astropedia.gr

Δεσμοί στον άξονα Διδύμων - Τοξότη

Δεσμοί στον άξονα Διδύμων - Τοξότη
Οι σεληνιακοί δεσμοί παραμένουν περίπου για ενάμιση χρόνο σε έναν ζωδιακό άξονα, ενώ σε 18 χρόνια κάνουν τον πλήρη κύκλο του ζωδιακού. Οι δεσμοί της Σελήνης μέχρι πρόσφατα βρίσκονταν στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω και από τις 5 Μαΐου  αλλάζουν και περνάνε στον άξονα Διδύμων-Τοξότη (βόρειος δεσμός στους Διδύμους και νότιος δεσμός στον Τοξότη), όπου και θα βρίσκονται μέχρι τον Ιανουάριο του 2022.

Σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο, ο νότιος δεσμός απεικονίζει το καρμικό μας παρελθόν αλλά και το κάρμα που συνεχίζουμε να δημιουργούμε μέσω των επιλογών μας, δείχνει τις προσκολλήσεις μας, τις συνήθειες, τη γενικότερη λαχτάρα της ψυχής, τα ταλέντα και τον εύκολο δρόμο. Από την άλλη, ο βόρειος δεσμός περιγράφει το καθήκον της παρούσας ζωής, συμβολίζει το άγνωστο μονοπάτι, την αποστολή μας, τον προορισμό μας. Σχετίζεται με ενέργειες, ιδιότητες και χαρακτηριστικά που μας είναι άγνωστα. Ωστόσο, καλούμαστε να τα αναπτύξουμε γιατί έτσι επέλεξε η ψυχή μας, με απώτερο στόχο την εσωτερική μας εξέλιξη. 


Ποια μαθήματα καλούμαστε να λάβουμε με τους δεσμούς στον άξονα Διδύμων – Τοξότη;

Οι δεσμοί της Σελήνης στον συγκεκριμένο άξονα θα απαιτήσουν από εμάς να εκφράσουμε τη δίψα μας για συλλογή πληροφοριών, επικοινωνία και μετακινήσεις, να γίνουμε περισσότερο κοινωνικοί και ομιλητικοί, αποφεύγοντας την ίδια στιγμή την ακατάσχετη φλυαρία, τον διανοητικό ελιτισμό και τα κουτσομπολιά και διατηρώντας την πνευματικότητά μας, την ανάγκη μας για εις βάθος γνώση και περιπέτειες αλλά και την αγάπη μας για τη φιλοσοφία και τα ταξίδια. Τα μαθήματα που καλούμαστε να λάβουμε κατά τη διάρκεια της εν λόγω διέλευσης των Δεσμών της Σελήνης αφορούν κυρίως:

  • στη μετάδοση της γνώσης, η οποία θα πρέπει να διαμοιραστεί, διαφορετικά θα χάσει την αξία της,
  • στη διεύρυνση και στον εμπλουτισμό των πνευματικών οριζόντων μας (ανεξάρτητα από την ηλικία του καθενός από εμάς),
  • στην επίτευξη της πνευματικής απλότητας και στην απαγκίστρωση από κάθε μορφή πνευματικής αλαζονείας
  • στο σεβασμό στις απόψεις των γύρω μας και στην επικράτηση του πλουραλισμού
  • στην υιοθέτηση επικοινωνιακών μηχανισμών οι οποίοι μας προάγουν σε πνευματικό επίπεδο
  • στην αποφυγή της ανωριμότητας, της ευθυνοφοβίας, των επιφανειακών προσεγγίσεων, της οποιασδήποτε μορφής θρησκευτικού φανατισμού ή ακραίας αθεΐας και της διάχυσης
  • στην εύρεση της αληθινής εσωτερικής ελευθερίας
  • στην απόκτηση ποικιλίας στη ζωή μας, η οποία μας ανοίγει νέους ορίζοντες και μας αναβαθμίζει πνευματικά
  • στην εις βάθος ανάλυση που με τη σειρά της οδηγεί στη γνώση

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα.
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
  Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980


