astropedia.gr

Ταρώ - Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου

Ταρώ - Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου
Μηνιαίες τάσεις Ταρώ από την Ανθή Ρήγα

ASTRACARD 
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e-shop στο https://astracard.gr/shop Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σουχωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   


Η κάρτα του μήνα είναι το 5 Ράβδος

Ο δεύτερος μήνας της άνοιξης είναι κινητικός, δραστήριος και παραγωγικός. Η έμπνευση που μπορεί να έχουμε αυτή την περίοδο μπορεί να γίνει σχέδιο και το σχέδιο πράξη, αρκεί να εξετάσουμε τα δεδομένα που τρέχουν στην ζωή μας αυτόν τον μήνα μέσα από το πρίσμα της αποφασιστικότητας και του υγιούς ανταγωνισμού. Ο μήνας μπορεί να φέρει προστριβές και συγκρούσεις, αλλά τηρουμένων των αναλογιών, αυτό επιτρέπει στην αποσυμπίεση και την εκτόνωση της ενέργειας μέσα από θετικά κανάλια. Είναι απαραίτητο όμως να προσέξουμε οι προσπάθειές μας να έχουν βάση και να μην αποδειχτούν τελικά άχρηστες ή μάταιες. Μπορούμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια αρκεί να είμαστε διαυγείς και όχι σε σύγχυση.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ 
Η Ταρώ σου μιλάει! Άκουσε την… 
και κινήσου ανάλογα με τη συμβουλή που θα σου δώσει! 
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760 
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980 

 
ΚΡΙΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 10 Ξίφος

Ο μήνας είναι αρκετά έντονος και σε φέρνει μπροστά σε γεγονότα που είναι αιχμηρά και μπορεί να σου δημιουργήσουν πόνο, αν δεν προσέξεις και δεν χειριστείς τις καταστάσεις ψύχραιμα και με διπλωματία. Αυτή την περίοδο όμως σου δίνεται η ευκαιρία να αποχαιρετήσεις το παλιό και να υποδεχτείς το καινούργιο και έτσι το μυαλό σου και η ψυχή σου να απελευθερωθούν από πράγματα και πρόσωπα που έχουν κάνει πλέον τον κύκλο τους. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

 
ΤΑΥΡΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 5 Κύπελλο

Ο μήνας μπορεί να σε κάνει κάπως μελαγχολικό και να σε απογοητεύσει μέσα από κάποια γεγονότα που ενώ τα ίδια από μόνα τους δεν είναι και τόσο τραγικά, εσύ τα βλέπεις υπερβολικά και εστιάζεσαι σε αυτό που χάνεται. Εστιάσου σε αυτό που μένει λοιπόν και σε αυτό που ήδη έχεις και μετά από μια απώλεια, προσπάθησε να δεις τα ωραία πράγματα που παραμένουν γύρω σου. Υπάρχει ελπίδα, αρκεί να μπορέσεις να την βρεις. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

 
ΔΙΔΥΜΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 4 Κύπελλο

Αυτόν τον μήνα κάτι σε πιάνει και δεν θέλεις να κάνεις τίποτα, εκνευρίζεσαι με τους πάντες και τα πάντα και θέλεις απλά να κλειστείς στον εαυτό σου και να μην έχεις καμία επαφή με κανέναν, πράγμα που φυσικά πάει αντίθετα στην φύση σου και σου δημιουργεί μεγαλύτερο πρόβλημα. Άφησε την βαρεμάρα στην άκρη, άνοιξε τα μάτια σου και δες γύρω σου τις ευκαιρίες που υπάρχουν και εκμεταλλεύσου τες για να δημιουργήσεις κάτι καινούργιο χωρίς να προσκολλάσαι τόσο στο παρελθόν και σε αυτό που έχεις. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Βασιλιάς Κύπελλο

Ένας πολύ θετικός και ενισχυτικός μήνας αρχίζει για σένα κατά τον οποίο μπορείς να βρεις την αγάπη, την φροντίδα και την συναισθηματική ασφάλεια που χρειάζεσαι, αλλά και να δώσεις αγάπη και θερμά συναισθήματα μέσα από την καρδιά σου στα σημαντικά πρόσωπα που υπάρχουν γύρω σου. Απόφυγε να βγάλεις ζήλια και μην ελέγχεις κάθε κίνηση των άλλων, γιατί θα χάσεις τις όμορφες στιγμές που μπορεί να σου προσφέρει αυτή η περίοδος. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

 
ΛΕΩΝ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το Άρμα

Μια πολύ θετική κάρτα φωτογραφίζει τον μήνα σου και τώρα μπορείς να ξεπεράσεις εμπόδια και αναστολές,, να αφήσεις δεύτερες σκέψεις στην άκρη και να τολμήσεις να κάνεις το βήμα που θες να κάνεις και να δημιουργήσεις έναν ολόκληρο καινούργιο κόσμο για σένα, μέσα στον οποίο οι επιθυμίες σου μπορούν να υλοποιηθούν με σωστά βήματα, καλό προγραμματισμό και με την γνώση του παρελθόντος που τώρα πλέον είναι εμπειρία και εφόδιο για το μέλλον. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 3 Ξίφος

