astropedia.gr

Πως ερωτεύεται το κάθε ζώδιο; Η αποκάλυψη του έρωτα!

Πως ερωτεύεται το κάθε ζώδιο; Η αποκάλυψη του έρωτα!
Φλογεροί, τρυφεροί ή ιδιόρρυθμοι; Μάθετε την ερωτική συμπεριφορά των συντρόφων σας και ξεσκεπάστε όλα τα μυστικά τους!  
 


Κριός 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου
Οι επικεφαλής του ζωδιακού απολαμβάνουν τον έρωτα όταν είναι άκρως παθιασμένος και θερμός! Τα πράγματα γίνονται ακόμη καλύτερα όταν περιλαμβάνεται σε αυτόν και το παιχνίδι της κατάκτησης. Παίξτε το «δύσκολοι» και κάντε τον να «κουραστεί» πριν του δοθείτε. Έτσι, είναι βέβαιο ότι θα κερδίσετε την προσοχή και το ενδιαφέρον του. Στη διάρκεια των περιπτύξεων αφήστε τα φώτα ανοιχτά. Οι κριοί είναι οπτικοί τύποι και θέλουν να βλέπουν την ευχαρίστηση αποτυπωμένη στο πρόσωπο σας. Είναι πολύ επιρρεπείς στην κολακεία και έχουν ανάγκη να τους λένε ότι είναι οι πιο γοητευτικοί άνθρωποι στον κόσμο. Ικανοποιήστε τις ανάγκες τους και δεν θα βγείτε χαμένοι. Τους αρέσει να τους κακομαθαίνουν, να τους κάνουν κοπλιμέντα και να τους λένε ότι είναι οι καλύτεροι εραστές στον κόσμο. Απλό! Μάθετε περισσότερα στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.
 
  
Ταύρος 21 Απριλίου - 20 Μαΐου

Οι Ταύροι είναι αισθησιακά όντα και λατρεύουν την άνεση και την πολυτέλεια. Ένα κουτί σοκολάτες σε σχήμα καρδιάς θα μπορούσε να είναι το κουμπί που θα τους άναβε την ερωτική διάθεση. Τους εμπνέει ένα περιβάλλον τόσο ερωτικό όσο και χαλαρωτικό. Θα εξερευνήσουν κάθε σπιθαμή του σώματός σας και θα σας κάνουν να αισθανθείτε ότι είστε μοναδικοί γι αυτούς. Χαλαρώστε και αφήστε τους να πάρουν τον έλεγχο είναι άλλωστε γεννημένοι εραστές. Βεβαιωθείτε ότι το ψυγείο σας είναι γεμάτο γιατί μετά το σεξ, οι Ταύροι έχουν ανάγκη να αναπληρώσουν τις χαμένες θερμίδες! Μια μακαρονάδα για δυο, σερβιρισμένη στο κρεβάτι είναι ότι πρέπει για να εξασφαλίσετε ένα δεύτερο γύρο απόλαυσης. Αν τους δίνετε μικρά κεράσματα κάθε λίγο θα μείνουν κοντά σας και θα σας ικανοποιούν ολόκληρη τη νύχτα. Μάθετε περισσότερα στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.
 
  
Δίδυμος 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου  

Οι Δίδυμοι απολαμβάνουν τα παιχνίδια στον έρωτα, όπως το να παίζουν διάφορους ρόλους, φορώντας ακόμη και τα αντίστοιχα ρούχα. Είναι πολύ καλοί στο να μπαίνουν στο χαρακτήρα του ρόλου τους και μπορούν να σκαρφιστούν διάφορους σκανδαλιάρικους συνδυασμούς. Δεν θα τους πείραζε να συνεχίσετε το παιχνίδι  των ρόλων ακόμη και μετά την πράξη του έρωτα, καθώς τους αρέσει να φτιάχνουν έναν φανταστικό κόσμο όπου οι αποκλειστικοί πρωταγωνιστές θα είστε εσείς οι δυο. Η αγαπημένη τους ασχολία είναι η κουβέντα, γι αυτό θα σας μιλάνε καθ΄ όλη τη διάρκεια του έρωτα, πριν και μετά! Είναι σημαντικό γι΄ αυτούς να υπάρχει επικοινωνία τόσο σε φυσικό όσο και σε διανοητικό επίπεδο. Γι΄ αυτό συζητήστε μαζί τους για θέματα που τους ενδιαφέρουν να αφήστε τους να εκφραστούν ελεύθερα. Μάθετε περισσότερα στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.

 
  
Καρκίνος 22 Ιουνίου - 22  Ιουλίου

Ρομαντικοί και τρυφεροί, οι Καρκίνοι, απολαμβάνουν το σεξ μόνο όταν νιώθουν άνετα με το περιβάλλον στο οποίο βρίσκονται. Χρειάζονται αγάπη, ενθάρρυνση και πολύ τρυφερότητα για να αφήσουν τον εαυτό τους ελεύθερο. Αντιλαμβάνονται καλύτερα τη σχέση ανάμεσα σε έναν δυνατό και προστατευτικό άνδρα και μια ευάλωτη γυναίκα. Αν τους αρέσετε , θα κάνουν τα πάντα για να σας ευχαριστήσουν. Θα σχεδιάσουν ρομαντικά δείπνα με απαλή μουσική, θα σας κάνουν μασάς και θα φροντίσουν να ζήσετε ονειρικά. Μην βιαστείτε να φύγετε μετά το σεξ γιατί θα το θεωρήσουν σαν απόρριψη. Μείνετε αγκαλιασμένοι στο κρεβάτι μέχρι να αποκοιμηθούν και να είστε βέβαιοι ότι το επόμενο πρωί θα σας περιμένει ένα μεγαλοπρεπές πρωινό! Μάθετε περισσότερα στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.

 
  
Λέων 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου  

Ο χρόνος είναι κάτι ανύπαρκτο για τους ερωτευμένους Λέοντες. Δεν τους αρέσουν οι βιασύνες και θα τους πάρει ένα Σαββατοκύριακο για να κάνουν αυτό που τα περισσότερα ζώδια κάνουν μέσα σε 15 λεπτά! Σιγουρευτείτε λοιπόν ότι δεν τους πιέζετε χρονικά. Στο ραντεβού θα φροντίσουν να είναι όλα τέλεια (μαλακά, λευκά σεντόνια, εκλεκτή τροφή) μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια. Και θα περιμένουν και από εσάς αντίστοιχη συμπεριφορά! Θέλουν επίσης να έχουν τον έλεγχο και δεν θα σταματήσουν μέχρι να σιγουρευτούν ότι σας έχουν κάνει σκλάβους των τρυφερών περιποιήσεων τους. Δείξτε τους την εκτίμηση και τη λατρεία που τους έχετε τόσο εντός, όσο και εκτός κρεβατοκάμαρας. Μάθετε περισσότερα στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760. 
 
  
Παρθένος 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου 
 
Για τους Παρθένους το σεξ είναι ο τρόπος για να διώξουν το άγχος και την ένταση. Έτσι, θέλουν σεξ κάθε βράδυ, προκειμένου να κάνουν καλό ύπνο, ακόμη κι αν πρόκειται για ένα στα γρήγορα! Μπορούν να απολαύσουν τον έρωτα στην απόλυτα βασική τους μορφή, χωρίς ιδιαίτερο σκηνικό, φλερτ, ρομαντισμό ή ερωτικά λόγια και παιχνίδια. Αν θέλετε να κάνετε κάτι ιδιαίτερο μαζί τους ή να τους ζητήσετε παιχνίδια θα πρέπει να τους πείτε. Δεν είναι καλοί στο να διαισθάνονται τι θέλει ο άλλος. Αν τους αφήσετε να αποφασίσουν μόνοι τους, το πιθανότερο είναι ότι θα καταλήξουν σε μια ρουτίνα, απλώς και μόνο επειδή θα πιστεύουν ότι αυτό θέλετε και εσείς. Καθοδηγήστε τους ευγενικά και διακριτικά και θα ανταποκριθούν με επιτυχία.Μάθετε περισσότερα στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.

