astropedia.gr

Σ΄αγαπάει; Θα γυρίσει πίσω σε εσένα;

Σ΄αγαπάει; Θα γυρίσει πίσω σε εσένα;
Ο καθένας μας θέλει δίπλα του την ιδανική αγάπη αλλά δυστυχώς η έλλειψη επικοινωνίας και εμπιστοσύνης συνήθως κλονίζουν τις σχέσεις και τις διαλύουν. Ο πόνος και η θλίψη είναι αναπόφευκτα, νιώθετε σαν να έχετε χάσει τα πάντα, αλλά πρέπει να σκεφτείτε με τη λογική και να μην αφήνετε να σας εξουσιάζουν τα αρνητικά συναισθήματα και κυρίως να έχετε υπομονή. Ίσως προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε με τον/την πρώην σας αλλά εισπράττετε απόρριψη. Υπάρχουν όμως πολλά πράγματα να κάνετε όσο είστε χωριστά.

Σκεφτείτε γιατί χωρίσατε. Μήπως απλά τον/την θέλετε πίσω μόνο και μόνο επειδή δεν μπορείτε να αποδεχθείτε την ιδέα ότι δεν σας θέλει; Ή μήπως σας αρέσει απλά να λέτε ότι έχετε σχέση; Ή πραγματικά δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς αυτόν/ήν; Μήπως κάποιος από τους δυο σας ήταν χειριστικός ή κτητικός; Μήπως σας εξαπάτησε; Εάν συνέβησαν οποιαδήποτε από τα παραπάνω, σκεφτείτε πολύ αν αξίζει να κάνετε επανασύνδεση.

Κάντε εσωτερική ενδοσκόπηση, σκεφτείτε αν αυτό το πρόσωπο πληροί τις συναισθηματικές σας ανάγκες καθώς επίσης τις κακές σας συνήθειες και τα λάθη σας, αν υπήρχαν. Να είστε θετικοί, με γέλιο και χαμόγελο, πρώτα για τον εαυτό σας και ύστερα για τους άλλους. Μην είστε κολλημένοι στο παρελθόν, κάντε πράγματα που θα σας αναζωογονήσουν, χαρείτε τη ζωή σας χωρίς αυτόν/ήν. Βρείτε και άλλα ενδιαφέροντα, μια νέα δραστηριότητα, θα έχετε λιγότερο χρόνο να σκέφτεστε τον/την πρώην σας. Θα αισθανθείτε πιο δυνατοί και θα αποκτήσετε τον έλεγχο της ζωής σας.

Προετοιμάστε τα λόγια που θα πείτε όταν τον/την συναντήσετε. Το πρώτο πράγμα που θα πείτε στον πρώην σας είναι εξαιρετικά σημαντικό, ίσως χάσετε την ευκαιρία να τον/την φέρετε πίσω. Μην αντιδράτε στην απόφασή του για χωρισμό με κλάμα και υστερίες, παρακαλώντας τον να έρθει πίσω. Αυτό δεν πρόκειται να λειτουργήσει, αντίθετα θα τον απωθήσει και θα απομακρυνθεί περισσότερο.

Χρησιμοποιήστε το παρελθόν προς όφελός σας. Μάθετε εάν ο/η πρώην σας εξακολουθεί να νοιάζεται για εσάς. Πριν αρχίσετε να κάνετε οποιαδήποτε κίνηση, θα πρέπει να γνωρίζετε με βεβαιότητα ότι εξακολουθεί να νοιάζεται. Αν δεν νοιάζεται, και είστε ακόμα απεγνωσμένοι και τον θέλετε πίσω, τότε θα πρέπει να είστε εξαιρετικά επιφυλακτικοί στις ενέργειές σας. Δεν πρέπει να ξεκινήσετε να κάνετε οτιδήποτε πριν είστε σίγουροι ότι ο/η πρώην σας εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για εσάς.

Προσκαλέστε τον/την να μιλήσετε και εκφράστε τη λύπη σας ότι τα πράγματα δεν δούλεψαν μεταξύ σας και ρωτήστε τον/την για τις προθέσεις του. Και κυρίως να είστε ο εαυτός σας και μην υποτιμάτε την αξία σας επειδή σας απέρριψαν.

Εάν είστε πρόσφατα χωρισμένοι (λιγότερο από δύο εβδομάδες) αγνοήστε τον εντελώς. Θα σας πάρει τηλέφωνο εάν εξακολουθεί να ενδιαφέρεται. Αν δεν το κάνει, τότε οτιδήποτε πείτε ή κάνετε δεν πρόκειται να αλλάξει την κατάσταση. Μερικές φορές, αγνοώντας τον, τον κάνει να αισθάνεται ότι είστε απολύτως καλά και χωρίς αυτόν και προχωράτε στη ζωή σας, πράγμα το οποίο είναι ακριβώς το αντίθετο από ό, τι να του δείχνετε ότι τον θέλετε απεγνωσμένα. Βέβαια θα πρέπει να είστε απόλυτα σίγουροι για τις προθέσεις του ατόμου όταν προσπαθείτε να τον φέρετε πίσω.


ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Η Αστρολογία μπορεί να σας βοηθήσει να πλησιάσετε και πάλι το πρόσωπο που αγαπάτε.
Πότε λοιπόν η κατάλληλη χρονική περίοδος για να κάνετε επανασύνδεση με μια παλιά αγάπη;  
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
  Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980

 
Ανάδρομοι πλανήτες

Πολλοί άνθρωποι κάνουν επαναξιολόγηση της ερωτικής τους ζωής όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος (τρεις φορές τον χρόνο για τρεις περίπου εβδομάδες) ο οποίος όμως μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα, ειδικά όσον αφορά την επικοινωνία. Επίσης, όταν ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη, είναι σε ανάδρομη πορεία (κάθε 18 μήνες για περίπου 40 ημέρες) μπορεί να προκαλέσει συναισθηματικές ανησυχίες και σας ενθαρρύνει να επανεκτιμήσετε τη σχέση σας, να επιβεβαιώσετε αν έχετε επενδύσει την καρδιά σας στο σωστό άνθρωπο. Επειδή η Αφροδίτη συνδέεται με τα συναισθήματα και την ευαίσθητη πλευρά μας, γίνεστε πιο ευαίσθητοι απ’ ότι συνήθως, έτσι είστε πιο διαλλακτικοί με τα άτομα που αγαπήσατε και αγαπάτε ακόμα.

Η αλήθεια είναι ότι αν ψάχνετε να αναζωπυρώσετε μια παλιά αγάπη, η ανάδρομη πορεία του Ερμή και της Αφροδίτης είναι μια πολύ καλή χρονική περίοδος για να κινηθείτε καθώς όταν η Αφροδίτη ή ο Ερμής είναι ανάδρομοι, οι άνθρωποι γίνονται πιο εσωστρεφείς και στοχαστικοί. Πάνε πίσω στο παρελθόν και σκέφτονται τις παλιές αγάπες, τι πήραν και τι έδωσαν. Διανύουν μια χρονική περίοδο εσωτερικής ενδοσκόπησης σχετικά με το τι συνέβη και διαλύθηκε η σχέση, φέρνοντας στην επιφάνεια και κατανοώντας τους λόγους που χώρισαν. Αναθεωρούν πράγματα που συνέβησαν στο παρελθόν, τις ενέργειες και τα συναισθήματά τους, δεδομένου ότι ψάχνουν τα πράγματα σε βάθος.

Αυτή βέβαια δεν είναι και η καλύτερη χρονική περίοδος για να ξεκινήσει μια νέα σχέση, αλλά είναι μια υπέροχη στιγμή για να αναζωπυρωθεί μια παλιά. Μόνο προτού πάρετε τις οριστικές αποφάσεις σας, αφήστε να περάσει η χρονική περίοδος της ανάδρομης πορείας των πλανητών, ίσως κι εσείς αναθεωρήσετε πολλά.

Η Σελήνη

Η Σελήνη είναι ένας γρήγορος πλανήτης και αλλάζει ζώδιο περίπου κάθε 2,5 ημέρες. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη Σελήνη προς όφελός σας όταν είναι σε ζώδια που ευνοούν τις ερωτικές σχέσεις και τη δέσμευση, όπως όταν η Σελήνη είναι στον Λέοντα, το ζώδιο του έρωτα, τον Ζυγό, το ζώδιο της συντροφικότητας και της δέσμευσης και στον Ταύρο, το ζώδιο της σταθερότητας. Αντίθετα, όταν η Σελήνη είναι στον Αιγόκερω και στην Παρθένο προσπαθήστε να  αποφύγετε να κάνετε ενέργειες για επανασύνδεση, επειδή ο πρώην σύντροφός σας θα λειτουργεί με τη λογική και θα είναι πιο εγκρατής και εσωστρεφής, δεν θα εκδηλώνει τα συναισθήματά του.

Η Αφροδίτη

 Η Αφροδίτη στον Ταύρο, τον Λέοντα και τον Ζυγό είναι σε ζώδια που ευνοούν την αγάπη. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι η Αφροδίτη κάθεται σε κάθε ζώδιο περίπου 25 ημέρες και ίσως σας είναι δύσκολο να περιμένετε κάποιους μήνες για να επικοινωνήσετε με τον αγαπημένο σας.

Η Σελήνη σε γέμιση

Όταν η Σελήνη είναι σε γέμιση, το φεγγάρι γίνεται όλο και μεγαλύτερο, είναι το χρονικό διάστημα μεταξύ της Νέας Σελήνης και της Πανσελήνου. Η Σελήνη σε χάση είναι το αντίθετο. Η Σελήνη σε χάση είναι η χρονική περίοδος όπου η Σελήνη γίνεται όλο και μικρότερη. Κατά την περίοδο όπου η Σελήνη είναι σε γέμιση, θα διαπιστώσετε ότι έχετε καλύτερη τύχη σε αισθηματικά ζητήματα καθώς το φεγγάρι «γεμίζει» και τα συναισθήματα εντείνονται. Ο σύντροφός σας αισθάνεται πιο έντονα συναισθηματικά, ενώ όταν η Σελήνη είναι σε χάση, «αδειάζει» συναισθηματικά.

Οι ευνοϊκές όψεις στην Αστρολογία

Οι ευνοϊκές όψεις στην Αστρολογία, όπως το εξάγωνο και το τρίγωνο και σε ορισμένες περιπτώσεις η σύνοδος, σας δίνουν το πράσινο φως για να αναθερμάνετε μια χαμένη αγάπη. Για παράδειγμα, αν η διελαύνουσα Αφροδίτη είναι σε όψη συνόδου, τριγώνου ή εξαγώνου με το γενέθλιο Άρη σας ή τον κυβερνήτη του 5ου ή του 7ου οίκου σας, είναι μια καλή χρονική περίοδος για να πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Μην κολλάτε σε μια παλιά αγάπη, αν το σύμπαν έχει σχεδιάσει να είστε και πάλι μαζί, θα είστε, διαφορετικά σκεφτείτε ότι ίσως ο χωρισμός ήταν για το καλό σας, μην αφήνετε να σας καταβάλλουν αρνητικά και απαισιόδοξα συναισθήματα. Αφήστε τον απαιτούμενο χρόνο να περάσει, θρηνήστε αλλά μην αφήσετε να εξουσιάζει ο πόνος τη ζωή σας. Περιμένετε τις χρονικές περιόδους που η Αστρολογία σας δίνει το πράσινο φως για να εφαρμόσετε το σχέδιο δράσης σας αναλόγως. Εν τω μεταξύ, ζήστε τη ζωή σας. Στη συνέχεια, όταν ο/η πρώην σας έρθει πίσω, σκεφτείτε πολύ καλά αν θα ανοίξετε την πόρτα της καρδιάς σας και πάλι.

ASTRACARD
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.