astropedia.gr

Ταρώ Σεπτεμβρίου για όλα τα ζώδια

Ταρώ Σεπτεμβρίου για όλα τα ζώδια
Η κάρτα του μήνα
Η Εγκράτεια
Αυτή η κάρτα υποδεικνύει την ανάγκη να βαδίσεις με τη ροή των γεγονότων και να βρεις τρόπους να εξισορροπήσεις τις αντικρουόμενες επιθυμίες που υπάρχουν μέσα σου, την πάλη ανάμεσα στο καλό και το κακό, το φως και το σκοτάδι, τη χαρά και τη λύπη. Η κάρτα αυτή μιλάει για τις μοναδικές δημιουργικές δυνάμεις που ο καθένας μας διαθέτει, για την αναζήτηση της αρμονίας, της ηρεμίας και της ειρήνης.

Αν δεν είσαι σε θέση να ακούσεις την άποψη του άλλου, πρέπει να προσπαθήσεις να αλλάξεις προκειμένου να ξεπεραστούν τα εμπόδια στις σχέσεις σου. Η κάρτα της Εγκράτειας αναφέρεται στην αναγκαιότητα για ειρήνη και αρμονία, για συμβιβασμό και ισορροπία, για μετριοπάθεια και αυτοσυγκράτηση.

Δεν χρειάζεται να θυσιάσεις τίποτα για την επίτευξη αυτής της ισορροπίας. Απλά θυμήσου ότι για να είσαι ο νικητής στη ζωή, θα πρέπει να απομακρύνεις οποιεσδήποτε αρνητικές καταστάσεις ή ανθρώπους από τη ζωή σου και να μην παραμελείς τον εαυτό σου. Επίσης, να λάβεις υπόψη σου τα καρμικά μαθήματα και τις εμπειρίες του παρελθόντος και να αναπτυχθείς μέσα από αυτά.

Κριός
Τέσσερα των Κυπέλλων
Αυτό το μήνα νιώθεις ευγνώμων στη ζωή, σταματάς να σκέφτεσαι τα αρνητικά  πράγματα, απολαμβάνοντας τα καλά. Αποκτάς έναν νέο, πιο σοφό τρόπο θεώρησης της ζωής, κι αυτό σου δημιουργεί ψυχική και συναισθηματική ισορροπία. Στην καριέρα σου, κάνεις σταθερά σχέδια και θέτεις νέους στόχους για το μέλλον σου. Μπορεί ακόμη και να συνειδητοποιήσεις ότι έχεις επενδύσει περισσότερο χρόνο και ενέργεια στην εργασία σου, πράγμα το οποίο έχει επισκιάσει τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου.

Μπορεί και να μην ασχοληθείς και τόσο με τα επαγγελματικά σου αυτό το μήνα, επιθυμείς να εξερευνήσεις την ανάλαφρη πλευρά της ζωής. Η πνευματική σου διαύγεια θα σου επιστρέψει να κατανοήσεις τι είναι αυτό που πραγματικά επιθυμείς από τη ζωή και προσδιορίζεις τις προτεραιότητές σου. Καθώς δεν σκέφτεσαι και τόσο την εργασία σου, εστιάζεσαι στη σχέση σου και την προσωπική σου ζωή.

Αν είσαι σε σχέση, νιώθεις μεγάλη ευχαρίστηση και ανακαλύπτεις νέους τρόπους για να κάνεις πιο χαρούμενη τη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, ασχολούμενος με ψυχαγωγικές δραστηριότητες που σου αρέσουν περισσότερο, θα σε οδηγήσουν σε μια σημαντική ερωτική συνάντηση. Να θυμάσαι όμως να είσαι ρεαλιστής και λογικός στην αγάπη και να μην χάνεις το χρόνο σου με άτομα που δεν μπορούν να σου προσφέρουν πολλά ή δεν είναι διαθέσιμα. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677
 

Ταύρος
Επτά των Κυπέλλων
Αυτό το μήνα συνειδητοποιείς ότι τα επίπεδα της ενέργειάς σου είναι χαμηλά, νιώθεις κούραση και εξάντληση. Το σύμπαν όμως σε βοηθά να αποκαταστήσεις και πάλι την τάξη και την οργάνωση στη ζωή σου, θέτεις ως προτεραιότητα τις δικές σου ανάγκες και αρνείσαι να υποκύψεις στις απαιτήσεις των άλλων.Τόσο στη συναισθηματική όσο και την επαγγελματική σου ζωή, έχεις τον έλεγχο πάνω σε γεγονότα και καταστάσεις.

