astropedia.gr

Ταρώ προβλέψεις - Φεβρουαρίος 2024

 Ταρώ προβλέψεις - Φεβρουαρίος 2024
Η κάρτα του μήνα είναι το 10 Κύπελλο
Αυτός είναι ένας μήνας που σε καλεί να εκφράσεις ευγνωμοσύνη στο σύμπαν για τη ζωή αλλά και στους αγαπημένους σου και τα μέλη της οικογένειάς σου. Αυτή η κάρτα αναφέρεται στη σημασία που έχουν στη ζωή σου τα πρόσωπα που σε πλαισιώνουν. Κάνεις απολογισμό των σημαντικών σχέσεων σου, βλέπεις ποιες έχουν αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου.Μην μένεις στα γενικά που αφορούν όλους! Είμαι η Ανθή Ρήγα και σε περιμένω για να σου δώσω ακριβείς απαντήσεις στα συγκεκριμένα ερωτήματα που έχεις και να σε βοηθήσω να βρεις λύσεις για οποιοδήποτε επαγγελματικό η προσωπικό θέμα σε απασχολεί.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ 

Η Ταρώ σου μιλάει! Άκουσε την… 
και κινήσου ανάλογα με τη συμβουλή που θα σου δώσει!  
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760 
 Από Κύπρο 900 90 980  ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699


ΚΡΙΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι η Κρίση
Η λογική και όχι τα συναισθήματα κυβερνά τη ζωή σου αυτό το μήνα. Στον επαγγελματικό τομέα, δεν είναι μόνο η λογική, αλλά και ότι γνωρίζεις το τι θέλεις να πετύχεις και με ποιους θα συναναστραφείς για την επιτυχία σου. Μπορεί ακόμα να έχεις ευκαιρίες για δημόσιες ομιλίες ή ακόμα και να απευθυνθείς σε ένα ευρύ κοινό. Μπορεί όμως να υπάρχουν στιγμές που ίσως χρησιμοποιήσεις πολύ σκληρά λόγια ή κάνεις επίδειξη δύναμης, έτσι φρόντισε να έχεις ψυχραιμία και να μην εμπλέκεσαι σε αντιπαραθέσεις. Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..


ΤΑΥΡΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 5 Ξίφος
Προσοχή σε όλα τα μέτωπα, είναι το μήνυμα αυτού του μήνα καθώς μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποιες ανταγωνιστικές ενέργειες στην καριέρα σου αλλά και συγκρούσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η έκβαση των γεγονότων θα εξαρτηθεί από τη δική σου συμπεριφορά, οπότε απέφυγε να εμπλακείς σε διαμάχες ή ακόμα και σε κουτσομπολιά. Επαγγελματικά, μπορεί να διαπιστώσεις ότι η υπάρχουσα εργασία σου δεν σε εμπνέει και δεν προβάλει τις ικανότητές σου. Μην αποφασίσεις όμως να την εγκαταλείψεις, αλλά ούτε και να δημιουργείς αντιπαλότητα ή ανταγωνισμό με τους συναδέλφους σου. Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..


ΔΙΔΥΜΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο  Τρελός
Αυτός ο μήνας σε ενθαρρύνει να απολαύσεις μια πιο ανοικτή και αισιόδοξη άποψη για τη ζωή. Νέες ευκαιρίες και αλλαγές στη σταδιοδρομία σου ή νέες σχέσεις σε βγάζουν από τη ρουτίνα σου. Βλέπεις τον εαυτό σου και την πορεία της ζωής σου κάτω από νέο πρίσμα. Οι άλλοι γύρω σου δεν μπορούν να καταλάβουν τις απόψεις σου ή τις ενέργειές σου, αλλά αυτό τώρα δεν σε απασχολεί. Πραγματικά πιστεύεις στον εαυτό σου και τις επιλογές σου, δεν ανησυχείς για τίποτα και ζεις τη ζωή με ενθουσιασμό. Στην επαγγελματική σου ζωή, είναι ένας πολύ καλός μήνας για να ακολουθήσεις τη δική σου διαδρομή, δημιουργώντας είτε τη δική σου επιχείρηση ή ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα. Στην ερωτική σου ζωή, αν είσαι εκτός σχέσης, δεν νιώθεις ακόμα την ανάγκη για συναισθηματική δέσμευση. Αισθάνεσαι πιο ευτυχισμένος απλά απολαμβάνοντας τη διασκέδαση και την ελευθερία του φλερτ και γνωρίζοντας διαφορετικούς ανθρώπους και όχι αναζητώντας ένα νέο ερωτικό σύντροφο. Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Κόσμος
Ολοκληρώνεις ορισμένα από τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου, έχεις πίστη στον εαυτό σου ότι θα τα καταφέρεις, νιώθεις ψυχική και συναισθηματική χαλάρωση. Μην φοβάσαι να αφήσεις για λίγο τις επαγγελματικές και κοινωνικές σου υποχρεώσεις, δεν χρειάζεται να κάνεις τα πάντα για τους άλλους, ξεκουράσου και επεξεργάσου  τυχόν μεγάλα σχέδια που έχεις. Επαγγελματικά, οι μεγάλες προσπάθειες που κατέβαλες, σου φέρνουν ανταμοιβές, σημαντικά πρόσωπα σε βοηθούν να απομακρύνεις την ανισορροπία στην εργασία σου. Μπορεί να κάνεις ταξίδια και να συναντήσεις ενδιαφέροντες ανθρώπους, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Διασυνδέσεις με άλλες χώρες, θα σου προσφέρουν την ευκαιρία για νέες γνωριμίες τόσο στη συναισθηματική όσο και την επαγγελματική σου ζωή. Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..