 
  
Ζυγός  23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου  

Ο ενθουσιασμός και η ερωτική διάθεση του Ζυγού είναι παροιμιώδεις. Προσοχή, όμως, γιατί βάριουνται εύκολα. Όχι εσάς, αλλά τις ίδιες στάσεις και το ίδιο σκηνικό. Όλα θα πρέπει να είναι καινούρια και πρωτόγνωρα γι΄ αυτούς, προκειμένου να έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον η ένωση. Είναι επίσης πολύ ρομαντικοί. Το σεξ χωρίς ρομαντισμό είναι κάτι άδειο γι΄ αυτούς. Τους αρέσει να ντύνονται ερωτικά, καθώς είναι οπτικοί τύποι, και να ξυπνάνε την επιθυμία σας με όποιο τρόπο θεωρούν ότι θα τους εξυπηρετούσε καλύτερα. Ο καλύτερος τρόπος πάντως για να ξελογιάσετε ένα Ζυγό είναι μια νυχτερινή έξοδος στην πόλη. Σαμπάνια, άφθονο φλερτ και ερωτικοί ψίθυροι στο αυτί θα τους ρίξουν κατ΄ ευθείαν στην αγκαλιά σας! Μάθετε περισσότερα στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.
 
 
  
Σκορπιός 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου

Για τους Σκορπιούς, το σεξ είναι ένας τρόπος για να πραγματοποιούν τις φαντασιώσεις τους. Πάντως μην περιμένετε να έχετε μια απλή σχέση μαζί τους. Οι Σκορπιοί δεν είναι ποτέ αυτό που φαίνονται. Ο χαμηλών τόνων τύπος μπορεί να έχει κυριαρχικές τάσεις στο σεξ, ενώ ο εξωστρεφής, ομιλητικός τύπος να έχει αδυναμία στις στολές! Εύκολο τους είναι να κάνουν σκανδαλιές στον έρωτα και δεν συνηθίζουν να κάνουν όνειρα ή να έχουν ψευδαισθήσεις με τα αισθηματικά τους. Φροντίστε να είστε ξεκάθαροι για το είδος της σχέσης που θέλετε να έχετε μαζί τους. Δεν έχετε ανάγκη να ξέρετε ότι φαντασιώνονται τη φίλη σας, αλλά καλό θα ήταν να αποφύγετε να τους πείτε και εσείς τις δικές σας φαντασιώσεις, αν δεν θέλετε να ξυπνήσετε το τέρας της ζήλιας που κρύβουν μέσα τους.  Μάθετε περισσότερα στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.
 

  
Τοξότης 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου   

Όταν οι Τοξότες αποφασίσουν ότι θέλουν να κάνουν έρωτα μαζί σας, δεν θα τους απασχολήσει ούτε η ώρα, ούτε το μέρος. Ανήκουν στην κατηγορία των εραστών που θέλουν να απολαμβάνουν το σεξ αμέσως, όπου κι αν βρίσκονται! Είτε βλέπουν τηλεόραση, είτε κάνετε μπουγάδα, είτε κυλιέστε στη λάσπη, είναι έτοιμοι να σας αποδείξουν ότι δεν χρειάζεται ιδιαίτερο σκηνικό για να απολαύσετε το σεξ. Στην πραγματικότητα, προτιμούν να κάνουν έρωτα οπουδήποτε αλλού, εκτός από την κρεβατοκάμαρα! Προτιμούν λίγα λόγια και πολύ δράση. Ένα ευχάριστο γεύμα και μια χαρούμενη συζήτηση είναι αρκετά για να περάσουν στο παρασύνθημα. Όταν είναι μαζί τους λοιπόν, ξεχάστε τους τύπους και ζήστε την περιπέτεια. Μάθετε περισσότερα στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.
 