Επαγγελματικά, φθάνεις στο τέλος μιας δύσκολης περιόδου, ανοίγουν νέοι δρόμοι και νέες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, θα έχουν επίδραση στηζωή σου. Μπορεί να αισθάνεσαι έτοιμος να αναζητήσεις νέους ορίζοντες, αλλά πριν κάνεις οποιεσδήποτε κινήσεις, λάβε υπόψη σου αν κάτι φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό. Κάνε την έρευνά σου καλά πριν δείξεις εμπιστοσύνη στους άλλους. Στη συναισθηματική σου ζωή,να είσαι πολύ σαφής και συγκεκριμένος με τους άλλους για ό, τι θέλεις και περιμένεις από μια σχέση.

Αν είσαι μόνος, θα έχεις πολλές επιλογές, φρόντισε μόνο να είσαι ειλικρινής και σαφής, όσο μπορείς, και κυρίως να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου! Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να χρειαστεί να υπενθυμίσεις στο σύντροφό σου ότι νιώθεις την ανάγκη να έχεις προσωπικό χώρο και χρόνο. Από τη θετική πλευρά, αυτό το μήνα ο σύντροφός σου μπορεί να σε εκπλήξει με τις πράξεις του και τον έρωτά του. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677
 

Δίδυμοι
Άσσος των Ράβδων
Αυτό το μήνα είσαι αποφασίζεις να αντιμετωπίσεις ό, τι έρχεται στο δρόμο σου. Αντί να βλέπεις προκλήσεις και εμπόδια, πραγματικά έχεις τη δύναμη και το θάρρος να βρεις λύσεις βασιζόμενος στο πρωτότυπο μυαλό σου και τις στρατηγικές ενέργειές σου. Στην καριέρα σου εντυπωσιάζεις τους άλλους, εισπράττεις αναγνώριση, πετυχαίνεις νέους στόχους και επαναξιολογείς κατά πόσο ο χρόνος και η ενέργειά σου αναλώνεται σε δημιουργικό σκοπό.

Απομακρύνεις το άγχος σου, βασίζεσαι στις εμπειρίες του παρελθόντος και περιβάλλεσαι από άτομα που σου στέκονται και σε ενθαρρύνουν στους στόχους σου. Συμμετέχεις σε ευχάριστες κοινωνικές εκδηλώσεις και απολαμβάνεις ευχάριστες στιγμές με τους συνεργάτες σου, την οικογένεια και τους φίλους σου. Όλη αυτή η έντονη κοινωνική δραστηριότητα σου παρέχει το υπόβαθρο για νέες ευκαιρίες στην ερωτική σου ζωή.

Αν είσαι μόνος, βγαίνεις έξω, πηγαίνεις σε καινούργια μέρη και κάνεις πράγματα που ποτέ στο παρελθόν δεν είχες κάνει. Η ποικιλία των δραστηριοτήτων ή ακόμα και τα ταξίδια θα είναι το κλειδί που ανοίγει την πόρτα σε κάποια ξεχωριστή ερωτική συνάντηση. Αν είσαι σε σχέση, ίσως θελήσεις να πας ένα ταξίδιμε το σύντροφό σου. Οι κοινές δραστηριότητες θα δώσουνκαι στους δυο σας τη δυνατότητα να δείτε ο ένας τον άλλον κάτω από ένα νέο πρίσμα και να αναζωογονήσετε τη σχέση σας. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677
 

Καρκίνος
Τέσσερα των Ξιφών
Αυτό το μήνα το σύμπαν σου ζητά να κάνεις ένα βήμα πίσω από την ερωτική και επαγγελματική σου ζωή και να ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Αν κάποιοι άνθρωποι στη ζωή σου έχουν αναλώσει όλο το χρόνο και την ενέργειά σου, τώρα θέτεις νέα προσωπικά όρια στη σχέση σας. Λες «όχι» στις απαιτήσεις των άλλων, δεν ασχολείσαι τώρα με τις ανάγκες των γύρω σου. Αν και έχεις μια αλτρουιστική επιθυμία να είσαι γενναιόδωρος προς όλους, τώρα δεν θα αισθάνεσαι και τόσο καλά όταν αυτή η γενναιοδωρία δεν επιστρέφεται ή οι άλλοι σε θεωρούν δεδομένο.

Επαγγελματικά, εάν η καριέρα σου δεν κινείται προς την κατεύθυνση που σε ευχαριστεί, θα ήταν καλύτερο να σκεφτείς τι μπορείς να διορθώσεις παρά να προβείς σε ξαφνικές αλλαγές.  Στη συναισθηματική σου ζωή, μπορεί να αισθάνεσαι εγκαταλελειμμένος ή προδομένος ή απλά νιώθεις ότι ο σύντροφός σου είναι απόμακρος και συναισθηματικά αποστασιοποιημένος. Άφησε στο αγαπημένο σου  λίγο προσωπικό χώρο και χρόνο, μια μικρή απόσταση μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που τελικά χρειάζεται για να επανέλθει η συναισθηματική εγγύτητα στη σχέση σας.

Αν είσαι μόνος, γίνεσαι επιλεκτικός με τους υποψήφιους ερωτικούς συντρόφους σου. Απέφυγε να κάνεις όνειρα και σχέδια για το μέλλον με κάθε νέο άτομο που γνωρίζεις, άφησε το χρόνο να κυλίσει για να τους γνωρίσεις καλύτερα πριν κάνεις συναισθηματικές δεσμεύσεις. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677
 

Λέων
Οκτώ Πεντάκτινο
Αυτό το μήνα προσπαθείς να βρεις την ισορροπία μεταξύ της εργασίας σου και της προσωπικής σου ζωής. Έχεις μεγάλη ζήτηση και αποδεικνύεις στους γύρω σου τα θετικά στοιχεία της προσωπικότητάς σου, συμπεριλαμβανομένου και της δύναμής σου. Μπορεί ακόμα να συνειδητοποιήσεις ότι η υπερβολική εστίαση στην εργασία σου έχει αρνητικό αντίκτυπο στους άλλους τομείς της ζωής σου. Εάν αισθάνεσαι ότι δεν αντλείς ευχαρίστηση από την εργασία σου και τα οφέλη της, τότε ίσως θα πρέπει να αλλάξεις κάποια πράγματα για να χαρείς τη ζωή.

Νιώθοντας λιγότερο έντονη την ανάγκη να εστιαστείς στην καριέρα σου, αφιερώνεσαι στην ερωτική σου ζωή. Απολαμβάνεις περισσότερο χρόνο με τα πιο κοντινά σε σένα πρόσωπα. Αν είσαι σε σχέση, χαίρεσαι να είσαι με το ταίρι σου και να συζητάς για τις καθημερινές ανάγκες σας. Αν είσαι μόνος, δίνεις προτεραιότητα σε κοινωνικές δραστηριότητες και τη διασκέδαση, πράγμα το οποίο οδηγεί στη συνάντηση μιας νέας αγάπης.

Μπορεί να ανταποκριθείς σε κάποιο πρόσωπο που μοιράζεστε παρόμοια ενδιαφέροντα. Αυτός ο μήνας σου φέρνει θαυμάσιες ευκαιρίες να επεκτείνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και θα γνωρίσεις πολλούς ανθρώπους με τους οποίους μπορείς να μοιραστείς χαρούμενες στιγμές αλλά και κάποια ελευθερία. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677
 

Παρθένος
Πέντε των Ξιφών
Προσοχή σε όλα τα μέτωπα, είναι το μήνυμα αυτού του μήνα καθώς μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποιες ανταγωνιστικές ενέργειες στην καριέρα σου αλλά και συγκρούσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η έκβαση των γεγονότων θα εξαρτηθεί από τη δική σου συμπεριφορά, οπότε απέφυγε να εμπλακείς σε διαμάχες ή ακόμα και σε κουτσομπολιά. Επαγγελματικά, μπορεί να διαπιστώσεις ότι η υπάρχουσα εργασία σου δεν σε εμπνέει και δεν προβάλει τις ικανότητές σου. Μην αποφασίσεις όμως να την εγκαταλείψεις, αλλά ούτε και να δημιουργείς αντιπαλότητα ή ανταγωνισμό με τους συναδέλφους σου.

Θα πρέπει να είσαι εγκρατής και διακριτικός. Τόσο στην επαγγελματική όσο και τη συναισθηματική σου ζωή, σκέψου πολύ καλά το τι λες και δείξε αυτοσυγκράτηση ακόμα κι αν οι άλλοι σε προκαλούν. Συναισθηματικά, προσπάθησε να είσαι ευγενικός και διπλωμάτης με το σύντροφό σου και μην υποκύπτεις στις απαιτήσεις των άλλων. Μπορεί να υπάρξει κάποια σύγκρουση στη σχέση σου, αν εμμένεις στις απόψεις σου ο σύντροφός σου θα κουραστεί  να συζητάει μαζί σου.

Αν έχεις αμφιβολίες για τη σχέση σου, σκέψου ήρεμα και προσεκτικά πριν αποφασίσεις να την τελειώσεις. Να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, αποσαφηνίζοντας το τι πραγματικά σημαίνει για σένα αυτή η σχέση. Είναι σημαντικό να αποδεχτείς την πραγματικότητα και αν η συμπεριφορά του συντρόφου σου είναι πραγματικά απαράδεκτη, τότε ήρθε η ώρα να φύγεις οριστικά. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677
 

Ζυγός
Τρία Πεντάκτινο
Η ομαδική εργασία και η συλλογική προσπάθεια είναι το κύριο χαρακτηριστικό αυτού του μήνα. Με τη θετική ενέργεια που σε διακατέχει, θα έχεις επιτυχία τόσο στην επαγγελματική όσο και τη συναισθηματική σου ζωή. Επαγγελματικά, αν έχεις περάσει ταλαιπωρίες και έχει δοκιμαστεί η υπομονή σου ή αισθάνεσαι ότι οι προσπάθειές σου δεν έχουν αναγνωριστεί, αυτό το μήνα αναγνωρίζεται η αξία σου.

Οι ιδέες σου, οι μέθοδοι στην εργασία σου και τα ταλέντα σου είναι χαρακτηριστικά που οι άλλοι θα θελήσουν να συμπεριλάβουν στα σχέδιά τους. Τυχόν νέα έργα θα υλοποιηθούν με τη συνδρομή και τη βοήθεια των άλλων. Αυτός ο μήνας σου φέρνει θαυμάσιες ευκαιρίες για να μοιραστείς διασκεδαστικές στιγμές με τους φίλους σου, το σύντροφό σου και τα προσφιλή σου πρόσωπα.

Θα μπορέσεις να περάσεις τώρα πολύ περισσότερο χρόνο με το ταίρι σου και θα υπάρξει μια χαρούμενη και ανάλαφρη ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Αν είσαι εκτός σχέσης, κοινωνικοποιήσου με τον έξω κόσμο και η ενασχόληση με νέα χόμπι και δραστηριότητες θα σου φέρουν κάποιον/α  που έχετε τα ίδια ενδιαφέροντα και προσέγγιση στη ζωή. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677
 

Σκορπιός
Ο Κόσμος
Ο μήνας αυτός είναι ιδανικός για την επίτευξη των στόχων σου, η ανησυχία και το άγχος σου απομακρύνονται, κοιτάς το μέλλον σου με αισιοδοξία και χαρά. Ολοκληρώνεις ορισμένα από τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου, έχεις πίστη στον εαυτό σου ότι θα τα καταφέρεις, νιώθεις ψυχική και συναισθηματική χαλάρωση. Μην φοβάσαι να αφήσεις για λίγο τις επαγγελματικές και κοινωνικές σου υποχρεώσεις, δεν χρειάζεται να κάνεις τα πάντα για τους άλλους, ξεκουράσου και επεξεργάσου  τυχόν μεγάλα σχέδια που έχεις.

Επαγγελματικά, οι μεγάλες προσπάθειες που κατέβαλες, σου φέρνουν ανταμοιβές, σημαντικά πρόσωπα σε βοηθούν να απομακρύνεις την ανισορροπία στην εργασία σου. Μπορεί να κάνεις ταξίδια και να συναντήσεις ενδιαφέροντες ανθρώπους, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Διασυνδέσεις με άλλες χώρες, θα σου προσφέρουν την ευκαιρία για νέες γνωριμίες τόσο στη συναισθηματική όσο και την επαγγελματική σου ζωή.

Αν είσαι εκτός σχέσης, άτομα από μακριά σου παρέχουν ενδιαφέρουσες δυνατότητες για να νιώσεις χαρά και ενθουσιασμό στη ζωή σου. Αν είσαι σε σχέση και βρισκόσουν σε ένα συναισθηματικό τέλμα και στασιμότητα, τότε οι συμπαντικές δυνάμεις σου φέρνουν μια πολύ πιο χαρούμενη και ανοιχτή ενέργεια. Αν προηγουμένως είχες αισθανθεί οτι εχεις παγιδευτεί σε στατικές ή επίπονες καταστάσεις, ανέμενε μια σημαντική αλλαγή. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677
 

Τοξότης
Οι Εραστές
Νιώθεις περισσότερη οικειότητα στο περιβάλλον σου αυτό το μήνα, μοιράζεσαι με τις στενές σου σχέσεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου, νιώθεις ικανοποίηση. Φέρνεις μεγαλύτερη ισορροπία μεταξύ της επαγγελματικής και ιδιωτικής σου ζωής, ξεφεύγεις από κάθε είδους περιορισμούς που στέκονται εμπόδιο στην ευτυχία σου. Έχεις την αποφασιστικότητα και τη θέληση να πετύχεις τους στόχους σου, μοιράζεσαι τα συναισθήματά σου με τα πλησιέστερα σε σένα πρόσωπα.

Στην επαγγελματική ζώνη, νέες ευκαιρίες αναζωογονούν την καριέρα σου, ίσως κάνεις μια στενή συνεργασία με άλλα άτομα που μοιράζονται τις ίδιες απόψεις και ιδέες με τις δικές σου. Στη συναισθηματική σου ζωή, χαρίζεις την καρδιά σου σε όποιον βρεθεί κοντά σου. Έρχεσαι πιο κοντά με τα πρόσωπα που αγαπάς, συνειδητοποιείς ότι νοιάζονται για σένα και τις ανάγκες σου, αναμορφώνεις τις κοντινές σχέσεις σου.

Αυτό το μήνα, βλέπεις ότι η ευτυχία και η χαρά είναι γύρω σου. Στη σχέση σου, νιώθεις αισιοδοξία καθώς τυχόν διαφωνίες έχουν ευτυχή κατάληξη. Αν ψάχνεις μια νέα σχέση, τότε η κοινωνικοποίηση και η συμμετοχή σε κοινωνικές εκδηλώσεις, θα σου φέρουν κάποιο άτομο με το οποίο έχετε τον ίδιο τρόπο σκέψης και την ίδια φιλοσοφία για τη ζωή. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677
 

Αιγόκερως
Η Βασίλισσα των Κυπέλλων
Η λογική και όχι τα συναισθήματα κυβερνά τη ζωή σου αυτό το μήνα. Στον επαγγελματικό τομέα, δεν είναι μόνο η λογική, αλλά και ότι γνωρίζεις το τι θέλεις να πετύχεις και με ποιους θα συναναστραφείς για την επιτυχία σου. Μπορεί ακόμα να έχεις ευκαιρίες για δημόσιες ομιλίες ή ακόμα και να απευθυνθείς σε ένα ευρύ κοινό. Μπορεί όμως να υπάρχουν στιγμές που ίσως χρησιμοποιήσεις πολύ σκληρά λόγια ή κάνεις επίδειξη δύναμης, έτσι φρόντισε να έχεις ψυχραιμία και να μην εμπλέκεσαι σε αντιπαραθέσεις.

Στη συναισθηματική σου ζωή, η καθαρή σκέψη σου και η λογική σου δεν θα σου επιτρέψουν να πλανηθείς, ούτε θα σου αποσπάσουν την προσοχή τα μεγάλα λόγια που ενδεχομένως να ακούσεις. Δεν αφήνεις τα συναισθήματά σου να ανατρέψουν τη λογική σου, αλλά αυτό δεν αποκλείει ένα νέο ειδύλλιο. Θα απολαύσεις μια ερωτική ατμόσφαιρα, αλλά χωρίς κατ’ ανάγκη να ψάχνεις τη δέσμευση ή να κάνεις σοβαρές συζητήσεις.

