astropedia.gr

Ταρώ προβλέψεις - Σεπτέμβριος 2022

Ταρώ προβλέψεις - Σεπτέμβριος 2022
Μηνιαίες τάσεις Ταρώ από την Ανθή Ρήγα

Θετικός και ενισχυτικός μήνας που φέρνει ευχάριστες ειδήσεις και με κάποιο τρόπο μπορούμε να επανακτήσουμε την πίστη που είχαμε χάσει σε πρόσωπα που μας πλήγωσαν ή που μας έβαλαν σε περίεργες σκέψεις και μας γέμισαν αμφιβολίες. Είναι μήνας που ευνοεί μια επανασύνδεση, εφόσον υπάρξουν ξεκάθαρες και ήρεμες συζητήσεις με λογική ή μέσα από τον ρόλο που θα παίξει ένας διαμεσολαβητής που είναι κοινό πρόσωπο και για τις δυο πλευρές. Γενικότερα αυτόν τον μήνα είναι πιο εύκολο να συγχωρέσουμε, να λειτουργήσουμε περισσότερο με βάση τις κοινωνικές αποδοχές και να μην θρέψουμε περισσότερο τον εγωισμό και την ατομικότητα. Ο μήνας φέρνει επίσης έμπνευση και δημιουργικότητα, ευνοεί τις συνεργασίες και τις σχέσεις, αλλά χρειάζεται να αποφύγουμε τις ιδιορρυθμίες και την αντισυμβατικότητα για να πετύχουμε και να προχωρήσουμε θετικά.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ 
Η Ταρώ σου μιλάει! Άκουσε την… 
και κινήσου ανάλογα με τη συμβουλή που θα σου δώσει!  
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760 
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699


Η κάρτα του μήνα είναι ο Αρχιερέας


ΚΡΙΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι η Σελήνη

Αυτός ο μήνας σου ζητά να επικεντρωθείς στις μικρές λεπτομέρειες, να δώσεις προσοχή στα πιο πρακτικά ζητήματα στην καθημερινή σου ζωή προκειμένου να νιώσεις ασφάλεια. Στην επαγγελματική  ζώνη, θα επιτύχεις πολλά περισσότερα με τη βοήθεια των άλλων, βελτιώνεις τις υφιστάμενες αρνητικές καταστάσεις καθώς κινείσαι με στρατηγική και εδραιώνεις τη φήμη σου και την αξιοπιστία σου στην εργασία σου. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΤΑΥΡΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 6 Ράβδος

Αυτόν το μήνα θα θριαμβεύσεις πάνω σε οποιεσδήποτε πρόσφατες προκλήσεις και αφήνεις πίσω σου μερικές πολύ δύσκολες καταστάσεις. Στην επαγγελματική σου ζωή, κάνεις μια κίνηση που σου φέρνει περισσότερη προβολή και αναγνώριση. επιδεικνύεις τα ταλέντα σου, εδραιώνεις τη θέση σου ή λαμβάνεις κάποια εξέλιξη. Αυτές οι αλλαγές που γίνονται στην εργασία σου, γίνονται με δική σου πρωτοβουλία καθώς κινείσαι πιο προσεκτικά και στρατηγικά. Η σκληρή δουλειά σου αναγνωρίζεται, κάνεις κάποιες έξυπνες επενδύσεις ή οι προσπάθειές σου επιφέρουν ελπιδοφόρα αποτελέσματα. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις. 


ΔΙΔΥΜΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Ιππότης των Ράβδων

Πρόκειται για ένα μήνα όπου θα είσαι δυναμικός και τολμηρός προκειμένου να πετύχεις τους μεγάλους στόχους σου. Ξέρεις το τι πραγματικά θέλεις στη ζωή σου και αισθάνεσαι σίγουρος ότι θα πετύχεις. Επαγγελματικά, έχεις την ενέργεια και τη φιλοδοξία για να πετύχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Οι άνθρωποι στην εργασία σου θα εντυπωσιαστούν από την ενέργεια και τη θετικότητα που εκπέμπεις, σε βαθμό που σε βοηθούν στα σχέδιά σου. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Κόσμος
Προχωράς σε μια νέα κατεύθυνση στη ζωή σου, οι προσπάθειες που έχεις καταβάλει για την ισορροπία και την αρμονία στέφονται με επιτυχία. Στον επαγγελματικό σου τομέα, δεν χρειάζεται να τα κάνεις όλα μόνος σου. Θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα αν συνεργαστείς με τους άλλους, όποτε έχε περισσότερη εμπιστοσύνη στη δύναμη της ομαδικής εργασίας. Αυτόν το μήνα θα δείξεις σε όλον τον κόσμο τι έχεις καταφέρει και τι στόχους έχεις βάλει για το μέλλον σου. Οι συμπαντικές δυνάμεις αυτού του μήνα σου δίνουν την ευκαιρία να λάμψεις ή ακόμα και να προβληθείς δημόσια καθώς όλος ο κόσμος θα εντυπωσιαστεί με τα ταλέντα σου. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΛΕΩΝ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 8 Πεντάκτινο
Μπορεί να έχεις πρόσφατα περάσει από δύσκολες στιγμές και δοκιμασίες και τώρα κάνεις απολογισμό του τι έχεις χάσει και τι έχεις κερδίσει. Αποδεικνύεις στους γύρω σου ότι είσαι δυναμικός και ότι κανείς δεν μπορεί να σε υποτιμήσει. Στην επαγγελματική σου ζωή, κάνεις πολύ λεπτομερή και πρακτικά σχέδια, είσαι ευφάνταστος και δημιουργικός, έτοιμος να φέρεις εις πέρας ακόμα και την πιο σκληρή δουλειά, οι φιλοδοξίες σου γίνονται πραγματικότητα. Ωστόσο, δεν θα είσαι ανεκτικός με όσους σε εκμεταλλεύονται ή έχουν ιδιοτελή κίνητρα. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Κρεμασμένος
Αυτός δεν είναι ο μήνας για να κάνεις αιφνίδια και τολμηρά βήματα στη ζωή σου, αλλά να σκεφτείς και να περιμένεις, αυτό θα είναι ωφέλιμο για σένα σε μακροπρόθεσμη βάση από ότι να κάνεις ένα άλμα προς το άγνωστο ή σε μη δοκιμασμένες καταστάσεις. Επαγγελματικά, ακόμα και αν θέλεις να κάνεις μεγάλες αλλαγές, προσπάθησε να μην ενδώσεις σε αυτές τις παρορμήσεις σου και πάρεις  οποιεσδήποτε βεβιασμένες αποφάσεις. Θα πρέπει να διερευνήσεις τα πάντα σε βάθος και να αναλύσεις τη λήψη σημαντικών αποφάσεων στη ζωή σου. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΖΥΓΟΣ 
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Ιππότης Πεντάκτινο

Θα υπάρχει μια ατμόσφαιρα αβεβαιότητας γύρω σου, κάποια γεγονότα που θα συμβούν θα σε αναγκάσουν να αντιδράσεις ενστικτωδώς. Μην αγνοήσεις την  εσωτερική φωνή σου, αν αισθάνεσαι ότι κάτι ή κάποιος δεν είναι απόλυτα «σωστό»,  τότε πιθανότατα δεν είναι. Με κανένα τρόπο δεν θα πρέπει να ενεργήσεις παρορμητικά αυτόν το μήνα, ιδιαίτερα σε σχέση με την εργασία σου και τα χρήματα. Επαγγελματικά, προσπάθησε να καθυστερήσεις τυχόν σημαντικές αποφάσεις ιδιαίτερα αν εμπλέκονται οικονομικές συναλλαγές με τους άλλους. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Ιππότης των Κυπέλλων

Μια θετική ενέργεια σε περιβάλει και νιώθεις μεγάλη ανακούφιση από τα προβλήματά σου, δεν νιώθεις την ανάγκη να μετρήσεις τα λόγια και τις πράξεις σου αλλά γίνεσαι πιο αυθόρμητος και ενθουσιώδης. Αν η επαγγελματική σου ζωή ήταν ιδιαίτερα απαιτητική, τώρα χαλαρώνεις και αφήνεις πίσω σου τις απογοητεύσεις και τις πιέσεις. Μπορεί στο χώρο της εργασίας σου να υπάρξουν κάποιες αλλαγές, κάποια άτομα να φύγουν κι άλλα να εισέλθουν. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Η κάρτα του μήνα για σένα είναι οι Εραστές

Αυτόν το μήνα θα είσαι περισσότερο ευχαριστημένος όντας κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, οι οικείες προσωπικές στιγμές που θα μοιραστείς με την οικογένεια, τους φίλους σου, το σύντροφό σου ή ακόμα και τους συναδέλφους σου, θα σου χαρίσουν  ευτυχία. Αφυπνίζεται μια πιεστική ανάγκη να δημιουργήσεις μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ της επαγγελματικής και της συναισθηματικής σου ζωής, καθώς κατανοείς ότι οι απαιτήσεις της σταδιοδρομίας σου στέκονται εμπόδιο για τη δημιουργία πιο ουσιαστικών συναισθηματικών σχέσεων. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 3 Κύπελλο
Αυτός είναι ένας χαρούμενος και κοινωνικός μήνας, βρίσκεσαι με πολύ κόσμο και νιώθεις ευτυχισμένος. Στην επαγγελματική σου ζωή, οι συνάδελφοί σου είναι δίπλα σου για να σε υποστηρίξουν, δεν θα νιώθεις στην απομόνωση καθώς η παρουσία των άλλων δίπλα σου σε βοηθά να πετύχεις τους στόχους σου και σου δίνει έμπνευση. Αν είχες προσπαθήσει να κερδίσεις την προσοχή ορισμένων ανθρώπων σε θέση εξουσίας, αυτόν το μήνα δεν θα χρειαστεί να κάνεις τίποτα. Υπάρχει μια θετική και αισιόδοξη ενέργεια γύρω σου που κάνει τους άλλους να σε αναγνωρίζουν. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι η Αυτοκράτειρα

Οργάνωση και τάξη μπαίνουν και πάλι στη ζωή σου, θέτεις νέους στόχους για την μακροπρόθεσμη επιτυχία σου. Στην εργασία σου, θα εντυπωσιάσεις τους άλλους και προσελκύεις ανθρώπους που σε βοηθούν με τις σοφές συμβουλές τους. Μπορεί να σου προσφερθεί μια νέα ηγετική θέση ή σημαντική καθοδήγηση στην εργασία σου αυτόν το μήνα που θα έχουν ένα πολύ θετικό επαγγελματικό αποτέλεσμα για σένα. Επίσης, μεγαλύτερη σημασία έχει τώρα για σένα να εξετάσεις τα πράγματα από μια πιο πνευματική πλευρά ή μπορεί να έχεις μια πνευματική αφύπνιση για το σκοπό της ζωής σου. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.ΙΧΘΥΕΣ    
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Τροχός της Τύχης
Πρόκειται για ένα μήνα που τα πάντα αλλάζουν στη ζωή σου! Αν ήσουν στενοχωρημένος και αποθαρρυνμένος ως αποτέλεσμα πρόσφατων αρνητικών γεγονότων και της συμπεριφοράς των άλλων, τότε να θυμάσαι ότι όλα θα αλλάξουν. Βλέπεις τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά αντί να βυθίζεσαι στον πόνο και τη θλίψη καθώς μπορείς να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις. Κάτι αρνητικό έρχεται στο τέλος του, έχει φτάσει η ώρα για να απολαύσεις το τώρα αλλά και να νιώσεις ενθουσιασμένος για το μέλλον σου και πάλι. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις. 


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.