astropedia.gr

Παράλληλη σχέση: Δες την πραγματικότητα κατάματα!

Παράλληλη σχέση: Δες την πραγματικότητα κατάματα!
Συμβαίνει! Όλοι το ξέρουμε και οι περισσότεροι εθελοτυφλούμε. Τα ποσοστά που προσδιορίζουν την ύπαρξη αυτού του φαινόμενου έρχονται να μας προσγειώσουν σε μια πραγματικότητα που κάποιοι αντιμετωπίζουν εν γνώσει τους και άλλοι εν αγνοία τους. Ποιος είναι το πραγματικό θύμα; Τι προσδοκίες σου επιτρέπει ένας τέτοιος ερωτικός συνδυασμός; Και αν είναι από την άλλη πλευρά, ποια είναι τα σημάδια που δείχνουν την ύπαρξη τρίτου ατόμου;

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Έχεις εκτιμήσει σωστά τα μηνύματα 
που σου δίνει;     
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699 
 
Ποιο τμήμα του ερωτικού τριγώνου αποτελείς;
Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Τις περισσότερες φορές τα δύο από τα τρία πρόσωπα που αποτελούν τα μέλη αυτής της σχέσης το ξέρουν. Υπάρχουν όμως και οι περιπτώσεις όπου την αλήθεια την ξέρει μόνο ένα πρόσωπο, το ενδιάμεσο. Και φυσικά υπάρχει και η βασίλισσα των παράλληλων σχέσεων αφού οι εμπλεκόμενοι ξεπερνούν τα τρία άτομο, ''δεσμευμένοι και οι δυο''– ''γύρνα σε παρακαλώ''.

Ποιος είναι το πραγματικό θύμα;
Η πικρή αλήθεια είναι πως όλοι είναι θύματα σε αυτή τη σχέση! Ας εξετάσουμε όμως τα πράγματα από τη σκοπιά του καθενός. Αν εσύ είσαι το τρίτο πρόσωπο και θεωρήσουμε πως το γνωρίζεις, τότε σε βαραίνει η ευθύνη  πως ήξερες πού έμπλεκες. Όταν όμως αναπτύσσονται συναισθήματα αρχίζει το βασανιστήριο, όσο και να χαίρεσαι τις δικές σας στιγμές, όσο και να προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου πως εσένα θέλει, εσένα σκέφτεται και μαζί σου μόνο ζει, έρχεται η ώρα που πρέπει να φύγει, η στιγμή που ξέρεις πως μοιράζεσαι τον άνθρωπο σου, η στιγμή που καταλαβαίνεις ξανά και ξανά πως έρχεσαι δεύτερη/ος και τότε χτυπάει το κινητό σου και διαβάζεις ένα μήνυμα που έρχεται να σφραγίσει την απελπισία σου αφού είναι το ψιχουλάκι που σου πετάει ο έρωτας σου τη στιγμή που είναι στη φωλίτσα του!
 
Τι γίνεται όμως όταν είσαι το ενδιάμεσο πρόσωπο;

Τότε σίγουρα η ευθύνη είναι διπλή και για συντροφιά της φέρνει τα διλήμματα, τις ενοχές και επίτιμος καλεσμένος ο φόβος της αποκάλυψης. Εδώ καλείσαι να γίνεις ένας διπλωμάτης μάγος, ικανός να χειριστείς δυο σχέσεις, δυο ανθρώπους, να ζυγίζεις τα συναισθήματα, να μοιράζεις το είναι σου και πιθανότατα στο τέλος της ημέρας, όσο παράδοξο και να ακούγεται να νιώθεις μοναξιά. Καθόλου τυχαία αφήσαμε τελευταίο το υποτιθέμενο κατεξοχήν θύμα της υπόθεσης,  που τελικά να μην είναι και τόσο θύμα, το πρόσωπο που δεν γνωρίζει ότι εμπλέκεται σε αυτή τη σχέση και το μαθαίνει (αν το μάθει ποτέ) στο τέλος! Εδώ τα πράγματα αλλάζουν καθώς δεν υπάρχουν ευθύνες και ενοχές, υπάρχει όμως το ξάφνιασμα της προδοσίας, ο θυμός και η ανάγκη τιμωρίας και της δικαίωσης γιατί αν μη τι άλλο έχει το δίκιο με το μέρος του.    
 