ΛΕΩΝ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Βασιλιάς των Ράβδων
Προσελκύεις άφθονη προσοχή αυτό το μήνα, και στην επαγγελματική και την προσωπική ζώνη, κερδίζεις θαυμαστές. Κοινωνικοποιείσαι και απολαμβάνεις την παρέα των άλλων, ασχολείσαι με ποικίλες δραστηριότητες. Νέες ευκαιρίες έρχονται στην εργασία σου και πετυχαίνεις πολλά με λίγη προσπάθεια. Θα είσαι πολύ πιο ενεργητικός στην εργασία σου και θα εκπλαγείς με το πόσο μεγάλη ικανοποίηση θα νιώσεις με αυτό που κάνεις. Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 9 Κύπελλο
Αυτός είναι ένας μήνας κατά τον οποίο τα περισσότερα όνειρά σου, οι επιθυμίες σου και οι φιλοδοξίες σου θα γίνουν πραγματικότητα. Στην καριέρα σου, αν υπήρχε στασιμότητα, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μεγάλα βήματα προς τα εμπρός. Τα ταλέντα σου τραβούν την προσοχή των ατόμων με ισχυρή επιρροή που είναι θετικά διατεθειμένοι να συνεργαστούν μαζί σου και να σε βοηθήσουν. Αν ψάχνεις μια νέα θέση εργασίας, μη διστάσεις να προβάλεις τον εαυτό σου, μια νέα επαγγελματική θέση διαφαίνεται στον ορίζοντα. Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..


ΖΥΓΟΣ 
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Άσσος Πεντάκτινο
Η ζωή σου παίρνει μια μεγάλη στροφή προς το καλύτερο από την άποψη ότι νιώθεις  δύναμη να δημιουργήσεις αλλά και να διευθετήσεις τυχόν εκκρεμείς υποχρεώσεις. Στην επαγγελματική ζώνη, θα μπορούσες να αναλάβεις νέες ευθύνες ή ακόμα και μια νέα θέση. Κάποιες νέες και δελεαστικές επαγγελματικές ευκαιρίες που θα προκύψουν θα σε ενθουσιάσουν, ενώ νέες επαγγελματικές επαφές και διασυνδέσεις θα σε βοηθήσουν να προβάλεις δημόσια την εικόνα σου. Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι η Σελήνη
Μπορεί να υπάρχει ένα κλίμα σύγχυσης γύρω σου, ωστόσο, καθώς είσαι ιδιαίτερα διαισθητικό ζώδιο, το ένστικτό σου θα σε βοηθήσει να περιηγηθείς με ευκολία μέσα από δύσκολα μονοπάτια. Αν νιώθεις ότι κάποιον δεν πρέπει να τον εμπιστευθείς, τότε μάλλον δεν είναι φερέγγυος. Αν νιώθεις ότι κάτι δεν είναι αυτό που φαίνεται, τότε μάλλον δεν είναι. Επαγγελματικά, μην κάνεις οποιεσδήποτε σημαντικές αλλαγές αν δεν κάνεις ενδελεχή έρευνα στα πάντα και κυρίως να έχεις υπομονή. Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..


ΤΟΞΟΤΗΣ
 
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 4 Ξίφος
Αυτό το μήνα θα χρειαστείς χαλάρωση και ξεκούραση, αναζητάς χρόνο και χώρο μόνο για σένα. Αν νιώθεις ότι οι γύρω σου έχουν μονοπωλήσει όλο το χρόνο και την ενέργειά σου, θέτεις τα όριά σου και δεν φοβάσαι να πεις «όχι» στους άλλους. Θα διαπιστώσεις ότι έχεις κουραστεί βοηθώντας στη ζωή και τα προβλήματα των άλλων. Επαγγελματικά, είναι ένας μήνας κατά τον οποίο θα αναζητήσεις περισσότερο προσωπικό χρόνο και θα διαπραγματευτείς κάποιες αλλαγές στην εργασία σου. Αν τα πράγματα δεν κινούνται όπως θα ήθελες στην καριέρα σου, μην εξαναγκάσεις κάποιες καταστάσεις ή πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 2 Κύπελλο
Η ατμόσφαιρα γύρω σου θα είναι γεμάτη από αγάπη και εκτίμηση αυτό το μήνα, θα αισθανθείς τη φροντίδα και την εκτίμηση των άλλων. Θα υπάρχει ισορροπία όχι μόνο στην προσωπική σου ζωή αλλά και στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Λαμβάνεις ικανοποίηση από την εργασία σου, ξεχωρίζεις και παίρνεις εύσημα και αναγνώριση. Αν σχεδιάζεις να κάνεις μια αλλαγή στη σταδιοδρομία σου, αυτός ο μήνας φέρνει κάποια ενδιαφέροντα και αξιόλογα άτομα στο δρόμο σου τα οποία θαυμάζουν τα προσωπικά σου χαρακτηριστικά και τα επαγγελματικά ταλέντα σου. Επίσης μπορείς να διαπραγματευτείς καλύτερες οικονομικές ανταμοιβές και να αναγνωριστείς για τις ικανότητές σου. Στη συναισθηματική σφαίρα, αγωνίζεσαι για την ισορροπία και τα συναισθήματα. Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Ιεροφάντης
Αυτός είναι ένας μήνας όπου δεν πρέπει να πάρεις βιαστικές αποφάσεις αλλά ούτε και να είσαι ο επαναστάτης προκειμένου να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου. Μην ανησυχείς, το σίγουρο είναι ότι η ζωή σου δεν θα είναι καθόλου βαρετή αλλά για να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα σε όλους τους τομείς της ζωής σου, θα πρέπει να επιδείξεις λίγη αυτοσυγκράτηση στις ενέργειές σου. Η οργάνωση και η τάξη θα είναι οι στυλοβάτες της ζωής σου. Στην επαγγελματική σου ζωή, θα επιδείξεις μεγάλη σχολαστικότητα, ελέγχοντας τις μικρές λεπτομέρειες και θα εργαστείς στο πλαίσιο κάποιων αυστηρών κανόνων με αποτέλεσμα να έχεις επιτυχία. Οποιαδήποτε συμμετοχή σου σε ομαδική εργασία θα έχει μια πολύ θετική επιρροή στην επαγγελματική σου ζωή. Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..


ΙΧΘΥΕΣ  
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 8 Πεντάκτινο
Αυτό το μήνα θα διαπιστώσεις ότι πρέπει να κάνεις προσπάθειες για να υπάρξει ισορροπία μεταξύ της εργασίας σου και της προσωπικής σου ζωής. Επαγγελματικά, μπορεί να χρειαστεί να αποδείξεις τις ικανότητές σου και ίσως αναλάβεις ορισμένες δύσκολες υποχρεώσεις ή οι ανώτεροι σου θα είναι απαιτητικοί. Με ηρεμία και διπλωματία σας θα καταφέρεις να δείξεις στους γύρω σου ότι οι ικανότητες σου ξεπερνούν την αναγκαιότητα σου. Αν δεν αντλείς αρκετή ευχαρίστηση από τα κέρδη ή τις ανταμοιβές σου, τότε ίσως θα πρέπει να εξετάσεις κάτι καλύτερο για σένα. Στην ερωτική σου ζωή, θα αισθανθείς ότι πρέπει να κάνεις περισσότερο χώρο για το ταίρι σου, εξετάζοντας σε βάθος τη σχέση σας και το μέλλον της. Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter