astropedia.gr

Ταρώ - Μηνιαίες προβλέψεις Οκτώβριος

Ταρώ - Μηνιαίες προβλέψεις Οκτώβριος
Μηνιαίες τάσεις Ταρώ από την Ανθή Ρήγα

Ο μήνας ευνοεί τις αισθηματικές υποθέσεις και υπόσχεται αγάπη, συμφιλίωση, όμορφες συναντήσεις και δίνει την δυνατότητα για μια ένωση με ειλικρίνεια και πάθος. Οι ενώσεις μπορεί να είναι όχι μόνο ερωτικές, αλλά και συνεταιρισμοί και καλές συμφωνίες στα επαγγελματικά μας θέματα ή ακόμη και η ένωση μετά την επίλυση διαφορών με ένα δικό μας πρόσωπο. Είναι σημαντικό αυτόν τον μήνα για να έχουμε την θετική ανταπόκριση που θέλουμε, να είμαστε και εμείς οι ίδιοι αληθινοί και ζεστοί, αυτά που λέμε, αυτά που δείχνουμε και αυτά που κάνουμε να είναι πραγματικά και να μην κινούμαστε με υποκρισία και έλλειψη αγάπης. Η αγάπη είναι το κλειδί πάντα και ειδικότερα αυτόν τον μήνα!


Η κάρτα του μήνα είναι το 2 ΚύπελλοΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Η Ταρώ σου μιλάει! Άκουσε την…
και κινήσου ανάλογα με τη συμβουλή που θα σου δώσει!  

☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760
☎ Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

 
 
ΚΡΙΟΣ

Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 8 Ράβδος
Η κάρτα του μήνα μιλάει για ταχύτητα και κίνηση και άρα τα γεγονότα του μήνα είναι πολλά και οι εξελίξεις γρήγορες, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να δράσεις άμεσα και καίρια πάνω στα θέματά σου. Όχι όμως με βιασύνη και αψυχολόγητες κινήσεις που δεν θα βοηθήσουν να έχεις ένα σωστό αποτέλεσμα, αλλά όμως με δυναμισμό και στοχευμένα. Ο μήνας έχει επιτυχίες και καλές ειδήσεις και πού ξέρεις…ίσως τα βέλη του έρωτα βρουν τον στόχο τους αυτόν τον μήνα! Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες με ένα προσωπικό και ολοκληρωμένο άνοιγμα καρτών στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

 
 
ΤΑΥΡΟΣ

Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 3 Ξίφος
Μια δύσκολη κάρτα πέφτει αυτόν τον μήνα που μιλάει για απογοητεύσεις και θλίψη. Είναι μια περίοδος που δεν πηγαίνουν όλα ακριβώς όπως θα τα ήθελες και χρειάζεται να δείξεις λίγη περισσότερη υπομονή και κατανόηση, τόσο στους σημαντικούς άλλους στην ζωή σου, όσο και προς τον ίδιο σου τον εαυτό. Τα συναισθήματα έχουν την τάση αυτόν τον μήνα να εκτοπίσουν την λογική και αυτό δεν θα πρέπει να το αφήσεις να σε παρασύρει σε αποφάσεις που τελικά σε εγκλωβίζουν ακόμη περισσότερο. Οι δύσκολες αποφάσεις πρέπει να είναι και απελευθερωτικές! Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες με ένα προσωπικό και ολοκληρωμένο άνοιγμα καρτών στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

 
ΔΙΔΥΜΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 3 Κύπελλο

Μια θετική και χαρούμενη κάρτα πέφτει για σένα αυτόν τον μήνα και περιγράφει καταστάσεις γεμάτες από ζωντάνια που σε κάνουν να ζεις ευτυχισμένες στιγμές με αρμονία στις σχέσεις και με συναισθηματικό άνοιγμα και μοίρασμα. Η περίοδος φέρνει τύχη και αφθονία αλλά μην βιάζεσαι αυτόν τον μήνα να γιορτάσεις προκαταβολικά για κάτι που δεν έχει γίνει ακόμη ή που δεν έχει επιβεβαιωθεί πρακτικά. Επίσης στα ερωτικά σου, απόφυγε ερωτικά τρίγωνα και πειρασμούς.. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες με ένα προσωπικό και ολοκληρωμένο άνοιγμα καρτών στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η κάρτα του μήνα για σένα είναι η Κρίση
Ένας μήνας που θέλει να σε αφυπνίσει και να σε βγάλει από τον λήθαργό σου, με το καλό ή με το κακό.. Τα μάτια σου ανοίγουν και τώρα βλέπεις καθαρά πώς είναι οι καταστάσεις και τι απαιτείται πλέον από σένα ώστε να μπορέσεις να συνεχίσεις να δημιουργείς αλλά και κυρίως να διατηρείς αυτό που ήδη έχεις χτίσει. Η απογοήτευση ή η αναποφασιστικότητα δεν σε βοηθάνε καθόλου αυτή την περίοδο και αν διατηρείς αυτή την στάση, φρόντισε να την αλλάξεις αμέσως. Κάθε ανησυχία έχει μια λύση, αλλά πλέον πρέπει να δράσεις άμεσα και ουσιαστικά. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες με ένα προσωπικό και ολοκληρωμένο άνοιγμα καρτών στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

 
  
ΛΕΩΝ

Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 5 Κύπελλο
Ένας περίεργος μήνας αρχίζει για σένα με βάση την κάρτα που σου πέφτει. Υπάρχει γενικότερα στον αέρα μελαγχολία και απογοήτευση και αυτό δεν σε αφήνει να μπορείς να δεις τα ωραία πράγματα που υπάρχουν γύρω σου και να απολαύσεις περισσότερο την καθημερινότητά σου και την ζωή σου. Δεν πρέπει αυτόν τον μήνα να αφήσεις τον εαυτό σου να αδρανήσει και να πέσει σε ατονία και ίσως κατάθλιψη. Υπάρχει ελπίδα αρκεί να μπορέσεις να την βρεις! Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες με ένα προσωπικό και ολοκληρωμένο άνοιγμα καρτών στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Ιππότης Ξίφος
Ο μήνας έχει αρκετά γεγονότα και οι εξελίξεις τρέχουν με αποτέλεσμα να σου δίνονται πολλές ευκαιρίες για να σκεφτείς, να κρίνεις και να αποφασίσεις και γενικότερα ο μήνας δημιουργεί ένα περιβάλλον πνευματικής εγρήγορσης  που απαιτεί ακρίβεια σκέψης και συγκεκριμένους στόχους. Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις αυτή την περίοδο απόφυγε να λειτουργήσεις συγκρουσιακά, με επιθετική κριτική ή ακόμη και με ειρωνεία γιατί δεν θα βγει σε καλό. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες με ένα προσωπικό και ολοκληρωμένο άνοιγμα καρτών στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


 
ΖΥΓΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι η Δικαιοσύνη
Είναι μια από τις κάρτες που σχετίζονται με το ζώδιό σου και ταυτόχρονα είναι κάρτα της μεγάλης Αρκάνας που σημαίνει ότι αυτόν τον μήνα πρόκειται να βρεις την ισορροπία και την δικαιοσύνη που χρειάζεσαι έτσι ώστε να μπορέσεις να κλείσεις ένα κεφάλαιο και να ανοίξεις ένα καινούργιο συνεχίζοντας μπροστά έντιμα και με επιτυχία, αλλά αυτό μπορεί να γίνει και με τρόπο που ίσως σε κάνει να πονέσεις ή να αναγκαστείς να παραδεχτείς τα δικά σου λάθη και να ζητήσεις συγγνώμη. Απόφυγε την επαφή με τον νόμο αυτή την περίοδο και φρόντισε να είσαι σε όλα σου συνεπής. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες με ένα προσωπικό και ολοκληρωμένο άνοιγμα καρτών στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Άσσος Κύπελλο
Μια ιδιαίτερα θετική κάρτα που μιλάει για ένα καινούργιο ξεκίνημα, με αγάπη και ευτυχία, που γίνεται στην αισθηματική σου ζωή και το οποίο σε ανεβάζει πολύ, σε γεμίζει με εσωτερική γαλήνη και βαθιά ευτυχία και σε κάνει να αισθάνεσαι ότι σου έχεις δοθεί ένα μεγάλο δώρο! Είναι μια περίοδος που μπορείς να υλοποιήσεις σπουδαία πράγματα και να ακολουθήσεις την κλίση σου επαγγελματικά και όχι μόνο έτσι ώστε να έχεις αποτελέσματα και επιτυχίες. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες με ένα προσωπικό και ολοκληρωμένο άνοιγμα καρτών στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

 
ΤΟΞΟΤΗΣ

Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Ιππότης Ράβδος
Η κάρτα του μήνα φέρνει ενθουσιασμό και σε βοηθά να αισθανθείς πιο δυναμικός και τώρα να μπορείς να πετύχεις πολλά από αυτά που έχεις στο μυαλό σου με αποφασιστικότητα, λογική και πάθος! Το επόμενο διάστημα θα είναι σίγουρα έντονο και θα έχει πολλές ευκαιρίες να κυνηγήσεις τον έρωτα, αλλά και να διακόψεις αυτό που δεν σε αφήνει να είσαι ο εαυτός σου και να προχωρήσεις ελεύθερα στον δρόμο σου. Φρόντισε να μην είσαι πολύ παρορμητικός αυτόν τον μήνα και κυρίως απόφυγε να βγάλεις επιθετικότητα και να αφήσεις κάποιες καταστάσεις να βγάλουν προς τα έξω το ευέξαπτο του χαρακτήρα σου. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες με ένα προσωπικό και ολοκληρωμένο άνοιγμα καρτών στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Διάβολος
Είναι μια από τις κάρτες που σχετίζονται με το ζώδιό σου και ταυτόχρονα είναι κάρτα της μεγάλης Αρκάνας που σημαίνει ότι έχει βάρος και ότι αναφέρεται σε μια περίοδο που είναι καρμική και τα γεγονότα μπορεί να είναι αναπόφευκτα, είτε για το καλό είτε για το κακό.. Αυτόν τον μήνα απελευθερώνεσαι από κάτι μεγάλο και σημαντικό που εδώ και πάρα πολύ καιρό σε κρατά δέσμιο και δεν σε αφήνει να προχωρήσεις και να ζήσεις την ζωή σου ελεύθερα και αληθινά. Αυτή η παγίδευση θα σταματήσει όμως μόνο όταν εσύ καταφέρεις να πεις το μεγάλο όχι και να αφήσεις πίσω τον φόβο σου ότι θα υπάρξει ανεπανόρθωτη συντριβή μετά από την απόφασή σου. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες με ένα προσωπικό και ολοκληρωμένο άνοιγμα καρτών στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 4 Ξίφος

Ένας περίεργος μήνας κατά τον οποίο έχεις την ανάγκη να μειώσεις κάθε δραστηριότητα που έχει να κάνει με τους άλλους και να αποσυρθείς για λίγο με σκοπό να ανασυγκροτήσεις την ενέργειά σου και να βάλεις σε τάξη το μυαλό σου. Σε κάποιο βαθμό όμως μπορεί να καταπιέζεις τα συναισθήματά σου για να βρεις μια λογική δομή και αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό, τουλάχιστον όχι στην υπερβολή του. Όπως και να έχει πάντως, το σίγουρο είναι ότι χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου και να εστιάσεις στην υγεία σου, στην βελτίωση της ψυχολογικής σου κατάστασης και να συγκεντρώσεις δυνάμεις για να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες με ένα προσωπικό και ολοκληρωμένο άνοιγμα καρτών στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΙΧΘΥΕΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Ιππότης Κύπελλο
Μια όμορφη και ρομαντική κάρτα πέφτει για σένα αυτόν τον μήνα και τώρα μπορείς να αισθανθείς πολύ καλύτερα με το περιβάλλον σου και τα άτομα με τα οποία έχεις συναισθηματικό δέσιμο και να κάνεις όνειρα, να βρεις την ευτυχία και γιατί όχι…να αποπλανήσεις με τον μαγνητισμό και τις κινήσεις σου το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Φρόντισε όμως αυτόν τον μήνα να μην κάνεις απιστίες και γενικά να μην τρέφεις φρούδες ελπίδες για κάτι που φαίνεται ότι είναι κάλπικο. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες με ένα προσωπικό και ολοκληρωμένο άνοιγμα καρτών στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


AstraCard

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν βρίσκεσαι.  
   Newsletter