astropedia.gr

Ταρώ Δεκεμβρίου: Βάζεις στόχους

Ταρώ Δεκεμβρίου: Βάζεις στόχους
Η κάρτα του μήνα
Τέσσερα των Ξιφών

Ζυγίζεις πολλά πράγματα στο μυαλό σου αυτόν το μήνα και θα χρειαστεί να κάνεις ένα βήμα πίσω για να καθαρίσουν οι σκέψεις σου. Αυτή η κάρτα σε παροτρύνει να κάνεις ένα διάλειμμα από όλο αυτόν το θόρυβο γύρω σου ή τις ενοχλητικές σκέψεις που σε αποτρέπουν από την ηρεμία και τη γαλήνη του μυαλού σου.

Τα Ξίφη αντιπροσωπεύουν τις σκέψεις και τις ιδέες και τα τεσσάρια σχετίζονται με κάποιου είδους δομή. Μερικές φορές η δομή είναι θετική, όπως η διαμόρφωση ενός συγκεκριμένου σχεδίου και μερικές φορές μπορεί να είναι περιοριστική, δηλαδή έχεις την αίσθηση ότι είσαι στριμωγμένος και συγκρατημένος. Ίσως αυτόν το μήνα να μη ξέρεις τι να επιλέξεις, δεν είσαι σίγουρος τι θέλεις, έτσι δεν παίρνεις μια απόφαση.

Μπορεί ακόμα να σκέφτεσαι να ξεφύγεις από όλους και όλα ή νιώθεις πιεσμένος από τις δουλειές και τις ευθύνες. Η κάρτα Τέσσερα των Ξιφών σε ενθαρρύνει να απεμπλακείς από όλους τους περιορισμούς γύρω σου και να βρεις τη δύναμη να βελτιώσεις τη ζωή σου.

Διάβασε παρακάτω ποια κάρτα Ταρώ
αντιπροσωπεύει το ζώδιό σου το μήνα Δεκέμβριο


ΚΡΙΟΣ
Ο Ιππότης των Κυπέλλων

Αυτός ο μήνας σου φέρνει μια ανάλαφρη και διασκεδαστική ατμόσφαιρα, αφήνεις πίσω σου τεταμένες καταστάσεις ή συναισθηματικές ανησυχίες. Χαλαρώνεις και απομακρύνεις τις απογοητεύσεις και τη θλίψη. Στην επαγγελματική σου ζωή, ανέμενε διαρθρωτικές αλλαγές που θα είναι προς μεγάλο όφελός σου. Αν ψάχνεις για μια νέα εργασία, θα έχεις περισσότερες από μία επαγγελματικές επιλογές.

Ακόμα κι αν δεν κάνεις πλήρη αναμόρφωση της εργασίας σου, σίγουρα θα είσαι ενθουσιασμένος με την αλλαγή του εργασιακού σου περιβάλλοντος. Συναισθηματικά, θα έχεις μια πιο γεμάτη ερωτική ζωή, διασκέδαση και άφθονη ενέργεια. Αν είσαι σε σχέση, γίνεσαι πολύ πιο αυθόρμητός και διασκεδαστικός με το σύντροφό σου, ίσως έχεις εκπλήξεις και δηλώσεις της αγάπης του. Το αγαπημένο σου πρόσωπο μπορεί επίσης να θέλει να δείξει σε όλον τον κόσμο το πόσο σε αγαπά!

Αν είσαι μόνος, υπάρχει πιθανότητα να εμφανιστεί ένα νέο ειδύλλιο εκεί που δεν το περιμένεις. Μπορεί να συναντήσεις κάποιον/α που είναι πολύ διαφορετικός από το συνηθισμένο τύπο σου ή ακόμα και από διαφορετικό υπόβαθρο. Αν και μπορεί αρχικά να είσαι συγκρατημένος, προσπάθησε να μην αφήσεις τις αγωνίες και τους φόβους σου να αποτρέψουν μια σχέση με κάποιον/α που θα μπορούσε να σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένο. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΤΑΥΡΟΣ
Οκτώ Πεντάκτινο

Αυτόν το μήνα θα εργαστείς σκληρά για να αποδείξεις την αξία σου κατά κάποιο τρόπο. Ωστόσο, με τις ενέργειές σου θα δείξεις σε όλους τους άλλους γύρω σου πόσο δυνατός και ικανός είσαι. Κάνεις κάποια βαθιά εσωτερική ενδοσκόπηση, θέλεις να εξετάσεις αυτό που πραγματικά θέλεις να κάνεις στη ζωή σου. Μπορεί να αποφασίσεις ότι επιθυμείς πραγματικά να κάνεις ένα μεγάλο άλμα, κάτι εντελώς διαφορετικό στη ζωή ή στην καριέρα σου.

Αν αισθάνεσαι ότι δεν αντλείς αρκετή ευχαρίστηση από την καριέρα σου, σκέφτεσαι νέα επαγγελματικού σχέδια και αλλαγές. Τα καλά νέα είναι ότι όλα τα σχέδια που θα λάβουν χώρα αυτόν το μήνα θα ληφθούν σύμφωνα με τη λογική και την ήρεμη σκέψη σου. Συναισθηματικά είσαι πιο ανοιχτός στον έξω κόσμο και αυτό έχει θετική επιρροή στη συναισθηματική σου ζωή.

Αν είσαι καιρό μόνος ασχολείσαι με τους φίλους σου και πολλές  ψυχαγωγικές δραστηριότητες πράγμα το οποίο μπορεί να σε οδηγήσει στη συνάντηση κάποιου ατόμου που διεγείρει τις αισθήσεις σου. Ακόμη και αν πνίγεσαι στις υποχρεώσεις σου, θα υπάρξει άφθονος χώρος για έρωτα και φλερτ. Αν είσαι σε σχέση, αυτός ο μήνας σου φέρνει πολλές ευκαιρίες για να περάσεις περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαζί με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Τροχός της Τύχης

Αυτός είναι ένας μήνας με απροσδόκητα γεγονότα! Μην αποθαρρύνεσαι από αυτό, η αλλαγή θα είναι καλή. Συνήθως χάνουμε θαυμάσιες ευκαιρίες εάν δεν τις παρατηρήσουμε και τις εκμεταλλευτούμε, και εσύ θα πρέπει να θυμάσαι  ότι αυτόν το μήνα πολλά από τα γεγονότα θα είναι έξω από τον έλεγχό σου. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να σκέφτεσαι θετικά!

Στην επαγγελματική ζώνη, μπορεί να δημιουργηθούν ξαφνικές αλλαγές αλλά και αρκετές προκλήσεις. Εάν έχεις την επιθυμία να κάνεις κάτι διαφορετικό, το Σύμπαν σου ζητά να είσαι διεκδικητικός και τολμηρός. Αν είχες περάσει δύσκολες στιγμές στην εργασία σου, από αυτόν το μήνα αρχίζεις να βλέπεις μια αλλαγή προς το καλύτερο. Συναισθηματικά, μπορεί να χρειαστεί να αλλάξει κάτι στη σχέση σου ή μπορεί να συνειδητοποιήσεις ότι ο σύντροφός σου δεν εναρμονίζεται με τις ανάγκες σου.

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι θα απομακρυνθείς, αλλά μπορεί να χρειαστεί να αντιδράσεις γρήγορα σε ό, τι πει ή κάνει ο αγαπημένος σου. Το σημαντικό είναι να επικοινωνείς ανοιχτά και ειλικρινά με το σύντροφό σου, αποσαφηνίζοντας ακριβώς πως αισθάνεσαι και χωρίς να γίνεσαι αντιδραστικός. Αν είσαι μόνος και ψάχνεις καιρό μια νέα σχέση, ανέμενε αυτόν το μήνα να ερωτευτείς κάποιον/α που είναι εντελώς διαφορετικός από τα συνήθη κριτήριά σου. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Μάγος

Από αυτόν το μήνα έρχεται το τέλος μιας έντονης χρονικής περιόδου, νιώθεις μια μαγική δύναμη μέσα σου και γύρω σου που κατευθύνει τη ζωή σου. Αν είχες υπομείνει καιρό μια αρνητική κατάσταση από ανάγκη, τώρα βαδίζεις σε νέα μονοπάτια. Στην επαγγελματική σου ζωή υπάρχουν νέα ξεκινήματα και συναρπαστικές ευκαιρίες για πρόοδο και άνοδο στη σταδιοδρομία σου, συναντάς τα σωστά άτομα, στο σωστό μέρος, τη σωστή χρονική στιγμή.

Αν υπάρχει κάτι που πραγματικά λαχταρούσες να κάνεις ή είχες προσπαθήσει για αυτό, αυτός είναι ο μήνας που θα υλοποιηθεί. Νιώθεις υπεύθυνος για το πεπρωμένο σου και αποφασίζεις εσύ για την κατεύθυνση που θα ακολουθήσεις. Συναισθηματικά, ανέμενε αναβίωση του πάθους στη σχέση σου, μπορείς να προσβλέπεις σε βαθύτερα επίπεδα δέσμευσης.

Αν υπήρξαν αντικρουόμενα επιχειρήματα ή διαφωνίες με το σύντροφό σου, να είσαι βέβαιος ότι τα αρνητικά συναισθήματα θα εξαφανιστούν αυτόν το μήνα. Θα νιώσεις πιο σίγουρος για τα συναισθήματα του συντρόφου σου, ειδικά αν η σχέση σου είχεπεράσει από αστάθεια. Αν είσαι μόνος, νιώθεις έτοιμος συναισθηματικά και ψυχικά  για μια νέα σχέση, έτσι βγαίνεις έξω για να συναντήσεις νέους ανθρώπους. Ίσως γνωρίσεις κάποιον/α με τον οποίον νιώθεις αρμονία σε πνευματικό, συναισθηματικό και ψυχικό επίπεδο. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΛΕΩΝ
Η Δύναμη

Αυτόν το μήνα νιώθεις ότι μπορείς να κυβερνήσεις τον κόσμο και να κατευθύνεις το πεπρωμένο σου. Έχεις την ενέργεια και τον ενθουσιασμό για να επιφέρεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αυτόν το μήνα, οι άνθρωποι γύρω σου αποδέχονται  όλα τα σχέδιά σου και τις ιδέες σου.

Επαγγελματικά, λαμβάνεις ανταμοιβές και επαίνους, ξέρεις ότι η ηρεμία, η υπομονή και η επιμονή είναι αρετές που θα σου επιτρέψουν να ξεπεράσεις τα εμπόδια. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου, ακόμα και αν σε προκαλέσουν οι άλλοι! Εάν σκέφτεσαι μια αλλαγή επαγγελματικής κατεύθυνσης, θα ξέρεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις. Μπορεί ακόμη και να εξετάσεις να γίνεις εντελώς ανεξάρτητος, ξεκινώντας τη δική σου επιχείρηση.

Συναισθηματικά, έχειςμάθει μερικά πολύτιμα μαθήματα για τη διατήρηση της ψυχραιμίας σου σε δύσκολες καταστάσεις και αποφεύγεις να εμπλακείς με άτομα που δεν επιδιώκουν τη συντροφικότητα. Είσαι πιο συνειδητοποιημένος σε σχέση με τις επιθυμίες σου και τι μπορείς να περιμένεις από το σύντροφό σου. Θα ανακαλύψεις ότι όλες οι πρόσφατες προσπάθειες που έχεις κάνει στη σχέση σου δεν ήταν μάταιες. Αν είσαι μόνος, μπορεί να βρεις το τέλειο πρόσωπο που σε συμπληρώνει και νιώθεις συναισθηματική ικανοποίηση. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δύο Πεντάκτινο

Αυτόν το μήνα σκέφτεσαι πώς θα μπορέσεις να διαχειριστείς καλύτερα τόσο την επαγγελματική όσο και τη συναισθηματική σου ζωή. Από τη φύση σου θέλεις όλα τα πράγματα να είναι τέλεια αλλά αυτό μερικές φορές σε οδηγεί να βρίσκεσαι σε ψυχική και σωματική υπερένταση την οποία δεν μπορείς να αποβάλεις εύκολα.

Ωστόσο, αυτόν το μήνα παρά τις απαιτήσεις της ζωής, θα είσαι ευχαριστημένος με τις εξελίξεις και τους ανθρώπους γύρω σου τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Μπορεί να είναι ένας από τους καλύτερους μήνες του έτους για την πραγματοποίηση θετικών αλλαγών στο εργασιακό σου περιβάλλον, θα υπάρξει μια πολύ πιο λειτουργική και ήρεμη ατμόσφαιρα πράγμα το οποίο θα σου επιτρέψει να διαπραγματευτείς και να πάρεις ό, τι θέλεις.

Συναισθηματικά αν είσαι μόνος, στρέψε την προσοχή σου σε κάποιον/α που είναι ήδη γύρω σου. Μπορεί να μην έχεις δώσει την ευκαιρία σε αυτό το άτομο να σε πλησιάσει σκεφτόμενος ότι δεν είναι ο τύπος σου ή ίσως ότι δεν είναι διαθέσιμος. Αν είσαι σε σχέση, έχεις καινοτόμες ιδέες για την αρμονία και την ισορροπία της σχέσης σου αλλά και την καλή διάθεση να μοιραστείς την καρδιά σου με το σύντροφό σου. Αν ανησυχούσες για τις προθέσεις του, αυτόν το μήνα θα είσαι σίγουρος για την αγάπη του και την πίστη του. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΖΥΓΟΣ
Δύο των Ξιφών

Στόχος σου αυτόν το μήνα είναι η δημιουργία ισορροπίας και ισότητας στις σχέσεις σου με τους άλλους. Επαγγελματικά, κάνεις κάποιες αλλαγές, εάν αισθάνεσαι πραγματικά ότι πρέπει να γίνουν αλλά μην εμπλακείς σε κάτι που είναι αβέβαιο. Ίσως χρειαστεί να περιμένεις εξαιτίας αποφάσεων που πρέπει να ληφθούν από τους άλλους. Η υπομονή είναι αρετή! Προσπάθησε να μην πιέζεις τα πράγματα ή τους ανθρώπους για να πάρεις τις απαντήσεις που αναζητάς.

Συναισθηματικά, ήρθε η ώρα να εξετάσεις εάν ο σύντροφός σου σε αντιμετωπίζει ως ισότιμο μέλος στη σχέση σας. Αν όχι, θα πρέπει να πεις μερικές αλήθειες για να επαναφέρεις την ισορροπία. Συζητώντας με ανοιχτά χαρτιά είναι πολύ σημαντικό καθώς θα σε οδηγήσει σε μεγάλες συναισθηματικές ανακαλύψεις και θα μπορέσεις να αποσαφηνίσεις αν υπάρχει κοινό μέλλον.

Αν είσαι μόνος, προσπάθησε να δεις σε βάθος τα κίνητρα και τις προθέσεις των υποψήφιων συντρόφων σου πριν μπεις σε οποιαδήποτε νέα σχέση. Θα πρέπει να εξετάσεις επίσης τις δικές σου συναισθηματικές προσδοκίες και αν μπορείς να πάρεις αυτό που θέλεις. Αυτόν το μήνα θα διαπιστώσεις ότι δεν χρειάζεται να είσαι με τους άλλους παρά με τον εαυτό σου, τότε μόνο θα νιώσεις πραγματικά ευχαριστημένος. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Κρίση

Αυτόν το μήνα γίνεσαι περισσότερο εσωστρεφής και κάνεις απολογισμό της ζωής σου. Πας πίσω στο παρελθόν, στις πρόσφατες ενέργειες και αποφάσεις σου, και αναρωτιέσαι τι θα μπορούσες ή θα έπρεπε να έχεις κάνει διαφορετικά. Αυτή η αναδρομή στο παρελθόν σε βοηθά να δεις τα λάθη και τις παραλείψεις σου αλλά και να σταματήσεις να επαναλαμβάνεις τις καταστροφικές σου συνήθειες. Απλά προσπάθησε να μην αφήσεις το φόβο ή το θυμό να εξουσιάζουν τις σχέσεις και τις αποφάσεις σου.

Στην επαγγελματική σου ζωή, κάποιες προσφορές που θα έχεις θα έχουν θετικό αντίκτυπο στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας σου και σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτές οι προσφορές μπορεί ακόμη και να σηματοδοτήσουν μια αλλαγή θέσης εργασίας. Αν αισθάνεσαι λίγο νευρικός σχετικά με αυτές τις αλλαγές, σύντομα θα ευχαριστείς το σύμπαν που έγιναν.

Συναισθηματικά, δίνεις έμφαση στα καρμικά μαθήματα του παρελθόντος, οι πρόσφατες συναισθηματικές προκλήσεις μπορεί να σε έχουν κάνει αποφασισμένο να μην ξανασυμβούνΣκέφτεσαι τι σε είχε αναγκάσει να ενεργήσεις με αυτόν τον τρόπο και τα απώτερα κίνητρα των ενεργειών σου. Τα καλά νέα είναι ότι ο σύντροφός σου θα σου επιδείξει πώς αισθάνεται για σένα, ειδικά αν είχε υπάρξει μια μικρή απόσταση μεταξύ σας πρόσφατα. Αν είσαι μόνος, αλλαγές στη  συνήθη ρουτίνα και το περιβάλλον σου θα σε βοηθήσουν να κάνεις μια πραγματικά συναισθηματική σχέση. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Βασίλισσα των Ξιφών

Το αστέρι σου λάμπει στον ουρανό, όλοι οι άνθρωποι σε αναζητούν για τις συμβουλές και τα σοφά λόγια σου αυτόν το μήνα. Θα βρεθείς στο επίκεντρο και θα έχεις πολύ περισσότερη προσοχή. Στην καριέρα σου, οι συνάδελφοι και οι νέες γνωριμίες σου σε εμπνέουν για το πώς θα κινηθείς και σε κατευθύνουν σε σωστές επαγγελματικές κινήσεις. Νιώθεις πολύ πιο σίγουρος για την πορεία της καριέρας σου αυτόν το μήνα, ειδικά εάν τον τελευταίο καιρό ένιωθες ανασφάλεια ή αδράνεια ή είχες συναντήσει τρομακτικά εμπόδια.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να αποφύγεις να μιλάς καυστικά ή υπεροπτικά σε ορισμένους ανθρώπους, ακόμα και αν το αξίζουν! Συναισθηματικά, ζητήματα εμπιστοσύνης θα είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα αυτόν το μήνα. Μπορεί να έχεις πάρει πρόσφατα κάποιαδύσκολα συναισθηματικά μαθήματα τα οποία σε έχουν κάνει να μην εμπιστεύεσαι τους άλλους.

Αυτά που ξέρεις τώρα σε βοηθούν να αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε αρνητικά ζητήματα στη σχέση σου και να μιλήσεις ανοιχτά προσπαθώντας να βελτιωθούν τα πράγματα. Ίσως ακόμα και να θελήσεις να μείνεις μόνος αν νιώθεις ότι ο σύντροφός σου πιέζει τις καταστάσεις. Αν ψάχνεις καιρό την αγάπη, ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες εισέρχονται στη ζωή σου, αλλά θα πρέπει να είσαι απόλυτα ειλικρινής με τις προθέσεις σου και να αποφύγεις τα διανοητικά παιχνίδια. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Άσσος των Ξιφών

Αυτόν το μήνα γίνεσαι περισσότερο τολμηρός, έχεις το θάρρος να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου. Για να υλοποιηθούν όμως μερικά από τα σχέδιά σου θα πρέπει να απομακρυνθείς από κάποιους ανθρώπους, τόσο στη συναισθηματική όσο και την επαγγελματική σου ζωή. Προσπάθησε να αποφύγεις να πληγώσεις τους ανθρώπους διαφορετικά θα μετανιώσεις αργότερα για κάποιες από τις ενέργειές σου.

Επαγγελματικά είναι ο κατάλληλος μήνας για να δοκιμάσεις ριζικά διαφορετικές προσεγγίσεις. Ίσωςαποφασίσεις αν θα μείνεις εκεί που είσαι ή θα προχωρήσεις σε κάτι νέο ή ακόμα και αν θα ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση. Συναισθηματικά, μια νέα ζωή ξεκινά στην ερωτικήσου ζωή. Αν είσαι σε σχέση, ζεις με ζωντάνια και ενθουσιασμό, επικοινωνείς περισσότερο με το σύντροφό σου, παίρνεις πρωτοβουλίες και βάζεις στην άκρη τις αντιδραστικές ενέργειές σου.

