astropedia.gr

Ταρώ - Μηνιαίες προβλέψεις Νοέμβριος

Ταρώ - Μηνιαίες προβλέψεις Νοέμβριος
Μηνιαίες τάσεις Ταρώ από την Ανθή Ρήγα

ASTRACARD
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e-shop στο https://astracard.gr/shop Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  

Η κάρτα του μήνα είναι το 7 Κύπελλο

Είναι δύσκολος μήνας και χρειάζεται προσοχή στις αυταπάτες που τρέφουμε και στην ανάγκη μας να ξαναζήσουμε κάτι από το παρελθόν, που τώρα όμως δεν μπορεί να υπάρξει σε πραγματική και σταθερή βάση. Υπάρχει αδυναμία λήψης αποφάσεων γιατί υπάρχουν πολλές και διαφορετικές επιλογές, επικρατεί σύγχυση και υπερβολική εστίαση σε επιθυμίες που δεν είναι ζωτικές. Η ανάγκη για ψυχολογική απόδραση θα πρέπει να ελεγχθεί και αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί οι εξελίξεις μπορεί να είναι απρόβλεπτες…

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Η Ταρώ σου μιλάει! Άκουσε την…
και κινήσου ανάλογα με τη συμβουλή που θα σου δώσει!
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980    

ΚΡΙΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι η Αυτοκράτειρα

Αυτόν τον μήνα βάζεις σταθερές βάσεις και ξεκαθαρίζεις καταστάσεις μέσα από λογικούς και ψύχραιμους χειρισμούς. Ακολουθείς το πρόγραμμα, τους κανόνες και χρησιμοποιείς ακριβώς αυτά τα στοιχεία για να βάλεις σε τάξη και αυτούς που παρεκκλίνουν  ή που έχουν χαλαρώσει περισσότερο από ό,τι θα έπρεπε. Θετικές εξελίξεις στην εργασία σου και σταθεροποίηση στο προσωπικό σου κομμάτι. Κάλεσε κάποιον που μπορεί να σε βοηθήσει στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να είσαι εσύ ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Βασιλιάς Ράβδος

Ο μήνας σου έχει δράση και πολλά σημαντικά γεγονότα και το κλειδί είναι να είσαι αποφασιστικός και να κινηθείς με αυτοπεποίθηση, κουράγιο και ενθουσιασμό. Μια απερίσκεπτη νοοτροπία όμως δεν θα βοηθήσει και χρειάζεται να είσαι διαλλακτικός σε κάποια σημεία για να πετύχεις το καλύτερο δυνατόν. Κάλεσε κάποιον που μπορεί να σε βοηθήσει στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να είσαι εσύ ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 8 Κύπελο

Αυτόν τον μήνα αντιμετωπίζεις το παρελθόν σου με άλλη ματιά και μπορείς να βρεις απαντήσεις και να απελευθερωθείς συναισθηματικά από πρακτικά εμπόδια και ψυχολογικά κολλήματα. Αφήνεις πίσω σου πρόσωπα και καταστάσεις που δεν έχουν πλέον νόημα και ακολουθείς τον δικό σου δρόμο. Κάλεσε κάποιον που μπορεί να σε βοηθήσει στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να είσαι εσύ ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 2 Πεντάκτινο

Το μήνυμα της κάρτας του μήνα είναι ότι τώρα χρειάζεται να χαλαρώσεις και να αξιοποιήσεις την ζωή σου πιο ευχάριστα, με αυθορμητισμό και με ζωντάνια, ανακαλύπτοντας το παιδί που κρύβεις μέσα σου. Μην είσαι απόλυτος όμως και κινήσου με ευελιξία, συνέπεια και υπεύθυνα. Κάλεσε κάποιον που μπορεί να σε βοηθήσει στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να είσαι εσύ ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις.

ΛΕΩΝ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 7 Κύπελο

Αυτός ο μήνας είναι κατά κάποιο τρόπο μια κλήση αφύπνισης και τα γεγονότα έτσι όπως έρχονται σου δείχνουν ότι χρειάζεται να σταματήσεις να κάνεις υπερβολικά όνειρα και να τρέφεις αυταπάτες και ότι πρέπει να προσγειωθείς στην πραγματικότητα, κάνοντας αναγκαστικά επιλογές. Έχεις δημιουργική δυνατότητα, αλλά η αδυναμία σου να πάρεις αποφάσεις αυτόν τον μήνα τονίζεται ιδιαίτερα, καθώς η προσωπική σου κάρτα ταυτίζεται με την γενική κάρτα του μήνα. Κάλεσε κάποιον που μπορεί να σε βοηθήσει στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να είσαι εσύ ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 8 Ράβδος

Μήνας με γρήγορα γεγονότα και με απαντήσεις ή εξελίξεις στα θέματά σου που είναι γενικά θετικές και ελπιδοφόρες. Ακόμη και από εκεί που δεν το περιμένεις έχεις επιτυχίες, έχε λοιπόν τα μάτια σου ανοιχτά αυτόν τον μήνα, αλλά μην βιάζεσαι και μην υπερβάλλεις. Ενδέχεται τα βέλη του έρωτα να σε χτυπήσουν αυτόν τον μήνα. Κάλεσε κάποιον που μπορεί να σε βοηθήσει στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να είσαι εσύ ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις.

ΖΥΓΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι οι Εραστές

Ο μήνας προβάλει θέματα σχέσεων και οι αισθηματικές σου υποθέσεις σού δημιουργούν αμφιβολίες, διλήμματα και καλείσαι τώρα να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις σημαντικές κινήσεις ή να εκφράσεις καθαρά αυτό που σκέφτεσαι, αυτό που νοιώθεις και αυτό που πιστεύεις. Κάθε απόφαση που παίρνεις πρέπει να είναι μέσα από την καρδιά σου και να το εννοείς πραγματικά. Κάλεσε κάποιον που μπορεί να σε βοηθήσει στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να είσαι εσύ ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 6 Πεντάκτινο

Ο μήνας είναι γενναιόδωρος μαζί σου, πρόσωπα και καταστάσεις σε βοηθάνε να πετύχεις στόχους σου και κάτι υπάρχει που σε προστατεύει και σε σώζει την τελευταία στιγμή. Διατήρησε τις ισορροπίες σε κάθε τομέα της ζωής σου αυτή την περίοδο και φρόντισε περισσότερο τα οικονομικά σου, τομέας στον οποίο αναμένονται αναστατώσεις αυτόν τον μήνα. Κάλεσε κάποιον που μπορεί να σε βοηθήσει στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να είσαι εσύ ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 5 Ξίφος

Ενδιαφέροντας μήνας και αρκετά προκλητικός καθώς τώρα τα μάτια σου ανοίγουν και βλέπεις πιο καθαρά φίλους που είναι κρυμμένοι εχθροί, ανακαλύπτεις παγίδες και ξεσκεπάζεις ίντριγκες και ζήλιες. Αποφασίζεις να δεις την πραγματικότητα και να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις έτσι όπως έχουν, παρότι αυτό φέρνει πόνο. Μην υποβιβάσεις τους άλλους όμως και φρόντισε να κινηθείς με βάση την ηθική. Κάλεσε κάποιον που μπορεί να σε βοηθήσει στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να είσαι εσύ ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Τρελός

Μεταβατικός μήνας αυτός για σένα, καθώς τα πάντα σχεδόν βρίσκονται σε εξέλιξη και τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει ή διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι χειροπιαστό και να σου δίνει την αίσθηση ότι μπορείς να βασιστείς σε αυτό το δεδομένα και κάτι έχεις στο χέρι σου. Όλα είναι στον αέρα και αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να χαλαρώσεις, να απολαύσεις απλές καθημερινές στιγμές και να πιστέψεις ότι το καλύτερο έρχεται! Κάλεσε κάποιον που μπορεί να σε βοηθήσει στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να είσαι εσύ ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Ιππότης Πεντάκτινο

Το σπίτι και όλες οι προεκτάσεις αυτής της έννοιας θα σε απασχολήσει αυτόν τον μήνα και είναι μια περίοδος που ψάχνεις να βρεις την ασφάλεια, την σταθερότητα και την εμπιστοσύνη. Το να έχεις μια πολύ αυστηρή και άκαμπτη νοοτροπία δεν θα σε βοηθήσει αυτόν τον μήνα να έχεις αυτό που επιθυμείς και χρειάζεται να είσαι περισσότερο διαλλακτικός. Κάλεσε κάποιον που μπορεί να σε βοηθήσει στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να είσαι εσύ ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 9 Ξίφος

Ο μήνας φέρνει στην επιφάνεια θέματα που σε βασανίζουν και σε κάνουν να αισθάνεσαι ακόμη πιο ευάλωτος. Αισθήματα ενοχής και φόβοι αυξάνουν την ανησυχία σου και βρίσκεσαι σε μια περίοδο ουσιαστικά μετάνοιας και βαθιάς συνειδητοποίησης. Μην αφήνεις αυτό το κλίμα να σε φέρει στα πρόθυρα της απελπισίας ή τουλάχιστον ξεκαθάρισε λογικά τις καταστάσεις και δες μήπως ανησυχείς υπερβολικά για κάτι, ενώ δεν θα έπρεπε.. Κάλεσε κάποιον που μπορεί να σε βοηθήσει στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να είσαι εσύ ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις.

AstraCard   
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/  
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.    
   
Newsletter