astropedia.gr

Μηνιαίες προβλέψεις Ταρώ για τον μήνα Σεπτέμβριο

Μηνιαίες προβλέψεις Ταρώ για τον μήνα Σεπτέμβριο
Μετά από ένα δύσκολο και απαιτητικό καλοκαίρι, ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου έρχεται για να μας δώσει ξανά ελπίδα, να μας αναζωογονήσει και να ανανεώσει ξανά την πίστη μας για το μέλλον μέσα από γεγονότα και καταστάσεις που φέρνουν επιτυχίες, υλική ασφάλεια και ευτυχία. Η ζωή μας μπορεί να αποκτήσει ξανά τώρα απολαύσεις και κέρδη, ενώ παράλληλα αυτοεκτίμηση και εμπιστοσύνη προς τους άλλους ανεβαίνουν κατακόρυφα. Οι επιτυχίες και το ξαφνικό γύρισμα της τύχης όμως δεν πρέπει να μας κάνουν εγωιστές, γιατί έτσι θα χάσουμε την πραγματική απόλαυση και χαρά που έρχεται μόνο μέσα από την επαφή με τους άλλους και το μοίρασμα.

Η κάρτα του μήνα είναι το 9 Πεντάκτινο


ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ 
Η Ταρώ σου μιλάει! Άκουσε την… 
και κινήσου ανάλογα με τη συμβουλή που θα σου δώσει!  
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760 
 Από Κύπρο 900 90 980  ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699


ΚΡΙΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Ιππότης Κύπελο

Ο μήνας θέλει προσοχή γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος να παραδοθείς σε αβάσιμα όνειρα και να γεμίσεις φρούδες ελπίδες που δεν σε οδηγούν τελικά πουθενά αλλού, παρά σε κάτι ψεύτικο και κάλπικο. Να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά σε απιστίες, είτε αφορούν την σχέση σου είτε αφορούν σε κάποια επαγγελματική συνεργασία και πάρε τον έλεγχο των συναισθημάτων σου για να μην μετανοιώσεις τις κινήσεις σου αργότερα. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΤΑΥΡΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 4 Ξίφος
Ένας περίεργος μήνας κατά τον οποίο έχεις την ανάγκη να μειώσεις κάθε δραστηριότητα που έχει να κάνει με τους άλλους και να αποσυρθείς για λίγο με σκοπό να ανασυγκροτήσεις την ενέργειά σου και να βάλεις σε τάξη το μυαλό σου. Σε κάποιο βαθμό όμως μπορεί να καταπιέζεις τα συναισθήματά σου για να βρεις μια λογική δομή και αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό, τουλάχιστον όχι στην υπερβολή του. Όπως και να έχει πάντως, το σίγουρο είναι ότι χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου και να εστιάσεις στην υγεία σου, στην βελτίωση της ψυχολογικής σου κατάστασης και να συγκεντρώσεις δυνάμεις για να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.ΔΙΔΥΜΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 9 Ξίφος
Ο μήνας φέρνει φόβους και ανησυχίες για το άτομο που αγαπάς και οι συνθήκες δεν επιτρέπουν να το μοιραστείς μαζί του ούτε να καταφέρεις να μάθεις περισσότερα γύρω από τις κινήσεις του και την αλλαγή στην συμπεριφορά του. Η περίοδος σε προβληματίζει και από άλλες πλευρές, το μυαλό σου βασανίζεται και το αίσθημα της μοναξιάς και της έλλειψης κατανόησης αυξάνεται. Μην επιτρέπεις σε υπερβολικές ανησυχίες να παίρνουν το πάνω χέρι και να θολώνουν το μυαλό σου ή να σου χαλάνε την ψυχολογία και βελτίωσε την φυσική σου κατάσταση κάνοντας πράγματα που σε βοηθάνε ποιοτικά. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 4 Ξίφος