Η ειλικρινή συζήτηση σε βοηθά να απομακρύνεις από το μυαλό και την ψυχή σου συναισθήματα απογοήτευσης και να ανανεώσεις τη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, νιώθεις έτοιμος να ξεκινήσεις κάτι νέο και συναρπαστικό στην ερωτική σου ζωή. Έτσι είναι πιθανό να συναντήσεις κάποιον/α που είναι πολύ άμεσος και ειλικρινής, ένα άτομο που δεν ωραιοποιεί τα πράγματα ή έχει κρυμμένα μυστικά, αλλά θα νοιάζεται πραγματικά για σένα και την ευτυχία σας. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Ήλιος

Ξεκινά ο μήνας με χαρά και αισιοδοξία, αισθάνεσαι πολύ πιο ενθουσιασμένος για το μέλλον σου, τόσο στην καριέρα σου όσο και την ερωτική σου ζωή. Στην εργασία σου, θα έχεις αρκετές θαυμάσιες ευκαιρίες για να πάρεις την πρωτοβουλία και να επιδιώξεις μεγαλύτερη αναγνώριση για αυτό που κάνεις. Δεν είναι μόνο οι οικονομικές ανταμοιβές, αν και θα τις έχεις, είναι επίσης η φήμη και η δημοτικότητα. Δεν είσαι ζώδιο που επιδιώκει τα φώτα της δημοσιότητας ή χρειάζεται προσοχή, ωστόσο, θα αναγνωριστούν οι προσπάθειές σου και ο αγώνας σου.

Εάν αισθάνεσαι  ότι η παρούσα επαγγελματική σου κατάσταση δεν σε κάνει ευτυχισμένο, τότε αυτόν το μήνα έχεις πραγματικά τη δύναμη να το αλλάξεις αυτό. Μπορεί να αισθάνεσαι ότι σου αξίζει μεγαλύτερη ανταμοιβή για τις επαγγελματικές σου προσπάθειες και τώρα είσαι έτοιμος να τη διεκδικήσεις. Συναισθηματικά, έχεις μια αίσθηση ενθουσιασμού και θετικής προσδοκίας, λάμπεις στον κοινωνικό σου περίγυρο.

Αν υπήρχαν αντικρουόμεναεπιχειρήματα ή διαφωνίες με το σύντροφό σου, νιώθεις τρυφερότητα και αγάπη, δημιουργείται μεταξύ σας μια ζεστή συναισθηματική ατμόσφαιρα. Έχεις την επιθυμία να συγχωρήσεις και να ξεχάσεις, να ξεπεράσεις οποιαδήποτε παρατεταμένη αρνητικότητα μεταξύ σας. Αν είσαι μόνος, είναι ένας εξαιρετικός μήνας για την εκπλήρωση των επιθυμιών σου, νιώθεις έτοιμος, πρόθυμος και ικανός να γνωρίσεις όσα περισσότερα άτομα γίνεται και να μοιραστείς τις απόψεις και τα ιδανικά σου. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΙΧΘΥΣ
Η Ιέρεια

Ακούς τη διαίσθησή σου αυτόν το μήνα και ενεργείς ενστικτωδώς. Ανέμενε κάποια γεγονότα που είναι έξω από τα συνηθισμένα και αρκετές τυχαίες συμπτώσεις. Επαγγελματικά, είναι ένας μήναςπου θα λάβεις μεγάλες ανταμοιβές και επαίνους για αυτό που κάνεις, αλλά δεν θα πρέπει να έχεις έπαρση και εγωισμό. Βρίσκεις νέους τρόπους για να βελτιώσεις την επαγγελματική σου ζωή πράγμα το οποίο σε κάνει να νιώθεις πολύ λιγότερο άγχος και σύγχυση.

Μην φοβάσαι να είσαι διεκδικητικός και τολμηρός αλλά φρόντισε επίσης να κάνεις τη δική σου έρευνα πριν ενεργήσεις. Συναισθηματικά, θέλεις να γνωρίζεις που ακριβώς στέκεσαι στη σχέση σου και νιώθεις έτοιμος να καθορίσεις καλύτερα και ισχυρότερα όρια στη σχέση σου. Ακόμα κι αν αισθάνεσαι σίγουρος για το σύντροφό σου, κάνεις κάποια σε βάθος έρευνα. Είναι όμως επίσης σημαντικό να μην παίρνεις προσωπικά ό, τι σου λέει ο αγαπημένος σου αλλά και να μην αποδέχεσαι ό, τι απαιτεί.

Χρησιμοποίησε τη γοητεία και το χιούμορ, και όχι την ανάκριση, για να επιλύσεις τυχόν προβλήματα στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, μπορεί να νιώσεις έλξη για κάποιον/α που φαίνεται λίγο απόμακρος ή απρόσιτος. Να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου. Αν η έλξη που νιώθεις για ένα νέο πρόσωπο είναι μονόπλευρη, τότε είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται να υπάρξει μέλλον. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑNewsletter