astropedia.gr

Ταρώ προβλέψεις - Μάιος 2024

Ταρώ προβλέψεις - Μάιος 2024
Η κάρτα του μήνα είναι το 9 Ράβδος
Αυτό το μήνα αισθάνεσαι μεγάλη αναστάτωση, έχεις τόσες πολλές ανησυχίες που σε απασχολούν, αλλά πρέπει να βάλεις τη λογική πάνω από το συναίσθημα για να τις επιλύσεις. Αυτή η κάρτα αναφέρεται στο γεγονός ότι έχεις αφήσει τα προβλήματά σου να σε εξουσιάζουν και δεν μπορείς να καταλάβεις ότι είναι στο χέρι σου να πετύχεις τους στόχους σου. Βλέπεις γύρω σου μόνο ανυπέρβλητα εμπόδια, νιώθεις κούραση και απαισιοδοξία, όμως αν κοιτάξεις τα πράγματα σε βάθος, μπορείς να δεις ότι τα εμπόδια δεν είναι αρκετά μεγάλα για να σε στενοχωρούν.
Μην μένεις στα γενικά που αφορούν όλους! Είμαι η Ανθή Ρήγα και σε περιμένω για να σου δώσω ακριβείς απαντήσεις στα συγκεκριμένα ερωτήματα που έχεις και να σε βοηθήσω να βρεις λύσεις για οποιοδήποτε επαγγελματικό η προσωπικό θέμα σε απασχολεί.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ 

Η Ταρώ σου μιλάει! Άκουσε την… 
κινήσου ανάλογα με τη συμβουλή που θα σου δώσει!  
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760 
 Από Κύπρο 900 90 980  ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699 ΚΡΙΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 8 Ράβδος
Θα είσαι σε συνεχή κινητικότητα και δράση αυτόν το μήνα, έχεις μέσα σου μια έντονη ενεργητικότητα, θέλεις να ξεφύγεις από τη ρουτίνα σου, να πετάξεις μακριά. Στην επαγγελματική σου ζωή, θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να ανέβεις ψηλά στην εργασία σου, έτσι θα πρέπει να είσαι έτοιμος να δράσεις γρήγορα για να επωφεληθείς πλήρως από αυτές. Οι μεγάλες φιλοδοξίες σου ευοδώνονται και οι ιδέες σου αναγνωρίζονται. Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..


ΤΑΥΡΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Κόσμος
Προχωράς προς μια νέα κατεύθυνση στη ζωή σου, οι προσπάθειες που έχεις καταβάλει για την ισορροπία και την αρμονία στέφονται με επιτυχία. Στον επαγγελματικό σου τομέα, δεν χρειάζεται να περάσουν όλα από τα χέρια σου. Θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα αν συνεργαστείς με τους άλλους, όποτε έχε περισσότερη εμπιστοσύνη στη δύναμη της ομαδικής συνεργασίας. Αυτόν το μήνα θα δείξεις σε όλον τον κόσμο τι έχεις καταφέρει και τι στόχους έχεις βάλει για το μέλλον σου. Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..


ΔΙΔΥΜΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι η Σελήνη
Θα υπάρχει μια έντονη ατμόσφαιρα αβεβαιότητας γύρω σου, κάποια γεγονότα που θα συμβούν θα σε αναγκάσουν να αντιδράσεις ενστικτωδώς. Μην αγνοήσεις την  εσωτερική φωνή σου, ειδικά αν αισθάνεσαι ότι κάτι δε πάει καλά ή κάποιος δεν είναι απόλυτα σωστός. Με κανένα τρόπο δεν θα πρέπει να ενεργήσεις παρορμητικά αυτόν το μήνα, ιδιαίτερα σε σχέση με την εργασία σου και τα χρήματα. Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Ιππότης των κυπέλλων

Μια θετική ενέργεια σε περιβάλει και νιώθεις μεγάλη ανακούφιση από τα προβλήματά σου, δεν νιώθεις την ανάγκη να μετρήσεις τα λόγια και τις πράξεις σου αλλά αποκτάς περισσότερο αυθορμητισμό και ενθουσιασμό. Αν η επαγγελματική σου ζωή ήταν ιδιαίτερα απαιτητική, τώρα χαλαρώνεις και αφήνεις πίσω σου τις απογοητεύσεις και τις πιέσεις. Μπορεί στο χώρο της εργασίας σου να υπάρξουν κάποιες αλλαγές, κάποια άτομα να φύγουν και άλλα να εισέλθουν. Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..


ΛΕΩΝ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Κρεμασμένος
Αυτός δεν είναι ο μήνας για να κάνεις αιφνίδια και τολμηρά βήματα στη ζωή σου, αλλά να σκεφτείς και να περιμένεις, αυτό θα είναι ωφέλιμο για σένα σε μακροπρόθεσμη βάση από το να κάνεις ένα άλμα προς το άγνωστο ή σε μη δοκιμασμένες καταστάσεις. Επαγγελματικά, ακόμα και αν θέλεις να κάνεις μεγάλες αλλαγές, προσπάθησε να μην ενδώσεις σε αυτές τις παρορμήσεις σου και πάρεις  οποιεσδήποτε βεβιασμένες αποφάσεις. Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 6 Ξίφος
Κινείσαι προς τα εμπρός από αυτό το μήνα, έρχονται σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου. Η συναισθηματική διάθεσή σου κυμαίνεται από τη χαρά και την αισιοδοξία ως την παρορμητικότητα και την ανυπομονησία. Δεν κοιτάς πίσω, εστιάζεις στο  μέλλον και όχι στο παρελθόν. Να ξέρεις ότι κάθε αλλαγή που θα συμβεί θα είναι για το καλύτερο. Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..


ΖΥΓΟΣ 
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 4 Ράβδος
Τα πράγματα θα πάνε καλά αυτό το μήνα και σταδιακά θα βελτιωθούν ακόμη περισσότερο αν και μπορεί να έχεις την αίσθηση ότι δεν θα διαρκέσουν ή ότι είναι πάρα πολύ καλά για να είναι αληθινά. Κατά ειρωνικό τρόπο, αυτή η ελαφρώς απαισιόδοξη στάση σου είναι αυτό που σε προσγειώνει και σε κάνει να έχεις μια σταθερότητα ως προς τους στόχους σου. Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Βασιλιάς των Ξιφών
Αυτός ο μήνας σου φέρνει μια πολύ ισχυρή ενέργεια που δίνει έμφαση στην αλλαγή των σκέψεων και των πράξεων σου. Έχεις τη διάθεση να κάνεις κάποιες σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου, που περιλαμβάνουν τις σχέσεις, την καριέρα και τα οικονομικά σου. Αυτό είναι πολύ σημαντικό αν ήσουν σε αδράνεια ή είχες συναντήσει εμπόδια. Ωστόσο, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός να μην προσπαθείς να αλλάξεις πάρα πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..


ΤΟΞΟΤΗΣ

Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 2 Ράβδος
Η ισορροπία και η αρμονία είναι σημαντικές για σένα, έτσι κατανέμεις το χρόνο και την ενέργειά σου ισάξια στην επαγγελματική και τη συναισθηματική σου ζωή. Σκέψου σε βάθος τις επιλογές σου, από την καριέρα σου μέχρι τις ερωτικές σου σχέσεις. Στον επαγγελματικό τομέα, θα υπάρξει μια πολύ πιο λειτουργική συνεργασία και αρμονική ατμόσφαιρα με τους ανθρώπους γύρω σου που σου επιτρέπει να διαπραγματευτείς για ζητήματα που αφορούν την εργασία σου, όπως καλύτερο ωράριο, λιγότερες υπερωρίες ή ακόμα και ευέλικτο πρόγραμμα. Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Αυτοκράτορας
Η χαρά και η ευτυχία σε περιμένουν τόσο στην εργασία σου όσο και στην αγάπη αυτό το μήνα. Θα διαπιστώσεις ότι θα είναι εύκολο να μαγνητίσεις τους άλλους με τη δύναμη του λόγου σου και να έχεις τη διασκέδαση και την ποικιλία που τόσο αναζητάς. Απόλαυσε τα οφέλη που σου φέρνει αυτή η μεγάλη αύξηση της αυτοπεποίθησής σου και της εμπιστοσύνης στις δυνατότητές σου. Αυτός ο μήνας θα σου αποδείξει ότι έχετε αποκτήσει κυριαρχία πάνω στον εαυτό σας και ότι δεν αφήνεις τα εξωτερικά εμπόδια να σε παρεκτρέψουν από την πορεία σου. Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 8 Κύπελλο
Αυτός είναι ένας μεταβατικός μήνας για σένα, όπου θα έχεις πραγματικά δύναμη της θέλησης και την ευθυκρισία, ώστε να αφήσεις πίσω σου παλιές συνήθειες και καταστάσεις που δεν σου χρησιμεύουν πια. Μπορεί να ένιωθες για αρκετό καιρό ότι υπήρχε μια ανισορροπία σε κάποιο τομέα της ζωής σου,  αλλά αυτό το μήνα, είσαι πλέον σε θέση να κάνεις κάτι για το θέμα αυτό. Αν η προοπτική του να αφήσεις πίσω σου ορισμένους ανθρώπους ή καταστάσεις σε κάνει να στεναχωριέσαι, να ξέρεις ότι έρχονται καλύτερες μέρες. Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..


ΙΧΘΥΕΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Άσσος των Ράβδων
Αυτόν το μήνα αισθάνεσαι ότι πρέπει να εξερευνήσεις νέες επιλογές στη ζωή σου και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για να ξεκινήσεις νέους στόχους. Κάνεις νέα σχέδια και εστιάζεσαι περισσότερο στην εφαρμογή τους. Στην εργασία σου επιλύεις τυχόν εκκρεμότητες καθώς νιώθεις πως ήρθε η ώρα να αναλάβεις δράση. Νέες ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο σου μπορεί να σου ζητήσουν να τολμήσεις και να διεκδικήσεις περισσότερα, πράγμα το οποίο έρχεται σε αντίθεση με τη συνήθη νωχελική και χαμηλών τόνων φύση σου. Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter