρακτικότητα και τη λογική σου. Στη συναισθηματική ζώνη, νιώθεις ότι έχεις μάθει από τα διδάγματα του παρελθόντος, οι  συναισθηματικές προκλήσεις που πέρασες, σε έχουν κάνει πιο αποφασισμένο να μην επαναλάβεις ορισμένα λάθη σου. Αν έχεις αντιμετωπίσει μια δυσάρεστη κατάσταση στη σχέση σου, αναλύεις τη συμπεριφορά του συντρόφου σου και εξετάζεις ποια συναισθήματα τον έκαναν να ενεργήσει με αυτόν τον τρόπο.

Μπορεί κάλλιστα τα κίνητρα να μην αφορούν εσένα και τη σχέση σας. Τα καλά νέα είναι ότι ο σύντροφός σου θα σου δείξει πόσο σε αγαπάει, ειδικά αν έχει υπάρξει μια μικρή απόσταση πρόσφατα. Εάν είσαι μόνος, κάνεις κάποιες αλλαγές στη συνήθη ρουτίνα σου και το περιβάλλον σου, πράγμα το οποίο θα σε βοηθήσει να κάνεις νέες γνωριμίες.  Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Τρελός

Η ενέργεια αυτού του μήνα σου δίνει τα κίνητρα για ένα νέο ξεκίνημα, είτε στη  συναισθηματική, είτε στην επαγγελματική σου ζωή. Τα γεγονότα που θα συμβούν θα σου επιτρέψουν να δεις τον εαυτό σου και τις σχέσεις σου κάτω από μια διαφορετική προοπτική. Η ανάγκη σου να ξαναβρείς τον εαυτό σου είναι πολύ ισχυρή, θέλεις να αλλάξεις κάποιες πτυχές της ζωής σου και να βρεις ό, τι πραγματικά συνηχεί με τις αξίες και τα ιδανικά σου.

Μπορεί να βρεις μια νέα εργασία ή να βελτιώσεις την ήδη υπάρχουσα. Μπορεί ακόμη να νιώσεις έμπνευση και ενθουσιασμό για να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση. Επεκτείνεις τις επαγγελματικές επαφές σου αλλά μπορεί να συνειδητοποιήσεις ότι κάποιοι από τους συνεργάτες και τους συναδέλφους σου προσπαθούν να παρεμποδίσουν τις φιλόδοξες ιδέες και ενέργειές σου. Μην αμφισβητείς τη δύναμή σου, τελικά θα είσαι ο νικητής.

Στην ερωτική σου ζωή, περίμενε πολλές εκπλήξεις από το άλλο σου μισό κι αυτό σε κάνει πιο εκδηλωτικό συναισθηματικά. Κάνεις περιπετειώδη σχέδια μαζί του, αλλάζεις τη μονότονη ρουτίνα της σχέσης σου. Αν είσαι μόνος, μπορεί να μην είσαι έτοιμος να κάνεις τεράστιες συναισθηματικές δεσμεύσεις και νιώθεις πιο ευτυχισμένος διασκεδάζοντας και φλερτάροντας, θέλεις να επικοινωνήσεις με πολλά διαφορετικά άτομα. Έτσι, αυτός ο μήνας δεν σου υπόσχεται ότι θα βρεις το ιδανικό πρόσωπο, αλλά σίγουρα θα διασκεδάσεις! Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ


ΙΧΘΥΣ
Επτά των Κυπέλλων

Έχεις μια πληθώρα επιλογών αυτό το μήνα, αλλά μπορεί να αισθανθείς κάπως σε σύγχυση. Απαιτήσεις που προέρχονται τόσο από τη συναισθηματική όσο και την επαγγελματική σου ζωή μπορεί να δοκιμάσουν τις αντοχές σου καθώς θα νιώσεις πίεση από τις ευθύνες και την έλλειψη σαφήνειας σχετικά με το ποιος είναι πραγματικά υπεύθυνος για το κάθε τι! Να είσαι προσεκτικός ώστε να μην αναλαμβάνεις το φόρτο εργασίας των άλλων καθώς κάποιοι μπορεί να προσπαθήσουν να επωφεληθούν από εσένα.

Η δυνατότητά σου να έχεις καλή διαίσθηση θα σε βοηθήσει να πάρεις τον έλεγχο των καταστάσεων. Στην ερωτική σου ζωή, ίσως αντιμετωπίσεις μια μικρή σύγκρουση που μπορεί να προέρχεται από πρακτικούς λόγους και όχι συναισθηματικούς. Δεν είναι ότι δεν υπάρχει αγάπη μεταξύ σας, αλλά μπορεί να υπάρχουν διαφωνίες σε σχέση με την καθημερινότητα και τα οικονομικά.

Εάν είσαι μόνος, ετοιμάσου για περισσότερες από μία ερωτικές επιλογές αυτό το μήνα. Να είσαι πολύ σαφής στους υποψήφιους συντρόφους σου σχετικά με το τι ακριβώς θέλεις και ψάχνεις σε μια σχέση, έτσι ώστε να αποφευχθούν οιπαρεξηγήσεις. Νιώθεις ευτυχισμένος που υπάρχουν άφθονες συναρπαστικές ερωτικές επιλογές, έτσι απόλαυσε τον έρωτα και τη ζωή! Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