 
  
Αιγόκερως 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου    
Αν θέλετε έναν εραστή που να εμπνέει σιγουριά και ασφάλεια, επιλέξτε έναν Αιγόκερω. Σαν παραδοσιακοί τύποι, δεν τους αρέσει η ποικιλία στον έρωτα. Θα μάθουν τις προτιμήσεις σας, προκειμένου να σας ικανοποιήσουν, αλλά θα αρνηθούν να παίξουν παιχνίδια και να χρησιμοποιήσουν ερωτικά κόλπα. Οι Αιγόκεροι διαθέτουν μεγάλη αντοχή, σε βαθμό που θα τη ζήλευαν τα περισσότερα ζώδια. Είναι βαθιά συναισθηματικοί και ο έρωτας γι αυτούς έχει μεγάλη σημασία. Περιμένουν από εσάς να συμμετέχετε στην ερωτική πράξη και να προσπαθείτε να τους ικανοποιήσετε. Διαφορετικά θα θεωρήσουν ότι είστε αδιάφοροι και θα γίνουν ψυχροί απέναντί σας. Φροντίστε λοιπόν να τους δώσετε πολλή αγάπη και ενθάρρυνση. Μάθετε περισσότερα στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.

 
  
Υδροχόος 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου

Η ποικιλία είναι το αλάτι της ζωής κι αυτό είναι κάτι που το αντιλαμβάνονται απόλυτα οι Υδροχόοι. Ο έρωτας για αυτούς πρέπει να έχει εναλλαγές και πρωτοτυπία και συχνά τον αντιλαμβάνονται εντελώς εγκεφαλικά. Τους αρέσει να πειραματίζονται και είναι οι πρώτοι που θα δοκιμάσουν τη νέα στάση της τάντρα ή ένα καινούριο ερωτικό παιχνίδι. Οι Υδροχόοι είναι ειλικρινείς εραστές και καθόλου εγωκεντρικοί. Θα φροντίσουν να μείνετε ικανοποιημένοι και δεν θα τους πειράξει καθόλου αν απορρίψετε κάποιο από τα εκκεντρικά παιχνίδια τους. Θα το ξεχάσουν χωρίς δεύτερη σκέψη και θα ψάξουν αμέσως να βρουν κάτι που να σας ευχαριστεί! Για αυτούς, το άγχος και οι μνησικακίες δεν έχουν θέση στην κρεβατοκάμαρα. Μάθετε περισσότερα στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.
 
 
  
Ιχθύς 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου

Βαθιά ρομαντικοί και ονειροπόλοι, οι Ιχθύες αντιλαμβάνονται καλύτερα τον έρωτα στην κλασική του μορφή, με δώρα, σοκολατένιες καρδιές και άνθη. Αισθηματίες όσο δεν παίρνει και πάντα ανοιχτοί στον έρωτα, διψάνε για την αγάπη και τα τρυφερά σας λόγια. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα σας μπερδέψουν με τη συμπεριφορά τους. Είναι τόσο απρόβλεπτοι στα αισθήματά τους, ώστε μπορεί να είναι παθιασμένοι και φλογεροί τη μια στιγμή, παιχνιδιάρηδες την επόμενη και κατσούφηδες και σιωπηλοί μετά από λίγο. Είναι ικανοί να συνδυάζουν όλες τις διαθέσεις και συμπεριφορές που μπορεί να έχει κανείς μέσα σε λίγη ώρα. Μη δίνετε σημασία. Αφεθείτε στο παιχνίδι τους και μην ψάχνετε μα βρείτε απαντήσεις, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν. Μάθετε περισσότερα στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760. 

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.