astropedia.gr

Ταρώ προβλέψεις - Μάρτιος 2024

Ταρώ προβλέψεις - Μάρτιος 2024
Η κάρτα του μήνα είναι η Βασίλισσα των Ξιφών
Αυτό το μήνα μπορεί να χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις που θα βασίζονται στη λογική και όχι απαραίτητα στη διαίσθηση ή με γνώμονα το συναίσθημα. Θα πρέπει να καταλάβεις ότι δεν είναι πάντα προς το συμφέρον σου να στηρίζεσαι αποκλειστικά στο ένστικτό και τα συναισθήματά σου.Μην μένεις στα γενικά που αφορούν όλους! Είμαι η Ανθή Ρήγα και σε περιμένω για να σου δώσω ακριβείς απαντήσεις στα συγκεκριμένα ερωτήματα που έχεις και να σε βοηθήσω να βρεις λύσεις για οποιοδήποτε επαγγελματικό η προσωπικό θέμα σε απασχολεί.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ 

Η Ταρώ σου μιλάει! Άκουσε την… 
κινήσου ανάλογα με τη συμβουλή που θα σου δώσει!  
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760 
 Από Κύπρο 900 90 980  ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699


ΚΡΙΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 2 Πεντάκτινο

Αυτός ο μήνας σε καλεί να αγωνιστείς για τη δημιουργία συναισθηματικής και οικονομικής ισορροπίας και να προσπαθήσεις να διατηρήσεις την αρμονία στις σχέσεις σου. Μην ασχολείσαι με πολλά πράγματα ταυτόχρονα και βάλε στην άκρη κάποιες από τις πολλαπλές σου ευθύνες, προκειμένου να επικεντρωθείς στις βασικές σου προτεραιότητες. Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..


ΤΑΥΡΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι η Εγκράτεια
Αυτός ο μήνας δίνει έμφαση στην εύρεση της σωστής ισορροπίας με τους γύρω σου. Μπορεί να χρειαστεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στον χρόνο που αναλώνεις στην εργασία σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Αν αναλώνεις υπερβολικές ώρες στην εργασία σου, τότε ανέμενε παράπονα ή ακόμα και συγκρούσεις με τις φιλίες σου ή την  οικογένεια ή το ταίρι σου. Στην πραγματικότητα, μπορεί να αισθανθείς άγχος και εκνευρισμό από τις συναισθηματικές ανάγκες ή τις απαιτήσεις των άλλων και ίσως να θέλεις να απομακρυνθείς για να δεις πως θα βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου. Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..


ΔΙΔΥΜΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι η Βασίλισσα Πεντάκτινο

Προετοιμάσου για έναν δυναμικό και συναρπαστικό μήνα! Έχεις έναν ιδιαίτερο ζήλο και φιλοδοξίες για να υλοποιήσεις τα μεγάλα όνειρά σου, τόσο στην επαγγελματική όσο και την προσωπική σου ζωή. Η έντονη ενέργεια που θα νιώσεις αυτό το μήνα, σε ωθεί προς νέα δεδομένα στη ζωή σου και εκπλήσσεις τους γύρω σου. Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 7 Κύπελλο

Νιώθεις τη δύναμη για να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου αυτό το μήνα, αλλά εξωγενή εμπόδια δημιουργούν σύγχυση και διαφωνίες, ίσως για μια κατάσταση όπου δεν είναι ξεκάθαρο για το ποιος είναι υπεύθυνος για αυτήν. Στην εργασία σου μπορεί να σου ανατεθούν συγκεκριμένες ευθύνες για ορισμένα πράγματα που θα σου δημιουργήσουν άγχος, πράγμα το οποίο θα απαιτήσει υπερβολικές προσπάθειες. Ίσως επίσης αναλάβεις ένα έργο το οποίο είναι στη δικαιοδοσία κάποιου άλλου. Εάν νιώθεις πίεση, θα πρέπει να βρεις το θάρρος να μιλήσεις. Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..

ΛΕΩΝ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι η Δικαιοσύνη

Αυτό το μήνα επανεξετάζεις ποιος και τι σου προσφέρουν ισορροπία και αρμονία στη ζωή σου. Καθιστάς σαφές σε όλους γύρω σου ότι θέλεις χώρο και χρόνο για τον εαυτό σου. Ίσως και να βρεθείς σε ένα δίλημμα, δεν μπορείς να κατανοήσεις ποιος και τι σου προσφέρουν ασφάλεια και σιγουριά ή με ποιον θέλεις να περάσεις τον περισσότερο χρόνο σου. Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 4 Πεντάκτινο

Αυτό το μήνα θα διαπιστώσεις ότι η επαγρύπνηση και η προσοχή θα έχουν και θετικά αποτελέσματα, ιδιαίτερα στην εργασία σου και τα οικονομικά σου. Επαγγελματικά, μπορεί να νιώθεις απογοήτευση που είσαι σε μια στάσιμη επαγγελματική κατάσταση, αλλά μην αφήνεις τις ελπίδες και τις προσδοκίες σου στην άκρη. Ορισμένοι συνάδελφοι ή οι συνεργάτες σου μπορεί να θεωρήσουν ότι έχεις σκληρό και άκαμπτο χαρακτήρα, αλλά στην πραγματικότητα έχεις δύναμη και αποφασιστικότητα. Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..


ΖΥΓΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Ήλιος

Αυτός ο μήνας σε βρίσκει με αισιοδοξία και χαρά, νιώθεις ψυχική ανάταση, καθώς θα ξεπεραστεί οποιαδήποτε αρνητικότητα με τα σημαντικά άτομα στη ζωή σου. Αισθάνεσαι ότι σου αξίζει μεγαλύτερη υλική επιβράβευση για τις επαγγελματικές σου προσπάθειες, έτσι παίρνεις την πρωτοβουλία για να επιδιώξεις μεγαλύτερη αναγνώριση για αυτό που κάνεις. Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το Αστέρι

Αυτός είναι ένας μήνας που το σύμπαν σε καλεί να αποφασίσεις σχετικά με τις αλλαγές που θέλεις να υλοποιηθούν στη ζωή σου, έχεις ένα μεγάλο όραμα, υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες. Αν αισθάνεσαι ότι σου αξίζει μεγαλύτερη ανταμοιβή για οποιεσδήποτε από τις προσπάθειές σου, τότε παίρνεις την πρωτοβουλία και ζητάς περισσότερα! Επαγγελματικά, αν αισθάνεσαι ότι η καριέρα σου δεν σε ικανοποιεί απόλυτα, τότε ήρθε η ώρα να θυμηθείς  ότι έχεις τη δύναμη να κάνεις αλλαγές. Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..


ΤΟΞΟΤΗΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Κόσμος

Αυτό το μήνα κάνεις προσπάθειες να ολοκληρώσεις τη σκληρή δουλειά σου και αλλάζει η στάση σου για κάποια άτομα γύρω σου. Επαγγελματικά, αν έχεις δουλέψει σκληρά, τότε θα πάρεις αρκετές ανταμοιβές, ωστόσο, μπορεί να καταλαμβάνεσαι κάποιες στιγμές από εκνευρισμό, ο οποίος όμως θα σε ωθήσει να κινηθείς για την υλοποίηση ορισμένων μακροπρόθεσμων σχεδίων σου. Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 6 Ξίφος

Αυτό το μήνα αγωνίζεσαι για να βάλεις τα πάντα σε ηρεμία και τάξη. Να ξέρεις ότι τυχόν αλλαγές που θα συμβούν, θα αποδειχθούν προς το καλύτερο, ακόμα κι αν αισθάνεσαι μια χροιά εκνευρισμού ή λύπης. Η αισιοδοξία έρχεται πίσω στη ζωή σου, κάνεις μεγάλα όνειρα για ένα πιο φωτεινό μέλλον και πάλι. Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 4 Ράβδος

Αυτός ο μήνας δεν θα είναι καθόλου μονότονος για σένα, να είσαι σε ετοιμότητα για καταλυτικές αλλαγές. Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέα σχέδια για το μέλλον σου αλλά το σύμπαν συνιστά να κάνεις καλή χρήση της ενέργειάς σου και να ελέγξεις τις παράτολμες κινήσεις σου και κάθε είδους συναισθηματικά ξεσπάσματα. Στην πραγματικότητα, μια μυστική πλευρά του εαυτού σου βγαίνει στην επιφάνεια, όμως δεν είσαι σε θέση  να μοιραστείς τα σχέδιά σου με τους άλλους, θέλεις να κάνεις το δικό σου. Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..


ΙΧΘΥΕΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι οι Εραστές

Η ενέργειες αυτού του μήνα σου δίνουν τα κίνητρα για νέες βάσεις, είτε στη  συναισθηματική, είτε στην επαγγελματική σου ζωή. Τα γεγονότα που θα συμβούν θα σου επιτρέψουν να δεις τον εαυτό σου και τις σχέσεις σου με μια διαφορετική προοπτική. Η ανάγκη σου να ξαναβρείς τον εαυτό σου είναι πολύ ισχυρή, θέλεις να αλλάξεις κάποιες πτυχές της ζωής σου και να βρεις ό, τι πραγματικά ταιριάζει με τις αξίες και τα ιδανικά σου. Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter