astropedia.gr

Ταρώ - Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτέμβριος

Ταρώ - Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτέμβριος
Μηνιαίες τάσεις Ταρώ από την Ανθή Ρήγα

ASTRACARD 
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e-shop στο https://astracard.gr/shop Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σουχωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι. 

Η κάρτα του μήνα είναι ο Τρελός


Ο μήνας δίνει την δυνατότητα για ένα καινούργιο και φρέσκο ξεκίνημα, χωρίς όμως απαραίτητα να υπάρχει μια βάση κάτω από τα πόδια μας για να το κάνουμε αυτό. Είναι μήνας που μπορούμε να ανανεωθούμε και να δούμε τα πράγματα λίγο πιο χαλαρά και αυτό θα είναι απαραίτητο, μιας και οι γενικότερες συνθήκες δεν θα βγάζουν νόημα, θα επικρατεί το παράλογο και κάθε σκηνικό θα είναι αποσυντονισμένο. Ευνοούνται οι φιλικές σχέσεις και επαφές που καλύπτουν την ανάγκη μας να περάσουμε όμορφα και να απολαύσουμε απλά πράγματα. Προσοχή όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει και να γίνουμε αντικείμενο εκμετάλλευσης...

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ 
Η Ταρώ σου μιλάει! Άκουσε την… 
και κινήσου ανάλογα με τη συμβουλή που θα σου δώσει!  
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

 
ΚΡΙΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 5 Πεντάκτινο
Ο μήνας μπορεί να εντείνει τους φόβους σου για αποτυχία ή ότι μπορεί να χάσεις κάτι σημαντικό, αλλά το περιβάλλον σου και οι εξελίξεις σου δείχνουν ότι οι φόβοι που έχεις είναι στο μυαλό σου και η υποστήριξη που χρειάζεσαι έρχεται, ακόμη και αν δεν είναι από εκεί που περιμένεις. Αυτή την περίοδο είναι αναγκαίο να συνειδητοποιήσεις πως δεν είσαι μόνος και πως όταν χρειάζεται υπάρχει κάποιος που σε βοηθά, αρκεί βέβαα να δεχτείς και εσύ την βοήθεια. Μην περνάς τις δυσκολίες σου μόνος σου και πεισματικά και συνέχισε να αγωνίζεσαι για κάτι καλύτερο. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

 
ΤΑΥΡΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 9 Ράβδος
Αυτόν τον μήνα χρειάζεται να κινηθείς με επιφύλαξη και άμυνα και να μην είσαι ανοιχτός σε οτιδήποτε φαίνεται ευχάριστο ή σε οποιονδήποτε παρουσιάζεται ως το πρόσωπο που θα σου λύσει τα προβλήματα. Διατήρησε τα κεκτημένα σου, μην αλλάζεις τις συνήθειες και το πρόγραμμά σου και παράμεινε στα γνωστά και ασφαλή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι γίνεσαι άκαμπτος και σκληρός. Παίξε σε βατό έδαφος και μην κάνεις πολλές αλλαγές ή μελλοντικά σχέδια. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

 
ΔΙΔΥΜΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 10 Ξίφος
Μια δύσκολη κάρτα πέφτει αυτόν τον μήνα για να σηματοδοτήσει μια κομβική περίοδο στην ζωή σου κατά την οποία δίνεις ένα οριστικό τέλος σε κάποιο θέμα που καιρό τώρα σε βαραίνει και σε πιέζει από πολλές πλευρές. Είναι μια απόφαση που φέρνει πόνο, αλλά ξέρεις μεσα σου καλά ότι αυτή η απόφαση να αποχαιρετήσεις το πρόβλημα, σου απελευθερώνει το μυαλό και σε βοηθά κλέινοντας έναν κύκλο να ανοίξεις έναν καινούργιο. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 10 Κύπελο
Ο μήνας διαγράφεται πολυ καλός και παίρνεις ικανοποίηση και χαρά τόσο στα θέματα καρδιάς όσο και στα επαγγελματικά σου, όπου μπορείς να κλείσεις όμορφες και ευνοϊκές συνεργασίες. Η περίοδος φέρνει ολοκλήρωση στις προσπάθειές σου, η οικογενειακή ηρεμία και η αγάπη αποκαθίστανται, έχεις τύχη και προστασία και τα γεγονότα σε ογηγούν ένα προς ένα στην ευτυχία και την επιτυχία. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

 
ΛΕΩΝ

Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 7 Κύπελο
Η κάρτα μιλάει για αυταπάτες και υπερβολικά όνειρα που δεν έχουν βάση και τώρα είναι η στιγμή που πρέπει κατά κάποιο τρόπο να ξυπνήσεις και να βγεις από σενάρια που δεν έχουν βάση. Δεν θα είναι καλό στην πορεία, αν συνεχίσεις να εστιάζεσαι υπερβολικά σε επιθυμίες που δεν είναι ζωτικές και σε πόθους ευσεβεις ή να αναβιώνεις το παρελθόν  απλά στην φαντασία σου, μόνο και μόνο σαν μια διέξοδο ψυχολογικής απόδρασης. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 9 Κύπελο
Ο μήνας προσφέρει ευκαιρίες για καλές στιγμές και σου δίνει τον χρόνο αλλά και την παρέα για να διασκεδάσεις, να περάσεις όμορφα και να αξιοποιήσεις τις καλές στιγμές της ζωής. Είναι μια κατάλληλη περίοδος για να ασχοληθείς με την βελτίωση του χώρου σου και της καθημερινότητας της ζωής σου βάζοντας μικρές πινελιές που ομορφαίνουν το περιβάλλον σου. Απόφυγε όμως να ωραιοποιείς τις καταστάσεις και κυρίως να κρύβεις αρνητικά της ψυχολογίας σου και να προσποιείσαι στους άλλους, γιατί αυτό θα σε πιέσει πολύ και θα αισθανθείς ότι ζεις μια ψεύτικη ζωή. Εκφράσου τόσο στα θετικά, όσο και στα αρνητικα που νοιώθεις. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

 
ΖΥΓΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 9 Πεντάκτινο
Ο μήνας είναι θετικός και φέρνει επιτυχίες και ευτυχία. Σε οικονομικά ζητήματα και γενικότερα σε θέματα υλικά και πρακτικά οι εξελίξεις σε δικαιώνουν και έχεις κέρδος ή ακόμη και την ευκαιρία για μια καλή επένδυση. Η αυτοεκτίμησή σου ανεβαίνει και η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου αλλά και στους άλλους αυξάνεται και σταθεροποιείται. Μην λειτουργήσεις με απληστία όμως, γιατί αυτό θα σοου γυρίσει μπούμερανγκ.  Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 5 Ξίφος
Ο μήνας ΄φερνει μαζί του μια κάρτα δύσκολη που μιλάει για φόβους, ίντριγκες και ζήλιες και καλό είναι να φροντίσεις να διατηρήσεις την ισορροπία τόσο γύρω σου όσο και μέσα στο μυαλό σου γιατί ο κίνδυνος να χάσεις και αυτά που έχεις είναι υπαρκτός και το μυαλό σου μπορεί να σε οδηγήσει σε μονοπάτια που κρύβουν πολλές παγίδες. Η περίοδος χρειάζεται επιφυλακή λοιπόν και ψυχραιμία και μόνο μέσα από την λογική θα μπορέσεις να αποφύγεις τις κακοτοπιές και την ήττα. Η έλλειψη ηθικών φραγμών μπορεί να σε οδηγήσει σε κινήσεις που φέρνουν ένα κάποιο αποτέλεσμα που σε ικανοποιεί αρχικά, αλλά η νικη σου θα έχει μια πικρη γεύση τελικά... Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 4 Ξίφος
Ο μήνας σε θέλει να αποσύρεσαι λίγο από την πολύβουη πραγματικότητα για να ανασυγκροτήσεις την ενέργειά σου και για να βάλεις τάξη στο μυαλό σου. Οι συνθήκες μπορεί να μην είναι ιδανικές, αλλά σίγουρα σου δείχνουν θετικά σημάδια και σταδιακά ανοίγουν καλύτερες προοπτικές και πιθανότητες. Έχεις όμως αυτή την περίοδο μεγάλη ανάγκη να απομονωθείς και να ξεκουραστείς γιατί έχεις εξαντληθεί και η πνευατική σου προστασάι έχει πέσει. Μην απομονώνεσαι με αρνητικά αποτελέσματα όμως και μην φλερτάρεις με τον φόβο και την κατάθλιψη. Η πραγματικότητα είναι εκεί και πρέπει να την αντιμετωπίσεις. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 9 Ξίφος
Ο μήνας φέρνει φόβους και ανησυχίες για το άτομο που αγαπάς και οι συνθήκες δεν επιτρέπεουν να το μοιραστείς μαζί του ούτε να καταφέρεις να μάθεις περισσότερα γύρω από τις κινήσεις του και την αλλαγή στην συμπεριφορά του. Η περίδος σε προβληματίζει και από άλλες πλευρές, το μυαλό σου βασανίζεται και το αίσθημα της μοναξιάς και της έλλειψης κατανόησης αυξάνεται. Μην επιτρέπεις σε υπερβολικές ανησυχίες να πάιρνουν το πάνω χέρι και να θολώνουν το μυαλό σου ή να σου χαλάνε την ψυχολογία και βελτίωσε την φυική σου κατάσταση κάνοντας πράγματα που σε βοηθάνε ποιοτικά. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Βασιλιάς Ράβδος
Ο μήνας σε φέρνει σε θέση δύναμης και κυριαρχίας και η θέλησή σου είναι το κλειδί για το πώς θα εξελιχθούν οι υποθέσεις σου την επόμενη περίοδο. Με αυτοπεποίθηση και παίρνοντας τον ηγετικό ρόλο μπορείς να επηρεάσεις θετικά τις εξελίξεις και να σπείρεις ενθουσιασμό και φλόγα στα σημαντικά πρόσωπα γύρω σου, ενώ παράλληλα το ερωτικό σου ταμπεραμέντο ρίχνει εμπόδια και φράχτες και σε φέρνει πιο κοντά στο αντικείμενο του πόθου σου. Μην κινηθείς με αλαζονεια όμως και αδιαλλαξία γιατί θα το μετανοιώσεις. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

 
ΙΧΘΥΕΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Ιππότης Κύπελο
Ο μήνας θέλει προσοχή γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος να παραδοθείς σε αβάσιμα όνειρα και να γεμίσεις φρούδες ελπίδες που δεν σε οδηγούν τελικά πουθενά αλλού, παρά σε κάτι ψεύτικο και κάλπικο. Να έχδεςι τα μα΄τια σου ανοιχτά σε απιστίες, είτε αφορούν την σχέση σου είτε αφορούν σε κάποια επαγγελματική συνεργασία και πάρε τον έλεγχο τω νσυναισθημάτων σου για να μην μετανοιώσεις τις κινήσεις σου αργότερα. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.Newsletter