astropedia.gr

Ταρώ - Μηνιαίες προβλέψεις Οκτωβρίου

Ταρώ - Μηνιαίες προβλέψεις Οκτωβρίου
Μηνιαίες τάσεις Ταρώ από την Ανθή Ρήγα

ASTRACARD
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e-shop στο https://astracard.gr/shop Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  Η κάρτα του μήνα είναι η Βασίλισσα Πεντάκτινο


Κινούμαστε πραγματιστικά (μετά την φωτιά που πήραμε τον προηγούμενο μήνα…) και τα αποτελέσματα έρχονται μέσα από την προσπάθεια και την αφιέρωση στον στόχο. Είναι μήνας που κινούμαστε με προσοχή, επεξεργασία, σκέψη αλλά και υπομονή, κάτι που σαφώς βοηθά σε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα, αλλά ίσως στερεί την φωτιά που θα θέλαμε να υπάρχει στην αισθηματική μας ζωή. Μήνας γονιμότητας.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Η Ταρώ σου μιλάει! Άκουσε την…
και κινήσου ανάλογα με τη συμβουλή που θα σου δώσει!
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980 
 
ΚΡΙΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Ερημίτης

Ο μήνας σε θέλει σε σκέψεις και σε περισυλλογή, πράγμα που πάει ίσως λίγο έως πολύ κόντρα στην έμφυτη ανάγκη σου για άμεση δράση και κίνηση. Όμως καταλαβαίνεις και εσύ ο ίδιος ότι τώρα χρειάζεται να ψάξεις βαθύτερα σε αυτό που έχει ήδη συμβεί για να βρεις τις απαντήσεις που ακόμη κρύβονται. Μάθε περισσότερα καλώντας τον ταρωμάντη σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

ΤΑΥΡΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το Αστέρι

Ο μήνας είναι θετικός και παρά την κούραση, τα προβλήματα, τις αναποδιές και τα τρεξίματα, τώρα μπορείς επιτέλους να δεις τα σχέδια και τις επιθυμίες σου να υλοποιούνται και να φτάνεις πιο κοντά στον στόχο σου. Οι κινήσεις που θα κάνεις θα κρίνουν όμως και το μελλοντικό αποτέλεσμα, όποτε φρόντισε να είσαι προσεκτικός. Μάθε περισσότερα καλώντας τον ταρωμάντη σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 6 Ξίφος

Ο μήνας σε βοηθά να αποδεχτείς ότι κάποιες καταστάσεις δεν έχουν μέλλον και ότι τώρα είναι η στιγμή να βάλεις ένα τέλος.  Θέλεις να αναζητήσεις κάτι καινούργιο, να ανανεωθείς και να ανοίξεις τους ορίζοντές σου, έχοντας την πεποίθηση ότι τίποτε δεν είναι οριστικό και αμετάκλητο και πως η ζωή είναι μια μεγάλη εμπειρία. Αντιμετώπισε τα προβλήματά σου και μην παραμένεις σε θλίψη ή άρνηση. Μάθε περισσότερα καλώντας τον ταρωμάντη σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Ιππότης Ξίφος

Ο μήνας σε θέλει σε κατάσταση πνευματικής εγρήγορσης, με ακρίβεια σκέψης και να θέτεις συγκεκριμένους στόχους που θα τους πετύχεις μέσα από αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία. Απόφυγε τις συγκρούσεις, την ειρωνεία και την επιθετική κριτική. Μάθε περισσότερα καλώντας τον ταρωμάντη σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

ΛΕΩΝ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 9 Πεντάκτινο

Ο μήνας φέρνει διευκολύνσεις και μπορείς πλέον να αναπνεύσεις και να αρχίσεις να ζεις και πάλι την ζωή σου με τον τρόπο που μόνο ένα λιοντάρι ξέρει. Η αυτοεκτίμησή  και η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνουν κατακόρυφα, αλλά φρόντισε αφού πάρεις την μερίδα σου, να δώσεις και στους άλλους κάτι, γιατί όπως πάντα είσαι καλός και γενναιόδωρος. Μάθε περισσότερα καλώντας τον ταρωμάντη σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 6 Ράβδος

Ο μήνας περιγράφεται σε γενικές γραμμές θετικός και μάλιστα θα έχεις και κάποιες επιτυχίες, που παρότι ίσως μικρές, θα τονώσουν σίγουρα την αυτοπεποίθησή σου. Προβλήματα λύνονται και ξεπερνιούνται καθυστερήσεις και εμπόδια. Μην επαναπαύεσαι όμως γιατί υπάρχουν ακόμη πολλά που πρέπει να πετύχεις! Μάθε περισσότερα καλώντας τον ταρωμάντη σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

ΖΥΓΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 9 Ράβδος

Ένας μήνας που καλό είναι να κρατήσεις μια επιφυλακτική στάση σε αυτά που συμβαίνουν και να φιλτράρεις τα γεγονότα με ψυχραιμία και λογική. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να υψώσεις ακόμη περισσότερο τις άμυνές σου, ειδικά με πρόσωπα και καταστάσεις που στο παρελθόν σε έχουν πληγώσει. Μάθε περισσότερα καλώντας τον ταρωμάντη σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 5 Ράβδος

Θετικός μήνας με ευκαιρίες, καινούργια πράγματα και εσύ έχεις την παρόρμηση να κινηθείς αποφασιστικά και να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο. Απόφυγε όμως τα μπερδέματα και στόχευσε την ενέργειά σου στον στόχο, χωρίς να χάνεις χρόνο σε καταστάσεις που δεν σε ωφελούν. Μάθε περισσότερα καλώντας τον ταρωμάντη σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι η Βασίλισσα Κύπελλο

Ο μήνας είναι πολύ δημιουργικός και σε φέρνει μέσα από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο σε επαφή με το συναίσθημα και τον ρομαντισμό. Μπορεί τώρα να κατανοήσεις καλύτερα και βαθύτερα τα κίνητρα των άλλων και αυτό θα σε προφυλάξει από πρόσωπα που είναι ασταθή και λειτουργούν με κακία. Μάθε περισσότερα καλώντας τον ταρωμάντη σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Ακόλουθος Κύπελο

Ο μήνας δίνει ευκαιρίες συναισθηματικής φύσης και η δημιουργικότητα και η φαντασία σου εξάπτονται και σε οδηγούν στο να αφήσεις τον εαυτό σου να δεχτεί επαίνους και γενικότερα προσωπικό ενδιαφέρον. Δεν είναι όλες οι ευκαιρίες το ίδιο σημαντικές όμως και θα πρέπει να τσεκάρεις κατά πόσο τα όνειρα που κάνεις έχουν βάση ή όχι. Μάθε περισσότερα καλώντας τον ταρωμάντη σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι η Εγκράτεια

Αυτός ο μήνας σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο και την επιθυμία σου, πρέπει όμως να προσέξεις να είσαι μετρημένος και ψύχραιμος στις κινήσεις και στις αποφάσεις σου για να έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορείς να έχεις. Μην βιάζεσαι και κινήσου έξυπνα. Μάθε περισσότερα καλώντας τον ταρωμάντη σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

ΙΧΘΥΕΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Ιππότης Ράβδος

Ο μήνας δημιουργεί μια ατμόσφαιρα ενθουσιασμού και δυναμισμού και η ένταση και η περιπέτεια είναι αυτά που θέλεις να ζήσεις. Έχεις βαρεθεί την στασιμότητα και θέλεις τώρα μια αλλαγή. Πρόσεξε όμως γιατί στην πορεία του μήνα πολλά πράγματα μπορεί να σε εκνευρίσουν και οι παρορμήσεις σου να οδηγήσουν σε καταστροφή. Μάθε περισσότερα καλώντας τον ταρωμάντη σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο. 
Newsletter