Περίεργος μήνας που δεν έχει απαραίτητα πολλά γεγονότα, αλλά εσύ παραμένεις σε σκέψεις και κρατάς τον εαυτό σου εγκλωβισμένο στον πόνο και την θλίψη. Τα συναισθήματα εκτοπίζουν την λογική και δυσκολεύεσαι αρκετά να πάρεις κάποιες αποφάσεις που είναι δύσκολες, αλλά ξέρεις πολύ καλά ότι όταν τις πάρεις, θα απελευθερωθείς. Τα αισθηματικά σου χρειάζονται προσοχή και πρέπει να σταματήσεις να ζεις με παλιούς πόνους και απογοητεύσεις. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

 
ΖΥΓΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 6 Ξίφος

Ο μήνας σε βοηθά να δεις τα γεγονότα έτσι όπως είναι και να προχωρήσεις μπροστά, αφήνοντας πίσω σου καταστάσεις που είναι δύσκολες και σε έχουν κάνει να χάσεις τις ισορροπίες σου. Τίποτε δεν είναι αποφασισμένο ή οριστικό αυτή την περίοδο και πολλά είναι στο χέρι σου. Μπορείς λοιπόν να δώσεις εσύ τις κατευθύνσεις, αλλά σίγουρα για να το πετύχεις αυτό θα χρειαστεί να μην παίζεις κρυφτούλι με τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις και να επιτρέψεις στην δημιουργική σου σκέψη να ξεπεράσει τις μπερδεμένες καταστάσεις. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 909800, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Βασιλιάς Πεντάκτινο

Ο μήνας σε καλεί να φανείς ρεαλιστής και πρακτικός. Η επιτυχία στις υποθέσεις σου αυτόν τον μήνα έρχεται μέσα από την επιμονή σου στους στόχους σου και με το να μην χάνεις την ελπίδα σου, όμως για να φτάσεις στην επιτυχία χρειάζεται να είσαι αξιόπιστος, κυρίως προς τον εαυτό σου, και να ακολουθήσεις πιστά τα βήματα που έχεις σχεδιάσει και που σε οδηγούν εκεί που θες. Στα αισθηματικά ζητήματα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αυτή την περίοδο δείχνει αισθησιασμό και μπορείς να δεις σταθεροποίηση και διάρκεια, αρκεί να μην αφήσεις την ζήλεια ή το πείσμα να επηρεάσουν την σχέση σου. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 2 Κύπελλο

Μια πολύ θετική κάρτα πέφτει για σένα αυτόν τον μήνα, η οποία όμως έχει και μια κρυφή πλευρά που πρέπει να προσέξεις γιατί είναι επικίνδυνη. Αυτή η περίοδος έρχεται για να σου φέρει θετικές εξελίξεις στην αγάπη, συναντήσεις και ερωτική ένωση με πάθος και με ειλικρίνεια και μπορείς να δεις μια σχέση να αρχίζει ή μια σχέση που υπάρχει ήδη να ζωντανεύει και να πάλλεται μέσα από την ειλικρινή αγάπη. Όμως μην πεις ούτε ένα ψέμα, όσο μικρό και αν είναι ή για οποιοδήποτε λόγο θεωρείς ότι πρέπει να το πεις. Μην κρύψεις τίποτα, γιατί όλα τα καλά θα εξαφανιστούν. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 7 Ράβδος

Ο μήνας φέρνει ανταγωνισμούς και δυσκολίες, αλλά εσύ ξέρεις ότι βρίσκεσαι σε πλεονεκτική θέση και δεν θα αφήσεις τίποτα και κανέναν να σε αποσταθεροποιήσει από την θέση που έχεις, επαγγελματικά ή προσωπικά. Μην σπείρεις όμως διχόνοιες γιατί δεν θα σε βοηθήσει αυτή η τακτική. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 909800, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 9 Πεντάκτινο

Ο μήνας αρχίζει με μια πολύ καλή κάρτα που υπόσχεται ευτυχία, επιτυχία και πλούτη. Η ζωή αρχίζει να σου φέρεται καλύτερα και μπορείς αυτή την περίοδο να απολαύσεις τα θετικά πράγματα που συμβαίνουν και να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που υπάρχουν ώστε να κερδίσεις περισσότερα, υλικά, συναισθηματικά και κυρίως ψυχολογικά. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου μεγαλώνει μαζί με την αυτοεκτίμησή σου, αλλά μην φανείς άπληστος και μοιράσου πράγματα, σκέψεις και συναισθήματα με τους άλλους γιατί η επιτυχία είναι ωραία, αλλά η μοναξιά δεν είναι. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

 
ΙΧΘΥΕΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 9 Κύπελλο

Ένας θετικός μήνας για σένα κατά τον οποίο μπορείς να απολαύσεις το περιβάλλον σου, να ευχαριστηθείς και να χαρείς από την ζωή σου έτσι όπως τρέχει αυτή την περίοδο και να δικαιωθείς. Να αποφύγεις όμως να το παρακάνεις και να μην ξεχάσεις να βάλεις ένα μέτρο σε όλα και κυρίως στον εαυτό σου. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.Newsletter