Αν είσαι εκτός σχέσης, μπορεί να βρεις κάποιο πρόσωπο που θα διεγείρει το μυαλό σου. Αυτό το μήνα κοιτάς περισσότερο την πνευματική πλευρά και τα κοινά ενδιαφέροντα και λιγότερο τα πάθη.  Αν είσαι σε σχέση, το αγαπημένο σου πρόσωπο σου θα σου προσφέρει υπέροχες εκπλήξεις, αποδεικνύοντας ότι ξέρει να διαβάζει τις σκέψεις σου. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677
 

Υδροχόος
Δύο των Ράβδων
Αυτός ο μήνας σου φέρνει θετική ενέργεια, υλοποιούνται οι φιλοδοξίες σου, νιώθεις αρμονία και συνεργασία γύρω σου, τα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι πιο υποστηρικτικά και ενθαρρυντικά απέναντί σου. Στην καριέρα σου διαδραματίζεις έναν εξέχοντα ρόλο όπου όλοι είναι ευχαριστημένοι και συναντάς ανθρώπους που εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος με το δικό σου. Θέματα που φαινόταν να μην έχουν καμία λύση, φτάνουν επιτέλους σε θετική έκβαση.

Θέτεις νέους στόχους και αισθάνεσαι ικανοποίηση καθώς οι άλλοι σε συγχαίρουν για την καλή δουλειά σου. Στη συναισθηματική σου ζωή, αυτός είναι ένας μήνας συναισθηματικής αξιολόγησης όπου αποφασίζεις τι ακριβώς περιμένεις από ένα σύντροφο και με το ποιόν θέλεις να περάσεις το χρόνο σου.Μπορεί να χρειαστεί να αποδείξεις στο σύντροφό σου το σημαντικό ρόλο που παίζει στη ζωή σου.

Πρόσεξε μόνο καθώς μπορεί να κλονιστεί η ισορροπία στη σχέση σου και να αντιμετωπίσεις τεταμένες καταστάσεις. Αν είσαι μόνος, αναζητάς τη σταθερότητα και την αφοσίωση και μπορεί να σε απασχολήσει κάποιο άτομο από το παρελθόν. Ανέλυσε αν ψάχνει τη δέσμευση και έρχεται για τους σωστούς λόγους και μη βιαστείς να πάρεις οριστικές αποφάσεις. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677
 

Ιχθύες
Η Ιέρεια
Η δυνατότητά σου να σκεφτείς καθαρά και να προγραμματίσεις για το μέλλον θα είναι αυξημένη αυτόν το μήνα. Η διορατικότητά σου και η πνευματική ευελιξία σου σε κάνουν να μην φοβάσαι να κάνεις άλματα σε αρκετά τολμηρά εγχειρήματα.  Αυτός ο μήνας σου δίνει την ευκαιρία όχι μόνο να κάνεις σχέδια για την πρόοδό σου αλλά και να τα εφαρμόσεις στην πράξη. Αυτό θα είναι ιδιαίτερα εμφανές στην επαγγελματική σου ζωή όπου ξέρεις το τι θέλεις να πετύχεις και ποιοι μπορούν να σε βοηθήσουν στους στόχους σου.

Οποιαδήποτε νέα ξεκινήματα στη σταδιοδρομία σου ευνοούνται αυτόν το μήνα και το μυαλό σου θα παίξει σημαντικό ρόλο στη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Στη συναισθηματική σου ζωή, η καθαρή σκέψη σου σε βοηθά να δεις τις προθέσεις του αγαπημένου σου προσώπου. Δεν επιτρέπεις στο συναισθηματισμό σου και τον ιδεαλισμό σου να σε εκτροχιάσουν ή να διαταράξουν τη σχέση σου.

Αν είσαι εκτός σχέσης, θα απολαύσεις μια έντονη κοινωνική δραστηριότητα και ερωτική ατμόσφαιρα. Υπάρχει η πιθανότητα μια υπάρχουσα φιλία να εξελιχθεί σε μια ερωτική σχέση. Προσπάθησε να αποδεχτείς τις κοινωνικές προσκλήσεις και να είσαι ανοιχτός σε νέες γνωριμίες αντί να εστιάζεις όλη την ενέργειά σου σε ένα μόνο άτομο. Επέκτεινε τα ενδιαφέροντά σου και θα έχεις πολλές ερωτικές ευκαιρίες αυτόν το μήνα. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677