astropedia.gr

Οικογενειακό κάρμα και κατάρες γενεών

Οικογενειακό κάρμα και κατάρες γενεών
Κάποτε τα μυστικά του Ερέβους ήταν κλεισμένα σε μυστικό μέρος, που μόνο ο Φύλακας το ήξερε. Η σκοτεινή τέχνη παρέμενε επτασφράγιστο μυστικό για πάρα πολύ καιρό και ο φύλακας Άγγελος έκανε καλά τη δουλειά του. Όμως κανείς δεν αντέχει να κουβαλάει όλη την αρνητική ενέργεια για πάντα. Και ο φύλακας κουράστηκε και η πρώτη μεγάλη μάγισσα επωφελήθηκε της κατάστασης και τον έπεισε - δήθεν ότι θα τον ανακουφίσει από το βάρος - να την οδηγήσει στα Απόκρυφα. Κατάφερε να κλέψει τα μυστικά της σκοτεινής τέχνης, αλλά δεν μπορούσε να τα κρατήσει για τον εαυτό της, γιατί κινητοποιήθηκαν εναντίον της οι Δυνάμεις του Ουρανού. Πονηρά σκεπτόμενη αποφάσισε να τα μοιράσει μεταβιβάζοντας μεγάλο μέρος σε άλλες μάγισσες που δήλωσαν υποταγή στο σκοτάδι. Σε αυτό το σημείο ξεκίνησε μια τελετουργία παράδοσης από μάνα σε κόρη, που φτάνει μέχρι τις μέρες μας.

Την ιστορία αυτή περιγράφει η τράπουλα της Κατίνας (Deste) κι όπως γίνεται αντιληπτό πρόκειται για την αέναη μάχη που όλοι γνωρίζουμε μεταξύ καλού (λευκή μαγεία - Attart) και κακού (μαύρη μαγεία - Vaalinde). Κι από τις δύο πλευρές υπάρχουν πάντα θηλυκοί απόγονοι που παραλαμβάνουν την σκυτάλη και καλούνται να εξασκήσουν την τέχνη της μαγείας για να επηρεάσουν τα πράγματα υπέρ τους.
Το θέμα ανάγεται σε οικογενειακή "βεντέτα", όπου η σκοτεινή πλευρά προσπαθεί να φέρει κάθε είδους εμπόδια στην φωτεινή πλευρά. Και το κάνει με κάθε τρόπο και μέσο αλλά κυρίως με βαριές κατάρες - ξόρκια που επηρεάζουν μεν τη θηλυκή μάγισσα της φωτεινής πλευράς αλλά και όλους τους ανθρώπους που σχετίζονται μαζί της ακόμα κι από προηγούμενες γενιές. Αυτά τα ξόρκια είναι τόσο ισχυρά για αυτό λέγονται "κατάρες γενεών".

Το θηλυκό της φωτεινής πλευράς που έχει πάρει το χρίσμα, με τη σειρά του πρέπει να καταστείλει την ενέργεια της κατάρας και να την εξουδετερώσει. Αυτό μπορεί πιο εύκολα να το κάνει αν σμίξει με το αντίστοιχο φωτεινό αρσενικό γιατί η μαγεία λευκή και μαύρη ενισχύεται από την σεξουαλική ενέργεια. Αυτή είναι η περίπτωση που γνωρίζουμε σαν αδελφές ψυχές ή δίδυμες φλόγες. Στο πλευρό της κάθε μάγισσας στέκεται η οικογένεια της (με την ευρύτερη έννοια) κι όλο αυτό είναι ο αθεατος πόλεμος που λαμβάνει χώρα συνεχώς, εδώ αλλά και σε κάθε διάσταση.

Η φωτεινή οικογένεια καλείται απ' το σύμπαν με διαισθητικά μηνύματα να συνδράμει την λευκή μάγισσα που έχει πάρει το χρίσμα, να σπάσει την αλυσίδα της σκοτεινής μαγείας και να ξανακλειδώσει τα επικίνδυνα μυστικά εκεί που αρχικά ήταν κρυμμένα. Φυσικά αυτό είναι ένα τεράστιο εγχείρημα που δεν μπορεί ένας μόνος να το καταφέρει για αυτό υπάρχουν πολλοί που πολεμούν απ'το δικό του πόστο ο καθένας.

Η σκοτεινή πλευρά με τη σειρά της, αντιστέκεται και πολεμάει με κατάρες και με όποιο μέσο έχουν διαθέσιμο να αποτρέψουν την ένωση του επίλεκτου φωτεινού αρσενικού (Ιεροφάντης) με το χρισμενο θηλυκό (Υψηλή Ιέρεια) γιατί θέλουν απεγνωσμένα να διατηρήσουν τα σκοτεινά μυστικά και να συνεχίσουν τις αρνητικές πρακτικές τους. Και μόλις ολοκληρωθεί η ένωση, η δύναμη της Φωτεινής Οικογένειας πολλαπλασιάζεται και η σκοτεινή δεν μπορεί να ανταπεξέλθει κι αρχίζει και χάνει τις επάλξεις μία προς μία και το κακό καταρρίπτεται και η τύχη και η ευημερία επανέρχονται σ'εκεινους που τους την στέρησαν άδικα με σκοτεινές πρακτικές.
Το θηλυκό της φωτεινής πλευράς ορίζεται κάθε φορά από το σύμπαν εν αγνοία της και η ίδια ανακαλύπτει στην πορεία μέσα απ'την διαίσθηση που είναι αυξημένη ότι έχει το χάρισμα. Ενώ αντίθετα το θηλυκό της σκοτεινής πλευράς, παραλαμβάνει εν πλήρη γνώση της, τα μυστικά απ'την μητέρα της και είναι υποχρεωμένη να ασκήσει την σκοτεινή τέχνη και όταν έρθει η ώρα, να παραδώσει την σκυτάλη στην δική της κόρη. Αν δεν τηρήσει τις υποχρεώσεις της, τότε σπάει η αλυσίδα και οι προηγούμενες κατάρες λύνονται και οι άνθρωποι που ήταν δεμένοι απελευθερώνονται. Όμως αυτό έχει επιπτώσεις και όλες οι κατάρες γυρίζουν πάνω στο σκοτεινό θηλυκό και στους οικείους της.

Αν λοιπόν στην οικογένεια σας υπάρχουν άτομα που έχουν βιώσει ανεκπλήρωτο έρωτα, διαζύγιο ή απώλεια παντοτινής αγάπης με άδικο τρόπο κι αυτό επαναλαμβάνεται, τότε υπάρχει περίπτωση να είστε εμπλεκόμενοι σε κατάρες γενεών. Δυστυχώς όλο αυτό έχει να κάνει και με το οικονομικό, γιατί οι σκοτεινοί άνθρωποι ξοδεύουν πολλά χρήματα για να βλάψουν τους ανθρώπους και να τους δέσουν με κατάρες κι έτσι βάλλεται και το οικονομικό αλλά και το συναισθηματικό και όλοι οι τομείς της ζωής.

ΜΙΛΗΣΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ 
Εκπλήρωσε το πεπρωμένο σου χωρίς εμπόδια & καθυστερήσεις 
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο στο  900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

Για να ανακαλύψετε αν εμπλεκεστε σε μια τέτοια κατάσταση, θα πρέπει πρώτα να βρείτε αν υπάρχει περιοδικότητα του φαινομένου στο γενεαλογικό σας δέντρο και ύστερα να εντοπίσετε τα συμπτώματα, αν είναι ίδια ή παρόμοια με κοινό αποτέλεσμα.

Στην προσπάθεια σας αυτή θα χαρώ να βοηθήσω με τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου να ανακαλύψετε τα κρυμμένα μυστικά και φυσικά μαζί να προσπαθησουμε να σπάσουμε τις κατάρες και να επαναφέρουμε την ισορροπία και την ευημερία.

Κάποια έξτρα στοιχεία που μου δόθηκαν από γυναίκα που παρέλαβε τα μυστικά της σκοτεινής τέχνης (ένα μυστικό βιβλίο, ένα ξύλινο κουτί με τα σύνεργα κι ένα στρογγυλό μενταγιόν χρυσό με χρυσή αλυσίδα), είναι ότι η οικογένεια πρέπει να έχει κόρες. Η διαδοχή γίνεται μόλις κλείσει τα δεκατέσσερα η πρώτη κόρη. Μπορεί κάθε κόρη να εξασκήσει την σκοτεινή τέχνη, αλλά η μία έχει την δύναμη. Αν τύχει και δεν υπάρχει κόρη στην οικογένεια, θεωρείται μεγάλη κακοτυχία και κακός οιωνός για την σκοτεινή οικογένεια και πρέπει οπωσδήποτε να βρεθεί λύση να μεταβιβαστούν τα μυστικά σε κορίτσι της οικογένειας ή νύφη, είτε μέσω υιοθεσίας κοριτσιού. Το πρώτο ξόρκι της σκοτεινής μάγισσας είναι ξόρκι γάμου και μόλις επιλέξει τον σύντροφό της, φτιάχνει και το αντίστοιχο φίλτρο που το δίνει μέσα σε ποτό ή φαγητό που του προσφέρει.

Κι αν όλα αυτά σας φαίνονται απίθανα, βγαλμένα μέσα από ταινίες, σκεφτείτε ότι και τα σενάρια των ταινιών κάποιοι τα γράφουν που εκτός από φαντασία έχουν και εμπειρίες. Άλλωστε τα σκοτεινά πράγματα γίνονται στα σκοτάδια κάτω από την μύτη μας και δύσκολα μπορούμε να τα αντιληφθούμε και να βρούμε αποδείξεις. Έχουμε όμως ενδείξεις κι από κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε για να τα φέρουμε στο φως και να αχρηστεψουμε την δύναμή τους. Γιατί η γνώση είναι δύναμη!

Αν σας δημιουργήθηκαν απορίες ή έχετε αμφιβολίες, είμαι στην διάθεση σας να απαντήσω σε όλα. Η μάχη συνεχίζεται αλλά όσο οι φωτεινοί άνθρωποι συσπειρώνονται η νίκη είναι κοντά.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.