Αστρολογικοί δείκτες κατά την αλλαγή των σεληνιακών δεσμών

Στις 5 Μαΐου 2020 ο βόρειος δεσμός της Σελήνης εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων. Με το πέρασμά του στο εν λόγω ζώδιο δε φαίνεται να σχηματίζει ιδιαίτερες όψεις με πλανήτες. Αντίστοιχα, ούτε ο νότιος δεσμός φαίνεται να δέχεται όψεις από τους διελαύνοντες πλανήτες. Ως εκ τούτου, θα έλεγε κανείς ότι η μετάβαση των δεσμών στο νέο άξονα πραγματοποιείται σχετικά ανώδυνα… Η μόνη όψη που φαίνεται στο πλανητικό στερέωμα είναι εκείνη των 150 μοιρών ή αλλιώς χιαστί (με ανοχή μεγαλύτερη των 2μιση μοιρών) μεταξύ του βόρειου δεσμού και του Δία, ο οποίος μάλιστα τυχαίνει να είναι και ο κυβερνήτης του νότιου δεσμού. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι καλούμαστε να αναθεωρήσουμε και να επαναπροσδιορίσουμε την ιδεολογία μας καθώς και την ευρύτερη φιλοσοφία της ζωής μας. Η αλλαγή είναι η «λέξη-κλειδί» και συμφωνεί έτσι κι αλλιώς με τη φύση του βόρειου δεσμού, που εξ’ ορισμού συνδέεται με έννοιες όπως η αλλαγή, η πνευματική εξύψωση και η εξέλιξη.Ενώ η σύνοδος Ερμή-Ηλίου στο σταθερό, άκαμπτο και αδιάλλακτο ζώδιο του Ταύρου μπορεί να δείχνει ότι θα χρειαστεί προσπάθεια για να αλλάξουμε συνήθειες, ευτυχώς ο Ουρανός από το ίδιο ζώδιο εδώ και καιρό μας έχει βάλει και συνεχίζει να μας βάζει στη διαδικασία της αποκόλλησης από οτιδήποτε παλιό και παρωχημένο. Συν τοις άλλοις, η Σελήνη στο επικοινωνιακό, ισορροπημένο και αέρινο ζώδιο του Ζυγού δείχνει μια ήπια και εύκολη μετάβαση, ενώ η Αφροδίτη βρίσκεται στους Διδύμους, στο ίδιο δηλαδή ζώδιο με εκείνο του βόρειου δεσμού, υποστηρίζοντας την εκπλήρωση των αιτημάτων του και προωθώντας την επίτευξη της αποστολής μας.

Ο Άρης από το ζώδιο του Υδροχόου φαίνεται να καλωσορίζει το Αύριο και την Νέα Εποχή, ενώ το τρίγωνο Σελήνης-Αφροδίτης δείχνει ότι κρατάμε σαν φυλαχτό τις όμορφες αναμνήσεις του παρελθόντος και πορευόμαστε πλέον έχοντας γίνει καλύτεροι άνθρωποι αλλά και πιο δυνατοί μέσα από τις παρελθοντικές μας εμπειρίες. Η σύνοδος Δία-Πλούτωνα φανερώνει ότι θα υπάρξουν ευκαιρίες για «πλούτο», όχι μόνον υλικό αλλά και πνευματικό, όπως άλλωστε προστάζει και ο νέος άξονας των δεσμών της Σελήνης. Τέλος, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να δείχνει υπέρμετρο ιδεαλισμό, ο οποίος θα πρέπει να τεθεί υπό έλεγχο προκειμένου να μην οδηγηθούμε στην πλάνη.


Πώς επηρεάζονται τα ζώδια
 
Κριός

Με τον βόρειο δεσμό στον 3ο ηλιακό σου οίκο από τις 5 Μαΐου η ανάγκη σου για επικοινωνία και κοινωνικές επαφές έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο. Επιπλέον, σου δημιουργείται η επιθυμία να πραγματοποιήσεις κοντινά ταξίδια και εκδρομές. Η αλήθεια είναι ότι θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για ταξίδια, ενώ οι μετακινήσεις σου αναμένεται να γίνουν πιο εύκολες. Επιπρόσθετα, η σχέση σου με αδέλφια και συγγενείς βελτιώνεται σημαντικά και σταδιακά έρχεσαι (από επιλογή) πιο κοντά τους. Γενικότερα, το πνεύμα σου θα είναι ανήσυχο. Έτσι, μπορεί να θελήσεις να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να συλλέξεις πολλές και ποικίλες πληροφορίες και να γράψεις δικά σου κείμενα ή διηγήματα.

Το πέρασμα του νότιου δεσμού στον 9ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις την ευρύτερη φιλοσοφία σου. Επιπλέον, σου δημιουργεί την αβυσσαλέα επιθυμία να προβείς σε ανώτερες διανοητικές συλλήψεις, να αποκρυπτογραφήσεις την ίδια τη ζωή, να ανακαλύψεις βαθύτερες αλήθειες και να κατανοήσεις δυσνόητες, αφηρημένες, θεωρητικές έννοιες. Μπορεί, ωστόσο, να συνειδητοποιήσεις τελικά ότι προτιμάς την χειροπιαστή, πρακτική γνώση που βασίζεται στον ορθολογισμό παρά τα δυσνόητα γνωστικά αντικείμενα που έχουν θεωρητικό ή φιλοσοφικό υπόβαθρο και στερούνται επιστημονικής βάσης.

Ταύρος

Με την είσοδο του βόρειου δεσμού στον 2ο ηλιακό σου οίκο, είναι πιθανά κάποια αξιοσημείωτα έσοδα, τα οποία θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Μπορεί να δεις τους τραπεζικούς σου λογαριασμούς πιστωμένους με χρηματικά ποσά τα οποία θεωρούσες ξεγραμμένα, ενώ δεν αποκλείεται και κάποια αύξηση στο μισθό σου. Επίσης, μπόνους παραγωγικότητας μπορεί να σε «τονώσουν» σε οικονομικό επίπεδο και να αυξήσουν την αυτοεκτίμησή σου. Ωστόσο, αν υποκύψεις σε τυχόν επιπολαιότητες, δεν αποκλείονται και κάποιες δαπάνες, οι οποίες θα σου προκαλέσουν εκνευρισμό.

Με την είσοδο του νότιου δεσμού στον 8ο ηλιακό σου οίκο από τις 5 Μαΐου χαρακτηρίζεσαι από φοβίες και ανασφάλειες που σχετίζονται με ληξιπρόθεσμα χρέη σου, τα οποία έρχονται ξαφνικά στο προσκήνιο και σου προκαλούν άγχος και πίεση. Επιπρόσθετα, θα επιχειρήσεις το διακανονισμό των ληξιπρόθεσμων οφειλών σου προς τραπεζικά ιδρύματα ή δημόσιους οργανισμούς. Η εν λόγω ρύθμιση είτε θα υποστεί χρονοκαθυστέρηση είτε θα επιτευχθεί αλλά με όρους οι οποίοι δεν θα σε ικανοποιήσουν απόλυτα. Επίσης, μπορεί να σε απασχολήσει κάποιο κληρονομικό ζήτημα, το οποίο μοιάζει να μένει στάσιμο.

Δίδυμοι

Αναμφίβολα, με το πέρασμα του βόρειου δεσμού στο ζώδιό σου από τις 5 Μαΐου τα φώτα στρέφονται επάνω σου. Σου δίνεται η δυνατότητα να επικεντρωθείς στις προσωπικές σου ανάγκες και να διεκδικήσεις τα θέλω σου. Η διάθεσή σου αλλάζει και ο ίδιος χαρακτηρίζεσαι πλέον από δίψα για προσωπική επέκταση. Συν τοις άλλοις, σου δημιουργείται η ανάγκη να είσαι ανεξάρτητος και αυτόνομος. Δεν αποκλείονται νέα, δυναμικά ξεκινήματα, καθώς η τύχη σου (την οποία δημιουργείς ο ίδιος) μοιάζει να βρίσκεται διαρκώς πλάι σου.

Το πέρασμα του νότιου δεσμού στον 7ο ηλιακό σου οίκο φέρνει αλλαγές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις τη στάση σου απέναντι στους γύρω σου. Επιπλέον μπορεί να σου γεννηθεί η επιθυμία να συνάψεις νέες συνεργασίες οι οποίες θα σου προσφέρουν ελευθερία κινήσεων και έκφρασης. Όσον αφορά στην ερωτική σου ζωή, αν είσαι ελεύθερος μπορεί να συνάψεις μια σχέση η οποία θα μοιάζει μοιραία ενώ αν είσαι δεσμευμένος, δεν αποκλείεται ένας απροσδόκητος χωρισμός, ο οποίος αναμένεται να σοκάρει πολύ κόσμο.

Καρκίνος

Ο βόρειος δεσμός στον 12ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη από τις 5 Μαΐου σε ωθεί σε ενδοσκόπηση και σε βοηθάει να τοποθετήσεις στο περιθώριο τυχόν υπαρξιακές ανασφάλειες ή άλλους ανεξήγητους φόβους που είχες μέχρι πρότινος. Ο εσωτερικός σου κόσμος μοιάζει να αλλάζει προς το καλύτερο και ο ίδιος επιθυμείς να συντονιστείς με τα αιτήματα του Ανώτερου Εαυτού σου. Επιπλέον, στρέφεσαι περισσότερο από ποτέ στην τέχνη και στη μεταφυσική. Ειδικότερα, είναι πιθανό να αρχίσεις να μελετάς γνωστικά αντικείμενα που σχετίζονται με τον αποκρυφισμό, ενώ μπορεί να σου γεννηθεί η επιθυμία να δημιουργήσεις κάποιο έργο τέχνης. Η διαίσθησή σου έρχεται στο προσκήνιο, ενώ οι φιλανθρωπικές σου ανησυχίες αυξάνονται σε μεγάλο βαθμό.

Ο νότιος δεσμός στον 6ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη από τις 5 Μαΐου σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις την καθημερινότητά σου. Μπορεί να βρεθείς αντιμέτωπος με μια άνευ προηγουμένου γραφειοκρατία, με αποτέλεσμα να αισθανθείς εκνευρισμό. Γενικά, θα αναζητήσεις νέους τρόπους προκειμένου να διαχειριστείς πρακτικά θέματα και διαδικασίες ρουτίνας. Συν τοις άλλοις, αλλάζεις στάση απέναντι στα εργασιακά σου ζητήματα, καθώς συνειδητοποιείς ότι οι μέχρι πρότινος προσεγγίσεις και επιλογές σου μόνο σε αδιέξοδο κατάφεραν να σε οδηγήσουν.

Λέων

Ο βόρειος δεσμός στον 11ο ηλιακό σου οίκο σε βάζει στη διαδικασία να γίνεις πιο διαλλακτικός απέναντι στις διάφορες κοινωνικές ομάδες στις οποίες ανήκεις. Ο ίδιος αισθάνεσαι πιο ομαδικός από ποτέ και ταυτόχρονα παρατηρείς ότι δειλά-δειλά αχνοφαίνεται ένα ανιδιοτελές όραμα στις διάφορες συλλογικές προσπάθειες που λαμβάνουν χώρα γύρω σου. Ο βόρειος δεσμός στους Διδύμους σου φέρνει μια πληθώρα από οράματα και σε ενθαρρύνει ώστε να οργανώσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον. Σταδιακά αρχίζεις να ασχολείσαι πιο ενεργά με τα κοινά και η πολιτική συγκαταλέγεται πλέον δυναμικά στα ενδιαφέροντά σου, καθώς συνειδητοποιείς ότι ίσως τελικά υπάρχει «φως στην άκρη του τούνελ».

Με τον νότιο δεσμό της Σελήνης στον 5ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργείται η αβυσσαλέα ανάγκη να ανακτήσεις την ανεμελιά και την παιδικότητά σου και να διασκεδάσεις. Προσπάθησε μόνο να μην υποπέσεις στην παγίδα του παλιμπαιδισμού, των υπερβολών και της καλοζωίας. Επίσης, αλλάζεις σταδιακά τους τρόπους με τους οποίους εκφράζεις τη δημιουργική σου διάθεση, ενώ δεν αποκλείεται να μπεις στη διαδικασία να ασχοληθείς με κάποια καλλιτεχνική δραστηριότητα. Προσπάθησε να περιορίσεις τον εγωκεντρισμό σου και να θέσεις υπό έλεγχο την ανάγκη σου για αυτοπροβολή και τη ροπή σου στα ρίσκα και στις απολαύσεις.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα.
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
  Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980

Παρθένος

Με τον βόρειο δεσμό στο ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου αναμένονται θετικές αλλαγές στη δημόσια εικόνα σου καθώς και μια πιο υγιής και αισιόδοξη προσέγγιση απέναντι στις επαγγελματικές φιλοδοξίες σου. Συν τοις άλλοις, μπαίνεις στη διαδικασία να διερευνήσεις και να αναλύσεις εις βάθος την έννοια της επιτυχίας στη ζωή, να αναζητήσεις την επαγγελματική σου ταυτότητα και να ορίσεις τι είναι τελικά αυτό που σου χαρίζει πληρότητα και ευδαιμονία. Επιπλέον, η ίδια η ζωή μοιάζει να σε οδηγεί με έναν σχεδόν μαγικό τρόπο στον σχεδιασμό των βημάτων εκείνων που θα σε οδηγήσουν στην προσωπική σου ολοκλήρωση.

Η είσοδος του νότιου δεσμού στο ναδίρ του ηλιακού σου ωροσκοπίου σου δημιουργεί την ανάγκη να αποκολληθείς από παλιές συνήθειες και να αλλάξεις την οικογενειακή σου ζωή. Καλείσαι, ωστόσο, να φέρεις στην επιφάνεια τα τραύματα που προέρχονται από το μακρινό παρελθόν σου, προκειμένου να μπορέσεις να τα διαχειριστείς και να τα επιλύσεις. Η αλήθεια είναι ότι κάτι τέτοιο μοιάζει ιδιαίτερα δύσκολο. Αν, όμως, αρνηθείς να το κάνεις και αν επιτρέψεις στο παρελθόν να σε επηρεάζει σε ψυχολογικό επίπεδο, θα δυσκολευτείς πολύ να εξελιχθείς και να εστιάσεις την προσοχή σου στο παρόν και στο μέλλον.

Ζυγός

Με την είσοδο του βόρειου δεσμού στον 9ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργείται η ανάγκη να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να μάθεις καινούρια πράγματα, να εμπλουτίσεις τις ιδέες σου και να διαμορφώσεις μια νέα φιλοσοφία γύρω από την ίδια τη ζωή. Επιπλέον, σου δημιουργείται η επιθυμία να μελετήσεις εις βάθος διάφορα γνωστικά αντικείμενα (τα οποία μπορεί να φαντάζουν ως αφηρημένα ή δυσνόητα), να προβείς σε ανώτερες διανοητικές συλλήψεις, να αποκρυπτογραφήσεις τη μυστηριακή πλευρά της ζωής και να ανακαλύψεις βαθύτερες αλήθειες.

Με τον νότιο δεσμό της Σελήνης στον 3ο ηλιακό σου οίκο είναι πιθανά κάποια ασυνήθιστα περιστατικά κατά τη διάρκεια ταξιδιών ή άλλων μετακινήσεων. Ως εκ τούτου, καλείσαι να είσαι προσεκτικός και συγκεντρωμένος όταν οδηγείς. Επιπρόσθετα, η σχέση σου με αδέλφια και συγγενείς μπορεί να γίνει δύσκολη, με αποτέλεσμα να νιώσεις την ανάγκη να αποστασιοποιηθείς κάπως από το σόι σου για να ξαναβρείς τον εαυτό σου και τις ισορροπίες σου. Τέλος, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και φειδωλός στα λόγια σου γιατί μπορεί να εμπλακείς σε κουτσομπολιά ή λεκτικές αντιπαραθέσεις με τον κοινωνικό σου περίγυρο.

Σκορπιός

Αναμφίβολα, ο βόρειος δεσμός στον 8ο ηλιακό σου οίκο σε βοηθάει ώστε να τοποθετήσεις σταδιακά στο περιθώριο τις φοβίες σου και τον συντηρητισμό σου σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου ζητήματα. Μάλιστα, ως δια μαγείας, εμφανίζονται λύσεις στα διάφορα οικονομικά σου προβλήματα μέσω της συνεισφοράς τρίτων προσώπων. Μπορεί να δεχτείς σημαντική οικονομική στήριξη από τους πολύ δικούς σου ανθρώπους και ειδικά από το ταίρι σου. Επιπρόσθετα, δεν αποκλείεται η επίτευξη κάποιου διακανονισμού (ή κάποιας ευνοϊκής για εσένα ρύθμισης) σε σχέση με ληξιπρόθεσμες οφειλές σου προς τραπεζικά ιδρύματα ή δημόσιους οργανισμούς όπως η Φορολογική Διοίκηση και οι Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης. Γενικά, η ψυχολογία σου βελτιώνεται πολύ και αρχίζεις να εστιάζεις στη θετική πλευρά της ζωής.

Με το πέρασμα του νότιου δεσμού στον 2ο ηλιακό σου οίκο είναι πιθανές κάποιες απροσδόκητες δαπάνες, οι οποίες σου προκαλούν αναστάτωση, άγχος και εκνευρισμό. Γενικότερα, αναμένονται αλλαγές στην οικονομική σου ζωή και κατά διαστήματα θα αισθάνεσαι ότι η εργασία σου δεν αμείβεται όσο θα έπρεπε. Ως εκ τούτου, αναμένεται να υπάρξουν στιγμές κατά τις οποίες η αυτοεκτίμησή σου θα κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα. Επίσης, θα αισθανθείς ότι το ευρύτερο σύστημα αξιών σου πρέπει να αλλάξει καθώς σε κρατάει στάσιμο και «φρενάρει» την εξέλιξή σου.

Τοξότης

Το πέρασμα του βόρειου δεσμού της Σελήνης στον 7ο ηλιακό σου οίκο βελτιώνει τον τομέα των ανθρωπίνων σχέσεων και αυξάνει την ανάγκη σου για συντροφικότητα και για υγιείς ερωτικές σχέσεις και γεννιέται η επιθυμία να συνάψεις εποικοδομητικές συνεργασίες, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τους επαγγελματικούς στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Δεν αποκλείονται δελεαστικές προτάσεις για επαγγελματική συνεργασία, οι οποίες μπορεί να είναι πολλά υποσχόμενες. Όσον αφορά στην ερωτική σου ζωή, αν είσαι ελεύθερος μπορεί να συνάψεις μία σχέση (ή ακόμη και να παντρευτείς, αιφνιδιάζοντας τους πάντες) ενώ αν είσαι δεσμευμένος, δεν αποκλείεται επισημοποίηση του δεσμού σου ή στο άλλο άκρο ένας χωρισμός, ο οποίος θα σε απαλλάξει από ένα τεράστιο βάρος.

Με το πέρασμα του νότιου δεσμού στο ζώδιό σου αισθάνεσαι ότι διανύεις μια περίοδο της ζωής σου κατά την οποία το κάρμα σε καταδιώκει! Μια πληθώρα από ξαφνικές αλλαγές και απροσδόκητα γεγονότα, που επηρεάζουν σχεδόν όλους τους τομείς της ζωής σου, κάνουν την εμφάνισή τους. Συν τοις άλλοις, ο άκρατος εγωισμός σου έρχεται κατά διαστήματα στην επιφάνεια δημιουργώντας προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επηρεάζοντας αρνητικά το σύνολο των επιλογών σου. Αργά ή γρήγορα θα διαπιστώσεις ότι η προσκόλλησή σου σε παρελθοντικά μοτίβα συμπεριφορών δεν σου επιτρέπει να προοδεύσεις και, ως εκ τούτου, θα νιώσεις την ανάγκη να προβείς σε νέα, δυναμικά ξεκινήματα.

Αιγόκερως

Ο βόρειος Δεσμός στους Διδύμους σου δημιουργεί την ανάγκη να «εξυγιάνεις» την καθημερινότητά σου. Ακόμη κι αν βρεθείς αντιμέτωπος με τη γραφειοκρατία, θα κατορθώσεις να τη διαχειριστείς αποτελεσματικά. Γενικά, αναμένεται να βελτιωθεί η καθημερινή σου ζωή, ενώ ο ίδιος προσπαθείς με ψυχραιμία και θετική διάθεση να βρεις νέους τρόπους προκειμένου να διαχειριστείς πρακτικά θέματα και διαδικασίες ρουτίνας. Συν τοις άλλοις, αρχίζεις σταδιακά να τηρείς πιο θετική και αισιόδοξη στάση στα εργασιακά σου ζητήματα. Η έκφραση «εργασία και χαρά» μπορεί να γίνει το μότο σου, αν τοποθετήσεις τους φόβους και τις ανασφάλειές σου στο περιθώριο!

