astropedia.gr

Ταρώ - Μηνιαίες προβλέψεις Ιανουάριος 2022

Ταρώ - Μηνιαίες προβλέψεις Ιανουάριος 2022
Μηνιαίες τάσεις Ταρώ από την Ανθή Ρήγα

Ο πρώτος μήνας της καινούργιας χρονιάς περιγράφεται από μια ιδιαίτερη κάρτα που σαφώς φοβίζει και ίσως αποθαρρύνει πρωτοβουλίες και καινούργια ξεκινήματα. Είναι ένας μήνας που πολλά προετοιμάζονται και η αρχή ενός καινούργιου κεφαλαίου στην ζωή μας βρίσκεται στα σπάργανα, αλλά τώρα είναι μια περίοδος που τα πράγματα ακόμη αλλάζουν και δεν έχουν πάρει την τελική τους μορφή και τα δεδομένα συνεχίζουν να διαμορφώνονται και έτσι να μην μπορούμε ακόμη να δούμε την τελική εικόνα και να πάρουμε τις αποφάσεις μας. Είναι μήνας μεταμορφωτικός σε βαθύτερο ψυχολογικό επίπεδο.Η κάρτα του μήνα είναι ο Θάνατος


 
ΚΡΙΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Τροχός
Ο μήνας φέρνει απρόσμενα γεγονότα που θα σε κάνουν να δεις την καθημερινότητα αλλά και την ζωή με διαφορετικό μάτι και να μπεις σε διαδικασία να κάνεις αυτό που χρειάζεται, να ενεργοποιηθείς και να έχεις την πρόοδο που θες στις υποθέσεις σου. Πάρε τα απαραίτητα μέτρα και κάνε τα σωστά βήματα όμως ώστε να αποφύγεις ή να περιορίσεις όσο είναι δυνατόν την επιρροή από την μοίρα και την κακή τύχη. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

 
ΤΑΥΡΟΣ

Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Κρεμασμένος
Ο μήνας φέρνει αναποδιές που όμως αν φροντίσεις να προνοήσεις δεν θα είναι και τόσο μεγάλες ή αξεπέραστες και θα μπορέσεις να έχεις την βοήθεια που χρειάζεσαι, εφόσον όμως απευθυνθείς στα σωστά και πλέον κατάλληλα πρόσωπα, που δεν είναι αυτά που νομίζεις. Η περίοδος θέλει προσοχή στα οικονομικά σου και δεν είναι η στιγμή για ανοίγματα σε κανένα επίπεδο, επαγγελματικό ή προσωπικό. Μην αφήνεις καμία εκκρεμότητα να χρονίζει, ενώ η απροθυμία ή η βαρεμάρα δεν θα σε ωφελήσουν. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

 
ΔΙΔΥΜΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 2 Ράβδος
Ο μήνας σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σου και βλέπεις προσπάθειες να φέρνουν επιτέλους αποτελέσματα τα οποία είναι ικανοποιητικά και ενθαρρυντικά να συνεχίσεις. Αυτή την περίοδο θα χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις όμως γιατί δεν είναι όλα ιδανικά και μερικές φορές ενώ θα έχεις αυτό που ήθελες, μπορεί να νιώσεις ότι δεν σε γεμίζει πια και τελικά δεν το θες.. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Βασιλιάς Πεντάκτινο
Ένας καλός μήνας για οικονομικά θέματα και μπορείς τώρα να δεις τα αποτελέσματα των κόπων και των προσπαθειών σου. Αυτή την περίοδο κινείσαι ρεαλιστικά και πρακτικά, έχεις επιτυχίες και κερδίζεις την εμπιστοσύνη των άλλων, αλλά και την καρδιά τους. Μην τεμπελιάσεις αυτόν τον μήνα όμως, να διατηρήσεις τις ισορροπίες και να κινηθείς με υπομονή και όχι με πείσμα. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