Ο μήνας σε θέλει να αποσύρεσαι λίγο από την πολύβουη πραγματικότητα για να ανασυγκροτήσεις την ενέργειά σου και για να βάλεις τάξη στο μυαλό σου. Οι συνθήκες μπορεί να μην είναι ιδανικές, αλλά σίγουρα σου δείχνουν θετικά σημάδια και σταδιακά ανοίγουν καλύτερες προοπτικές και πιθανότητες. Έχεις όμως αυτή την περίοδο μεγάλη ανάγκη να απομονωθείς και να ξεκουραστείς γιατί έχεις εξαντληθεί και οι ψυχικές σου άμυνες έχουν πέσει. Μην απομονώνεσαι με αρνητικά αποτελέσματα όμως και μην φλερτάρεις με τον φόβο και την κατάθλιψη. Η πραγματικότητα είναι εκεί και πρέπει να την αντιμετωπίσεις. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΛΕΩΝ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 5 Ξίφος
Ο μήνας φέρνει μαζί του μια κάρτα δύσκολη που μιλάει για φόβους, ίντριγκες και ζήλιες και καλό είναι να φροντίσεις να διατηρήσεις την ισορροπία τόσο γύρω σου όσο και μέσα στο μυαλό σου γιατί ο κίνδυνος να χάσεις και αυτά που έχεις είναι υπαρκτός και το μυαλό σου μπορεί να σε οδηγήσει σε μονοπάτια που κρύβουν πολλές παγίδες. Η περίοδος χρειάζεται επιφυλακή λοιπόν και ψυχραιμία και μόνο μέσα από την λογική θα μπορέσεις να αποφύγεις τις κακοτοπιές και την ήττα. Η έλλειψη ηθικών φραγμών μπορεί να σε οδηγήσει σε κινήσεις που φέρνουν ένα κάποιο αποτέλεσμα που σε ικανοποιεί αρχικά, αλλά η νίκη σου θα έχει μια πικρή γεύση τελικά... Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι η Δικαιοσύνη
Είναι μια από τις κάρτες που σχετίζονται με το ζώδιό σου και ταυτόχρονα είναι κάρτα της μεγάλης Αρκάνας που σημαίνει ότι αυτόν τον μήνα πρόκειται να βρεις την ισορροπία και την δικαιοσύνη που χρειάζεσαι έτσι ώστε να μπορέσεις να κλείσεις ένα κεφάλαιο και να ανοίξεις ένα καινούργιο συνεχίζοντας μπροστά έντιμα και με επιτυχία, αλλά αυτό μπορεί να γίνει και με τρόπο που ίσως σε κάνει να πονέσεις ή να αναγκαστείς να παραδεχτείς τα δικά σου λάθη και να ζητήσεις συγγνώμη. Απόφυγε την επαφή με τον νόμο αυτή την περίοδο και φρόντισε να είσαι σε όλα σου συνεπής. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΖΥΓΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 9 Κύπελο
Ο μήνας προσφέρει ευκαιρίες για καλές στιγμές και σου δίνει τον χρόνο αλλά και την παρέα για να διασκεδάσεις, να περάσεις όμορφα και να αξιοποιήσεις τις καλές στιγμές της ζωής. Είναι μια κατάλληλη περίοδος για να ασχοληθείς με την βελτίωση του χώρου σου και της καθημερινότητας της ζωής σου βάζοντας μικρές πινελιές που ομορφαίνουν το περιβάλλον σου. Απόφυγε όμως να ωραιοποιείς τις καταστάσεις και κυρίως να κρύβεις αρνητικά της ψυχολογίας σου και να προσποιείσαι στους άλλους, γιατί αυτό θα σε πιέσει πολύ και θα αισθανθείς ότι ζεις μια ψεύτικη ζωή. Εκφράσου τόσο στα θετικά, όσο και στα αρνητικά που νοιώθεις. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 7 Κύπελο
Η κάρτα μιλάει για αυταπάτες και υπερβολικά όνειρα που δεν έχουν βάση και τώρα είναι η στιγμή που πρέπει κατά κάποιο τρόπο να ξυπνήσεις και να βγεις από σενάρια που δεν έχουν βάση. Δεν θα είναι καλό στην πορεία, αν συνεχίσεις να εστιάζεσαι υπερβολικά σε επιθυμίες που δεν είναι ζωτικές και σε πόθους ευσεβείς ή να αναβιώνεις το παρελθόν  απλά στην φαντασία σου, μόνο και μόνο σαν μια διέξοδο ψυχολογικής απόδρασης. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΤΟΞΟΤΗΣ
 
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 10 Κύπελο
Ο μήνας διαγράφεται πολύ καλός και παίρνεις ικανοποίηση και χαρά τόσο στα θέματα καρδιάς όσο και στα επαγγελματικά σου, όπου μπορείς να κλείσεις όμορφες και ευνοϊκές συνεργασίες. Η περίοδος φέρνει ολοκλήρωση στις προσπάθειές σου, η οικογενειακή ηρεμία και η αγάπη αποκαθίστανται, έχεις τύχη και προστασία και τα γεγονότα σε οδηγούν ένα προς ένα στην ευτυχία και την επιτυχία. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 10 Ξίφος
Μια δύσκολη κάρτα πέφτει αυτόν τον μήνα για να σηματοδοτήσει μια κομβική περίοδο στην ζωή σου κατά την οποία δίνεις ένα οριστικό τέλος σε κάποιο θέμα που καιρό τώρα σε βαραίνει και σε πιέζει από πολλές πλευρές. Είναι μια απόφαση που φέρνει πόνο, αλλά ξέρεις μέσα σου καλά ότι αυτή η απόφαση να αποχαιρετήσεις το πρόβλημα, σου απελευθερώνει το μυαλό και σε βοηθά κλείνοντας έναν κύκλο να ανοίξεις έναν καινούργιο. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 9 Ράβδος
Αυτόν τον μήνα χρειάζεται να κινηθείς με επιφύλαξη και άμυνα και να μην είσαι ανοιχτός σε οτιδήποτε φαίνεται ευχάριστο ή σε οποιονδήποτε παρουσιάζεται ως το πρόσωπο που θα σου λύσει τα προβλήματα. Διατήρησε τα κεκτημένα σου, μην αλλάζεις τις συνήθειες και το πρόγραμμά σου και παράμεινε στα γνωστά και ασφαλή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι γίνεσαι άκαμπτος και σκληρός. Παίξε σε βατό έδαφος και μην κάνεις πολλές αλλαγές ή μελλοντικά σχέδια. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΙΧΘΥΕΣ 
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 5 Πεντάκτινο

Ο μήνας μπορεί να εντείνει τους φόβους σου για αποτυχία ή ότι μπορεί να χάσεις κάτι σημαντικό, αλλά το περιβάλλον σου και οι εξελίξεις σου δείχνουν ότι οι φόβοι που έχεις είναι στο μυαλό σου και η υποστήριξη που χρειάζεσαι έρχεται, ακόμη και αν δεν είναι από εκεί που περιμένεις. Αυτή την περίοδο είναι αναγκαίο να συνειδητοποιήσεις πως δεν είσαι μόνος και πως όταν χρειάζεται υπάρχει κάποιος που σε βοηθά, αρκεί βέβαια να δεχτείς και εσύ την βοήθεια. Μην περνάς τις δυσκολίες σου μόνος σου και πεισματικά και συνέχισε να αγωνίζεσαι για κάτι καλύτερο. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  
Newsletter