astropedia.gr

Ταρώ προβλέψεις - Νοεμβρίου 2022

Ταρώ προβλέψεις - Νοεμβρίου 2022
Επικρατεί αναποφασιστικότητα και οι αμφιβολίες που έχουμε μεγαλώνουν. Επηρεάζονται κινήσεις και αποφάσεις μας, τόσο σε επαγγελματικές υποθέσεις όσο και σε προσωπικά ζητήματα και είναι αυτόν τον μήνα είναι αρκετά δύσκολο να διακρίνουμε τι είναι το πιο σωστό να πράξουμε και τι μας συμφέρει να κάνουμε. Εγκλωβιζόμαστε στην δυαδικότητα και μπερδευόμαστε από την λογική και το συναίσθημα που ενώ πρέπει να λειτουργούν μαζί, αυτή την περίοδο χρειάζεται να αποφασίσουμε προς ποια πλευρά θα κλίνει η ζυγαριά των αποφάσεών μας. Αυτό σε κάποιες περιπτώσεις δημιουργεί μια δυσεπίλυτη κατάσταση και μπορεί ακόμη και να χάσουμε στο τέλος την εμπιστοσύνη στους άλλους ή ακόμη και στον ίδιο μας τον εαυτό. Πολλοί από εμάς, για να οδηγηθούμε σε κάποια λύση, μπορεί και να εφαρμόσουμε το ‘’ό,τι δεν λύνεται, κόβεται’’ με αμφίβολα και πάλι όμως αποτελέσματα.


Η κάρτα του μήνα είναι το 2 ΞίφοςΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ 
Η Ταρώ σου μιλάει! Άκουσε την… 
και κινήσου ανάλογα με τη συμβουλή που θα σου δώσει!  
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760 
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699


ΚΡΙΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι η Βασίλισσα Κύπελλο

Αφυπνίζεται η επιθυμία σου να διασκεδάσεις, να ζήσεις τη ζωή και να επαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου. Είσαι πιο εξωστρεφής και ανοικτός με τα κοντινά σου πρόσωπα, έχεις χαρά και ενθουσιασμό και κάνεις οτιδήποτε για να είσαι κοντά στους αγαπημένους σου. Συγκεντρώσεις και γιορτές με την οικογένεια, τους φίλους ή τους συναδέλφους σου θα σου φέρουν χαρά και ευτυχία. Επαγγελματικά, μπορεί να υπάρξει ευκαιρία για έναν ηγετικό ρόλο και πετυχαίνεις μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ της επαγγελματικής και της προσωπικής σου ζωής. Αισθάνεσαι ότι είσαι ένα βασικό πρόσωπο στην επαγγελματική σου ζωή, αλλά και ότι αγαπιέσαι και εκτιμάσαι από τα αγαπημένα σου πρόσωπα.  Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΤΑΥΡΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Αυτοκράτορας
Αυτός είναι ο μήνας που θα πρέπει να λειτουργήσεις με το μυαλό σου και όχι με την καρδιά σου. Η επαγγελματική σου ζωή πρωτοστατεί αυτό το μήνα, επιθυμείς να ξεφύγεις από καταστάσεις που αισθάνεσαι ότι είσαι παγιδευμένος ή από οτιδήποτε σου επιβάλλουν οι άλλοι. Μην φοβηθείς να αγωνιστείς για τις φιλοδοξίες σου, έχεις την αποφασιστικότητα και τη θέληση για να κάνεις μεγάλες αλλαγές. Εάν αναζητάς μια επαγγελματική αλλαγή, ίσως με μια εντελώς νέα σταδιοδρομία ή θέλεις να γίνεις αφεντικό του εαυτού σου, τότε οι συμπαντικές δυνάμεις σου φέρνουν τόσο την έμπνευση όσο και την επιτυχία. Πρέπει όμως να ενεργήσεις με πειθαρχία και λογική, και όχι παρορμητικά και αυθόρμητα όπως παλιότερα. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις. 


ΔΙΔΥΜΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 7 Κύπελλο
Χαρά και ενθουσιασμός εμποτίζουν τη ζωή σου, έχεις τόσα πολλά να κάνεις αυτό το μήνα. Πολλές διαφορετικές επιλογές είναι πιθανό να εμφανιστούν τόσο στον επαγγελματικό όσο και στο συναισθηματικό τομέα. Επαγγελματικά νιώθεις αναγεννημένος, διαλύεται οποιαδήποτε σύγχυση ή έλλειψη σαφήνειας είχες σχετικά με ένα επαγγελματικό ζήτημα. Το οξυδερκές και σταθερό μυαλό σου θα σε βοηθήσει να επιλύσεις οποιαδήποτε δύσκολα ζητήματα σου παρουσιάζονται στην εργασία σου. Είσαι γεμάτος ιδέες και σίγουρος για τον εαυτό σου, φέρνεις εις πέρας ένα έργο που χρειάζεται μεγάλη προσοχή και ακρίβεια. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι η Δύναμη
Είσαι ο κυρίαρχος του πεπρωμένου σου, ξέρεις τι να κάνεις για την ευτυχία σου και αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου. Με την εξυπνάδα, την ευγλωττία και την πειθώ σου πετυχαίνεις τους στόχους σου, πιστεύεις στον εαυτό σου.  Σκορπάς χαρά στους γύρω σου, κάνεις νέα σχέδια, παίρνεις αναγνώριση και επιβράβευση, ζεις σε μια ατμόσφαιρα της ευτυχίας. Αυτό ισχύει τόσο στη συναισθηματική σου ζωή όσο και στην επαγγελματική. Στην καριέρα σου, τα ταλέντα και οι ικανότητές σου μαγεύουν τους άλλους, η επιμονή και η υπομονή σου σε βοηθούν να ξεπεράσεις τα εμπόδια και να κατακτήσεις ένα νέο επαγγελματικό έδαφος. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΛΕΩΝ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Άσσος Ράβδος
Αυτός είναι ένας μήνας προόδου και ανάπτυξης, αισθάνεσαι μια έντονη επιθυμία να κάνεις πολλά νέα πράγματα, στην αγάπη, στην επαγγελματική σου ζωή ή στις οικείες σχέσεις σου. Είναι σημαντικό όμως ότι προτού κάνεις οποιεσδήποτε αλλαγές, να είσαι λογικός και προσγειωμένος και να κάνεις ενδελεχή έρευνα. Τα σχέδια που έχεις κάνει στο παρελθόν, τώρα αποδίδουν καρπούς. Επαγγελματικά, κάνεις πολλές νέες επαφές που σε βοηθούν στην κοινωνική άνοδο και την επιτυχία. Αυτός είναι ένας μήνας που κάνεις προγραμματισμό για το μέλλον σου. Σκέφτεσαι που θέλεις να είσαι τα επόμενα χρόνια και ποιες στρατηγικές θα μπορούσες να υιοθετήσεις για να έχεις μακροπρόθεσμα ασφάλεια. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 4 Ξίφος
Αυτό το μήνα θα χρειαστείς χαλάρωση και ξεκούραση, αναζητάς χρόνο και χώρο μόνο για σένα. Αν νιώθεις ότι οι γύρω σου έχουν μονοπωλήσει όλο το χρόνο και την ενέργειά σου, θέτεις τα όριά σου και δεν φοβάσαι να πεις «όχι» στους άλλους. Θα διαπιστώσεις ότι έχεις κουραστεί βοηθώντας στη ζωή και τα προβλήματα των άλλων. Επαγγελματικά, είναι ένας μήνας κατά τον οποίο θα αναζητήσεις περισσότερο προσωπικό χρόνο και θα διαπραγματευτείς κάποιες αλλαγές στην εργασία σου. Αν τα πράγματα δεν κινούνται όπως θα ήθελες στην καριέρα σου, μην εξαναγκάσεις κάποιες καταστάσεις ή πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΖΥΓΟΣ 
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 8 Πεντάκτινο
Αυτό το μήνα θα νιώσεις περισσότερη ευημερία και απολαμβάνεις τους καρπούς των προσπαθειών σου. Με το αναλυτικό και πρακτικό μυαλό σου επισημαίνεις τις μικρές λεπτομέρειες  στην επαγγελματική σου ζωή κι αυτό είναι προς όφελός σου. Αν και μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποιες προκλήσεις στην εργασία σου ή οι ανώτεροί σου να είναι απαιτητικοί μαζί σου, με την εμπιστοσύνη που έχεις στις ικανότητές σου και στη δύναμή σου, ξεπερνάς όλα τα εμπόδια. Αυτό το μήνα γίνεται περισσότερο εμφανής η υπευθυνότητά σου και οι οργανωτικές σου ικανότητες οι οποίες σε βοηθούν να είσαι αποτελεσματικός και παραγωγικός στην εργασία σου. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 5 Ράβδος
Αυτός ο μήνας σου χαρίζει αυτοπεποίθηση και τη δύναμη να αγωνιστείς να πετύχεις αυτό που πραγματικά θέλεις. Πιστεύεις στις δυνατότητές σου και σίγουρα θα εκπλαγείς με το τι μπορείς να πετύχεις αυτό το μήνα. Στην επαγγελματική ζώνη, μπορεί να εξετάσεις μια αλλαγή, αλλά για να το πετύχεις αυτό, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κάποιον ανταγωνισμό ή να βρεθείς σε αντιπαράθεση με κάποια άτομα. Ένα από τα καλύτερα όπλα σου είναι η προσεκτική συμπεριφορά σου, φρόντισε να είσαι υπεράνω και απέφυγε την κριτική, το κουτσομπολιό ή παιχνίδια «τακτικής». Με τα οικονομικά σου, επιλύεις οποιοδήποτε ζήτημα, επαναξιολογείς  την οικονομική σου κατάσταση και αναλαμβάνεις δράση για την αντιμετώπιση τυχόν δυσκολιών. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι η Σελήνη
Μπορεί να υπάρχει ένα κλίμα σύγχυσης γύρω σου, ωστόσο, καθώς είσαι ιδιαίτερα διαισθητικός αυτόν τον μήνα, το ένστικτό σου θα σε βοηθήσει να περιηγηθείς με ευκολία μέσα από δύσκολα μονοπάτια. Αν νιώθεις ότι κάποιον δεν πρέπει να τον εμπιστευθείς, τότε μάλλον δεν είναι φερέγγυος. Αν νιώθεις ότι κάτι δεν είναι αυτό που φαίνεται, τότε μάλλον δεν είναι. Επαγγελματικά, μην κάνεις οποιεσδήποτε σημαντικές αλλαγές αν δεν κάνεις ενδελεχή έρευνα στα πάντα και κυρίως να έχεις υπομονή. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 6 Ράβδος
Αυτό το μήνα ξεπερνάς τις πρόσφατες προκλήσεις και τα εμπόδια που έχουν μπλοκάρει την πρόοδό σου. Ο καλύτερος τρόπος για την επίτευξη θετικών αποτελεσμάτων είναι να χρησιμοποιήσεις τη γοητεία σου, την ισχυρή θέλησή σου και την πονηριά σου! Επαγγελματικά, νιώθεις ελεύθερος να εξερευνήσεις νέους ορίζοντες, να κάνεις μεγάλα και πετυχημένα άλματα. Η σκληρή δουλειά και η προσπάθεια που έχεις καταβάλει δεν έχει πάει χαμένη. Οι δημιουργικές ικανότητές σου προσελκύουν την προσοχή των ανωτέρων σου, κερδίζεις την υποστήριξη εκείνων που βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας, οι οποίοι είναι πρόθυμοι να σε προωθήσουν και να σε ανεβάσουν στη σκάλα της επιτυχίας. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 3 Ξίφος
Η ισορροπία και η αρμονία επιστρέφουν στη ζωή σου, όλων των ειδών οι σχέσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο αυτό το μήνα και το πιο σημαντικό είναι ότι θα βελτιωθούν. Στις φιλίες σου, στις συνεργασίες σου και στον ερωτικό δεσμό σου, θέλεις να διασφαλίσεις ότι υπάρχει ισότητα και ότι αντιμετωπίζεσαι δίκαια. Αν όχι, τότε αναλαμβάνεις δράση για να υπάρξει ισορροπία. Είσαι ανοικτός και σαφής στην επικοινωνία σου με τους άλλους και αν διαπιστώσεις ότι ορισμένες σχέσεις είναι  μονόπλευρες, δεν θα διστάσεις να φύγεις. Με την επαγγελματική σου ζωή, μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, σκέψου καλά και εμπιστεύσου το ένστικτό σου. Αν αναζητάς μια νέα εργασία, κάνε πολύ καλά την έρευνά σου και έχε υπομονή. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.ΙΧΘΥΕΣ    
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι η Δικαιοσύνη
Αν νιώθεις αδικημένος από τη ζωή ή αισθάνεσαι ότι ορισμένες προσπάθειες που έχεις κάνει, τόσο συναισθηματικά όσο και επαγγελματικά, δεν έχουν εκτιμηθεί, τα πάντα αλλάζουν από αυτό το μήνα. Τώρα κάνεις σαφές στους γύρω σου ότι θα παλέψεις για τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου. Είσαι αποφασισμένος να αποκαταστήσεις την ισορροπία στη ζωή σου και να επιδιώξεις την αναγνώριση, ιδιαίτερα στην εργασία σου. Βελτιώνεις τις επαγγελματικές σου δεξιότητες, αναζητάς καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες και αλλαγές που βελτιώνουν τη ζωή σου. Ξέρεις τον τρόπο να έχεις μια σταθερή και λογική ισορροπία στη ζωή σου και φροντίζεις τον εαυτό σου. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις. 


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter