astropedia.gr

Παράλληλες σχέσεις: Είσαι ο θύτης ή το θύμα;

Παράλληλες σχέσεις: Είσαι ο θύτης ή το θύμα;
Οι παράλληλες σχέσεις αντικατοπτρίζουν τη θλιβερή πραγματικότητα της σύγχρονης ζωής, σίγουρα δεν μπορείτε να ελέγξετε πάντα τι κάνει ο σύντροφός σας. Ακόμα κι αν δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό για να εκπληρώσετε τις ανάγκες του, ίσως και να μην είναι στο χέρι σας να τον κάνετε να παραμείνει πιστός. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους ο κάθε άνθρωπος μπορεί να κάνει μια παράλληλη σχέση και δεν είναι μόνο για το σεξ. Βέβαια, αν έχετε βαρεθεί στο κρεβάτι ή δεν έχετε ενεργή σεξουαλική ζωή με τα χρόνια, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να δοκιμάσετε κάτι άλλο παράλληλα με τη σχέση σας, ακόμα κι αν αγαπάτε το σύντροφό σας. Αλλά μπορεί και να έχετε έμφυτη την ανάγκη να παραστρατήσετε προκειμένου να νιώσετε ελκυστικοί με έναν άλλον ερωτικό σύντροφο.

Αλλά γιατί κάποια άτομα κάνουν παράλληλες σχέσεις; Είναι απλώς μόνο μια επιλογή ή είναι πιο επιρρεπείς στην απιστία; Πώς μπορείτε να καταλάβετε εάν κάποιος έχει την τάση να κάνει παράλληλες σχέσεις; Εκτός φυσικά από τη διαίσθησή σας και πιθανές ενδείξεις που μπορεί να έχετε, μπορείτε να βασιστείτε στην Αστρολογία η οποία μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε τα άτομα που αναζητούν πολλούς ερωτικούς συντρόφους. Ο γενέθλιος χάρτης μπορεί να δείξει αν υπάρχει αυτή η τάση. Λάβετε όμως υπόψη σας ότι μια μεμονωμένη όψη ή κάποιος δυσμενής πλανήτης δεν μπορεί να δηλώσει από μόνο του την τάση για παράλληλες σχέσεις. Θα πρέπει να συνυπάρχουν τουλάχιστον τρεις ενδείξεις και φυσικά όσες περισσότερες υπάρχουν, τόσο πιο πολύ ενισχύεται η τάση του ατόμου να βρεθεί σε μια παράλληλη σχέση. 

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Τέλος στις ανασφάλειες και τις συνεχείς αναζητήσεις της αλήθειας. 
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
☎ Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980  

 • Η Αφροδίτη και ο Άρης σε ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς

  Τα άτομα αυτά είναι πιο επιρρεπή να παρασυρθούν από τον ενθουσιασμό τους και τη φλόγα του πάθους τους καθώς χρειάζονται συνεχή διέγερση και αλλαγή. Βλέπουν την αγάπη διασκεδαστικά και με ενθουσιασμό. Τα άτομα με την Αφροδίτη και τον Άρη σε ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) αναζητούν νέες εμπειρίες και καταστάσεις συνεχώς. Βαριούνται εύκολα και επιδιώκουν την αλλαγή, θέλουν να πειραματιστούν και να επικοινωνούν.

  Έτσι έχουν την τάση να έχουν περισσότερους από έναν ερωτικούς συντρόφους. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για την Αφροδίτη ή τον Άρη στους Διδύμους, και λιγότερο αν η Αφροδίτη και ο Άρης βρίσκονται στο Ζυγό και τον Υδροχόο. Θα κάνουν μια παράλληλη σχέση επειδή νιώθουν πλήξη και έλλειψη επικοινωνίας και όχι επειδή τους λείπει το σεξουαλικό πάθος στη σχέση τους. Τα άτομα με την Αφροδίτη και τον Άρη σε ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) ψάχνουν τον καλύτερο ερωτικό σύντροφο.

  Θέλουν δράση, περιπέτεια και αχαλίνωτο πάθος. Διαφορετικά, θα ψάξουν κάποιον άλλον για να σβήσουν τη φωτιά του πάθους τους. Μπορεί να κάνουν μια παράλληλη σχέση χωρίς καν να το σκεφτούν, από τη βιασύνη τους, και μετά να το μετανιώσουν. Δεν θέλουν να χάσουν την ευκαιρία ιδιαίτερα αν τους προσφέρει διασκέδαση και ενθουσιασμό.

 • Οι βαρείς πλανήτες στους οίκους της αγάπης

  Ο 5ος, 7ος και 8ος οίκος αφορούν την αγάπη, το ρομαντισμό, τη σεξουαλικότητα και τις σχέσεις. Όταν ο Δίας, ο Ουρανός ή ο Ποσειδώνας βρίσκονται σε αυτούς τους οίκους, το άτομο τολμά να πάρει ρίσκα στην αγάπη και έχει την επιθυμία να ερωτευτεί και να ζήσει τη ζωή. Ο Δίας επιδιώκει να δοκιμάσει πολλούς ερωτικούς συντρόφους, μόνο και μόνο επειδή θέλει να επεκταθεί και να αναπτυχθεί, να ζήσει τη χαρά και την περιπέτεια πέρα ​​από τους προκαθορισμένους κανόνες και σύνορα.

  Ο Ουρανός νιώθει την ανάγκη να επαναστατήσει, να κάνει κάτι πρωτότυπο, κάτι που δεν εναρμονίζεται με τους κανόνες. Οι άνθρωποι αυτοί θέλουν να πειραματιστούν στο σεξ και κάθε είδους περιορισμός στη σχέση τους, τους κάνει να αισθάνονται στενόχωρα και να πιέζονται. Ο Ποσειδώνας δείχνει μια βαθιά ανάγκη για απόδραση από την πραγματικότητα, το άτομο βρίσκεται σε μια συνεχή αναζήτηση της τέλειας και ιδανικής αγάπης, βλέπει εξιδανικευμένα τις καταστάσεις και προκειμένου να ξεφύγει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να ζήσει το όνειρό του, ξεχνά ότι είναι δεσμευμένο.

 • Ο Δίας σε δυσαρμονική όψη (σύνοδος, τετράγωνο, αντίθεση) με την Αφροδίτη και τον Άρη

  Ο Δίας είναι ο πλανήτης της χαράς και της αφθονίας και επεκτείνει ό, τι αγγίζει.  Όταν βρίσκεται σε δυσαρμονική όψη (σύνοδος, τετράγωνο, αντίθεση) με την Αφροδίτη και τον Άρη δείχνει ότι το άτομο δεν φοβάται να πάρει ρίσκα στην αγάπη και αναζητά την ελευθερία και την ανεξαρτησία του. Μπορεί να κάνει μια παράλληλη σχέση χωρίς να τον ενδιαφέρει το κοινωνικό ή πολιτισμικό υπόβαθρο του ανθρώπου με το οποίο θα συνδεθεί, απλά το κάνει για τον ενθουσιασμό και την ευχαρίστηση. Μπορεί μάλιστα να υπόσχεται περισσότερα από όσα μπορεί να προσφέρει στο σύντροφό του και δείχνει ανευθυνότητα.

 • Ο Ουρανός σε δυσαρμονική όψη (σύνοδος, τετράγωνο, αντίθεση) με την Αφροδίτη και τον Άρη

  Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης που του αρέσει να ταρακουνά το καθιερωμένο status quo, αναζητά τη συναισθηματική και σεξουαλική διέγερση, το πρωτότυπο και το αντισυμβατικό. Όταν ο Ουρανός βρίσκεται σε δυσαρμονική όψη (σύνοδος, τετράγωνο, αντίθεση) το άτομο ψάχνει ένα νέο και ανεξερεύνητο έδαφος στην αγάπη. Η αλλαγή είναι η λέξη - κλειδί και θα κάνει οτιδήποτε για να ξεφύγει από τη ρουτίνα του. Αν δεν υπάρχει ενδιαφέρον στη σχέση του, ψάχνει να κάνει μια παράλληλη σχέση για να αναζωογονήσει τη ζωή του, να νιώσει ζωντανός. Έχει την τάση να δοκιμάσει νέες και πρωτότυπες σεξουαλικές πρακτικές, να κάνει κάτι διαφορετικό. Ο Ουρανός συσχετίζεται με το μη καθιερωμένο, το ασυνήθιστο και το μοναδικό. Θέλει να πειραματιστεί, να διερευνήσει και να νιώσει ενθουσιασμό.

 • Ο Ποσειδώνας σε δυσαρμονική όψη (σύνοδος, τετράγωνο, αντίθεση) με την Αφροδίτη και τον Άρη

  Ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης του ονείρου και της φαντασίας, έτσι όταν βρίσκεται σε δυσαρμονική όψη (σύνοδος, τετράγωνο, αντίθεση) με την Αφροδίτη και τον Άρη το άτομο ψάχνει κάτι περισσότερο στη σχέση του. Περισσότερο ρομαντισμό, περισσότερη φαντασία, περισσότερη αγάπη, απλά θέλει κάτι παραπάνω, κάτι ιδανικό. Αλλά ο Ποσειδώνας μπορεί να δημιουργήσει σύγχυση σχετικά με το τι θέλει στην αγάπη ή ακόμα και να παραποιήσει την αλήθεια, προκειμένου να εμπλουτίσει τη φαντασία του που τον κρατά ζωντανό και τον κάνει να ξεφεύγει από την πραγματικότητα. Ο πνευματικός σκοπός του Ποσειδώνα είναι να μας φέρει πιο κοντά στην δική μας θεϊκότητα και την πνευματική ουσία της ζωής. Στην ανώτερη μορφή του, δημιουργεί μεγαλύτερη σύνδεση με το πνεύμα και το θείο.

  Έτσι λοιπόν, το άτομο  με τις δυσαρμονικές όψεις του Ποσειδώνα κυριολεκτικά προσπαθεί να νιώσει κάτι πνευματικό, κάτι θεϊκό μέσα από την αγάπη και το σεξ. Θα επιδιώξει μια παράλληλη σχέση με κάποιον ο οποίος τον κάνει να αισθάνεται ότι έχει πνευματική σχέση, ανεξάρτητα από το αν αυτό είναι πραγματικότητα ή όχι (που συνήθως δεν είναι). Νομίζει ότι ζει μια ονειρική αγάπη, παρασύρεται από τα όνειρα και τον άκρατο  ρομαντισμό του, βιώνει μια μαγική ερωτική περιπέτεια, αιχμαλωτίζεται από τη γοητεία του συντρόφου του. Έχει δημιουργήσει μέσα στο μυαλό του ένα παραμύθι που του δίνει δύναμη να ζει. Ξεφεύγει από την πραγματικότητα με κάποιον άλλον καθώς δεν μπορεί να βρει την ερωτική μαγεία μέσα στη σχέση του.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι. Newsletter