Ο νότιος δεσμός της Σελήνης στον 12ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σου δημιουργεί υπαρξιακές ανασφάλειες και ανεξήγητους φόβους. Είναι πολύ πιθανό να βιώσεις απροσδόκητες εχθρότητες, οι οποίες θα σου προκαλέσουν απογοήτευση και πικρία, ενώ νιώθεις πιο έντονα από ποτέ την ανάγκη να αλλάξεις τον εσωτερικό σου κόσμο. Επιπλέον, σου γεννιέται η επιθυμία να αλλάξεις στάση και προσέγγιση απέναντι στην τέχνη και τη μεταφυσική. Η διαίσθησή σου έρχεται στο προσκήνιο, ενώ η συμπονετική σου διάθεση και οι φιλανθρωπικές και μεταφυσικές σου ανησυχίες αυξάνονται.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα.
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
  Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980

Υδροχόος

Με τον βόρειο δεσμό της Σελήνης στον 5ο ηλιακό σου οίκο αισθάνεσαι την επιθυμία να ξεκινήσεις ένα καινούριο χόμπι και να εκφράσεις τα ταλέντα σου. Σου δημιουργείται η ανάγκη να ανακτήσεις την ανεμελιά, την ξεγνοιασιά και την παιδικότητά σου, να διασκεδάσεις και να αξιοποιήσεις την προσωπική σου δημιουργικότητα. Μάλιστα, αρχίζεις σταδιακά να απολαμβάνεις τη συντροφιά των παιδιών και είναι πιθανό να σου γεννηθεί η επιθυμία να αποκτήσεις δικά σου παιδιά ενώ είναι πιθανή και μια απροσδόκητη εγκυμοσύνη, η οποία αρχικά θα σε σοκάρει αλλά στη συνέχεια θα την υποδεχτείς με χαρά. Επίσης, δεν αποκλείεται να μπεις στη διαδικασία να ασχοληθείς με κάποια καλλιτεχνική δραστηριότητα μέσω της οποίας θα μπορούσες να εκφράσεις τον ίδιο σου τον εαυτό, να προβάλεις προς τα έξω τα χαρίσματά σου και να «λάμψεις».

Ο νότιος δεσμός της Σελήνης στον 11ο ηλιακό σου οίκο φέρνει αλλαγές στον τομέα της φιλίας και σε βάζει στη διαδικασία να αλλάξεις τη στάση σου απέναντι στις διάφορες κοινωνικές ομάδες στις οποίες ανήκεις. Ενώ ο ίδιος αισθάνεσαι πιο ομαδικός από ποτέ, την ίδια στιγμή παρατηρείς γύρω σου ότι αρκετές συλλογικές προσπάθειες εξυπηρετούν ιδιοτελείς σκοπούς, πράγμα το οποίο σε απογοητεύει. Επίσης, ο νότιος δεσμός στον Τοξότη σου φέρνει οράματα και σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις τα σχέδιά σου για το μέλλον. Σύντομα, όμως, διαπιστώνεις ότι ο σχεδιασμός του μέλλοντος δεν έχει νόημα και είναι μάταιος, καθώς η χαρά κρύβεται στο παρόν και στην ελεύθερη αυτοέκφραση.

Ιχθύες

Η είσοδος του βόρειου δεσμού της Σελήνης στο ναδίρ του ηλιακού σου χάρτη σου δημιουργεί την ανάγκη να βελτιώσεις την οικογενειακή σου ζωή και να εξομαλύνεις τις σχέσεις σου με την πατρική σου οικογένεια. Προσπαθείς να ανακαλύψεις και να φέρεις στην επιφάνεια τις πληγές που προέρχονται από το μακρινό παρελθόν σου, προκειμένου να τις θεραπεύσεις και να γνωρίσεις καλύτερα τον ίδιο σου τον εαυτό. Πράγματι, η επικοινωνία σου με τα μέλη της οικογένειάς σου, αν και κρύβει ορισμένες προκλήσεις, γίνεται σταδιακά –κατόπιν προσπάθειας από τη μεριά σου- πιο εύκολη.

Με τον νότιο δεσμό της Σελήνης στο ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου αναμένονται αλλαγές στη δημόσια εικόνα σου και αναθεώρηση των επαγγελματικών στόχων σου. Επιπλέον, μπαίνεις στη διαδικασία να ορίσεις με διαφορετικό τρόπο την έννοια της επιτυχίας στη ζωή. Συν τοις άλλοις, η επιθυμία σου για προσωπική ολοκλήρωση και επαγγελματική επιτυχία είναι μεν έντονη, ωστόσο δεν θα πρέπει να μετατραπεί σε αυτοσκοπό, διότι αργά ή γρήγορα θα αισθανθείς ότι «βαλτώνεις». Γενικότερα, η επαγγελματική σου ζωή εισέρχεται σε μια νέα φάση, ενώ μπορεί να βιώσεις μια στροφή στην καριέρα σου.


ASTRACARD
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/  Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  Newsletter