Τι προσδοκίες σου επιτρέπει ένας τέτοιος ερωτικός συνδυασμός;
Σίγουρα στο ξεκίνημα μιας παράλληλης σχέσης εστιάζουμε στο παρόν, ζούμε με πάθος την κάθε στιγμή, μας κατακλύζει η αδρεναλίνη και μας γοητεύει το απαγορευμένο, στην συνέχεια οι τόνοι πέφτουν, αφήνοντας χώρο για τον προβληματισμό ως προς το μέλλον. Ο παράγοντας που καθορίζει την οποιαδήποτε εξέλιξη είναι η ειλικρίνεια του ανθρώπου που διεκδικούμε και τις περισσότερες φορές με οδηγό την ελπίδα που μας γεννούν οι υποσχέσεις, καταλήγουμε σε μια παράλληλη σχέση που μπορεί να διαρκέσει και χρόνια.
 
Σε άλλες περιπτώσεις και με την προϋπόθεση πως πλέον τα συναισθήματα που έχουν αναπτυχθεί ανάμεσα στους εραστές είναι ικανά να τους οδηγήσουν σε αποφάσεις, ο νέος έρωτας θριαμβεύει και τα πράγματα ξεκαθαρίζουν. Υπάρχει όμως και η ανεπιθύμητη εξέλιξη μιας παράλληλης σχέσης όπου όταν ο ένας από τους δυο αρχίζει να αισθάνεται και να εκφράζει την επιθυμία να μεταβεί στο επόμενο στάδιο, διεκδικώντας ολοκληρωτικά πλέον το πρόσωπο που βρίσκεται ήδη σε δέσμευση, να αντιμετωπίζει τη σκληρή πραγματικότητα συνειδητοποιώντας πως ο έρωτας του ήταν δανεικός και η περιπέτεια τελειώνει εδώ.
 
Ποια είναι τα σημάδια που δείχνουν την ύπαρξη τρίτου προσώπου;
Οι πιθανότητες να γνωρίζεις προσωπικά το άτομο που μπήκε ανάμεσα σας αγγίζουν το 68%, και εδώ αρχίζουν τα δύσκολα καθώς οι δικαιολογίες που προκύπτουν είναι πολλές και φοβερά αληθοφανείς. Ένα από τα σημάδια είναι οι άσκοπες μετακινήσεις που στο παρελθόν δεν υπήρχαν. Η γκρίνια αποτελεί την δεύτερη ένδειξη είτε γιατί έχει ενταθεί δημιουργώντας σου ενοχές για τόσα πράγματα που δεν κάνεις σωστά, είτε με την απουσία της, δίνοντας σου την εντύπωση πως πλέον δεν ενοχλείται από συμπεριφορές και καταστάσεις που μέχρι εχτές τον/την έκαναν να αφρίζει. Καθυστερήσεις και αναβολές…θέλετε να προγραμματίσετε μια έξοδο ή ένα ταξίδι και χωρίς ουσιαστική αιτιολογία δυσκολεύεται να απαντήσει. Δεν αφήνει σε κοινή θεά το κινητό του και όσο παράξενο κι ας σας φαίνεται δεν είναι πια κουρασμένος/η κι αν μιλάει για την κόπωση του /της, είναι φανερό πως έχει πολύ ενέργεια!
 
Ιστορία μου.. αμαρτία μου..                          
Κάποιοι βρίσκονται τώρα σε μια παράλληλη σχέση, άλλοι έχουν βρεθεί στο παρελθόν και οι περισσότεροι το έχουν φαντασιωθεί. Το κλειδί είναι η συνειδητοποίηση και οι επιλογές που καλούμαστε να κάνουμε τη σωστή στιγμή. Κάποιες ευκαιρίες υπάρχουν και κάποιες τις δημιουργούμε εμείς οι ίδιοι.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.