  
ΛΕΩΝ

Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Ήλιος
Ο μήνας είναι καλός και φέρνει επιτυχίες και ικανοποίηση τόσο σε θέματα πρακτικής φύσεως, όσο και στα προσωπικά σου που αυτή την περίοδο θα κινηθούν δίνοντάς σου χαρά και αγάπη. Δεν είναι ο μήνας για να χωρίσεις ή να παραιτηθείς και αν βρίσκεσαι σε αυτή την κατάσταση, κάτι σημαντικό συμβαίνει που σου αλλάζει την σκέψη. Απόφυγε να μείνεις μόνος με τις σκέψεις σου γιατί αυτός ο μήνας δίνει ευκαιρίες μέσα από άλλα άτομα. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Βασιλιάς Ξίφος
Ένας πρακτικός και θετικός μήνας αρχίζει για σένα και τώρα μπορείς να δράσεις και να αντιμετωπίσεις ρεαλιστικά και χωρίς ψευδαισθήσεις την πραγματικότητα και τα θέματα που σε απασχολούν. Λύσεις έρχονται μέσα από ανδρικά πρόσωπα και μπορείς να αναλύσεις τα δεδομένα σου καλύτερα. Εντόπισε και απόφυγε επικριτικούς γνωστούς και φίλους που θέλουν ‘το καλό σου’ και μην κινείσαι ψυχρά και υπολογιστικά γιατί θα σου γυρίσει μπούμερανγκ. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

 
ΖΥΓΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Κόσμος
Ο μήνας φέρνει αναγνώριση των προσπαθειών σου και σε οδηγεί σε μεγάλα και σημαντικά επιτεύγματα. Μπορείς τώρα να ολοκληρώσεις ένα σχέδιό σου και να περάσεις στο επόμενο. Ο μήνας είναι πολύ δημιουργικός, μην μείνεις στα ελαττώματα και τα ψεγάδια που υπάρχουν και μην απογοητεύεσαι. Να παραμένεις δραστήριος γιατί η έλλειψη στόχου αυτόν τον μήνα δεν λειτουργεί θετικά. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 2 Ξίφος
Ο μήνας φέρνει ανασφάλειες και αμφιβολίες, κάτι που μπορεί να σε κάνει ιδιαίτερα αναποφασιστικό με αποτέλεσμα την αδράνεια και την παθητικότητα. Φρόντισε λοιπόν να επεξεργαστείς τους λόγους που δεν έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου αυτή την περίοδο και να αποβάλλεις κάθε αρνητικό συναίσθημα και σκέψη που σε εμποδίζει να χρησιμοποιήσεις την λογική και να δραστηριοποιηθείς στις υποθέσεις σου. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

 
ΤΟΞΟΤΗΣ

Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 5 Πεντάκτινο
Ο μήνας είναι καλός για τα οικονομικά σου και σου δίνονται ευκαιρίες που δεν πρέπει να τις χάσεις. Εσύ βέβαια συνεχίζεις και διατηρείς ανασφάλειες και φόβους γύρω από μια πιθανή αποτυχία ή σχετικά με κάτι που φοβάσαι ότι θα σου στερήσει την ασφάλειά σου. Χρειάζεται να συνειδητοποιήσεις ότι δεν είσαι μόνος και αν υπάρχει λόγος να ζητήσεις βοήθεια, τότε να το κάνεις. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Τρελός
Ο μήνας φέρνει καινούργιες αρχές και μπορείς να απολαύσεις την ζωή σου λίγο πιο ξέγνοιαστα και χαρούμενα. Αποσυμπιέζεσαι λοιπόν από καταστάσεις και προβλήματα που μέχρι τώρα ήταν βραχνάς και μπορείς να πάρεις ανάσες. Μην αμελήσεις όμως βασικές ισορροπίες και μην λειτουργήσεις απερίσκεπτα και αψήφιστα. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η κάρτα του μήνα για σένα είναι η Βασίλισσα Πεντάκτινο
Αυτόν τον μήνα τα αποτελέσματα έρχονται μέσα από την προσήλωσή σου στον στόχο και μέσα από την προσπάθεια που θα καταβάλεις. Τα αποτελέσματα που θες όμως έρχονται και η περίοδος θα σε δικαιώσει και θα σε ανταμείψει. Μπορείς να βρεις βοήθεια και υποστήριξη από γυναίκες που είναι σοβαρές και καλόκαρδες και οι οποίες μπορούν να σε βοηθήσουν να δεις την πραγματικότητα με μια ψύχραιμη ματιά. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΙΧΘΥΕΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 9 Ξίφος
Ένας απαιτητικός μήνας με δυσκολίες που θα σου στερήσουν τον ύπνο και θα αυξήσουν το άγχος σου. Δεν χρειάζεται να φτάνεις όμως στην απελπισία καθώς κάποια από αυτά τα προβλήματα δεν είναι ακριβώς δικά σου, αν και τα συμμερίζεσαι ή σε επηρεάζουν σε κάποιον βαθμό. Φρόντισε περισσότερο τον εαυτό σου αυτή την περίοδο, κάτι που αμελείς να κάνεις.. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  
Newsletter